PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

GP Imola 2003

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Διεθνείς Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Δημοσιεύσεις: 1865
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2003, 17:20:14    Θέμα δημοσίευσης: GP Imola 2003 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε οικογενειακή υπόθεση των αδελφών Schumacher εξελίχθηκε το σημερινό δεύτερο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών του GP Αγίου Mαρίνου. O πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατέκτησε την 52η pole position της καριέρας του ακολουθούμενος από τον μικρότερο αδερφό του Ralf την ώρα που η μητέρα τους νοσηελύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

"Μην περιμένετε καμιά απάντηση για το πως αισθανόμαστε" ήταν η κοφτή αντίδραση του μεγάλου αδερφού προς τους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον βαθμό αυτοσυγκέντρωσης που έχουν οι δύο Schumacher οι οποίοι είχαν να βρεθούν μαζί στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης από το περσινό γερμανικό Grand Prix.


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των χρονομετρημένων δοκιμαστικών τα δύο αδέλφια αναχώρησαν με τις συζύγους τους για την Κολονία ώστε να βρεθούν κοντά στη μητέρα τους. Η επιστροφή τους στην Imola έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωϊ.


Και οι δύο πάντως διατηρούν τις καλύτερες αναμνήσεις από τους πρόσφατους αγώνες τους στο αυτοκινητοδρόμιο "Enzo e Dino Ferrari" καθώς ο μεν Michael στέφθηκε νικητής το 1999, το 2000 και το 2002, ο δε Ralf κατέκτησε σε αυτή την πίστα την πρώτη νίκη της καριέρας του το 2001.


Οι τέσσερις πρώτες θέσεις της εκκίνησης μονοπωλήθηκαν από τις Ferrari και Williams αφού στην τρίτη και τέταρτη θέση πίσω από τους αδερφούς Schumacher κατετάγησαν οι R.Barichello και J.P.Montoya. Χαρακτηριστικό της μάχης που δόθηκε με το χρονόμετρο είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις πρώτοι οδηγοί ήταν και οι μόνοι που σημείωσαν χρόνους στο ίδιο δευτερόλεπτο ενώ από την πέμπτη θέση θα ξεκινήσει αύριο ο Αυστραλός M.Webber (Jaguar) δίπλα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των οδηγών K.Raikkonen (McLaren).


Από την έβδομη και την ένατη θέση αντίστοιχα ξεκινούν οι δύο BAR των J.Villeneuve και J.Button αντίστοιχα ενώ ανάμεσά τους παρεμβάλλεται ο Βραζιλιάνος Fernando Alonso (Renault).

Πηγή: auto.in.gr

Σ.Σ. Έεεεεεετσιιιι Μιχαλάκη, δείξτους εσύ...


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Δημοσιεύσεις: 1865
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 08:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Γούρικη" αποδείχθηκε η Imola για τις Ferrari που επέστρεψαν στις επιτυχίες. Ωστόσο ο M.Schumacher θα θυμάται για πάντα τη νίκη που κατέκτησε την ημέρα που έχασε τη μητέρα του...

Την 65η νίκη της καριέρας του και την πρώτη του στη φετινή περίοδο κατέκτησε σήμερα στην Imola ο Michael Schumacher. O Γερμανός πρωταθλητής με χρόνο 1:28:12.058 τερμάτισε μπροστά από τον K.Raikkonen (McLaren - +1΄΄.800) ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο R.Barrichello (Ferrari - +2΄΄.200) εκμεταλλευόμενος ένα οδηγικό λάθος του R.Schumacher στον 53ο γύρο.

Την βαθμολογούμενη οκτάδα συμπλήρωσαν οι R.Schumacher (Williams), D.Coulthard (McLaren), F.Alonso (Renault), J.P.Montoya (Williams) και J.Button (BAR).


Στο σημερινό τέταρτο αγώνα της χρονιάς τερμάτισαν τα 14 από τα 20 μονοθέσια, καθώς εγκατέλειψαν οι J.Villeuneuve (BAR), J.Wilson (Minardi), J.Verstappen (Minardi), R.Firman (Jordan), M.Webber (Jaguar) και G.Fisichella (Jordan). Ωστόσο ο τελευταίος κατατάχθηκε ως 15ος με χρόνο 1:23:03.822.


Μετά τη σημερινή του νίκη ο M.Schumacher βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των Οδηγών με 18 βαθμούς, έναντι 32 του K.Raikkonen και 19 του D.Coulthard (McLaren) που προηγούνται. Τον Γερμανό οδηγό ακολουθούν οι F.Alonso (Renault - 17 βαθμοί), R.Barrichello (Ferrari - 14), R. Schumacher (Williams - 13), G.Fisichella (Jordan -10), J.P.Montoya (Williams - 10), J.Trulli (Renault - 9), H.H. Frentzen (Sauber - 7), J.Villeneuve και J.Button (BAR - 3) και ο N.Heidfeld (Sauber) με έναν βαθμό.


Στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών προηγείται η McLaren με 51 βαθμούς και ακολουθούν οι Ferrari (32), Renault (26), Williams (23), Jordan (10), Sauber (8) και BAR με 6 βαθμούς.


Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαϊου στη Catalunya της Ισπανίας.


Πηγή: auto.in.gr


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Διεθνείς Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,0608s (PHP: 69% - SQL: 31%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on