PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξυ 207RC και 207RC LeMans
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 11:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βέβαια! Ασε που δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα και για να κανες παραγγελία άγνωστο πότε θα το παραλάμβανες τώρα ειδικά με την οικονομική κρίση, που τα εργοστάσια καποιους μήνες υπολειτούργησαν....
Είχα διαβάσει και στο feline.net για μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις στην Γαλλία, φανταστείτε στην Ελλάδα Cool

μια χαρά είμαστε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 12:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν πηγα να ψαξω σε αντιπροσωπειες, ειχε ενα λευκο le mans το οποιο μου το προλαβαν και ετσι το πηρα σε μαυρο..
Μου ειπε ο αντιπροσωπος οτι διαθεσιμα- ετοιμοπαραδοτα υπαρχουν μονο μαυρα le mans και γκρι, κοκκινα RC.
Aν θελω κατι αλλο θα πρεπει να περιμενω 3-4 μηνες με ανοιχτη τιμη. Η ανοιχτη τιμη σημαινει (για το le mans τουλαχιστον) 23+ χιλιαρικα, την στιγμη που το πηρα 20500 με το κλειδι στο χερι..

Η δικαιολογια που ειχε για την διαφορα τιμης μεταξυ le mans-RC ειναι οτι ισχυε καλυτερη εκπτωση για το πρωτο.
20500 το le mans και 21500 το RC..

Y.Γ.: Για περισσοτερη ακριβεια μπορω να ψαξω να βρω, αν θελετε, τις προσφορες που μου ειχαν κανει απο την αντιπροσωπεια και για τις δυο εκδοσεις...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 12:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20500 τελική;

Πώς και βγήκε τόσο γιατί εμένα μου βγήκε 20870 για την ακρίβεια. 550 μου χρέωσε πινακίδες-τέλη και έξοδα δανείου.

Οπότε το αμάξι τελική με μειωμένα τέλη ταξινόμησης και -1500 που κάνει έκπτωση βγήκε τόσο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 12:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
20500 τελική;

Πώς και βγήκε τόσο γιατί εμένα μου βγήκε 20870 για την ακρίβεια. 550 μου χρέωσε πινακίδες-τέλη και έξοδα δανείου.

Οπότε το αμάξι τελική με μειωμένα τέλη ταξινόμησης και -1500 που κάνει έκπτωση βγήκε τόσο.

Εικοσι πεντακοσια κατι μου βγηκε εμενα..
Το πηρες μεσω τραπεζης απο οσο καταλαβα εσυ... ε?
Εμενα μου εκανε γραμματια... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 13:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπάς και δεν σου χρεώσε το χρώμα.

Η διαφορά μας είναι ακριβώς του χρώματος.

Αυτό με γραμμάτια κλπ δεν παίζει πολύ ρόλο. 150ευρώ είναι τα έξοδα φακέλου.
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 14:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Iσως να ειναι αυτο που λες με το χρωμα. Δε ξερω να σου πω την αληθεια..
Παντως η διαφορα ειναι αστεια, σε σχεση με την τιμη χωρις εκπτωση και μειωμενα τελη..

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 22:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
p206Mike έγραψε:
Δες στις πίσω θέσεις στα πλαινά εκεί που είναι τα ηχεία δλδ, τι ύφασμα έχεις...

Το le mans εχει απλο υφασμα στο σημειο εκεινο...

Επιβεβαιώνω και εγώ. Είναι η πρώτη φορά που το πρόσεξα!

Αυτό με τον ηλεκτροχρωματικό το είχα παρατηρήσει απο την πρώτη μέρα γιατί περίμενα οτι θα έβλεπα διαφορά με το που άνοιγα τα φώτα*. Αλλά λόγω του οτι κόβουν τα φιμέ δεν έδωσα και πολύ σημασία.

*Περίμενα οτι θα ρίχνει τη φωτεινότητα οταν ανάβεις τα φώτα. Στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα πως δουλεύει.
Επιστροφή στην κορυφή
tntpeter (tnt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC

Ένταξη: 02 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 23:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

REPOST...

"Και επειδή απο την ώρα που έγραψα το πρώτο post μέχρι τώρα διαβάζω προέκυψε άλλη μία ερώτηση: το salex στο 207 RC (μόνο πρόγραμμα) τι ιπποδύναμη / ροπή δίνει;"

-=Real life happens on TV=-
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 08:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tntpeter έγραψε:
REPOST...

"Και επειδή απο την ώρα που έγραψα το πρώτο post μέχρι τώρα διαβάζω προέκυψε άλλη μία ερώτηση: το salex στο 207 RC (μόνο πρόγραμμα) τι ιπποδύναμη / ροπή δίνει;"

http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/peugeot207rc.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 09:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:

Αυτό με τον ηλεκτροχρωματικό το είχα παρατηρήσει απο την πρώτη μέρα γιατί περίμενα οτι θα έβλεπα διαφορά με το που άνοιγα τα φώτα*. Αλλά λόγω του οτι κόβουν τα φιμέ δεν έδωσα και πολύ σημασία.

*Περίμενα οτι θα ρίχνει τη φωτεινότητα οταν ανάβεις τα φώτα. Στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα πως δουλεύει.

Δε το πιασα.. πως το εννοεις αυτο.. Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 10:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναφερομαι στον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτροχρωματικού.

Για να μην σε στραβώνουν τα φώτα δεν είναι; Άρα πώς θα έριχνε τη φωτεινότητά του; Με το ρευμα που θα έπαιρνε απο καπου. Πότε θα καταλάβαινε οτι είναι νύχτα; Όταν ανάψεις τα φώτα.

Αυτό υπέθετα.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 10:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχεις καταλάβει καλά. Ο ηλεκτροχρωματικός απλά μειώνει την αντανάκλαση όταν το όχημα που βρίσκεται πίσω σου, έχει αναμμένα τα φώτα πορείας (μεγάλη σκάλα), ουτοσώστε να μην σε τυφλώνει.
Και ναι, πρέπει να έχει καλώδιο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 11:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώδιο θα χει λογικά αλλά μόνο για να παίρνει ρεύμα,
Τη δουλειά νομίζω ότι την κάνει μόνος του αφου έχει και κουμπί on/off επάνω στον καθρέπτη πιστεύω ότι ίσως λειτουργεί αυτόνομα.Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας πει.
Πάντως σε μια ερευνα σε sites που κανα, είδα να πουλάνε παρόμοιους σαν gadget για τοποθέτηση, σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Arrow
http://shop.autodimmingmirrors.com/
Η τιμή πάντως αυτού που φοράνε τα 207 είναι περίπου ~ 170Ε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 13:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο καθρεφτης εχει κανονικα διακοπτη και ειναι πραγματικα πολυ χρησιμος...
Επιστροφή στην κορυφή
tntpeter (tnt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC

Ένταξη: 02 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 15:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια και λέμε για καθρέφτες υπάρχουν και κάποιοι autodimming οπου ένα τμήμα τής επιφάνειάς τους είναι και οθόνη gps με εξαιρετικά ευαίσθητη εσωτερική κεραία τής U-BLOX. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει καιhands free. Οποιος θέλει να το ψάξει ας γκογκλίση "U-blox" και θα πέσει πανω της

-=Real life happens on TV=-
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 18:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλτε πλώρη για το φέησλιφτ στην ίδια τιμή.
Εκτός κι αν δε σας αρέσει.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 15:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
ο καθρεφτης εχει κανονικα διακοπτη και ειναι πραγματικα πολυ χρησιμος...

οντως πολυ χρησιμος!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 18:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθρεύτης διπλα στο κουμπί ον/οφ εχει ενα αισθητήρα (φωτοδιοδοσ λέγετε) ο οποίος αλλάζει την τιμή της αντιστασης του ανάλογα με το φως που πεφτει πάνω του. Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να σκουρένει ο καθρέφτης.

Ναι ο καθρέφτης έχει καλώδια
Ναι ο καθρέφτης σκουρένει ακόμα και αν αναψεις τη πλαφονιέρα το βράδι
Αν είσαι γυναίκα τοτε ΟΧΙ δε μπορεις να αναψεις τη πλαφονιερα και να βαφτεις στο κεντρικο καθρεφτη το βραδυ. Γι αυτο ο γαλλος έβαλε φωτιζομενα καθρεφτακια στα ηλιοσκιαδια SmileSmile
Και ΝΑΙ ειναι παααααρα πολυ πρακτικο

Born Hunters NOT the hunted...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:29:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πληρωσει κανεις μετρητης υπαρχει περιπτωση να χτυπησει καλυτερη τιμη;;;;και κατι ακομα,ξερει κανεις τις τιμες που παιζουν τωρα για το gt και το rc μιας και τα site και τα περιοδικα γραφουν με διαφορα το ενα απο το αλλο μεχρι και 3000 και εχω χασει την μπαλα
Επιστροφή στην κορυφή
Angelo_10 (aggelos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 03:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το rc σε κανα 2 μήνες μήπως υπάρχρει περίπτωση να μην το προλάβω???Ευχαριστώ.

...Drink to get Drunk...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης