PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Προβλημα με την turbina
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 14:13:28    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Προβλημα με την turbina Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 207 GT με 8500χλμ κ εκανε το αμαξι θορυβο λες κ ρουφαγε αερα απο καπου,εκανε σαν να εχει προβλημα στην εισαγωγη.Τελικα μου ειπαν οτι η φτερωτη κουνιεται δεξια-αριστερα,κ παμε για αλλαγη turbinas,εχει αντιμετωπισει κανεις κατι τετοιο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 14:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγηκε εγγυηση?

Προφανως θα πηρε μεγαλυτερα κενα απτα προβλεπομενα η φτερωτη εισαγωγης (λογω αξονα φανταζομαι) κι εξου το προβλημα.

Μιλάμε για μικρες διαφορες,γιατι αλλιως θα χε ρημάξει...(αν ακουμπουσε δηλ στο αλουμινιο).

Υ.Γ. ειχε υποστει καποια κατεργασια η τουρμπινα?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 14:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εννοειτε εγγυηση αλλιως θα επρεπε να πληρωσω 1800 euro,το αμαξι εμεινε μεσα για να μας πουν ποσο μεγαλα ειναι τα κενα,κ αν ειναι μεγαλα το αμαξι δεν μπορει να κυκλοφορησει γιατι μας ειπαν οτι θα σπασει η turbina,η turbina δεν εχει υποστει καμια μετατροπη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 15:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ,απειραχτη τουρμπινα κι εβγαλε τετοιο προβλημα???

Περιεργο μου ακουγεται...

Αφου βγηκε εγγυηση,δν τρεχει τπτ,ισως απλά πετυχες την περιπτωση.

1500 εχει του ραλι, 1800 του ρς (τιμες αντιπροσωπειας παντα...)

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 15:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταύρο δεν ξέρω ποιός έχει λάθος, αλλα το servicebox δίνει 1518 του rallye και 1554 του RC.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 15:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το θεμα δεν ειναι ποσο κανει μιας και δεν τα πληρωνω εγω αλλα εαν εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο για να με βοηθησει....εαν τα πληρωνα οκ απλα για 8000 κμ και προβλημε στην φτερωτη στην τουρπινα ειναι ψιλο μ@λ@κι@
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 15:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει, απλά είσαι λίγο άτυχος γιατί σου 'κατσε, και τυχερός γιατί σου 'κατσε εντός εγγύησης, κατα τα αλλα, είναι πολυ σπάνιο και τουλάχιστον στο forum πιστεύω δεν έχει ξανακουστεί. Απλό κατασκευαστικό σφάλμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 17:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετυχε κ γω 1η φορα το ακουω....μακαρι να τους εψηνες να σου βαζαν τουμπινα απο rc Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 18:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
μακαρι να τους εψηνες να σου βαζαν τουμπινα απο rc Laughing

Ναι ρε φίλε! Το 'γραψα και παραπάνω, 36€ διαφορά έχουν στη τιμή!
Εγώ πάντως την πλήρωνα τη διαφορά Exclamation Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 19:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο τουρμπινα απο rc?Δεν θα θελει και salexismo μετα??
Η ζημια μπορει να ειναι και απλα αστοχια υλικου....ετυχε....
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 19:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

Ε, τα ευκόλως εννοούμενα... Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 22:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Σταύρο δεν ξέρω ποιός έχει λάθος, αλλα το servicebox δίνει 1518 του rallye και 1554 του RC.

Xmm,το σερβις μποξ να λεει μλκς δε παιζει...Το θεμα ειναι οτι καναμε ερωτηση σε τοπικη αντιπροσωπεια για να αγορασει τουρμπινα ο ακης,και μας ειπαν ΑΝ θυμαμαι καλα τις τιμές που εγραψα...Υποπτο:?

Giannis307 έγραψε:

Ναι θα θελει,το προγραμμα που φτιαχνει ο στελιος για τα ραλι,τζιτι με τουρμπινα με σωθικα Κ04.

Υ.Γ. μεσα στην ατυχια σου τυχερος με λιγα λογια φιλε!!!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 01:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
makis106 έγραψε:

Xmm,το σερβις μποξ να λεει μλκς δε παιζει...Το θεμα ειναι οτι καναμε ερωτηση σε τοπικη αντιπροσωπεια για να αγορασει τουρμπινα ο ακης,και μας ειπαν ΑΝ θυμαμαι καλα τις τιμές που εγραψα...Υποπτο:?

Μάλλον ύποπτο. Σημειώστε ότι στο servicebox αναφέρεται η σημείωση: "Ενδεικτικές ανώτατες συνιστώμενες τιμές ανταλλακτικών από την δική σας χώρα"...
Κάντε του μια εκτύπωση το καλάθι αγορών του servicebox με τους κωδικούς των τουρμπινων και τις τιμές και ξαναπάτε μια βόλτα. Απ' ότι έχω καταλάβει σε αρκετές αντιπροσωπείες δεν ξέρουν ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο servicebox...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 10:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα το πρωι παρελαβα το αυτοκινητο και τωρα με συντιρητικη οδηγηση περιμενω την καινουργια μου τουρμινα που δεν θα ειναι απο rc!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 14:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα την αλλαγη της turbinas χρειαζεται καθολου στρωσιμο??πρεπει να προσεξω κατι??
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 18:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OXI
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 20:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manjokos έγραψε:
μετα την αλλαγη της turbinas χρειαζεται καθολου στρωσιμο??πρεπει να προσεξω κατι??

ναι δωστου να καταλαβει μην ειναι κ αυτη καμια ελατωματικη Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 23:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
OXI

Τα μέταλλα της καινούριας τουρμπίνας δηλαδή δεν χρειάζεται να περάσουν μερικά σωστά heat cycles;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 00:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ καλό είναι να κάνεις 200-300 χιλιόμετρα σαν άνθρωπος μέχρι να γλυκάνουν.

Όπως και να το κάνεις, είναι ελαιολίπαντα τα έδρανα μέσα στην τουρμπίνα.
Στρώνονται κι αυτά όπως οτιδήποτε άλλο λειτουργεί με πίεση λαδιού.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 00:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε μα... Η σιγουριά θα μας φάει, τέτοιο βροντερό ΟΧΙ ούτε ο Μεταξάς δεν είπε. Laughing Laughing

Δεν είναι μόνο το ζήτημα των επιφανειών που υφίστανται τριβή, αλλά τα και τα μέταλλα αμφιβάλλω αν έχουν περάσει τόσους κύκλους θέρμανσης=κρυώματος κατά την κατασκευή της τουρμπίνας ώστε να μην βελτιωθεί η αντοχή αυτής με σωστό ζέσταμα/κρύωμα.

Εφόσον βέβαια μας ενδιαφέρει μόνο η τουρμπίνα, άνετα μπορεί να εφαρμοστεί το italian tuning... Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης