PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μενει ο συμπλέκτης κάτω
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 11:13:32    Θέμα δημοσίευσης: μενει ο συμπλέκτης κάτω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδείξεις είχα πριν κανα μήνα.
μόλις πάταγα τον συμπλέκτη στην μέση της διαδρομής άκουγα ένα μικρό σκαλωματάκι. σαν κάπου να μαγκώνει. αυτό δεν γινόταν συνέχεια.
την περασμένη τρίτη το σκάλωμα αυτό ήταν πιο έντονο. και πάλι δεν το κανε συνέχεια. και όταν πήγα να το παρκάρω στο πάρκινγκ παρατήρησα ένα μεταλλικό θόρυβο από μπροστά που όταν πάταγα το συμπλέκτη σταμάταγε.
Φεύγω χτές από το μπάνιο και πάω να βγώ στον κεντρικό δρόμο. βάζω πρώτη και αφήνω τον συμπλέκτη.
πάπαλα. ο συμπλέκτης έμεινε κάτω και δεν επανερχόταν.
το βάζω στην άκρη τσουλιστό. το θέμα ήταν ότι ούτε η ταχύτητα έβγαινε.
Το σβησα κ προσπάθούσα να επαναφέρω τον συμπλέκτη. με πατήματα ξανάρθε.
Ξαναπατώντας και άλλες φορές τον συμπλέκτη, τις περισσότερες φορές έμενε κάτω και τα σκαλώματα που έκανε ήταν περισσότερα και σε όλη την διαδρομή. για να επανέλθει πάνω, μερικές φορές έπρεπε να το τραβήξω με το πόδι, ενώ άλλες ερχόταν μόνο του.
Άλλες φορές σκάλωνε στο τέρμα του και άλλες φορές οριακα ώστε να τσουλάει το αμάξι.
Δεν είχα κ οδική κάλυψη και μου πιασε τον κ@λο η express service για να το πάω στην πάτρα.
Το ελατήριο που φαίνεται πίσω από τον συμπλέκτη δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.
αυτός από την οδική μου είπε ότι μάλλον από μέσα είναι το πρόβλημα, δλδ δίσκο πλατώ.
Θέλω τα φώτα σας καθώς αυριο θα ανέβω αθήνα( με τα κτέλ) και το βάρος θα πέσει στον πατέρα.
Και αν πάω για αλλαγή σε κάτι μήπως μπορώ να βρώ γρήγορα ανταλακτικά από τους συνεργάτες του κλαμπ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 11:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ντιζα συμπλεκτη σε βλεπω Παναγιωτη....ποσα χλμ εχεις?αν εχεις πανω απο 50 μιας και το βαζεις αλλαξε και το δισκοπλατο....ενισχημενο valeo θεωρω οτιδηποτε πιο πολυ να ειναι υπερβολη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 12:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

60.000χλμ έχω γιάννη. από κόστος ξέρουμε πόσο έχει η ντίζα?
αν όντως φταίει η ντίζα, το δίσκοπλατό πόσα χλμ μπορεί να βγάλει μέχρι να χρειαστεί αλλαγή?
γιατί το σκέφτομαι και αυτό αλλά θα ανέβουν τα έξοδα πάρα πολύ.
αλήθεια πόσο έχει δίσκοπλατό βαλέο? και μποούμε να βρούμε άμεσα αν χρειαστεί?
και από εργατικά?
πάντα σε εποχή αφραγκιών συμβαίνουν όλα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 16:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνηθως καπου εκει βαρανε δισκοπλατο...60-70.000 κοστος τωρα...αναλογα που θα πας....πιστευω ολα να αλαχτουν δεν θα ξεφυγεις απο τα 400 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 21:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αύριο θα είναι ανοιχτή η αντιπροσωπία?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 21:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δίσκος-πλατώ valeo από Γκαγκαστάθη στα 118.52 ευρώ. Για ντίζα ρώτα τον. Λογικά θα έχει, απλά δεν την έχει στο site. Και προς Θεού, ξεκόλλα από την αντιπροσωπία.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 22:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Και προς Θεού, ξεκόλλα από την αντιπροσωπία.

+1000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδηκα αφου δεν εχεις εγγυηση...!
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 01:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου ειναι σιγουρα η ντιζα του συμπλεκτη...εμενα συγκεκριμενα ειχε σπασει η κοντρα που κραταει την ντιζα....εσενα μπορει και να εχει κοπει αφου σου εμεινε μεσα Confused Δεν ειναι τεραστιο το κοστος για την ντιζα...και προς θεου με τις αντιπροσωπιες μακρια και αγαπημενοι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 07:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μένει μέσα ο συμπλέκτης.
σαν να κολλάει κάτω ενώ ξαναεπανέρχεται με το χέρι ή με έντονες πιέσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 20:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
εμενα συγκεκριμενα ειχε σπασει η κοντρα που κραταει την ντιζα

Και εκανε ακριβως αυτο που λες...με το χερι ερχοταν παλι πισω και με τεραστια δυσκολια εβγαινε η ταχυτητα...κανοντας κατι γρχχρχχχχχχ....!!!!!!αλλα βγηκε και την εφτιαξε επιτοπου ο μηχανικος μου εκει που ειχα μεινει....με 5 λεπτα δουλεια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 21:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πρώτη εκτίμηση είναι όντως η ντίζα.
δεν υπήρχε το ανταλλακτικό και παραγγέλθηκε.
τετάρτη που θα ρθει θα μάθω νεότερα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 02:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ντίζα του συμπλέκτη είναι!είχε ακριβώς το ίδιο θέμα φιλος μου με xsara!

---
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 12:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια το χουμε το προβλημα....με το καλο να τον φτιαξεις τον πεζουλα....
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 20:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά όντως η ντίζα του συμπλέκτη ήταν!
κόστος 50Ε μαζί με τα περαστικά! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 23:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
τελικά όντως η ντίζα του συμπλέκτη ήταν!
κόστος 50Ε μαζί με τα περαστικά! Wink

Δηλαδή στην χρέωση είναι κ το οτι σου ευχήθηκαν περαστικά??Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16v)VTI (2011)

Ένταξη: 28 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Αύγ 2017, 19:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και καλες διακοπες
Το ιδιο συνεβει μολις τωρα σε μενα.Και θελω να φυγω αυριο .γ@μοτο μου
Εμεινε κατω ο συμπλεκτης.Με το χερι ερχεται αλλα το ξαναπαταω και μενει κατω και χωρις αισθηση βαρους.
Λετε να ειναι μόνο ντιζα?
Και που την αλλαζουν ρε παιδια τωρα?

"Αν σε οδηγει το παθος βαλε χαλιναρια την λογικη"
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Αύγ 2017, 21:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntinos έγραψε:
Καλησπερα και καλες διακοπες
Το ιδιο συνεβει μολις τωρα σε μενα.Και θελω να φυγω αυριο .γ@μοτο μου
Εμεινε κατω ο συμπλεκτης.Με το χερι ερχεται αλλα το ξαναπαταω και μενει κατω και χωρις αισθηση βαρους.
Λετε να ειναι μόνο ντιζα?
Και που την αλλαζουν ρε παιδια τωρα?

Δεν εχεις ντιζα στο 207 ,2 τρομπακια εχει ενα κατω στο πενταλ ενα πανω στο σασμαν καποιο χανει υγρα,τα υγρα που χανει ειναι υγρα φρενων.
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Αύγ 2017, 22:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ Γιωργο για την πληροφορια
Το θεμα ειναι οτι με εκλεισε μεσα και θα φυγω Τεταρτη κι αν βρω να το φτιαξω.Οι περισσοτεροι εχουν κλεισει αυτην την εβδομαδα.Εννοω συνεργεια οπως Πουλακης Χαιδαρι,Οσκαρ(πρωην εξουσ/μενο).Ξερει καποιος εδω να μου συστησει να το παω καπου Τεταρτη πρωι πρωι πλησιον Χαιδαριου?
Σας ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2017, 09:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι το εμβολακι/τρομπακι κατω απο το φιλτρο λαδιου

Εδω ειναι τραβηγμενο απο κατω

Εχουν αδειασει κατω στο εδαφος τα υγρα.Τα οποια που υπαρχει δοχειο οπως τα φρενα?Η οτι εχουν μεσα?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2017, 09:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοιραζεται το δοχειο του φρενου και ο συμπλεκτης....καλη τυχη να βρεις συνεργειο αυτη την εβδομαδα...και καλυτερη τυχη να το φτιαξεις σε λογικο κοστος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης