PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lion Πεντελης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούλ 2009, 12:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Κλεισθένους πριν δύο χρόνια είχα πάει το κόκκινο 106 13αρι rallye για αλλαγή πόρτας.
Χωρίς να τον ζορίσω γιατί δεν χρειαζόμουν το αυτοκίνητο ένας γραβατομένος μου έδωσε παράδοση σε τρεις μέρες.
Την τρίτη μέρα πήγα να το παραλάβω βγαίνει ένας ο ίδιος τύπος γραβατομένος και με ρωτάει αν είμαι ευχαριστημένος με το συνεργείο.
Του δείχνω το καπό χρώματος πορτοκαλί πια βαμμένο εκεί και του λέω ότι είχε βαφτεί στο μαγαζί του πριν τρία χρόνια.
Μου απαντάει ότι δεν ήταν υπεύθυνος αυτός τότε ( κάτι σαν νεοδιορισμένος υπουργός δηλαδή ) αποστομωμένος από νέα εμπειρία πελάτη – συνεργείου που μου προσέφερε και αφού έχω κοιτάξει την πόρτα και το αυτοκόλλητο από την έξω μεριά ανοίγω και βλέπω μια πόρτα όλη μέσα στο μέλι ( δεν είμαι περίεργος μιλάω για δεκάδες τρεξίματα χοντρά και πολλών εκατοστών ύψους).
Το δείχνω στον γραβάτα και μου λέει να το αφήσω και να ξαναπεράσω σε δύο μέρες.
Την επόμενη στο τηλέφωνο μου είπαν ότι χρειάζονταν άλλη μια μέρα.
Την ημέρα που είπαν το παρέλαβα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Την επόμενη ανοίγοντας την ασφάλεια μου έμεινε στο χέρι.
Ξανά πίσω, ξανά συγνώμη, ξανά μια μέρα που έπρεπε να πάω στην Κλεισθένους.
Παραλαβή χωρίς πρόβλημα.
Μετά από μία εβδομάδα η ασφάλεια μου έμεινε πάλι στο χέρι.
Δεν ξαναπήγα γιατί δεν είμαι αργόσχολος και οι συναλλαγές με το συνεργείο της Κλεισθένους μου προκαλούσαν εργασιακό πρόβλημα …

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 11:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εσείς αναφέρεστε σε μια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία . Εγώ αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα με αντιπροσωπείες που απέχουν η μια από την άλλη 580 χλμ. Είχα θέμα με antipollytion faulty πήγα δυο φορές στη Θεσσαλονίκη όπου τη μια απλά έσβησαν το fault , τη δεύτερη άλλαξαν πολλαπλασιαστή , μετά ξέμεινα με το ίδιο θέμα στο Αίγιο και πήγε το αυτοκίνητο Πάτρα , όπου αφού άλλαξαν και αντλία πίεσης υψηλής στο τέλος ανακάλυψαν οτι το πρόβλημα ήταν ........ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ !!!! Και εσείς κάθεστε και μιλάτε για ξεκούμπωτα πλαστικά ? ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ Π_ _ _ _ Ο !!!! Και αν κάπου ξεπέφτει κανένας καλός μάστορας αυτό είναι κατά τύχη και είναι ένας μόνος του ανάμεσα σε άλλους δέκα για κλάματα ..... τί να πρωτοκάνει ?

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 17:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το άλλο ανέκδοτο με του Γέρακα το ξέρεις;

Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 17:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο υπεύθυνος του συνεργείου στον Γέρακα AUTOMOTIVO μου είπε με σιγουριά ότι το 207 Rally που έχω (το πήγα με CHECK OIL LEVEL) έχει σαν φυσιολογικές θερμοκρασίες το καλοκαίρι 120 νερού και 140 λαδιού σταθερά…

Δηλαδή το δικό μου που δεν έχει περάσει σχεδόν ποτέ οι δείκτες νερού λαδιού το κέντρο είναι συνέχεια κρύο …

Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει κάποιο συνεργείο της προκοπής στην ευρύτερη περιοχή ας το πει τώρα γιατί πρέπει να πάω για service ετήσιο…

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 18:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to207 έγραψε:
Ο υπεύθυνος του συνεργείου στον Γέρακα AUTOMOTIVO μου είπε με σιγουριά ότι το 207 Rally που έχω (το πήγα με CHECK OIL LEVEL) έχει σαν φυσιολογικές θερμοκρασίες το καλοκαίρι 120 νερού και 140 λαδιού σταθερά…

Ναι, και στους 120 ο THP μετελάσσεται σε ατμομηχανή Laughing Laughing Πες του ότι συνήθως στους 100 βράζει το νερό Exclamation (maximum στους 115 σε κύκλωμα υπο πίεση).
Όσο ξέσκισμα και να έχει φάει με όλη τη ζέστη, δεν μου χει ανεβει ποτέ πάνω απο 90 στα νερά και 110 στα λάδια.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 18:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To συνεργειο ειναι 1!! Εξουσιοδοτημενο Ιωαννινων (Κονδωρ). Οι ανθρωποι ειναι υποδειγματικοι στη δουλεια τους και παραδιδουν μαθηματα για το πως πρεπει να ειναι ενα πραγματικο συνεργειο.. Εκτος ολων των αλλων μου κανουν και δωρεαν τεχνικο ελεγχο σε καθε αλλαγη λαδιων και με ενημερωνουν κατηλληλα... Οπως ειπα και σε αλλο ποστ η Lion Πεντελης εκλεισε...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 22:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
to207 έγραψε:

Ναι, και στους 120 ο THP μετελάσσεται σε ατμομηχανή Laughing Laughing Πες του ότι συνήθως στους 100 βράζει το νερό Exclamation (maximum στους 115 σε κύκλωμα υπο πίεση).
Όσο ξέσκισμα και να έχει φάει με όλη τη ζέστη, δεν μου χει ανεβει ποτέ πάνω απο 90 στα νερά και 110 στα λάδια.

Νομίζω οτι και το παραφλούθα έχει βράσει στους 120...
που να πάω είναι το θέμα...

Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 22:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
To συνεργειο ειναι 1!! Εξουσιοδοτημενο Ιωαννινων (Κονδωρ). Οι ανθρωποι ειναι υποδειγματικοι στη δουλεια τους και παραδιδουν μαθηματα για το πως πρεπει να ειναι ενα πραγματικο συνεργειο.. Εκτος ολων των αλλων μου κανουν και δωρεαν τεχνικο ελεγχο σε καθε αλλαγη λαδιων και με ενημερωνουν κατηλληλα... Οπως ειπα και σε αλλο ποστ η Lion Πεντελης εκλεισε...

Για Αθήνα ξέρεις τίποτα;
Στην Πεντέλης ήταν ο Κανέλλης ο οποίος είχε φαναρτζίδικο στην Κλεισθένους
Τώρα υπάρχει μόνο η Κλεισθένους και υποθέτω ότι είναι του Κανέλλη αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 00:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κλεισθενους εκλεισε λεμε.. παπαλα απαλαχτηκαμε... τιποτα απο αθηνα μαζευω οτι θελω και παω στα γιαννενα... οταν πλεον τελειωσω τη σχολη και ερθω μονιμα αθηνα ελπιζω ολο και καποιος φιλος μου μηχανικος να εχει πιασει δουλεια σε πεζο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 07:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μήπως να αναλμβάναμε εμείς στο psclub τη τεχνική υποστήριξη για τη Peugeot και αυτοί να πούλαγαν μόνο !!!! Laughing Laughing Laughing σαν να μη την παλεύουν τα λεβεντόπαιδα..... Whip

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 07:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και θα αφησουν τα λευτα να τους φυγουν ??? Να ξερετε οτι αν με καποιο τροπω μπορουσαν να εχουν σιγουρο οτι δεν θα πας σε αλλο συνεργειο εκτος απο το δικο τους αν σου εκαναν μια καλη εκπτωση στην αγορα αυτοκηνιτου θα το εκαναν με τα χιλια Wink .

Ειδικα σε ατομα που κανουν KM μονο τα προκαθορισμενα service ειναι αρκετα χρηματα ΚΑΘΕ χρονο , βαλε και μια καλη βλαβη εκτς εγυησης και ενα βαψιμο ενα προφιλακτιρα ή καθρεφτη ή κλειδια σε πορτα που κατι απο ολα θα εχεις .

Θελουν να σε εχουν δικο τους Wink

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 11:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε Arvas εισαι σιγουρος οτι η συγκεκριμενη αντιπροσωπια εκλεισε? Καποιος αλλος να μας πει πιο "επισημα" τι εγινε?Μπορει να υπαρχουν ατομα με τπτ εκρεμοτητες στο συγκεκριμενο "μαγαζι"....

Υ.Γ:Ψαχνω απο το πρωι ειτε σε δελτια τυπου της peugeot ειτε απο αλλο φορεα αλλα τπτ Crying or Very sad

Υ.Γ2:Χρησιμα τα σχολια, αλλα παιδες υπαρχει σοβαρος κινδυνος να δημιουργηθουν προβληματα οταν δυσφημεις καποιον επαγγελματια

Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 18:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το συνεργειο στην κλεισθενους σιγουρα εκλεισε μιας και μενω απο πισω και το βλεπω καθε μερα...
Οσο γι αυτο που λες για την δυσφημιση εγω δεν δυσφημισα κανεναν απλα ανεφερα γεγονοτα. αν αυτα που επαθα τα θεωρησει καποιος "επαγγελματιας" δυσφημιση τοτε ειναι σαν να θεωρει οτι αυτα που κανει τον δυσφημουν...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 19:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκλεισε παιδιά. Μαλλον ευτυχώς με αυτά που βλέπω αλλά anyway...Razz
Τον ήξερε ένας φίλος του πατέρα μου αυτόν που είχε την αντιπροσωπία τουλάχιστον, αλλά νομίζω και το service ο ίδιος το είχε.... Κάτι άκουσα οτι είχε προβλήματα με την μαμά peugeot....Δεν ξέρω περισσότερα...
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 20:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιος απελπισμενος εκανε καταγγελιες...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 22:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην το κουράζουμε βρε παιδιά.. ΕΚΛΕΙΣΕ! τέλος...

το πιο κοντινό εκεί είναι η AUTOMOTIVO στην καστοριάς 15. θέλετε και τηλέφωνο;

Cool Wink

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούλ 2009, 09:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που με εχει παραξενεψει ειναι οτι η μαμα πεζω αχνα... Rolling eyes ουτε δελτιο τυπου ουτε τπτ.....

Αντε παμε για αλλα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούλ 2009, 12:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
για να μην το κουράζουμε βρε παιδιά.. ΕΚΛΕΙΣΕ! τέλος...

το πιο κοντινό εκεί είναι η AUTOMOTIVO στην καστοριάς 15. θέλετε και τηλέφωνο;

Cool Wink

Αν θες να πληροφορηθείς τις φυσιολογικές θερμοκρασίες του αυτοκινήτου μην κάνεις τον κόπο κοίτα παραπάνω. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 20:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδιά
επειδή λέτε για συνεργεία και μαστόρια "καλά" έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα με την ίδια την λαιον (το υποκατάστημα θεσσαλονίκης οπόυ πήγα το αμάξι καινούριο 1 μηνός με 1600 χιλιόμετρα για ένα θορυβο που εκανε το σαζμάν και μετα από τρεις μήνες, μια επισκευή και μια αλλαγή σαζμάν , κάνει τον ίδιο θόρυβο, μου χτύπησαν το φτερό του οδηγού, μου έσπασαν την βάση του φις του αισθητήρα λ (βέβαια δεν μου το είπαν , το ανακάλυψα μονος μου, και τελικά ακόμα δεν έχουμε βγαλει άκρη

για όποιον θέλει αναλυτικά το ιστορικό

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11467&postdays=0&postorder=asc&start=20

τελικά μάλλον είναι μεχρι να δώσεις τα λεφτά . Αν τα πάρουν μετα σε έχουν γραμμένο...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 15:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω νεο θεμα (και τεζαρει καμια βαση) ειχαμε συζητησει εδω οτι ΕΚΛΕΙΣΕ Η lion penteli (που καποτε πηγαινα) Crying or Very sad αλλα περασα και απο DAKAR και ειδα οτι και αυτοι μαλλον πανε, ενω ακουω οτι και ο condor σε λιγο...γεια σας....τελικα τι γινεται?

στο τελος δε θα υπαρχει εξουσιοδοτιμενο?εχει κανεις πληροφοριες? Idea Idea Idea Idea Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης