PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα με Κόνδωρα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με Κόνδωρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το πρωί πήγα το αμάξι μου, Peugeot 207 Rallye (02/08) ημ. παρ. (07/07), για το γνωστό πρόβλημα με το "χρόνισμα" και ένα πρόβλημα θορύβου με την κρεμαγιέρα που έχω εδώ και καιρό. Σε τηλέφωνο που τους έκανα προ ολίγου μου διεμήνυσαν ότι η Lion μου κάνει άρση της εγγύησης λόγω του ότι έχω βάλει στο αυτοκίνητο aftermarket φίλτρο (ALTA) και i/c (Seat Sport). Σημειωτέον το αυτοκίνητο δεν έχει πρόγραμμα. Από την Lion είπαν ότι επειδή οι "αλλαγές" που έχω κάνει είναι στον κινητήρα, δεν με καλύπτει σε κανένα πρόβλημα αυτού. Και ρωτάω εγώ, μπορεί με πρόφαση τις αλλαγές που έχω κάνει, να μην δέχεται να μου κάνει αλλαγή σε ένα ανταλλακτικό που έχει βγει προβληματικό για αυτοκίνητα παραγωγής 2007 και πριν.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω την εντυπωση οτι για ανταλακτικα που ειναι γενικως ελλατωματικα δεν παιζει ρολο η εγγυηση.απλα εαν σου βγαλει κατι ο κινητηρας που δεν εχει ανακαλεστει το ανταλακτικο δεν σε καλυπτει..

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αστείο είναι ότι αυτό το πρόβλημα δεν το έχει βγάλει η Peugeot υπό μορφή ανάκλησης!

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 14:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοτε εαν σου ειπαν οτι δεν καλυπτουν τον κινητηρα μονο τα υπολοιπα καλυπτωντε...τωρα βεβαια θα μου πεις τι ψαχνω..Λαιον ειναι αυτη...καλεσα σε 2 διαφορετικες αντιπροσωπιες για να ρωτησω για το σασμαν μου και η καθε αντιπροσωπια (lion hellas παντα) μου ελεγε αλλους κωδικους Shocked ...για ονομα του θεου

Με λιγα λογια αυτο: "πρόβλημα με το "χρόνισμα" " θα πρεπει να το πληρωσεις

ενω την κρεμαγιερα θα πρεπει να την φτιαξουν αυτη.
λογικα παντα!! Very happy

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 15:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα με Κόνδωρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Σήμερα το πρωί πήγα το αμάξι μου, Peugeot 207 Rallye (02/08) ημ. παρ. (07/07), για το γνωστό πρόβλημα με το "χρόνισμα" και ένα πρόβλημα θορύβου με την κρεμαγιέρα που έχω εδώ και καιρό. Σε τηλέφωνο που τους έκανα προ ολίγου μου διεμήνυσαν ότι η Lion μου κάνει άρση της εγγύησης λόγω του ότι έχω βάλει στο αυτοκίνητο aftermarket φίλτρο (ALTA) και i/c (Seat Sport). Σημειωτέον το αυτοκίνητο δεν έχει πρόγραμμα. Από την Lion είπαν ότι επειδή οι "αλλαγές" που έχω κάνει είναι στον κινητήρα, δεν με καλύπτει σε κανένα πρόβλημα αυτού. Και ρωτάω εγώ, μπορεί με πρόφαση τις αλλαγές που έχω κάνει, να μην δέχεται να μου κάνει αλλαγή σε ένα ανταλλακτικό που έχει βγει προβληματικό για αυτοκίνητα παραγωγής 2007 και πριν.

Φιλε μου εγω εχω το 207 Gt κ τωρα που το αναφερεις το ειχα παει κ εγω στην αντιπροσωπεια για ενα προβλημα οταν το εβαζα μπρος εκανε σαν τρακτερ για λιγη ωρα κουδουνιζε κατι μετταλικο απο μπροστα κ οταν ζεστενοταν το αμαξι σταματουσε..εντελει το πηγα κ χωρις ερωτησεις τπτ μου αλλαξανε τουρμπο σωληνωσεις εξαγωγη αλυσιδα χρονισμου ξανα χρονισμο επαναπρογραμματισμο ολα μεσω εγγυησης..επισης εγω ειχα κανει την βλακεια κ το εβγαζα το φιλτρο γ να κανει θορυβο το αμαξι κ η σωληνα ειχε σημαδια πανω απο το βγαλε βαλε αλλα δεν μ ειπαν τπτ...κυνηγησε το λιγο μηπως βγαλεις καποια ακρη....
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 15:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα αφού έλεγξα το αυτοκίνητο με την ησυχία μου διαπίστωσα ότι δεν έφτιαξαν τίποτα από όσα είχα ζητήσει (πέραν του χρονισμού).

Δηλαδή το αυτοκίνητο το πήγα εκεί με σκοπό να διερευνηθεί ένας ήχος που ακούγεται όταν σβήνω το αυτοκίνητο(έχω βάλει και ήχο στο ανάλογο τόπικ), για ένα πρόβλημα στην κρεμαγιέρα (ακούγεται να χτυπάει εσωτερικά) και για τον χρονισμό. Ενώ μου είπαν ότι όλα ελέγχθηκαν και είναι μία χαρά, σήμερα διαπίστωσα ότι απλά δεν έκαναν τον κόπο να ασχοληθούν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το συνεργείο μου είπαν, ότι "ίσως δεν ελέγχθηκαν σωστά λόγο του ότι παρασύρθηκαν από το γεγονός της άρσης της εγγύησης"!!!!!!

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι, μήπως μας πέφτει εύκαιρο κάνα email για παράπονα από Γαλλία πλευρά?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 15:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην condor ολα αυτα? Mad Ετσι να αναφερονται αυτα για να γνωριζουμε και να κανουμε σωστες επιλογες συνεργειων και αντιπροσωπων!

Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 16:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα με Κόνδωρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:

Αν είχες βάλει κάνα πρόγραμμα από αυτούς όμως όλα θα ήταν μια χαρά ….
Η είχες βάλει τα ίδια σε αυτός…
Δεν θα έτρεχε τίποτα….

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 20:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αστείο είναι ότι μου όταν μίλησα την πρώτη φορά μου λέει ο τύπος στο τηλέφωνο "...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, από την στιγμή που υπάρχει και πρόγραμμα!!!!..." και του λέω εγώ φυσικά και όμορφα ότι πρόγραμμα δεν έχω βάλει στο αμάξι!!!

Εν ολίγοις οι κύριοι ούτε καν το άγγιξαν το αυτοκίνητο, είδαν κούλερ και κατευθείαν έβγαλαν τα πορίσματά τους.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 22:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δυστηχώς έτσι είναι όταν δουν κάτι ξένο πάνω δεν αναλαμβάνουν σχεδόν ποτέ να στο φτιάξουνε έστω και αν είναι στην εγγύηση...Σιγά μην κάτσουνε να ασχοληθούνε για κάτι το οποίο δεν θα πληρωθούνε...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 08:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω πει παμπολες φορες για τις εμπειριες μου απο το εν λογω συνεργειο...
Μετα απο κατεβασμα του σασμαν ο μηχανικος ειχε αφησει ολα του τα λαδερα εργαλεια πανω στο καθισμα του συνοδηγου χωρις καν ενα προστατευτικο καλυμμα και το αμαξι ηταν του κουτιου..και σε αλλη περιπτωση μετα απο παραπονο μου οτι δεν ειχα φτιαξει το προβλημα που τους ειχα αναφερει με αποκαλεσαν ψευτη...
Εδωσα 22000 για να λεω ψεματα...
Να πω οτι σε 6 μηνες ειχα αναγκαστει να παω 7 φορες για τα ιδια και τα ιδια...
Μακρυααααααα!!!
Οσο δεν με σεβονται σαν πελατη τοσο θα τους δυσφυμιζω σε οποια ευκαιρια και αν μου βρεθει...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 08:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Οσο δεν με σεβονται σαν πελατη τοσο θα τους δυσφυμιζω σε οποια ευκαιρια και αν μου βρεθει...!!!

Το ίδιο ακριβώς και εγώ... Μόνο που η δικιά μου δυσφήμιση θα φτάσει μέχρι την Γαλλία, γιατί όταν μου λένε ότι δεν μου χρονίζουν τον κινητήρα (για πρόβλημα που βγαίνει σχεδόν σε όλα τα 207 παραγωγής 2007 και πριν) λόγω του ότι έχω i/c είναι σαν να παίζουν με την νοημοσύνη μου!

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για οσους δε ξερουν ο κονδωρας ειναι υποδιαλυση...
ακομα και βελιμεζακης εφυγε απο εκει και λαιον (που της ανηκει) προσπαθει να τον πουλησει
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na παρουμε αλλη μια ρουτιερ να την εχουμε δηλαδη για το μελλον;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Na παρουμε αλλη μια ρουτιερ να την εχουμε δηλαδη για το μελλον;

μην ανυσηχεις γι αυτο... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 13:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ειχα μιλησει ομως για τον κονδωρα πριν περιπου 2 χρονια τοτε ειχαν πεσει ολοι πανω μου να με φανε...τοτε που εκανα το πρωτο ετησιο service με 100 ευρω σε εξουσιοδοτημενο και ο κονδωρας μου ζηταγε απο 190-240 εγω ημουνα ο παραξενος ..
Αλλα ασοψεται η γνωριμια πολλων εδω μεσα που γνωριζουν πολλα αλλα και ποιον να υποστηριξουν...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 13:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να δω εγω που θελω καποια πραγματα απο επισημο να δω που θα παω Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 16:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Αλλα ασοψεται η γνωριμια πολλων εδω μεσα που γνωριζουν πολλα αλλα και ποιον να υποστηριξουν...

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο...

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 18:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω παίδες ,πιστεύω δεν παίζει τόσο αν είναι κόνδωραs η peugeot το συνεργείο αλλα οι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα και ειδικά αυτός που το διευθύνει.Το λέω αυτό διότι εμενα στον κόνδορα στην Πάτρα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά άσε που έχω πάει και κάνα 2 φορες χωρίς καν ραντεβού και με έχουν εξυπηρέτηση.Και επίσης όταν χρειάστηκα την εγγύηση τα κανόνισαν όλα αμέσως ,και μου έκαναν και έκπτωση σε κάτι akesouar χωρίς να πω κάτι.Και εννοείτε ότι δεν έχω κανένα γνωστό μέσα,απλά ήταν το πιο κοντινό συνεργείο προς την Ναύπακτο γι αυτό το πήγα εκεί.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 20:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία που το αναφέρεις, και για να μην είμαι άδικος. Το περιστατικό έγινε στο συνεργείο του Αμαρουσίου.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης