PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μείναμε απ'έξω....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
VOULA7 (Βούλα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 306 1.4 (8v)

Ένταξη: 10 Αύγ 2008
Τόπος: Πετρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Μείναμε απ'έξω.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κολλητή μου έχει ένα 206, είχαν προσπαθήσει να της το ανοίξουν πρίν από κανένα μήνα με αποτέλεσμα να τις σπάσουν τις κλειδαριές κ πλέον το αμάξι να κλειδώνει μόνο με το κουμπί του συναγερμού...
Σήμερα, αφού έβαλε το συναγερμό, πήγε να ξεκλειδώσει αλλά το αμάξι τπτ..
Ούτε τα αλλάρμ ανάβουν με το πάτημα του κουμπιού (ως συνήθως) ούτε το αμάξι ξεκλειδώνει !!!
Δοκιμάσαμε να αλλάξουμε την μπαταρία στο κλειδί μήπως έφταιγε αυτό, αλλά κ πάλι κανένα αποτέλεσμα... Κ με δεδομένο το ότι οι κλειδαρίες είναι σπασμένες, δεν μπορεί να κάνει τπτ...
Εχει κάποιος καμία ιδέα για το τί μπορεί να έχει πάθει ????????????

Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο...

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ξέχασε κάτι ανοιχτό και έχει αδειάσει η μπαταρία του αυτοκινήτου???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VOULA7 (Βούλα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 306 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Οχι, το αμάξι λειτουργούσε κανονικά... Το πάρκαρε για λιγότερο από 5' κ μετά το απόλυτο τίποτα.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα. Καλά όλες οι κλειδαριές είναι σπασμένες? οδηγού, συνοδηγού και πορτ μπαγκάζ Question Question Question Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
VOULA7 (Βούλα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 306 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οδηγού κ συνοδηγού... Το πορτ μπαγκαζ δεν έχει κλειδαριά.....

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 16:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VOULA7 έγραψε:
Οδηγού κ συνοδηγού... Το πορτ μπαγκαζ δεν έχει κλειδαριά.....

χμ, σωστό κ αυτό Embarassed
Τι να πω, κλειδαράς, ας σπάσει μια απ τις δύο εντελώς να ανοίξει, ούτως ή άλλως για αλλαγή είναι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
VOULA7 (Βούλα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 306 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 16:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι τέτοιο θα γίνει μάλλον...
Το κόστος σκέφτομαι... πόσο μπορεί να πάνε οι καινούργιες κλειδαρίες ??

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 18:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανα 60αρι η κλειδαρια υπολογιζε, συν τα εργατικα για αλλαγη κλπ. Θραύση κρυστάλλων έχετε; Σπάστε το τζάμι αν είναι, μην πληρώνει + τον κλειδαρά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 08:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους
Για να μην ανοίγω νεο topic μιας και το αναφέρατε παραπάνω...ενα παρόμοιο παραστατικό έγινε και στο 206 της δικιας μου κοπελιας.Δεν ανοιγε ουτε με το μπουτον του κλειδιου αλλα ουτε και με τον συναγερμο,τελειως νεκρο το αμαξι.
Αποτέλεσμα....αλλα 5 αμάξια στην ίδια γειτονιά με το ίδιο πρόβλημα την ίδια ώρα (Περιοχή Τζιτζιφιες). Αιτία ήταν μια κεραία κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστήθηκε πρόσφατα στην ταράτσα πολυκατοικίας της περιοχής,η οποία έκανε παρεμβολές στους συναγερμούς!!
Απάντηση της αστυνομίας...?"Δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα αυτό".
Φαντάσου πόσο ψήνονται τα κεφάλια μας απο τις κεραίες αοφυ κάνουν τέτοιες παρεμβολές στα αυτοκίνητα!
Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 15:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα αυτο που κανουν οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας ειναι οτι ανεβαζουν την θερμοκρασια του σωματος μας... Οσον αφορα την κλειδαρια δοκιμασε πρωτα να ανοιξεις με το κουμπι του συναγερμου εχοντας το μπροστα στην μασκα ωστε να ειναι κοντα στο συστημα του...Αν και παλι δεν ανοιγει κανε οτι κανουν και οι κλεφτες... Καρφωσε στην χαλασμενη κλειδαρια ενα κατσαβιδι που να χωραει και γυρνα ολο τον μυλο μαζι με φορα ιδια με αυτην που θα γυρνουσες το κλειδι αν εμπαινε μεσα... Το πολυ πολυ να τσαλακωσεις λιγο το σημειο της λαμαρινας που παταει ο μυλος σημειο που αν της το ανοιξαν το αμαξι θα το εχουν ψιλοτσαλακωσει ουτως οι αλλως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης