PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συμβίωση με το καλό μου 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 XT 1.6 16v (11/2003)

Ένταξη: 11 Δεκ 2008
Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Απρ 2009, 01:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Συμβίωση με το καλό μου 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χαιρετώ!!!

Θέλω απλώς να παραθέσω τα μικροπροβλήματα που ταλαιπώρησαν το 307 μου κι εμένα μετά από έναν χρόνο ζωής μαζί του.

Για την ιστορία το αυτοκίνητο αγοράστηκε μεταχειρισμένο πέρυσι τον Απρίλιο με 72000km από την Αθήνα (Ζω στ' Αγρίνιο)...

Μετά από μια προληπτική αλλαγή ιμάντα δυναμό και λαδιών πέρασα ένα δροσερό καλοκαίρι (χάρις το εξαιρετικό clima).

Το πρώτο μελανό σημείο εμφανίστηκε τα περασμένα Χριστούγεννα όταν μετά από τυχαίο έλεγχο στον χώρο της ρεζέρβας βρήκα 3 δάχτυλα νερό...
Για αρχή αλλάχτηκε το δεξί πίσω φανάρι (από τον τοπικό αντιπρόσωπο) χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά μετά από καλύτερο έλεγχο βρέθηκε ότι η εισροή ήταν από τους πίσω αεραγωγούς και με εφαρμογή κάποιου υλικού ευτυχώς η ρεζέρβα είναι στεγνή.

Όλα καλά μέχρι να κανουν την εμφανισή τους κάποιες αρρυθμίες στις κρύες εκκινήσεις και να ανάψει η ένδειξη CATALYTIC CONVERTER FAULT οπότε μετά από έλεγχο αλλάχτηκαν μόνο τα μπουζί κι όλα καλά!!!

Εδώ και κανα μήνα βρήσκω υγρά κάτω από πατάκι του οδηγού και η στάθμη στο δοχείο διαστολής έχει χαμηλώσει. Βρήκα τη διαρροή στο σημείο της ένωσης των πλαστικών σωλήνων με το radiator της θέρμανσης.

Μεσα στην εβδομάδα πάω για ιμάντα χρονισμού (αισίως έχουμε γράψει 100400km.) Ελπίζω να μη μου πουν για αλλαγή καλοριφέρ...

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ένας αμετανόητος γιαπωνέζος αλλά ευχαριστημένος σχετικά Ευρωπαίος...

Ίσως θα την θυμούνται λίγες ώρες τα δέντρα και οι θάμνοι του τοπίου. www.ndimou.gr/articledisplay.asp?time_id=389&cat_id=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 22:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συμβίωση με το καλό μου 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ae86 έγραψε:
... Βρήκα τη διαρροή στο σημείο της ένωσης των πλαστικών σωλήνων με το radiator της θέρμανσης.

Μεσα στην εβδομάδα πάω για ιμάντα χρονισμού (αισίως έχουμε γράψει 100400km.) Ελπίζω να μη μου πουν για αλλαγή καλοριφέρ...

Θα σου πουν...

Το έχω αλλάξει...

Δες εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 XT 1.6 16v (11/2003)

Ένταξη: 11 Δεκ 2008
Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 13:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλλαγή του ιμάντα έγινε και αλλάξανε κι ένα μπράτσο ζαμφόρ.

Ξέχασα να γράψω παραπάνω ότι φυσικά ο δείκτης λαδιού δείχνει ότι θέλει, (την πρώτη φορά που τον παρατήρησα λαχτάρησα!!!) και η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων όταν ζεσταθεί κρατάει τις ενδείξεις... για πάρτη της. (Κοστίζει κάπου 180 euros... καλύτερα να αγοράσω μια TV LCD για το υπνοδωμάτιο)

Για το υγρό στο πατάκι γράφω στο σχετικό Topic όπου με παρέπεμψε ο φίλος TakisB και από όσα θα διαβάσετε όσοι το ανοίξετε θα συμπεράνετε πως μάλλον θα ξαναγράψω...

Καλό Πάσχα και καλά χιλιόμετρα σε όσους μετακινηθούν!

Ίσως θα την θυμούνται λίγες ώρες τα δέντρα και οι θάμνοι του τοπίου. www.ndimou.gr/articledisplay.asp?time_id=389&cat_id=1
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Απρ 2009, 22:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Συμβιωση με το 307 εως τωρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω το 307 μου 7 χρονια εχω μεχρι τωρα πολυ λιγα χιλιομετρα 45.000χλμ. Μπορω να πω μεχρι τωρα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος εαν εξαιρεσης οτι το μοναδικο σοβαρο προβλημα που ειχα ηταν με το δισκοπλατο που το αλλαξα στα 15.000χλμ απο τι μου ειπανε ηταν εργοστασιακο προβλημα. Απο τι φαινεται εχω ξανα το ιδιο προβλημα τωρα κανω υπομονη. Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα αλλο προβλημα.
Επειδη μου εχει περασει να το πουλησω και να παρω κατι πιο γρήγορο αληθεια ειναι οτι το λυπαμαι γιατι το εχω κουκλα με τα συχνα πλυσιματα κερωματα και την συντηρηση του. Ασε που και να παω να το πουλησω τωρα με την κριση που υπαρχει θα δυσκολευτω και ζητημα εαν θα πιασει κανα 6.000ευρω.
Θα ηθελα μερικα αλογακια παραπανω. Εαν ξερει καποιος να παω να του βαλω ενα προγραμματακι αλλα χωρις ομως προβληματα και να ειναι αξιοπιστος και τιμιος αυτος που θα κάνει την δουλεια. Εχει κανεις να προτεινει καποιον?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης