PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - οθονη 2 din σε 307 cc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 14:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εστειλα email στον πωλητη χθες το βραδυ, και πηρα την εξης απαντηση :
standard double din size 180*100mm front panel.
steering control is optional: $9.99
yes, TV, radio, DVD are all included
GPS module is some hardware PCB in the DVD player. If you want it, you have to buy it now. it can only be installed in factory.
we have a lot of customers from Greece. Don't worry about customs, we will help you take care of it!

thank you!

αναφερθηκα φυσικα και στο τελωνειο και μου εδωσε απαντηση. οσον αφορα το control στο τιμονι δινουν δικη τους συσκευη απ οτι λεει με 10δολαρια παραπανω!
διαβασα 950 σχολια για το συγκεκριμενο ολοι εμειναν ευχαριστημενοι! για το τελωνια πως θα ξερω σιγουρα τι θα παιχτει? αν το στειλει ως gift?

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 15:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να σου πω παντως αν πας τελωνειο εχει γεμισει με αυτα (τα στελνουν πισω)
τα "περαστικα" ειναι 100 ευρα περιπου εκτος και αν πας εσυ (και το εκτελωνησεις μονος σου) οποτε ειναι 30 με 50περιπου...
αν ψαξεις λιγο ιντερνετ θα δεις τι εννοω (ιδιως το τελευταιο μηνα). Πες του να στο στειλει ως δωρο αλλα βαζω στοιχημα οτι θα κανει τη...παπια. Ειδκα αν αναφερει ups/fedex

καταλαβαινεις οτι αγοραζεις ανταπτορα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 16:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mufcpavlos έγραψε:
εστειλα email στον πωλητη χθες το βραδυ, και πηρα την εξης απαντηση :
standard double din size 180*100mm front panel.
steering control is optional: $9.99
yes, TV, radio, DVD are all included
GPS module is some hardware PCB in the DVD player. If you want it, you have to buy it now. it can only be installed in factory.
we have a lot of customers from Greece. Don't worry about customs, we will help you take care of it!

thank you!

αναφερθηκα φυσικα και στο τελωνειο και μου εδωσε απαντηση. οσον αφορα το control στο τιμονι δινουν δικη τους συσκευη απ οτι λεει με 10δολαρια παραπανω!
διαβασα 950 σχολια για το συγκεκριμενο ολοι εμειναν ευχαριστημενοι! για το τελωνια πως θα ξερω σιγουρα τι θα παιχτει? αν το στειλει ως gift?

δωρο το στέλνουνε... παράγγειλα και εγώ μια χτες παρόμοια από κινα... 250 ευρώ και έχει τα πάντα και την πήρα επιδή την έχουνε πάρει και αρκετοί από ελλάδα και έχουν μείνει ξετρελαμένοι...

από εκεί και πέρα πρόσεξε να έχει υψηλή ανάλυση για να δείχνει και καλά.

όταν μου την στείλουνε σας ενημερώνω.παντως και 30 και 40 και 50 ευρώ τελωνείο πάλι δεν είναι πολλά λεφτά και πάλι συμφέρει.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 16:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμ οκ θα ρωτησω καποιον που πιστευω οτι θα μπορεσει να κανει μια μικρη παρατυπια στον εκτελωνισμο αν χρειαστει να πληρωσω. νομιζω οτι θα δεχτει. ποιος ο λογος να μη δεχτει δε μπαινει κατι εξτρα στη τσεπη του!

τι εννοεις αγοραζω ανταπτορα? οτι θα χρεαιστω ανταπτορα ή οτι το control ειναι απο μονο του ανταπτορας?

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 16:40:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

δωρο το στέλνουνε... παράγγειλα και εγώ μια χτες παρόμοια από κινα... 250 ευρώ και έχει τα πάντα και την πήρα επιδή την έχουνε πάρει και αρκετοί από ελλάδα και έχουν μείνει ξετρελαμένοι...

από εκεί και πέρα πρόσεξε να έχει υψηλή ανάλυση για να δείχνει και καλά.

όταν μου την στείλουνε σας ενημερώνω.παντως και 30 και 40 και 50 ευρώ τελωνείο πάλι δεν είναι πολλά λεφτά και πάλι συμφέρει.

για δωσε πληροφοριες :D :D :D απο ebay ή καπου αλλου! Link?
νομιζω 480x234 ειναι η αναλυση. εσενα ποσο ειναι?

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 16:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μιλησουμε σοβαρα επειδη αρκετα ρωτανε και χωρις να θελω να κανω διαφημιση

http://caraudiosecurity.com/shop/home.html

εχει και κινεζοκατασταση (νομιζω beat τα λενε) αλλα ειναι στη πορτα σου (Απο Αγγλια) και με εγγυηση. Βεβαια ολα τα λεφτα ειναι τα επωνυμα

Επιστροφή στην κορυφή
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 16:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
Για να μιλησουμε σοβαρα επειδη αρκετα ρωτανε και χωρις να θελω να κανω διαφημιση

εχει και κινεζοκατασταση (νομιζω beat τα λενε) αλλα ειναι στη πορτα σου (Απο Αγγλια) και με εγγυηση. Βεβαια ολα τα λεφτα ειναι τα επωνυμα

δε συμφερει! το ιδιο ακριβος με τα ελληνικα καταστηματα! οσο για το beat εχει μονο αυτο http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/7060.html
και κανει την ιδια δουλεια με το αλλο που κανει συνολικα 156ευρω! Smile

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 19:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mufcpavlos έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

δε συμφερει! το ιδιο ακριβος με τα ελληνικα καταστηματα! οσο για το beat εχει μονο αυτο http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/7060.html
και κανει την ιδια δουλεια με το αλλο που κανει συνολικα 156ευρω! Smile

http://www.lightinthebox.com/7-inch-Touch-Screen-2-Din-In-Dash-Car-DVD-Player-Built-in-GPS-Function-Dual-Zone-JZY-817-G--SZC447-_p27907.html?currency=EUR

Εμένα αυτό είναι... αλλά το πήρα από ebay. ; έχει 1024χ768 ανάλυση... ειναι φοερό. και αν είναι να πληρώσω τελωνειο, θα πάω εγώ ο ίδιος και θα πληρωση γιατι σου βάζουνε εκτελωνιστή και σε χρεώνουνε ότι θέλουνε ενώ με 20 ευρώ και 2 ώρο απο την δουλειά σου καθαρίζεις...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 21:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ζητησα για παραπανω πληροφοριες και μου εστειλαν το εξης email :

screen resolution is 480*234.

you could also send us your paypal email address. we will send you a bill of model 703B without GPS. thank you.

7" TFT LCD Motorized Touch Screen Double Din Car DVD Player
iPod Input / TV / RDS Radio / Bluetooth / USB / SD / Remote Control

SCREEN:
7" High Quality Widescreen (16:9) TFT LCD Monitor
Touch Screen Panel with Animated Graphic OSD
Motorized Screen. Adjustable View Angle. Screen Position Memory
Theme Color Adjustable, RGB Display, Sharp Image
Picture Control: Brightness/Contrast/Color
MUSIC:
iPod Input, USB Input
SD/MMC Card Reader for Audio/Video Playback
High Power Output: 4 Channels, 50 Watts
Preset Equalizer (Rock, Jazz, Classic, Pop, Flat)
Sound Control: Bass/Treble/Volume
TV:
Analog TV Tuner, 100 Preset Channels
NTSC/PAL/SECAM TV System Compatible
RADIO:
RDS High Quality Digital Radio Tuner
30 AM/FM Preset Channels (AM 12/FM 18)
OTHERS:
Remote Control
Bluetooth for Cell Phone (A2DP Stereo)
Rear View Camera Input
Electronic Anti-shock System
Games and Entertainment Features
SPECIFICATION:
Two DIN Standard Dimension
(180 x 100 mm, 4" x 7" Front Panel)
RCA A/V Output, 2 Video Out
2 Front, 2 Rear Speaker Out
Sub Woofer Line Out
Support MP4(DivX)/DVD/DVD-R/MP3/VCD/CD/CD-R/CD-RW
Power Supply?DC 10-14.6V/4A
GPS(optional, only $79.99 in store):
Double Zone GPS
SD Card Slot for GPS Maps
Garmin, TomTom, iGo, Route66 GPS maps compatible
(GPS map not included)

η αναλυση ειναι μικρη ε?

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)An θες να παρεις επωνυμο ηχοσυστημα ειναι φθηνο (ρωτα και μελη απο seat club ή ψαξε ιντερνετ απο δεκαδες ελληνες που αγοραζουν)
2)Επειδη παλιοτερα ειχα ανακατευτει με κινεζοκαταστασεις (δεν υπηρχε καν προβλημα με τελωνεια) στις 3 αγορες οι 2 βγηκαν σκαρτες!!!
3)Σε αυτα τα συστηματα σχεδον σιγουρο οτι το ραδιοφωνο και η αποδοση ηχου ειναι απο αθλια ως ελλατωματικη
Τελος δε τα γραφω για να αποτρεψω αγορες απλως πρεπει λιγο να το ψαχνουμε πιο πολυ για να μη δινουμε πεταμενα λεφτα (οσοι αγοραζουν απο εκει συνηθως μου λενε και να χαλασει 200 ευρα ειναι, εγω προσωπικα δεν εχω λεφτα για πεταμα) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 10:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστη εχεις απολυτο δικιο.
Πρεπει να γνωριζουμε οτι αλλο το επωνυμο κι αλλο το ανωνυμο.
Ολα εχουν το σκοπο τους για καποιο λογο.
Ναι μεν οι επωνυμες εταιριες μπορουσαν να ειναι φτηνοτερες αλλα αν το κανανε μονο και μονο το κοστος κατασκευης θα τους εριχνε την ποιοτητα.
Απο την αλλη σιγουρα αν δεν εχεις να διαθεσεις χρηματα να παρεις κατι καλο,θα πας στην φτηνη λυση αλλα εγκυμονει κινδυνους.
Εκτελωνισα περιπου 20 οθονες που συμφωνα με τα χαρακτηριστικα τους και τα σχολια τους ηταν ισως και τα καλυτερα κινεζικα που κυκλοφορουν.
Απ αυτα τα δεκα περιπου δουλευαν μια χαρα.Τα υπολοιπα τα επεστρεψα μετα κοπων και βασανων και πηρα φυσικα αλλες συσκευες γιατι για χρηματα ουτε λογος.
Σας πληροφορω οτι μια απο τις συσκευες που επεστρεψα ισως αυριο το πρωι να ειναι στην πορτα σας αν επιλεξετε την αγορα τους.
Παραπανω ειδα οτι αγοραστηκε μια οθονη μαζι με ενα σχολιο οτι ειναι καλυτερη απο τις επωνυμες ομως πουληθηκε γιατι δεν ταιριαζε ο φωτισμος της αν καταλαβα καλα.Η συγκεκριμενη οθονη ειναι καθαροτατη αντιγραφη της Alpine 202-205 μονο που η τελευταια εχει και επιλογη φωτισμου και φοντου που σημαινει οτι αποκλειεται να μην την ταιριαξεις σε οποιοδηποτε αυτοκινητο.
Εν κατακλειδι οταν εχουμε αγορασει ενα αυτοκινητο αξιας 15000-20000€ πιστευω οτι το να δωσουμε 1000-1300 για να παρουμε κατι που εκτος του οτι πληρει προδιαγραφες ειναι και αξιοπιστο σε βαθος χρονου,γιατι να ταλαιπωρηθουμε δινοντας λιγα λιγα για κατι που δεν θα δουλευει φτανοντας σιγα σιγα στην αξια ενος καλου μηχανηματος? Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 17:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Ναι μεν οι επωνυμες εταιριες μπορουσαν να ειναι φτηνοτερες αλλα αν το κανανε μονο και μονο το κοστος κατασκευης θα τους εριχνε την ποιοτητα.
Απο την αλλη σιγουρα αν δεν εχεις να διαθεσεις χρηματα να παρεις κατι καλο,θα πας στην φτηνη λυση αλλα εγκυμονει κινδυνους.
Εκτελωνισα περιπου 20 οθονες που συμφωνα με τα χαρακτηριστικα τους και τα σχολια τους ηταν ισως και τα καλυτερα κινεζικα που κυκλοφορουν.
Απ αυτα τα δεκα περιπου δουλευαν μια χαρα.Τα υπολοιπα τα επεστρεψα μετα κοπων και βασανων και πηρα φυσικα αλλες συσκευες γιατι για χρηματα ουτε λογος.
Σας πληροφορω οτι μια απο τις συσκευες που επεστρεψα ισως αυριο το πρωι να ειναι στην πορτα σας αν επιλεξετε την αγορα τους.
Παραπανω ειδα οτι αγοραστηκε μια οθονη μαζι με ενα σχολιο οτι ειναι καλυτερη απο τις επωνυμες ομως πουληθηκε γιατι δεν ταιριαζε ο φωτισμος της αν καταλαβα καλα.Η συγκεκριμενη οθονη ειναι καθαροτατη αντιγραφη της Alpine 202-205 μονο που η τελευταια εχει και επιλογη φωτισμου και φοντου που σημαινει οτι αποκλειεται να μην την ταιριαξεις σε οποιοδηποτε αυτοκινητο.
Εν κατακλειδι οταν εχουμε αγορασει ενα αυτοκινητο αξιας 15000-20000€ πιστευω οτι το να δωσουμε 1000-1300 για να παρουμε κατι που εκτος του οτι πληρει προδιαγραφες ειναι και αξιοπιστο σε βαθος χρονου,γιατι να ταλαιπωρηθουμε δινοντας λιγα λιγα για κατι που δεν θα δουλευει φτανοντας σιγα σιγα στην αξια ενος καλου μηχανηματος? Wink

Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μάλλον έχετε άδικο...
Όλες ποια οι ηλεκτρονικές συσκευές ανεξαρτητως μάρκας κατασκευάζονται και στην Κίνα...
Ακόμα θα σας πω επειδή ήμουνα περσι στην Κίνα για την Παραολυμπιάδα, ότι οι άνθρωποι μπορούνε να φτιάξουνε τα πάντα , μα τα πάντα, από καράβια μεχρι ουρανοξύστες που εμείς εδώ ούτε καν τους έχουμε δει στον ύπνο μας....

Ο ουρανοξύστης του Πειραια είναι μία μικρή πολυκατοικία στο Qingdao, και έχει χιλιάδες τέτοιους ουρανοξύστες.

Το θέμα της ποιότητας που θίγεται μπορεί και να υπάρχει αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα...
Τέλος αν το μηχάνημα δεν σου χαλάσει στις πρώτες μέρες τότε σίγουρα θα σου κρατήσει για 2-3 χρόνια... είναι όπως τα κομπιούτερ που συναρμολογούνται ελλάδα... η θα καεί τις πρώτες μέρες ή θα αντέξει πολλά χρόνια.
εξάλλου δεν νομίζω κάποιος να έχει απαίτηση ένα μηχάνημα των 200 ευρώ να θέλει να του κρατήσει και περισσότερο.
Στο δια ταύτα....καλύτερα μηχανήματα για τα λεφτά τους στην Ελλάδα δεν βρίσκεις...
Το τελευταίο που θα πω είναι ότι όσοι κάνουν επάγγελμα την εισαγωγή τέτοιων μηχανημάτων είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι , γιατί εισάγουν κάτι με 200 ευρώ και προσπαθούν να το πουλήσουν 500-700 ευρώ...

Ας μην μπερδεύουμε λοιπόν τα πράγματα, γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέτε.

Εγώ που δεν θέλω να πληρώσω ένα μηχάνημα 1000 ευρώ , γιατί δεν με ενδιαφέρει να ακούω στο αυτοκίνητο την 5η συμφωνία του Μπετόβεν (έχω σπίτι αρκετά ακριβό υχοσύστημα για να ακούω όλες τις συχνότητες) ούτε με ενδιαφέρει να βάλω κάτι που θα φοβάμαι να μην μου σπάσουνε το αμάξι...

Αρα λοιπόν είναι θέμα του τι θέλει να πάρει κάποιος....

PS FERRIES

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIMCHRI στις Πεμ 08 Οκτ 2009, 18:07:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 18:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μάλλον έχετε άδικο...
Όλες ποια οι ηλεκτρονικές συσκευές ανεξαρτητως μάρκας κατασκευάζονται και στην Κίνα...
Ακόμα θα σας πω επειδή ήμουνα περσι στην Κίνα για την Παραολυμπιάδα, ότι οι άνθρωποι μπορούνε να φτιάξουνε τα πάντα , μα τα πάντα, από καράβια μεχρι ουρανοξύστες που εμείς εδώ ούτε καν τους έχουμε δει στον ύπνο μας....

Ο ουρανοξύστης του Πειραια είναι μία μικρή πολυκατοικία στο Qingdao, και έχει χιλιάδες τέτοιους ουρανοξύστες.

Το θέμα της ποιότητας που θίγεται μπορεί και να υπάρχει αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα...
Τέλος αν το μηχάνημα δεν σου χαλάσει στις πρώτες μέρες τότε σίγουρα θα σου κρατήσει για 2-3 χρόνια... εξάλλου δεν νομίζω κάποιος να έχει απαίτηση ένα μηχάνημα των 200 ευρώ να θέλει να του κρατήσει και περισσότερο.
Στο δια ταύτα....καλύτερα μηχανήματα για τα λεφτά τους στην Ελλάδα δεν βρίσκεις...
Το τελευταίο που θα πω είναι ότι όσοι κανουν επάγγελμα την εισαγωγή τέτοιων μηχανημάτων είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι , γιατί εισάγουνε κάτι με 200 ευρώ και προσπαθούνε να το πουλήσουνε 500-700 ευρώ...

Ας μην μπερδεύουμε λοιπόν τα πράγματα, γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λετε.

Σε καποια πραγματα σωστος σε καποια αλλα οχι.
Σωστα στο οτι μπορουν να κατασκευασουν οτιδηποτε αλλα οτι εχεισχεση μετη χωρα τους το κανουν καλο για να δειξουν οτι μπορουν.
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η κινα ειναι υπερδυναμη σε πολλα πραγματα.
Λαθος ομως για τα προς εξαγωγη προιοντα μιας και αυτοι φτιαχνουν με κοστος 5 και πουλανε με 45 και καλα κανουν.Ομως μην αυταπατασαι.Δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο για αυτους.
Οπως ειπε και καποιος η τεχνολογια πλεον ειναι δωρεαν και ακομα κι αν εμεις κατσουμε σε ενα τραπεζι θα φτιαξουμε κατι που να δουλευει για τουλαχιστον 2-3 χρονια.
Αλλα ..
απο την μια σιγουρα δεν περιμενουμε κατι απ αυτα να δουλεψει παραπανω..
και απ την αλλη πρεπει να γνωριζεις οτι δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι.
Καποιοι προσπαθουν να φερουν προιοντα που να ειναι εφικτα στο ευρυ κοινο προς αγορα γιατι πρεπει να ειναι ανταγωνιστικοι.Τα χρηματα δεν τα ξεκολλαει κανεις απο τον τοιχο.
Σιγουρα καποιοι αλεξιπτωτιστες το κανουν αλλα οχι ολοι.
Ο λογος που δεν τα εβγαλα στην αγορα αλλα τα επεστρεψα και δεν ασχοληθηκα παραπανω ειναι μονο και μονο οι πελατες μου γιατι αν ημουν εγω στη θεση τους δεν θα ηθελα να δωσω τα χρηματα που με τοσο κοπο κερδισα και να πανε στον βροντο.
Αυτο που παιρνεις απο τις μεγαλες εταιριες ειναι και αυτο που προανεφερες.
Δεν περιμενεις να δουλευει για μερικες μερες....δουλευει απο το κουτι του.
Κι αν δεν το τριβεις στη μουρη τους..αν οχι εσυ αυτος που σου το πουλησε....

Φιλικα...

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 18:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτή φίλε μου είναι η δουλειά σου και οφείλεις να την κάνεις σωστά για να μήν την κλείσεις.

Σαν επαγγελματίας λοιπόν τα λες πολύ σωστά και μπράβο σου.

Όμως σου ξαναλέω ότι όποιος αγοράζει από κίνα προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει αυτό που έχεις εσύ να του πεις...δηλαδή για να στο πω ποιό απλά δεν είναι οι πελάτες που θέλεις.. εσύ απευθύνεσαι σε άλλο κοινό σαν επαγγελματίας....

Κανείς ποιά δεν τρώει κουτόχορτο... αν θέλεις κάτι καλό και επώνυμο θα το πληρώσεις , αν όχι παίρνεις από ebay...

Αυτάα.....

Στο κουπέ μου σαφώς και δεν θα την βάλω...για τον τζίμνάκο την πήρα.... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 20:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
αυτή φίλε μου είναι η δουλειά σου και οφείλεις να την κάνεις σωστά για να μήν την κλείσεις.

Σαν επαγγελματίας λοιπόν τα λες πολύ σωστά και μπράβο σου.

Όμως σου ξαναλέω ότι όποιος αγοράζει από κίνα προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει αυτό που έχεις εσύ να του πεις...δηλαδή για να στο πω ποιό απλά δεν είναι οι πελάτες που θέλεις.. εσύ απευθύνεσαι σε άλλο κοινό σαν επαγγελματίας....

Κανείς ποιά δεν τρώει κουτόχορτο... αν θέλεις κάτι καλό και επώνυμο θα το πληρώσεις , αν όχι παίρνεις από ebay...

Αυτάα.....

Στο κουπέ μου σαφώς και δεν θα την βάλω...για τον τζίμνάκο την πήρα.... Wink

Απ αυτη τη σκοπια σεβαστοτατη η αποψη..

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 10:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λες να κρατησει 2-3 χρονια δεν ισχυει
1)Οπως ανεφερα πιο πανω οι κινεζοιστορια στο μηνα ταπεξαν
2)Αμετρητοι Ελληνες (π.χ scoda club) εχουν τοσο μεγαλο θεμα που ειτε τα πουλανε σε αλλους ειτε σχεδον τα χαριζουν

Εστω οτι ενα τετοιο μουσικοπραγμα κρατησει 3-4 χρονια μετα τι? ξαναγοραζεις?

Επιστροφή στην κορυφή
ifaz13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 minim@listic

Ένταξη: 29 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 20:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου εχω αγορασει απο Ελλαδα μια ΕΟΝΟΝ 1012 2din Οθονη με τα παραπανω (εκτος απο ενσωματομενο gprs). Μου κοστισε 240 με εξοδα αποστολης, οποτε και στην Ελλαδα βρισκεις φθηνα αμα θελεις....οποιος γυριζει μυριζει Wink
Δυστιχως το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχει το συγκεκριμενο μαγαζι, αλλα προσφατα ειδα σε μια απο τις μεγαλες αλυσιδες (νομιζω το electro world) μια αντιστοιχη σε τιμη γυρω στα 250 - 300.
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα εδω και 8 μηνες που την εχω, οκ δεν ειναι οτι καλυτερο απο ποιοτητα σε σχεση με αλλες των 1000 ευρω, αλλα η επιλογη εγινε μετα απο ενα προβλημα που ειχε κολλητος μου με μια απο αυτες των 1000+ ευρω, αφου τελειωσε η εγγυηση του και χρειαστηκε να δωσει αλλα 200 να την φτιαξει.
Προτιμησα να δωσω το 1/4 και αμα χαλασει μετα την εγγυηση να ξαναπαρω την ιδια, παρα να κλαιω 1000 ευρω.
Στο δικο μου 307 δεν χρειαστηκε καμια φυσσα ουτε μετατροπη, εκτος απο ενα περιμετρικο πλαισιο για να καλυψει το μικρο κενο που δημιουργηθηκε.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 09:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ifaz13 έγραψε:
χρειαστηκε να δωσει αλλα 200 να την φτιαξει.
Προτιμησα να δωσω το 1/4 και αμα χαλασει μετα την εγγυηση να ξαναπαρω την ιδια, παρα να κλαιω 1000 ευρω.

τι να δωσεις για καινουργια 200 και να ειναι κατωτερη και τι να δωσεις 200 για επισκευη (μεμονωμενη περιπτωση) ειναι σχεδον το ιδιο...

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 11:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερωτηση: Αν το αυτο εχει περασμενο συστημα παρκαρισματος (που μπαινει με την οπισθεν) μπορει στην ιδια γραμμη να μπει και καμερουλα (να αναβει και αυτη με την οπισθεν)?

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 11:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
ερωτηση: Αν το αυτο εχει περασμενο συστημα παρκαρισματος (που μπαινει με την οπισθεν) μπορει στην ιδια γραμμη να μπει και καμερουλα (να αναβει και αυτη με την οπισθεν)?

οπως και να χει γινεται αυτο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης