PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με μαμά-ράδιο (clarion)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 00:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E αφου τον ειχα γιατι να καθομαι να κοβω καλωδια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 11:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε δεν θέλει κόψιμο πουθενά...

MEMsound έγραψε:
στην καλωδίωση του pioneer υπάχρουν δύο καλώδια ρευματος
το ενα για συνεχες (μνήμες κλπ) και το άλλο για το διακοπτόμενο (για να λειτουργήσει)

είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί καλώδιο τα οποία αν δεις στην μέση του μήκους τους έχουν χώρισμα με βυσματάκια.
αν τα χιάσεις εκεί μεταξύ τους
δηλαδή το κόκινο στο πορτοκαλί και τούμπαλιν θα δεις ότι θα δουλευει μια χαρά χωρίς τον ανταπτορα που χρησιμιποίησες.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 14:47:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ειχα προσεξει αυτο...Τελος παντων δεν πειραζει το εκανα ετσι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 15:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 21:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 01:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό είναι να περιοριστούμε εδώ στο θέμα του προβλήματος...
για Mp3 πηγή μπορείτε να συνεχίσετε εδώ.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=196679#196679
μετάφερα και την σχετική ερώτηση Wink

Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 14:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άργησα αλλά κατάφερα να διαβάσω το thread. Είχα το ίδιο πρόβλημα στο 307 μου.
Το ραδιόφωνο έχανε μερικές φορές το σήμα, και στην περίπτωση αυτή αν έψαχνα άλλο σταθμό "έτρεχει τρελλά" χωρίς να σταματάει σε κάποιον από τους εκατοντάδες σταθμούς που υπάρχουν. Έτσι ήθελα να αρχίσω από τα απλά: Μήπως είχε χαλαρώσει το βίσμα της κεραίας από τη θέση του;

1.Δεν υπάρχουν βίδες αλλά ειδικοί εξολκείς, σαν αυτούς

που μπαίνουν στις 4 τρύπες του radiocd, "κλικ" και βγαίνει.

2.Η σύνδεση της κεραίας στη συσκευή ήταν σταθερότατη.

3.Επειδή το καλώδιο της κεραίας περνάει μέσα από το δεξί μαρσπιέ, σκέφτηκα ότι μπορεί να "κάηκε" μετά από μικροεπισκευή λακουβίτσας με ηλεκτροπόντα. ΔΕΝ.
και
4. Για να μην λέω πολλά, πήγα στον Γκάλλο, όπου όταν ανέφερα το πρόβλημα, ο ηλεκτρολόγος πήρε χαρτί και μολύβι, έβγαλε το ραδιοcd, σημείωσε κωδικό και αριθμό σειράς, το παρήγγειλε και μου το αντικατέστησε μετά από 3 μέρες χωρίς χρέωση, αφού η πηγές ήχου ( ραδιοcd και "σιντιέρα" ) καλύπτονται από την εγγύηση της Clarion και της Blaupunkt αντίστοιχα, που διαρκεί 5 χρόνια, και όχι από αυτήν της Peugeot (2 χρόνια), που στην περίπτωση μου είχε λήξει.
Διάγνωση: προβληματικός δέκτης ραδιοφώνου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 15:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω παρηγγειλα αλλη πηγη αλλα με βλεπω οπως μου την βαζουν επανω ετσι να την ξανα ξηλωνω γιατι δεν συγκρινετε με αυτην που εβαλα τωρα πανω..... Laughing Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2008, 19:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο λόγος που γράφω είναι γιατί και εγώ αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα.. Έχω στην κατοχή μου ένα 307 και το clarion τα έφτυσε! Συγκεκριμένα ενώ τα cd παίζουν μια χαρά το ράδιο στον αυτόματο συντονισμό δεν σταματάει πουθενά! Σαν να μην υπάρχουν σταθμοί.. Αν γνωρίζεις το σταθμό και συντονιστείς χειροκίνητα..όλα καλά! Αν και κάποιες φορές δεν λείπουν και ανεξήγητα παράσιτα.. ρωτάω σε 3 αντιπροσωπείες και μου λένε να το πάω για επισκευή εκεί..Τους λέω να το πετάξουμε και να βάλουμε ένα άλλο και μου είπαν ότι κοστίζει 400 ευρώ και να το ξανασκευτώ!! Είναι δυνατόν τόσα πολλά? Και μάλλον θα κάνω υπομονή και εγώ και κατά τα Χριστούγεννα κοντά βλέπω να βάζω pioneer. Στα ίδια λεφτά είναι "κλάσεις" ανώτερο.. Το ίδιο ελπίζω και από ήχο..Υπάρχει κάποιο μοντέλο που να ταιριάζει χρωματικά με το ταμπλό? Και πως θα ζητήσω τον αντάπτορα που δείχνει και στην οθόνη του 307? Για το χειριστήριο δεν με πειράζει.Λογικά θα έχει και το καινούργιο δικά του! Ευχαριστώ!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2008, 06:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πας να σου κάνουν μια φόρμα αντικατάστασης.
Θα έρθει καινούργιο R/CD από Γαλλία και θα αντικατασταθεί με το δικό σου και δεν το πληρώνεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 08:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Θα πας να σου κάνουν μια φόρμα αντικατάστασης.
Θα έρθει καινούργιο R/CD από Γαλλία και θα αντικατασταθεί με το δικό σου και δεν το πληρώνεις.

Γίνεται αυτό? Το αμάξι πλέον έκλεισε τον 6ο χρόνο του και προχωρεί προς τον έβδομο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 08:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γίνετε κανονικότατα.
Αν δεν βγάζεις άκρη να πας στα κεντρικά.
Επιστροφή στην κορυφή
pangio21 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) XT

Ένταξη: 17 Σεπ 2008
Τόπος: korinthos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 20:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ειστε καλα παιδια..Διαβασα απο εδω οτι γινεται αντικατασταση στο R/c και επειδη εμενα δεν επαιζε καθολου cd πηγα στο τοπικο εξουσιοδοτημενο την προηγουμενη Τριτη και σημερα με πηραν τηλ να παω να μου το αλλαξουν.
Ειμαι κατοχος ενος 307 του 2004 το οποιο αγορασα μεταχειρισμενο πριν 20 περιπου μερες
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2008, 16:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πήγα στην peugeot και χωρίς καν να συμπληρώσουμε φόρμα αντικατάστασης το βγάλαμε για να το στείλουμε Γαλλία. Το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρω. Μου είπαν όμως οτι δεν έρχεται το δικό μου πισω αλλα ούτε και κάποιο καινουργιο αλλα ενα ανακατασκευασμένο απο αυτά που έχει το εργοστάσιο εκει. Και όλα αυτά σε 15 ήμερες. Το κάκιστο όμως στην υπόθεση είναι ότι μου γρατζούνισαν το γκρι πλαίσιο που έχει γύρω γύρω. Μου είπαν ότι καινούργιο είναι πανάκριβο (Μήπως ξέρει κανείς πόσο? και που στη θεσσαλονίκη?) και όταν θα έρθει το ράδιο εκείνη την ώρα θα βρούμε από κανένα τρακαρισμένο και θα το αλλάξουμε. Αν και μου φαινετε ότι προσπαθούν να το αποφύγουν....

Επιστροφή στην κορυφή
stratosmath (ΣΤΡΑΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XT PREMIUM (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 11:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το θέμα για να πω και τον δικό μου πόνο. Αγόρασα το 307 Μαρτιο 2002. Για αρκετό χρόνο όλα πήγαιναν καλά με το μαμισιο αλλά αργότερα άρχισαν τα προβλήματα με το ράδιο το οποίο έψαχνε σαν τρελό. Πήγα στην αντιπροσωπεία απο όπου το είχα αγοράσει και μου είπαν πως είναι εκτός εγγύησης και το κόστος επισκευής είναι υψηλό. Μάλιστα μου πρότειναν να το αλλάξω και να πάω σε Pioneer. Μετά την αλλαγή το καινούριο (Pioneer 6900) δουλεψε καλά για λίγο αλλά τωρα τελευταία μου δημιουργει το ίδιο προβλημα. Έχω βαρεθεί να μην έχω άλλα προβλήματα με το αυτοκίνητο και να έχω πρόβλημα μόνο με αυτό. Υπάρχει περίπτωση αυτό το πρόβλημα να έχει σχέση με την καλωδίωση της κεραίας απο το ραδιο μέχρι πίσω; Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί μόνιμα; Ξέρετε κάποια καλή αντιπροσωπεία απο την οποία να μείνατε ευχαριστημένοι στα ηλεκτρολογικά; Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 12:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχουν ηλεκτρολογοι καλοι σε αντιπροσωπια?? Laughing Laughing Laughing αυτο ειναι ανεκδοτο...τελος παντων

1)Δεν αναφερεις το προβλημα, μονο την ιδια λεξη βαζεις
2)Καλα εχεις προβλημα με ηλεκτρολογικα γιατι δε πας και καπου αλλου εκτος αντιπροσωπιας για μια δευτερη γνωμη?
3)Και το ιδιο μαμα να εβαζες σχεδον το χαριζουν στο εξωτερικο!

Επιστροφή στην κορυφή
stratosmath (ΣΤΡΑΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 14:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έχεις δίκιο
1. Το πρόβλημα είμαι οτι μόλις αλλάξω σταθμό αρχίζει και κόβει βόλτες στα fm χωρις να σταματαει πουθενά. Λες και δεν υπάρχουν σταθμοι. Όταν βαλω εγώ τον σταθμό τότε παίζει αν και οχι πολύ καλά (με παράσιτα)
2. Αν μου προτείνεις κάποιον (μένω Πειραια) ευχαρίστως να τον επισκεφτώ. Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα αν μου μου στείλεις pm με το όνομα κάποιου καλού ηλεκτρολόγου.
3. Το μαμα δεν μου άρεσε ποτε ιδιαίτερα για να το ξαναβάλω.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 15:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκτος απροοπτου η πηγη παλι τα επαιξε...μπορεις να τη βγαλεις και να τη δοκιμασεις αλλου (αν τη δωσεις σε ηλεκτρολογο).
Πειραια δεν εχω πειρα, ειχα ακουσει για εναν στην Λ.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ που θα σε βολεψει...
Ο sotos207gt μπορει να σε συμβουλεψει για πηγη

Επιστροφή στην κορυφή
stratosmath (ΣΤΡΑΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 22:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas
Σε ευχαριστώ πολύ...Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης