PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

AllienHack's 206CC (ζαντολάστιχα και bodykit)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 14:26:09    Θέμα δημοσίευσης: AllienHack's 206CC (ζαντολάστιχα και bodykit) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα, άλλαξα ζάντολάστιχα και απο 15αρια πηγα σε 17αρια. πιο αναλυτικα απο 195/55/15 σε 205/40/17

Αυτο που λέγαν ολοι (εκτος απο τις επιδώσεις οτι θα μειωθούν) ηταν Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ που λογικά θα αυξανόταν.

αν και δεν έχω τριπ κομπιούτερ με αρκετα επαναλαμβανόμενους υπολογισμους-μετρησης χλμ που εκανα ειχα βγαλει εναν κύκλο 9-10 λίτρα ανα 100 χλμ, ανάλογα την οδήγηση μου. ΜΕΤΑ την αλάγη που λετε εκανα ενα γέμισμα -απο ΑΔΕΙΟ εντελός ντεποζιτο- 20 ευρώ (18,8λίτρα) και ξεκίνησα να παω για δουλεια καλλιθέα χαλκιδικής (μηδένησα τον μετρητή).
χτες γυρησα απο καλλιθέα , το κοντέρ εχει γράψει 234χλμ, ειχα μπλεξει σε κίνηση στην επιστροφή (μεγαλυτερη κατανάλωση σταματα ξεκίνα) , ειχα το μεσημερι ανοιχτο climα στις μετακινήσεις στην καλλιθέα και ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ τουλάχιστον 30-50 χλμ ακομα στο ντεπόζιτο!!

μιλάμε δηλαδή για κατανάλοση κοντά στο 7,2-7,5???

Πως έγινε αυτό? θα κάνω επαναλυπτικές μετρήσεις αλλα δεν νομίζω να πέφτω τοσο εξω.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ απο μόνα τους να κάνουν τόση διαφορά? στις 15αρες ζάντες φορούσα FULDA (πολύ καλό κράτημα ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ!! ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΙΟΛΑΣ, μετα καινουρια ακούω καθαρά τον ήχο του κινητήρα! ακομα και με πολλά χλμ. Τα 17αρια ειναι SPORT ONE της DURUN
http://www.duruntyre.co.uk/english/performance.htm
Τα ξερει κανεις? αξίζουν? ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΝΤΕΛΟΣ!!! στο κράτημα ειναι χαλια οταν ειναι κρύα αλλα μετα απο λίγο κρατάνε πολύ καλα αν και φοβάμαι να τα πάω στα ορια τους..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 14:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβάζοντας και το pdf που έχει στην σελίδα τους γαι τα συγκεκριμένα λάστιχα ειδα τα παρακάτω ποιντς... :

1. “V” type Directional Tread
Pattern provides High
Speed Driving Response

2. Shoulder area helps to deliver
reduced tyre noise and
improved grip

3. Silica technology which
reduces Heat Build up

Για το 2ο ειναι αυτό που λεω!! εντελός αθόρυβα ακομα και όταν τρεχω με 160 ακούω μονο την μηαχνή τπυ αυτοκινλητου... απίστευτο. Μετα απο τα fulda που ειναι και θορυβόδη νομίζω οτι έχω άλλο αμάξι!

το 1ο ίσως ειναι μια αίσθηση ευαισθησίας του τιμονιου στις γρήγορες επιταχύνσεις και στα πολλά χλμ/ω, εννοώ οτι οταν έτρεχα με πολλά χλμ ή επιτάχυνα απότομα με τα fulda "βάρεναν" το στριψιμο για διόρθωση πορείας ηταν λίγο "βαρυ" και αόριστο, ενώ τα DURUN κόβουν σαν ξυράφι , δεξια αριστερά πολύ ευκολα και αμεσα.. δεν ξέρω εχω πάθει την πλάκα μου.. Και στην αρχή φοβόμουν οτι θα φορούσαν οι ζάντες τιποτα κακής ποιότητας φτηνιάρικα..

*τσεκαρα μερικές παραπάνω πληροφορίες, τα DURUN ειναι κινέζικα λάστιχα, πολύ φτηνά κιολας αλλά προσωπικά έχω μεινει ευχαριστημένος μεχρι στιγμής.. δεν ξερω τι να πώ . Ισως επειδη τα συγκεκριμενα ειναι τα κορυφαία της εταιριας, αγωνιστικά και καλά...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 18:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετοια διαφορα από λάστιχα δεν παίρνεις. Εδώ οι κατασκευαστές βάζουν οικολογικά και κερδίζουν κάτω από 0,5 λ/100 και κάνουν πάρτυ.

Γιατί έβαλες τέτοια κωλολάστιχα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 19:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε και σκ@τ@ να βαλεις γυρω γυρω απο τις ζαντες στα πρωτα 1000 1500 χλμ θα ειναι τελεια....απο κει και περα θα δεις τι ειναι και πως ειναι...

Περαν αυτου συμφωνω με τον dino οτι τα λαστιχα αυτα αμφιβαλω αντα ξερει η μανα τους....που τα ξεθαψες?και ποσο τα πηρες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 09:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε μια φορα και εγω αποφασισα να κυνηγησω την χαμηλη μεση καταναλωση και πηρα αυτο το υπεροχο νουμερακι.Ο κολητος μου πηγε να αυτοκτονησει μολις το ειδε.
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 09:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν έχει να κάνει με το τι μπορούμε να δούμε περιστασιακά σε καταναλώσεις και με το τι γράφει το τριπ κομπιούτερ. Το θέμα είναι να είναι επαλαμβανόμενα τα αποτελέσματα και δυστυχώς αυτά δεν θα είναι "οικονομικά" εαν δεν οδηγάς με έμα αυγό ανάμεσα στο πενταλ και στο πόδι σου... Κι εγώ σε επαρχιακές διαδρομές που λόγω ψιλοκίνησης επιλέγω να παω χαλαρά (σταθερα 70-80 χλμ) μπορώ να δω μέσες καταναλώσεις της τάξης του 5-6! Αν πάτησεις λίγο γκαζάκι όμως...

Όσον αφορά τα λάστιχα σου αλιενχακ, δεν είναι και οει καλύτερο να δίνεις τόσα λεφτά για ζάντες και να βάζεις λάστιχα no-name...Σκέψου ότι όλη η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου κυριολεκτικά στηρίζεται σε τέσσερα κομμάτια λάστιχο! Οπότε ή κανεις μια χρηματική θυσία παραπάνω, ή αν δεν υπάρχει το περιθώριο θυσιάζεις το λουκ, ή αποφασίζεις να έχεις το αυτοκίνητο για σουπερ μαρκετ-σπιτι, όταν δε βρέχει κιόλας... Ελπίζω πάραυτα να βγουν ικανοποιητικά τα λαστιχα που επέλεξες

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 09:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες τα λαστιχα ειναι μεταχειρισμενα μαζι με ζαντες τα πηρα 200Ε !!!!!

δεν υπάρχει αυτή η τιμή οποτε και πλαστικιες σακούλες να ειχαν γυρο γυρο οι ζαντες θα ημουν ευχαριστημένος.

*update: Χθες πρωτη φορά που πάτησα σε βροχή με τα καινούρια μου λάστιχα. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! κόντεψα να φύγω απο τον δρόμο! πηγαινα με 60-70 πατουσα φρενο στο φανάρι και το αμαξι εφευγε δεξια αριστερα σαν να κανει πατιναζ σε πάγο.. τρομαξα.. πρεπει να τα αλλάξω συντομα. για χειμώνα δεν ειναι να κάτσω με αυτά..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 09:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι σύντομα, άμεσα πρέπει...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 09:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
δεν έχει να κάνει με το τι μπορούμε να δούμε περιστασιακά σε καταναλώσεις και με το τι γράφει το τριπ κομπιούτερ. Το θέμα είναι να είναι επαλαμβανόμενα τα αποτελέσματα και δυστυχώς αυτά δεν θα είναι "οικονομικά" εαν δεν οδηγάς με έμα αυγό ανάμεσα στο πενταλ και στο πόδι σου...

Eχεις δικιο απλα εκανα δοκιμη να δω ποσο χαμηλα μπορω να πεσω.με κανονικη οδηγηση το νουμερο αυτο απλα δεν υπαρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 10:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
παιδες τα λαστιχα ειναι μεταχειρισμενα μαζι με ζαντες τα πηρα 200Ε !!!!!

δεν υπάρχει αυτή η τιμή οποτε και πλαστικιες σακούλες να ειχαν γυρο γυρο οι ζαντες θα ημουν ευχαριστημένος.

*update: Χθες πρωτη φορά που πάτησα σε βροχή με τα καινούρια μου λάστιχα. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! κόντεψα να φύγω απο τον δρόμο! πηγαινα με 60-70 πατουσα φρενο στο φανάρι και το αμαξι εφευγε δεξια αριστερα σαν να κανει πατιναζ σε πάγο.. τρομαξα.. πρεπει να τα αλλάξω συντομα. για χειμώνα δεν ειναι να κάτσω με αυτά..

κατι μου λεει οτι
1ον εχει φαγωθει το πέλμα τους και πλέον δεν "διώχνουν" το νέρο οπως πρέπει
και
2ον εχει ξεραθει η γόμα τους και δεν εχει πρόσφυση...

αλλα για 200ε καλά ειναι για μια βδομάδα... Laughing
ε μηπως να πάς να βάλεις κάτι πιο "φρεσκο"? Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 10:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι!! μαλλον παω για λάστιχα..

δεν ειναι ξεραμένα, τέλη 08 ειναι η παραγωγή τους. Οτι εχουν χλμ πάνω τους έχουν πάντος, και χλμ με κακή-έντωνη χρήση, μπορει να τα έβαζε σε πίστα ο τύπος.

αλλα για 200Ε, να δειτε και την υπογραφή μου..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 11:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες
(αλλα μικρυνε λιγο το υψος της υπογραφης) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 11:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

είναι απ τα πιο άσχημα cc που χω δει Razz Razz Razz

πρώτη κίνηση, ξηλώνεις ότι υπάρχει σε αυτοκόλλητο
δεύτερη κίνηση, το ρίχνεις τουλάχιστον 5 πόντους, έλεος, σαν τζιπάκι είναι με τις 17άρες!

edit: επίσης, μοιάζει να χει εφιαλτικά λάθος offset η ζάντα... κοίταξε το, είναι σοβαρό! άλλες πινελιές: βάψιμο πλαστικών στο χρώμα του αμαξώματος και βλέπουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 11:30:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
AlienHack έγραψε:

είναι απ τα πιο άσχημα cc που χω δει Razz Razz Razz

πρώτη κίνηση, ξηλώνεις ότι υπάρχει σε αυτοκόλλητο
δεύτερη κίνηση, το ρίχνεις τουλάχιστον 5 πόντους, έλεος, σαν τζιπάκι είναι με τις 17άρες!

edit: επίσης, μοιάζει να χει εφιαλτικά λάθος offset η ζάντα... κοίταξε το, είναι σοβαρό! άλλες πινελιές: βάψιμο πλαστικών στο χρώμα του αμαξώματος και βλέπουμε...

+10000 για την λίστα με τα ψώνια

υπερβολή οι 5 πόντοι στο 206

και μένα μου φαίνεται λάθος το οφφσετ, μπροστά ειδικά, εκτός αν είναι λόγω φτερών

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 11:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχαχαχ... ευχαριστώ για τα καλλά σας λόγια. Το offset ειναι οκ, Η ΦΩΤΟ βασικά ειναι χάλια κανει και ο φακός της κάμερας παραμόρφωση..

Οτι θέλει χαμήλομα πάντως το θέλει!
και φτιάξημο το πίσω φτερό που ειναι χτυπημένο..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 12:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε βάλε αυτή την φώτο για υπογραφη... (πιο μικρη ομως)
δείχνει πολυ πιο ομορφο εδω το 206...

επίσης αν κάποια στιγμή βάλεις και τον προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο εμπρός θα ειναι ακομα καλήτερο...

ισως λεω και βλακεία αλλα τα φτερα εμπρός ειναι τα "φουσκωμένα"? ή επειδή ειναι προ-facelift το συγκεκριμένο εχει τα απλά φτερα? Confused Shocked Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 13:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτά που είχαν το μικρό χαμόγελο στο προφυλακτήρα, έχουν και τα νορμάλ φτερά.

μεγάλο χαμόγελα στον προφυλακτήρα, γρίλια και ασημένιο πλαίσιο γύρω από αυτή... αλλάζει εντελώς η φάτσα του 206! ξέρω τι σου λέω..... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 14:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι εχω στο μυαλο μου bodykit, προφυλακτηρα ΜΤΚ σαν τον παλιο του steve (με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ) και σποιλερ...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 14:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και οσο για τα φτερα... ρε παιδια φουσκομενα ειναι, ιδια με του roland garos (εχουμε 2 στην γειτονια)

Μην με κανετε ετσι τώρα!! ολα τα cc τα ιδια φουσκομενα φτερακια εχουν σαν και το δικο μου!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 17:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνοψιζοντας.....

Μεγεια το λουκ....
Αλλαγη αμσε τα λαστιχα.....
Τα φτερα σου ειναι πρησμενα.....
Και μικρηνε την φωτο.....!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης