PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Αξεσουαρ απο eBay
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
YiannisP 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) 04/2002

Ένταξη: 11 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 13:09:36    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Αξεσουαρ απο eBay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν καποιος απο σας εχει αγορασει απο τους κινεζους του ebay (ελπιζω βασικα, για να μου πειτε γνωμη Razz Razz ) αλλα θελω να σας δειξω λιγο αυτα που μου κινησαν την περιεργεια για να μου πειτε γνωμη:

Εδω μια τετραδα λασπωτηρες
Καλυμμα Χρωμιου για Χερουλια Πορτας
Καλυμμα Χρωμιου Εσωτεριου Χεριουλιου Πορτας
Καλυμματα Χρωμιου για τους Εξωτερικους Καθρεφτες

Εχετε καμια γνωμη για αυτα; Απο ποιοτητα τι λενε; Φρυδια η καλουτσικα; Δε θελω να το κανω το τουτου να φαινεται και γυφτικο :Ρ Λιγο πιο "σπορ" και καλα να δειχνει.

Υπαρχει και ενας Γαλλος στο ebay που πουλα τα ιδια προιοντα, που μου φαινονται καλυτερα (δεν τα παραθετω γιατι το ποστ θα ναι τεραστιο), αλλα κανουν και τετραπλασια.

Παντως κατι ακομα που μου κινησε την περιεργεια ηταν αυτο:
Πατεντα με το κλειδι

Ακουω γνωμες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 16:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω παρει κατα καιρους μερικα πραγματακια απο ebay το αγγλικο ομως.μεχρι στιγμης απο θεμα αξιοπιστιας και χρονου ειναι οκ, θελει προσοχη ομως να διαβαζεις πολυ καλα τα χαρακτηριστικα του προιοντος και ακομα περισσοτερο να σου εχουν στη φωτο το πραγματικο προιον που θα αγορασεις και οχι καποια φωτογραφια ασχετη. πχ αυτα που λες τα εχω πετυχει πολλες φορες αλλα πιστευω οτι θα ειναι μουφα, δοκιμασε να βρισκεις τα γνησια σε τετοιες αγορες.

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 10:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα πηρα απο ebaymotors 65€
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 17:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίες οι πεταλιέρες! Ίδιες με του RC είναι. Βέβαια η Peugeot δεν ξέρω πόσο τις χρεώνει...
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 17:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Theo_207RC έγραψε:
Ωραίες οι πεταλιέρες! Ίδιες με του RC είναι. Βέβαια η Peugeot δεν ξέρω πόσο τις χρεώνει...

210€
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 19:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

ειναι οντως τοσο καλες οσο φαινονται στη φωτο ακη? τις ζαχαρωνω πολυ καιρο και σκεφτομαι να τις παρω!

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 20:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγορασε τες αφοβα. Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 23:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολύ ωραιες..φανταζομαι για τοποθέτηση ειναι απλο πραγμα ε?

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 00:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια τι λέτε για ζάντες απο e bay? είναι ρίσκο??? ενδιαφέρομαι για κάτι οz, λέτε να είναι μαιμου?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 09:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

Να σε ρωτήσω φίλε μου, τα πετάλια τα πήρες από το Αγγλικό ebay ή από το Αμερικάνικο? Με τα έξοδα αποστολής τι πέζει? 65 ευρώ είναι με τα έξοδα αποστολής?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 09:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

65€ με τα μεταφορικα απο το ebaymotors.Απο Ταιβαν ηρθαν και η τοποθετηση ειναι ευκολη. Μονο το γκαζι θελει τρυπημα.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 10:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
65€ με τα μεταφορικα απο το ebaymotors.Απο Ταιβαν ηρθαν και η τοποθετηση ειναι ευκολη. Μονο το γκαζι θελει τρυπημα.

Thanks!
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 12:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
παιδια τι λέτε για ζάντες απο e bay? είναι ρίσκο??? ενδιαφέρομαι για κάτι οz, λέτε να είναι μαιμου?

Κοιτα,τα περισσοτερα ειναι ρισκο,απλα θα πρεπει να προσεχεις απο ποιους αγοραζεις.Εγω ψωνιζω μονο απο Power Sellers και με ποσοστο πανω απο 99,5%.Οταν καποιος εχει πουλησει σε 5000 ατομα και εχει τετοιο ποσοστο τοτε δεν νομιζω πως υπαρχει φοβος.
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 14:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasos207RC έγραψε:
Εγω ψωνιζω μονο απο Power Sellers και με ποσοστο πανω απο 99,5%.

+1

Επιστροφή στην κορυφή
YiannisP 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) 04/2002

Ένταξη: 11 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 14:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι σιγουρα μονο απο PowerSellers λεει να αγορασεις τετοιου ειδους αντικειμενα. Απλως απο δαυτον τον κινεζο δεν ξερω αν πρεπει να αγορασω. Powerseller μεν, αλλα κινεζος δε!

Ριξατε καθολου καμια ματια στα αντικειμενα που εκανα λινκ;
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 15:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω αγορασει απο κινεζο κ ηταν απο τους λιγους που με εξυπηρετησαν τοσο καλα.Οσον αφορα τα χρωμιωμενα που θες,εγω προσωπικα δεν ειμαι φαν.Αν εσενα σ'αρεσουν κ τα θες,ο συγκεκριμενος λεει οτι θα σου κανει κ εκπτωση αν αγορασεις 3 αντικειμενα.Εχει καλο rating κ ειναι σχεδον απιθανο να σε κοροιδεψει
.
Οι λασπωτηρες επισης δεν μ'αρεσουν και ο πωλητης εχει κανει ελαχιστες πωλησεις,δεν ειναι power seller και εχει 98,9% ποσοστο.Απο την αλλη,το ποσο ειναι μικρο κ αν θες τοσο πολυ να τα παρεις,μπορεις να το ρισκαρεις.Εγω το εχω κανει αυτο με μικρα ποσα κ ως τωρα δεν με εχει κοροιδεψει κανεις.

Τελος,το κλειδι αυτο δεν βρισκω ποιος ο λογος να το παρεις.Υποτιθεται αν χαλασει το δικο σου,θα μεταφερεις εκει τα εντοσθια.Αλλα κ παλι δεν θα δουλευει.Εκτος κ αν το παρεις για τον λογο οτι επεσε κατω το δικο σου κ εσπασε εξωτερικα.Τοτε ναι,θα μπορουσες να κανεις την ''τραμπα'' στον μηχανισμο.Απο το θεμα αξιοπιστιας του πωλητη ειναι γελοιο να το σχολιασουμε,γιατι με 17000 πωλησεις κ 99,6 ποσοστο δεν βλεπεις πολλους.
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 16:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα περισσότερα προϊόντα τα έχω αγοράσει από Κίνα και μόνο μια φορά δεν παρέλαβα, ωστόσο δεν έμαθα ποτέ τι πραγματικά έγινε, δηλαδή μπορεί να χάθηκε και στα ΕΛΤΑ (τουλάχιστον ήταν μικρής αξίας και δεν έκλαψα τα ευρω μου). Κατα τ'άλλα η εξυπηρέτηση των κινέζων ήταν άψογη. Μπορείς να κοιτάξεις τα αρνητικά σχόλια που έχει ο τύπος και να πάρεις μια ιδέα για το που δεν είναι καλός στην εξυπηρέτηση.

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 16:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

65 εχει η peugeot μονο το footrest! και απο οτι φαινεται ειναι ολοιδιο.

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 19:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spyros_rallye έγραψε:
akis23 έγραψε:

τι λέτε βρε παιδια 32 ευρώ το έχει το footrest η peugeot, εγω το πήρα. Αλλα τελικά μου το έκαναν δώρο. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 16:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
spyros_rallye έγραψε:
akis23 έγραψε:

τι λέτε βρε παιδια 32 ευρώ το έχει το footrest η peugeot, εγω το πήρα. Αλλα τελικά μου το έκαναν δώρο. Laughing

στο εκαναν δωρο οταν πηρες το αμαξι η΄ μετα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης