PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΙΧ: Επανέρχονται τα τεκμήρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 16:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

ρε μπας να πα να γίνω και εγω υπουργός Εθνικής οικονομίας ;;;

όταν γίνω υπουργός Εθνικής Οικονομίας, θα αλλάξω το ονομά μου σε Αλογομούρης, και θα απαλλάσω όλους τους κατόχους πεζώ από τα τεκμήρια, με την προϋπόθεση να είναι γραμμένα μέλοι στον συλλογό μας!!!!

Για το όνομα δεν συμφωνώ . . . αλογοτέτοιος . . . Confused ?????
Βρές κάτι αλλο . . .

Για τα αλλα . . . Yes ! Yes ! Yes ! Very happy Very happy Very happy

τότε θα το αλλάξω σε Αυτιάς....

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 08:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια δηλ τι γλιτώσαμε οι 1600ακιδες??? ποπο εγώ θα έδινα 2400.... Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 09:30:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Παιδια δηλ τι γλιτώσαμε οι 1600ακιδες??? ποπο εγώ θα έδινα 2400.... Confused Confused Confused Confused

TI LES;;;

Δεν θα έδινες 2400...... τι λες... θα ήταν σαν να δηλωνες εισόδημα 2400...και πάνω σε αυτό θα πλήρωνεσ περίπου 200 ευρώ εφορεία αν δεν δηλώνεις τίποτα άλλο και αν είσαι ελευθερος επαγγελματίας....

το τεκμληριο και να έμπαινε στα κάτω από 2000 κυβικά είναι ουσιαστικά ελάχιστο....

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 09:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιλούσα εχθές με έναν φίλο μου και μ είπε ότι το τεκμήριο θα υπολογιζόταν ανάλογα με την αρχική του αξία και τα κυβικά και το ετήσιο εισόδημά μου....(εαν ψηφιστεί αυτο)....και μ είπε εκεί γύρω θα δώσω Confused Confused Confused τι να πω... μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά... Cool Razz

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 10:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
μιλούσα εχθές με έναν φίλο μου και μ είπε ότι το τεκμήριο θα υπολογιζόταν ανάλογα με την αρχική του αξία και τα κυβικά και το ετήσιο εισόδημά μου....(εαν ψηφιστεί αυτο)....και μ είπε εκεί γύρω θα δώσω Confused Confused Confused τι να πω... μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά... Cool Razz

Αν δηλώνεις λεφτά πάνω από 4000 ευρω δεν θα σε έπιανε το τεκμήριο....αν δήλωνες κάτω από 2400 τότε θα πλήρωνες εφορεία με βάση το τεκμήριο και όχι με βάση αυτα που δηλωνες.

αν εχεισ και σκαφος και σπιτια εξοχικά κτλ κτλ και πάλι πάει προσθετικά...πάντως σε κάθε περίπτωση, το βάλανε για αυτούς που δηλώνανε ψύχουλα, και ειχαν 2 αυτοκίνητα , ενα σκαφος , 2 εξοχικά...κτλ...
αυτούς θέλουνε να πιάσουνε...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2008, 16:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Μπορεί και να μην πέταξε μαλ***α ο Αλογοσκούφης...

Μπορεί εσκεμένα να το έκανε... Γιατί θέλει να παγώσει την άνοδο του πληθωρισμού....έβγαλ στον αέρα την ιστορία με τα τεκμήρια, πάγωσαν τα πάντα...ακυρώθηκαν παραγγελίες....καθήστε να δείτε τον επόμενο μήνα πόσο θα έχει πέσει ο πληθωρισμός... (αν μείνουνε σταθερά τα πετρέλαια....)

ρε μπας να πα να γίνω και εγω υπουργός Εθνικής οικονομίας ;;;

Τι σας έλεγα;;

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/30/1570454.htm

έπεσε ο πληθωρισμός τον αυγουστο παρ'όλο που όλοι οι έλληνες πήγαν διακοπές και ξόδευαν αβέρτα...
Και να δεις που ούτε τον Σεπτέμβριο θα ανέβει...

Ούτως η άλλως εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο (και θα πέσει και άλλο εως 70-80 το βλέπω τον Νοέμβριο)... δεν βλέπω να ανεβαίνει ο πληθωρισμός...

και να που με επιβεβαιώνει η Ναυτεμπορική !!!!

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/07/1573594.htm

Μπορείται πλέον να με φωνάζεται Γκουρού...της οικονομίας....

Και κάτι που είναι πολύ των ημερών και αρκετά off topic...

Η κρίση στην τραπεζική αγορά θα περάσει πολύ σύντομα... και δεν είναι τόσο μεγάλη όσο τα παπαγαλάκια την εμφανίζουνε...(όπου παπαγαλάκια βλέπε : ΜΜΕ )

Αυτά διαιωνίζουν την κατάσταση βγάζωντας μάλιστα ψευδές ειδήσεις που μετά από λίγο πάντα σπεύδουν να τις διαψεύσθουν...

Έχετε υπόψιν σας ότι κάποιοι αυτές τις μέρες αγοράζουνε μετοχές και μάλλον θα κερδίσουν...
Αυτοί οι κάποιοι είναι αυτοί που δεν είχαν προλάβει να μπούνε...

Δεν λέω ότι δεν πονάει η Αμερικάνικη οικονομία.. απλά λέω ότι η ευρωπαϊκή έχει επηρεαστεί ποιό πολύ από τισ φημολογίες παρά από τα θεμελιώδη μεγέθοι...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2008, 17:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως ο Αλογοσκούφης είχε απόλυτο δίκιο με τις διαρροές του και τα μέτρα του και κατάφερε να μειώσει τον πληθωρισμό την ίδια στιγμή που μειώνεται σε ολόκληρη την Ευρωζώνη Exclamation

Τι πρωτότυπο την μια όταν ανεβαίνει ο πληθωρισμός είναι εισαγόμενος και όταν πέφτει ξαφνικά το κάνουμε από μόνοι μας χάρη στην εξαίρετη πολιτική μας Mad

ΥΓ Steve που είσαι Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2008, 20:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
ΥΓ Steve που είσαι Question

Εδώ, και παρακολουθώ από μια γωνία την ισοτιμία Ευρώ-Δολλαρίου τον τελευταίο μήνα και τραβάω τ' αρχ**ια μου.

Κρίση στην Αμερική και αντί να ξεφτυλιστεί το δολλάριο, η ισοτιμία κοντεύει να φτάσει στο 1.30! Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2008, 20:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουφ πάλι καλα!
πάντως ανησύχησα γτ άρχισαν οι περισσότεροι να δίνουν τα αυτοκίνητά τους Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2008, 20:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
..... σε ολόκληρη την Ευρωζώνη Exclamation ....

Σε ολόκληρη την ευρωζώνη δεν κερδοσκοπούν οι εταιρείες πετρελαιοειδών.....

μόνο στην ελλάδα γίνεται αυτό.... Ο πληθωρισμός στηνευρώπη πέφτει γιατί το πετρέλαιο πέφτει και πέφτει και στα βενζινάδικα...

Στην ελλάδα τι κάνει ??

Κανονικά αν λειτουργούσαν σωστά οι πετρελαϊκές εταιρείες έπρεπε να πέσει και εδώ ο πληθωρισμός...

Αλλά βέβαια φταίει ο αλογοσκούφης που το 75% των εσόδων του κράτους το πληρώνουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που δεν μπορούνε να κλέψουνε... και οι άλλοι 80% των ελευθέρων επαγγελματιών δηλώνανε κάτω από 10000 ευρώ και δεν πληρώνανε μία στην εφορεία...

μια σε πιάνει το κομματικό σου...

άνοιξε τα ματάκια σου και κοίτα τι γίνεται...
Εάν δεν θες να τα ανοίξεις ίσως είναι γιατί μάλλον ανήκεις στο παραπάνω 80%...οπότε καλά κάνεις και φωνάζεις....

Μόνο εαν σαν λαός αλλάξουμε νοοτροπία θα δούμε προκοπή...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2008, 07:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Και κάτι που είναι πολύ των ημερών και αρκετά off topic...

Η κρίση στην τραπεζική αγορά θα περάσει πολύ σύντομα... και δεν είναι τόσο μεγάλη όσο τα παπαγαλάκια την εμφανίζουνε...(όπου παπαγαλάκια βλέπε : ΜΜΕ )

+1

Αλλωστε χθεσινα ζημοσιευματα εφερναν αρκετα κεφαλαια στην ελληνικη τραπεζικη αγορα απο το εξωτερικο τα οποια και θα αυξησουν την ρευστοτητα εδω αλλα και κατα πασα πιθανοτητα θα μειωσουν και τα επιτοκια.
Τωρα το αν θα προκειται για ξεπλημα χρηματος ή οχι ιδωμεν.
Αυτο εξεταζουν και οι αρχες.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2008, 12:47:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κομματικό μου δεν με πιάνει γιατί πολύ απλά δεν ψήφισα κανένα από τα δύο κόμματα που διαχειρίζονται την εξουσία και κατά δεύτερον η φορολογική μου δήλωση υποδεικνύει περίτρανα ότι με την κατάργηση του αφορολογήτου ορίου (όλα σε ένα σακί τα βάζουμε) θα πληρώσω ακόμα 1000 επειδή δεν έχουν την βούληση να εφαρμόσουν τους νόμους τα οποία θα προστεθούν σε αυτά που ήδη μας τρώνε.

DIMCHRI έγραψε:
Μόνο εάν σαν λαός αλλάξουμε νοοτροπία θα δούμε προκοπή...

Κι εδώ έρχεσαι ακριβώς στα λόγια μου γιατί πολύ απλά όλες οι κυβερνήσεις για τον μόνο που δεν νοιάζονται είναι ο λαός Mad

ΥΓ Και κάτι ακόμα όταν θα κάνουμε συγκρίσεις με έξω καλύτερα θα είναι να τις κάνουμε επί συνόλου Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2008, 13:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα εψαξε κανεισ τι γινεται με τη φορολογια στα σκαφη αναψυχης?

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2008, 14:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
.....
ΥΓ Και κάτι ακόμα όταν θα κάνουμε συγκρίσεις με έξω καλύτερα θα είναι να τις κάνουμε επί συνόλου Wink

Αυτό που κολλάει ;;;
Είτε επι συνόλου είτε μεμονωμένα να τις κάνουμε τις συγκρίσεις.... πάλι πίσω μακραν σαν χώρα θα είμαστε...

Μιλάω πάντα για χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και όχι τις νεοεισελθούσες...

Τα παλιά κράτη μέλη.

έχουμε την νοοτροπία των αρπακτικών στην ελλάδα... πως να κλέψουμε , και πως να δηλώσουμε λιγότερα...
Το μόνο που δεν έχω ακόμη καταλάβει είναι με ποιό σκεπτικό ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε σαν λαός...

Με το σκεπτικό του κλέφτη ή του νοικοκύρη ;;;

Υ.Γ. σαφώς δεν είναι όλοι οι έλληνες κλέφτες, υπαρχουν και κάποιες εξαιρέσεις ....πολύ λίγες...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 10:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχονται.... αλλά αυτή τη φορά μόνο οι 2λιτροι (παπάτζες και μη).

πωλείται 2.0 μοτέρ από 206 ή ανταλάσσεται με 1.6 Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 10:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σημαντικότερη αλλαγή που σχεδιάζεται είναι η εφαρμογή τεκμηρίων τα οποία θα βασίζονται στο πραγματικό κόστος χρήσης των οχημάτων, των ακινήτων και των σκαφών αναψυχής.
Σε ό,τι αφορά το ελάχιστο κόστος χρήσης των αυτοκινήτων, το σενάριο που επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών είναι να εξαιρούνται εκείνα που έχουν κινητήρα με κυλινδρισμό ως 2.000 κυβικά εκατοστά. Ωστόσο υπάρχουν εισηγήσεις το όριο αυτό να είναι ακόμη χαμηλότερο π.χ. κάτω από 1.600 κ.εκ. προκειμένου να ενταχθούν ακόμη περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στο νέο καθεστώς των τεκμηρίων. Πάντως σε κάθε περίπτωση τα τεκμήρια των αυτοκινήτων που θα βασιστούν στο ελάχιστο κόστος χρήσης θα κυμαίνονται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα και ένας φορολογούμενος ο οποίος δηλώνει ένα λογικό εισόδημα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την Εφορία.

Το ελάχιστο κόστος χρήσης και συντήρησης βάσει των στοιχείων που έχει στα χέρια του ο υφυπουργός Οικονομικών από τους επίσημους εισαγωγείς αυτοκινήτων διαμορφώνεται σε 3.000 ευρώ αν πρόκειται για όχημα με κινητήρα από 2.001 ως 2.500 κυβικά εκατοστά, σε 3.500 ευρώ για κινητήρα από 2.501 ως 3.000 κ.εκ., σε 4.000 ευρώ από 3.001 ως 4.000 κ.εκ., σε 5.000 ευρώ από 4.001 ως 5.000 κ.εκ. και σε 6.000 ευρώ αν πρόκειται για όχημα με κυλινδρισμό κινητήρα άνω των 5.001 κυβικών εκατοστών. Για οχήματα με κυλινδρισμό κινητήρα κάτω των 2.000 κυβικών εκατοστών το ετήσιο κόστος χρήσης και συντήρησης κυμαίνεται περί τα 1.500- 2.000 ευρώ.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 14:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ λογικά μου φαίνονται !!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 15:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφόσον σου φαίνονται λογικά, μάλλον δεν θα ισχύσουν έτσι. Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 15:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σωστότερο μέτρο θα ήτανε ευρώ και κυβικό...

5000 κυβικά αμάξι 5000 ευρώ τεκμήριο....απλά και κατανοητά...βέβαια πάλι θα υπάρχουν αδικίες σε σχέση με ένα βοχτερ 2.4 και το πεζώ μου που είναι 2.2 αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

Και να πηγαίνουνε προσθετικά τα αμάξια.. και καθε χρόνο απαξίωση 10% όπως κάνουνε και οι ασφαλιστικές εταιρείες...

αν θες να έχεις πορσε πρέπει να πληρώνεις και κάτι για το κράτος...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 15:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πίνακας τιμών όπως ασφαλιστικές.... Αυτο Τρίτη Wink

Εμ, μεταξύ μας δεν γίνεται να είσαι υπάλληλος γραφείου και να έχεις Cayenne....

To ζήτημα είναι να μπορείς να τα "πάρεις" από αυτούς που τα κρύβουν και όχι από αυτούς που δεν τα έχουν....

2λιτρο είναι και του Μάνθου, δίλιτρη είναι και η 320...
Πόσο έχει το ένα, πόσο έχει το άλλο....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης