PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Οθόνη 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 22:04:23    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Οθόνη 207 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ενα 207 1,4 Sport που είχε την 2χρωματικη οθόνη Β αν δεν κάνω λάθος .
Οταν αποφάσισα οτι θα παω σε Rallye αφού είχε καλλίτερο κασετόφωνο το τελευταίο που περίμενα και το έμαθα σήμερα όταν παρέλαβα το αμάξι οτι θα εχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Οθόνη .

Είναι σαν Calculator με Γραματακια @@#$@%$ δείχνει ή στιγμιαία κατανάλωση ή μέση ταχύτητα ταξιδιού ή μέση κατανάλωση ενω το παλιο αν έβαζες mode που δείχνει καταναλώσεις εδειχνε Μνημη 1 μνημη 2 ή στιγμιαία και πάντα έδειχνε μαζι Km/h με L/100km και επάνω τον σταθμό .

Θέλω να παω να σπάσω τα μούτρα του πωλητή που στην ερωτηση τι διάφορες εχει σε σχέση με το 207 εκτός του κινητήρα μου είπε Αυτόματα Φώτα και υαλοκαθαριστήρες τα αλλά καθώς ειχες το sport είναι τα ίδια και αυτο δεν εχει ουτε αναπτηρα (δεν καπνιζω αλλα με ενοχλη η υπαρξη μια ψεφτικης λαστηχενιας ταπας που θα χαλαση σε λιγο καιρο .

Αλαζει η οθονη ? πρέπει να λύσουν ταμπλό για να αλλάξει ?

Γιατί θεέ μου γιατί να πρέπει να μου το κάνουν κουδουνίστρα για να γίνει σωστό Sad .

Θα μου πειτε πηρες Rallye και κοιτας αυτα ? Μα πειρα το ιδιο αμαξι σε καλλιτερη εκδοση οχι σε φθηνοτερη Sad και μου κακοφαινετε το καινουργιο μου αποκτιμα να ειναι χειροτερο απο το παλιο Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 22:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αν ειναι χειροτερο ή οχι θα το κρινεις μολις πατησεις το ποδι σου στο γκαζι. Μαλλον θα ξεχασεις και την οθονη τοτε.Παντα μιλαω σε σχσση με αυτο που ειχες πριν. Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 22:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί πανικοβάλλεσαι ?
Καταρχάς υπάρχει σχετική ενότητα που αναφέρουν για την οθόνη σου, αρκετός κόσμος την άλλαξε στην εγγύηση με αυτή που είχες πριν !

Για να αλλάξει βγάζεις μόνο του αεραγωγούς . . . .

Υ.Γ. Βάλανε και στο ραλί αυτόματα φώτα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 22:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οθόνη 207 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
και αυτο δεν εχει ουτε αναπτηρα (δεν καπνιζω αλλα με ενοχλη η υπαρξη μια ψεφτικης λαστηχενιας ταπας

Δεν εχει αναπτηρα? Πως αφου το δικο μου εχει. Σκετη μπριζα ειναι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 22:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουν ξανακάνει αλλαγές απΆ ότι φαίνεται όπως και <12/2007
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 22:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ειπαν να το φερουν πιο κοντα στην εννοια rallye (σπαρτιατικο).μ@λ@κιες..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 23:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει απλά μια τάπα που λεει 12V . ίσως να είναι στα πλαίσια την νέας αντικαπνιστικής μόδας .

Όσο για το αγχώνομαι είναι γιατί στο παλιό μου 207 είχα αλλάξει όλο το ταμπλό (είχε φούσκωση η θέση του αερόσακου ) και μετά τα Nicel στον κεντρικό αεραγωγό δεν κούμπωνε σωστά είχε ενα κενό 2-3 mm αλλά δεν έτριζε οπότε και το άφησα με την λογική οτι είχα σκοπώ να το δώσω + οτι λύση δεν ξαναδένει όπως ήταν από το εργοστάσιο . Όποτε η ιδέα του οτι πρέπει να λύσουν έστω και την τάπα για τα λαδιά με τρομάζει .

Αν και όταν έτυχε κάτι σοβαρό πρέπει να έκαναν καλή δουλεία το γιατί είναι για άλλο ποστ ή pm .

Επίσης δεν είναι οτι καλλίτερο το να αρχίζεις της επισκευές αλλαγές ξεβιδώματα κτλ κτλ με 50 km στο κοντέρ Sad

Είδα μια ενότητα για επαναπρογραματισμο αλλα δεν αναφερόταν σε αλλαγή οθόνης αλα για επαναπρογραματισμο της ίδιας ισως να μην ειδα καλα Sad .

Επίσης δεν ξέρω αν ειναι λογο συναγερμού η θήκη που εχει κάτω απο το κασετόφωνο αυτή που βγαίνει απλά τραβώντας την (το ξέρω απο το παλιό) έχει σπάσιμο (πιεσμένη) σε μια ακρη σαν να είναι απο κατσαβίδι αλλα αυτό δε με χάλασε γιατί θα παω θα του το δήξω και θα του πω αν είναι να το αλλάξω με ενα της έκθεσης εύκολα και γρήγορα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση αλλα καινούργιο κοσκινακη μου ...

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 23:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η οθόνη που είχες εσύ φαντάζομαι θα είναι σαν του GT.
To rallye έχει την χειρότερη οθόνη. Και αφού εσύ είχες μάλλον την πλούσια έκδοση στο 1.4 πέζει να είχες μερικά πράγματα παραπάνω από το rallye στον εξοπλισμό. Ξέρω πχ οτι η πλούσια έκδοση σε ένα 1.6 απλό ενός φίλου μου είχε και ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη τον οποίο δεν τον έχει το rallye, όπως και βαμμένα πλαινά πλαστικά.. Γι'αυτά τα extrakia που δεν έχει το rallye υπάρχει το GT και τα 2000 πάνω στην τιμή αν τα θέλεις. Very happy Βέβαια τώρα είναι αργά όπως καταλαβαίνω... Μάλλον δεν σε πληροφορήσανε σωστά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 23:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθρέφτης δεν με ενδιαφέρει όπως ούτε τα αυτόματα Φώτα προς το παρόν άναψαν 7 το απόγευμα και απλά τα έσβησα . Αν βρέξει θα σας πω και για τους Υαλοκαθαριστήρες

Το Gt έχει και την πανοραμική που με χαλάει αρκετά το 1,4 ήταν η spor ούτε καν το sport pack 350 εύρο πάνω απο την τελείως φτωχή και ειχε αγοραστη για την μασκα + τους προβολείς .

Τεσπα θα δω αν μπορέσω να την αλλάξω αν θα χρεωθώ και πόσο κτλ κτλ .

Μιλάμε οτι 10 μέρες που το περίμενα διάβαζα το βιβλίο απο το παλιό μου και έβλεπα την οθόνη και γέλαγα λέγοντας οτι Ελλάδα δεν είμαστε τοσο πίσω προφανώς αυτή την βάζουν στο κουμπουκισταν Razz σε καμια εκδοση των 9,999 ευρω και σήμερα την λουστικά .

Παντως ποιο φτωχο δεν ειναι πλην Οθονη και Αναπτηρα ειναι ιδια με το Rallye ποιο πλουσιο σε Rcd με εχτρα εισοδο στο ντουλαπακι + mp3 + αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρες .

Οσο για το γκαζι με πεμπτη και 90 km/H η διαφορα στο απαλο πατημα που κανω λογο στρωσιματος ηταν ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 23:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως και εμένα έτσι απλή είναι. Δείχνει τις πληροφορίες μια-μια κάθε φορά. Αλλά εγώ δεν έχω δει την καλύτερη οθόνη οπότε δεν με χαλάει ιδιαίτερα, εκτός αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι δεν εμφανίζει τους τίτλους των τραγουδιών... Δεν νομίζω οτι έχεις λάθος οθόνη πάντως. Αυτήν έχουν όλα τα rallye... ΥΓ: Εμένα δεν είχε έξοδο στο ντουλαπάκι και το mp3 τους έπρηξα για να το βάλουν από άλλο αμάξι... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 23:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Εμένα δεν είχε έξοδο στο ντουλαπάκι και το mp3 τους έπρηξα για να το βάλουν από άλλο αμάξι... Very happy

Εγώ πάλι το παράγγειλα χωρίς mp3 και μου ήρθε με.
Οτι να ναι κάνουν, απο παρτίδα σε παρτίδα, αλλα αντ' άλλων...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 07:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα πρωτα ραλλυ ηταν χωρις mp3,μονο τα GT το ειχαν στον στανταρ εξοπλισμο, κ νομιζω οτι τα τελευταια ραλλυ ειναι ολα με mp3.μπηκα σε φιλου 08 μοντελο κ το ειχε Confused

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 08:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά σύμφωνα με το Site της Peugeot γράφει οτι παίζει mp3 και εκεί την πάτησα ποιο καλό Rcd λεω ίσως να έχει και καλλίτερη οθόνη, το οθονη Calculator ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό .

Πάντως απο Δευτέρα που θα είναι ο πωλητής που μου έδωσε το αυτοκίνητο θα παω να δω τι γίνεται Smile

PS Fynos καθώς έβαλα Οθόνη 207 στο search και μου έβγαλε 1000+ αποτελέσματα και στης πρώτες 2 σελίδες δεν βρήκα κατι αν θυμάσαι που είναι και μπορείς να μου δώσεις ενα link Smile

Ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 09:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το κοιτάξω το απόγευμα, αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να διαβάσεις !
Προσπάθησε απλός να σου την αλλάξουν στην εγγύηση . . . ζήτησε του το σαν χάρη από εκεί που το αγόρασες !
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 00:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
τα πρωτα ραλλυ ηταν χωρις mp3,μονο τα GT το ειχαν στον στανταρ εξοπλισμο, κ νομιζω οτι τα τελευταια ραλλυ ειναι ολα με mp3.μπηκα σε φιλου 08 μοντελο κ το ειχε Confused

Το δικό μου πάντως 2009 το πήρα και δεν είχε mp3...
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το οτι ήμουν αγχωμένος ήταν σωστό , μου ανάφεραν οτι δεν αλλάζει ακόμα και όταν τους είπα να πληρώσω για την αλλαγή  όταν επέμενα οτι γίνεται κτλ κτλ μου είπαν πείρε το συνεργείο και το ρώτησε και του είπε να το ψάξει καλλίτερα και θα με πάρει να μου πει .

Θα δείξει

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 14:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος από τους admin, αν μπορεί να μου βρει παρόμοιες συζητήσεις γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω !

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάς εσύ ο ίδιος από το συνεργείο να πάρεις την απάντηση και να τους βάλεις να μιλήσουν με την έκθεση !
Είναι λογικό να μην το γνωρίζουν στην έκθεση, οπότε μην αγχώνεσαι !
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2009, 13:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ξέρει κάποιος αντιπροσωπεία που να μπορεί να το αναλάβει ας μου το αναφέρει μαζί με το κόστος βασική προϋπόθεση είναι το να μην χάσω την εγγύηση αρα πρέπει να γίνει σε αντιπροσωπεία και να πάρω απόδειξη ώστε να μην μου πουν κάτι ποιο μετά ..

Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2009, 15:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου ειχε και mp3 και αυτοματα φωτα να και θα ηθελα να ειχα και το μετρητη πιεσης στα ελαστικα! Evil
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Globalzero έγραψε:
Το δικο μου ειχε και mp3 και αυτοματα φωτα να και θα ηθελα να ειχα και το μετρητη πιεσης στα ελαστικα! Evil

Αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες έχουν όλα τα rallye, το mp3 παίζεται.
Mετρητη πιεσης δεν έχουν.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης