PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bougas13 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 20:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα αυτο οταν εμφανιζεται συνοδεθεται και απο εναν κωδικο βλαβης τον οποιο μπορεις να δεις μεσω καποιου διαγνωστικου. Ισως αυτο βοηθησει στην λυση του προβληματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 21:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasl123 έγραψε:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:
koβω τα αρχ**ια μου συριζα οτι ειναι etuners Laughing Laughing

εγω τα κοψα ηδη...

Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα).

Dynodrome

Μιλαμε για ψαγμενο προγραμμα... Laughing Laughing

bougas13 έγραψε:
Εγω παλι πιστευω οτι τα φορουμ δεν λυνουν προβληματα απο κανενα προγραμμα απλα ακουγονται γνωμες που καποιοες φορες ειναι σωστες και καποιες αλλες ειναι αστα να πανε. Παντως αυτο το depolution faulty ταλαιπωρει πολυ κοσμο με 207 με προγραμμα για να δουμε απο οτι φαινεται η λυση πλησιαζει.

Αγορι μου τι λες????
Μονο προγραμμα εχει ο κακομοιρης..και σε gt μαλιστα..οποιοδηποτε αντιπολουσιον απο το προγραμμα ειναι αδικαιολογητο..εκτος αν φταιει κατι αλλο Confused

Andreasl123 έγραψε:

Εγω στο φορουμ μπαινω κ ρωταω για να ακουω διαφορες γνωμες διοτι καποιοι λενε σωστα πραγματα τα οποια πιστευω βοηθανε αρκετα καποιους...ωστοσο σιγουρα θα υπαρχουν κ αυτοι οπου θα εχουν περασει τα ιδια οποτε κ ξερουν την λυση...
Ο προγραμματιστης δεν γνωριζει απο τι μπορει να προερχετε αλλα παρολα αυτα κανουμε δοκιμες ολο με νεα προγραμματα να δουμε αν θα αλλαξει κατι...

Αφου μπαινεις στο φορουμ και ρωτας,γιατι δε μας ρωτησες και τι προγραμμα μπορεις να βαλεις για να μην εχεις προβληματα?

Το τελευταιο ελπιζω να μην το διαβασει ο στιβ γιατι θα πει καμια κακια.. Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 21:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Andreasl123 έγραψε:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα).

Dynodrome

bougas13 έγραψε:
Εγω παλι πιστευω οτι τα φορουμ δεν λυνουν προβληματα απο κανενα προγραμμα απλα ακουγονται γνωμες που καποιοες φορες ειναι σωστες και καποιες αλλες ειναι αστα να πανε. Παντως αυτο το depolution faulty ταλαιπωρει πολυ κοσμο με 207 με προγραμμα για να δουμε απο οτι φαινεται η λυση πλησιαζει.

Αγορι μου τι λες????
Μονο προγραμμα εχει ο κακομοιρης..και σε gt μαλιστα..οποιοδηποτε αντιπολουσιον απο το προγραμμα ειναι αδικαιολογητο..εκτος αν φταιει κατι αλλο Confused

Andreasl123 έγραψε:

Εγω στο φορουμ μπαινω κ ρωταω για να ακουω διαφορες γνωμες διοτι καποιοι λενε σωστα πραγματα τα οποια πιστευω βοηθανε αρκετα καποιους...ωστοσο σιγουρα θα υπαρχουν κ αυτοι οπου θα εχουν περασει τα ιδια οποτε κ ξερουν την λυση...
Ο προγραμματιστης δεν γνωριζει απο τι μπορει να προερχετε αλλα παρολα αυτα κανουμε δοκιμες ολο με νεα προγραμματα να δουμε αν θα αλλαξει κατι...

Αφου μπαινεις στο φορουμ και ρωτας,γιατι δε μας ρωτησες και τι προγραμμα μπορεις να βαλεις για να μην εχεις προβληματα?

Το τελευταιο ελπιζω να μην το διαβασει ο στιβ γιατι θα πει καμια κακια.. Laughing

Βασικα δεν ειχα μπει στον κοπο να ρωτησω αλλα και παλι οταν λες τι προγραμμα θα μπορουσα να βαλω τι εννοεις??Δηλαδη υπαρχουν κατηγοριες? πως το εννοεις?
Επιστροφή στην κορυφή
bougas13 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 21:38:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Andreasl123 έγραψε:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Dynodrome

bougas13 έγραψε:

Αγορι μου τι λες????

Andreasl123 έγραψε:

Φιλε μου δεν εγραψα πουθενα οτι ισως δεν φταει τι προγραμμα εγραψα απλα οτι κανενας δεν μπορει να πει τι ακριβως ειναι αυτο στο προγραμμα ποια παραμετρος δηλαδη που του βγαζει το depolution. Παντως γυρνωντας το παλυ σε μαμα και βλεπωντας οτι ολα λειτουργουν ενταξει που ενταξει θα λειτουργουν εστιαζεις σιγουρα στο ψαξιμο του προγραμματος. Αν χρησιμοποιησει ο προγραμματιστης ενα διαγνωστικο αποκλιστικα για Πεζο θα μπορεσει να δει αρκετα πραγματα και ισως σου βρει την λυση.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 21:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα λάμψει η αληθεια και το ψεμα λεμε παλι...

Ωστε dynodrome ε?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 21:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasl123 έγραψε:

Βασικα δεν ειχα μπει στον κοπο να ρωτησω αλλα και παλι οταν λες τι προγραμμα θα μπορουσα να βαλω τι εννοεις??Δηλαδη υπαρχουν κατηγοριες? πως το εννοεις?

Υπαρχουν κατηγοριες...σε αυτα που ειναι καλα και σε αυτα που δεν ειναι Wink
Το δικο σου μαλλον δεεεεν...Ψαξου λιγο μεσα στο φορουμ και θα βρεις αυτο που θελεις..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης