PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT - Προβλημα με το σασμαν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 10:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:
Εγω ενα εχω καταλαβει οτι το σασμαν αυτο την ακουει ευκολα απο αλλαγη πρωτης σε δευτερα με πολες στροφες εγω εβαλα τα παντα καινουργια σε οτ σχετιζεται με την δευτερα και σε μια σφερατη αλλαγη προχτες ακουσα ενα πολυ μικρο γρατζουνισμα ετσι πλεον το συνειδητοποιοησακια αλαζω ποιο νορμαλ για να εχω το κεφαλι μου υσηχο δεν νομιαω να μουν ξανακατεβασουν το σασμαν δευτερη φορα σε εγγυηση!

την ακουει οταν αλλαζεις απο 1η σε 2αρα με 5 και 6 χιλιαδες στροφες.νομιζω οτι ειναι λογικο να τα παιξει σε καποια φαση.εγω τουλαχιστον που τις αλλαζω στις 3.500 με 4 δεν εχει ακουστει το παραμικρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 11:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:
Εγω ενα εχω καταλαβει οτι το σασμαν αυτο την ακουει ευκολα απο αλλαγη πρωτης σε δευτερα με πολες στροφες εγω εβαλα τα παντα καινουργια σε οτ σχετιζεται με την δευτερα και σε μια σφερατη αλλαγη προχτες ακουσα ενα πολυ μικρο γρατζουνισμα ετσι πλεον το συνειδητοποιοησακια αλαζω ποιο νορμαλ για να εχω το κεφαλι μου υσηχο δεν νομιαω να μουν ξανακατεβασουν το σασμαν δευτερη φορα σε εγγυηση!

πολλες φορες αυτο σχετιζεται με την στιγμιαια μετατοπιση του κινητηρα. με αλλα λογια ενα θελεις να κανεις τετοιου ειδους αλλαγες θα πρεπει αν βαλεις βασεις PS και την επομενη φορα που θα κατεβασεις σασμαν να βαλεις συνχρονιζε PS

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 13:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστός ο Ορέστης
Απλά μια τέτοια λύση (βάσεις) μεταφέρει κραδασμούς από μοτερ στο αμάξωμα = λίγη βαβουρα μέσα στην καμπίνα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 13:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιους κραδασμους ομως....
το νιωθεις το μοτερ ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 13:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
σωστός ο Ορέστης
Απλά μια τέτοια λύση (βάσεις) μεταφέρει κραδασμούς από μοτερ στο αμάξωμα = λίγη βαβουρα μέσα στην καμπίνα... Wink

ναι αυτο γινεται κυριως απο την μεσαια βαση (του σασμαν)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PANOSSS (PANAGIOTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RALLYE

Ένταξη: 22 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 18:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΑΖΜΑΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΥΤΑΜΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΜΑΚΣΙ Κ ΟΧΙ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ..Κ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 19:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά.
Ας υποθέσουμε πως το συγκεκριμένο κιβώτιο είχε πρόβλημα από το εργοστάσιο.
Πιστεύεις πως το καινούργιο που θα βάλεις αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες αλλαγές θα αντέξει???
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSSS (PANAGIOTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RALLYE

Ένταξη: 22 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 17:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζω να αντεξει αλλιωσ θα ειμαι καθε βδομαδα εκει..
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 19:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί έχω θέμα.
Το τελευταίο 10ήμερο έχω κάποιες κακές ενδείξεις. Από 2α σε 3η παραλίγο να κουρέψω το γρανάζι. Η 5η μου κουμπώνει με δυσκολία μερικές φορές, κι όταν κουμπώνει ακούω κάτι κλακ-κλουκ και λοιπούς ανατριχιαστικούς θορύβους. Συν αυτών, εδώ κι ένα 3ήμερο η 1η τις μισές φορές μπαίνει και τις υπόλοιπες αναγκάζομαι να βάλω 2α και μετά 1η. Αποκορύφωμα χθες που ξεκινάω σε φανάρι με 2α γιατί απλά η 1η δεν έμπαινε καθόλου. Αμέσως μετά επανήλθε.
Τώρα έχω 72.000 και αντικατέστησα τις μαμά βαλβολίνες με TRP στα 55.000, χωρίς όμως να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, εκτός από τραχιά λειτουργία του σασμάν.
Λέτε να με έπιασε κι εμένα η σασμανίτιδα των 207, τώρα που λήγει και η εγγύηση? Να τρέξω γρήγορα για επιδιόρθωση-αντικατάσταση? Μήπως θέλω πάλι βαλβολίνες?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάρ 2009, 01:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα των τελευταίων ημερών φαίνεται πως παρήλθε, αφού πρώτα με ζάλισε για κανένα 10ήμερο. Δε ξέρω τελικά τί έφταιγε. Ίσως είχε σφηνώσει πάλι κανένα πετραδάκι στις ντίζες του κιβωτίου. Είχα ξαναπάθει κάτι παρόμοιο τους πρώτους μήνες που είχα το αυτοκίνητο και αναγκαστήκαμε να ξηλώσουμε πολλά πραγματάκια μέχρι να το βρούμε. Πάλι τότε δεν έμπαινε η 1η και 3η. Είδωμεν..
Έχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 20:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα που ανέφερα 2 post νωρίτερα μάλλον εξαλείφθηκε.
Την Πέμπτη πήγα συνεργείο και μου έκαναν κάτι σαν reset στο σασμάν : αφού απελευθέρωσαν τις ασφάλειες που έχουν οι ντίζες πάνω στο ματζαφλάρι του λεβιέ, έβαλαν ένα πλαστικό μπαρμπαδέλι που τον κρατούσε σταθερό και κάθετο και ασφάλισαν ξανά τις ντίζες.
Αποτέλεσμα :
πολύ θετικότερο κούμπωμα από οποιαδήποτε άλλη φορά και πολύ πιο εύκολη αλλαγή ταχυτήτων, ακόμη και σε υψηλές στροφές, ακόμη και στον κόφτη.
Το σασμάν δοκιμάστηκε (σκίστηκε δηλαδή Very happy) σε διάφορες συνθήκες και νομίζω πως είναι μια χαρά πλέον.
Η όλη διαδικασία απαιτεί να αφαιρεθεί μόνο το πλαστικό τούνελ ανάμεσα στα καθίσματα και δεν παίρνει πάνω από 15 λεπτά.
Όποιος έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα ας το κοιτάξει μήπως φταίει αυτό.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:05:12    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ άλλαξα τις βαλβολίνες και τώρα είναι εντάξει.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Morfeas έγραψε:
Εγώ άλλαξα τις βαλβολίνες και τώρα είναι εντάξει.

Είχε πάει και η δική μου σκέψη στις βαλβολίνες αλλά τελικά, όπως φάνηκε, άλλο έφταιγε Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 21:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα καινουριο 207 rallye.στα 1600 χλμ οπως περιμενα να κρυωσει παρατηρησα ενα θορυβο απο την μηχανη.μαλλον ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη γιατι οταν πατας το πενταλ σταματαει.στα 2000χλμ πηγα στην πεζω για αλλαγη λαδιων και διαπιστωσαν το προβλημα.τωρα εχω 3500χλμ, και νιωθεις τον κραδασμο στο πενταλ οταν κανεις αλλαγες.επισης ακουγεται και το σασμαν.Εκλεισα ραντεβου για να το αφησω.μου ειπαν οτι πρεπει να κατεβει το σασμαν και μετα θα δουμε τι βλαβη υπαρχει.
Εχω αρχισει και ξενερωνω, να κατεβασεις σασμαν σε καινουριο αυτοκινητο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2009, 00:13:16    Θέμα δημοσίευσης: 207GT - Προβλημα με το σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι δεν κουμπώνει η όπισθεν μερικές φορές,πρέπει να βάλω πρώτη και μετα πάλι οποσθεν για να μπεί.Ελεος Laughing

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2009, 10:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:
εχω ενα καινουριο 207 rallye.στα 1600 χλμ οπως περιμενα να κρυωσει παρατηρησα ενα θορυβο απο την μηχανη.μαλλον ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη γιατι οταν πατας το πενταλ σταματαει.στα 2000χλμ πηγα στην πεζω για αλλαγη λαδιων και διαπιστωσαν το προβλημα.τωρα εχω 3500χλμ, και νιωθεις τον κραδασμο στο πενταλ οταν κανεις αλλαγες.επισης ακουγεται και το σασμαν.Εκλεισα ραντεβου για να το αφησω.μου ειπαν οτι πρεπει να κατεβει το σασμαν και μετα θα δουμε τι βλαβη υπαρχει.
Εχω αρχισει και ξενερωνω, να κατεβασεις σασμαν σε καινουριο αυτοκινητο...

Εσύ τουλάχιστον πρόλαβες να κάνεις και 1600 km!
Εμένα είχε θέμα από τη στιγμη που το πηρα, και κατέβηκε το σαζμάν με 20κμ!!

Καλά πάει παντως τώρα, αν και το έσκισα λίγο στα μέγαρα Evil
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάϊ 2009, 16:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207GT - Προβλημα με το σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Εμένα πάλι δεν κουμπώνει η όπισθεν μερικές φορές,πρέπει να βάλω πρώτη και μετα πάλι οποσθεν για να μπεί.Ελεος Laughing

Εμένα κουμπώνει! Laughing

Γιατί δεν αλλάζεις βαλβολίνες? Και μετά βλέπεις. Ίσως διορθωθεί.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 21:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα!

σημερα με πηραν απο την lion hellas στη θεσσαλονικη οπου ειναι το αμαξι και μου ειπαν οτι εντοπισαν το προβλημα. Δεν ειναι τελικα ρουλεμαν συμπλεκτη, αλλα ρουλεμαν πρωτευοντος.Μου ειπαν το ανταλλακτικο θα ερθει απο Γαλλια και θελει τουλαχιστο 7 μερες. Δεν ειχα χρονο για πολλη συζητηση(ημουν στη δουλεια) και δεν προλαβα να διασαφηνισω αν εννοουσε ολοκληρο σαζμαν ή σετ ρουλεμαν...Θα το κανω τη δευτερα.

αυτα τα νεα...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 13:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω και αυτο το προβλημα ναι Smile 2000 χιλιομετρα ! αλλα δεν θα τους αφησω ετσι ευκολα! παμε με νομικη προστασια να δουμε τι θα γινει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 19:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεα από το μέτωπο του σαζμάν.
συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα έχουν συμβει πάρα πολλα...

Με πολυ λιγα λογια.
το αμάξι το κράτησαν περίπου 3 εβδομαδες εκεί μεχρι να το φτιάξουν.
βγάλαμε και μια σχετική ταλαιπωρία μεχρι να μου βρουν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ελάτε να παρετε το αμάξι γιατί αλλαξαμε όλα τα ρουλεμάν αλλά ο θόρυβος δεν έχει σταματήσει και ετσι παραγείλαμε ολόκληρο σαζμάν από γαλλία.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Το αμάξι το παίρνω πέμπτη.
Το σάββατο το πάω για πλύσιμο και βλέπω οτι το φτερό του οδηγού είναι χτυπημένο απο μέσα προς τα έξω και γυρνάνε τα μυυαλά μου.
Μέχρι τη δευτέρα όμως μου εχει περάσει λίγο η δολοφονική διάθεση και παίρνω τηλέφωνο και τους το λέω.
Μου λένε μην ανησυχήτε θα γίνουν όλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης