PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Gadgets

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
YiannisP 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) 04/2002

Ένταξη: 11 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 16:47:33    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Gadgets Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταιο καιρο μου εχει βιδωθει η ιδεα να αλλαξω κανα 2 πραγματα στον πεζουλα μου.

Πρωτο και βασικοτερο..

Θελω να βαλω ενα Start Stop Engine μπουτον απο το Honda S2000 οπως το παλικαρι εδω εκανε με το δικο του 307.

http://www.youtube.com/watch?v=bKOmZDCk8J4

Εχω βρει μια ιστοσελιδα στο ιντερνετ που πουλαει το κουμπι αυτο για καμια 40αρια δολλαρια. Το θεμα ειναι πως δεν εχω καμια προθεση να προσπαθησω να το βαλω μονος μου (αν και δε φαινεται τοσο δυσκολο) και θα χρειαστω καποιον ηλεκτρολογο. Εχετε κατι να προτεινετε; Μηπως υπαρχει καποιος που εχει κανει τη συγκεκριμενη μετατροπη και ξερει που να απευθυνθω; Ποσο κοστιζει; Γινεται να βρω σε καποιο μαγαζι και το κουμπι κ επιτοπου εγκατασταση;

Επισης, γινεται να αλλαξω τηλεκοντρολ; Δεν εχω το αναδιπλουμενο, εχω το μονοκομματο (μοντελο 04/2002).

Και τελος (εχω ψαξει αλλα ειναι τοσα πολλα αυτα που βρηκα που εχω χασει το μπουσουλα) θελω να βαλω τον ανταπτορα στο ραδιοφωνο του 307 (εχω αλλαξει κ εχω βαλει ενα SONY) ετσι ωστε να δειχνει και το σταθμο στην οθονιτσα και να εχω τα χειρηστιρια στο τιμονι. Που να απευθυνθω;

Ουφ, τα πα ολα :Ρ Ευχαριστω για την οποια απαντηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 12:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το τελευταιο κομματι μπορω εγω να σε βοηθησω
Σε οποιοδηποτε σοβαρο μαγαζι με ηχοσυστηματα μπορεις να βρεις αυτο που θελεις ειτε για τη πηγη που θες ειτε για καποια αλλη επωνυμη πηγη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 13:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναδιπλούμενο δύσκολο, εγώ το έχω και κάθεται ακόμα, λύση δεν έχει βρεθεί. Προγραμματισμός δεν παίζει από ότι κατάλαβα, ενώ ούτε και σωθικά του μονοκόμματο σε κέλυφος αναδιπλούμενου χωράνε από όσο προσπάθησα. Crying or Very sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 13:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κουμπι και ο πιο ξεπεσμενος ηλεκτρολογος ξερει να το βαλει...
Το κλειδι ειναι απογορευτικο το κοστος και δεν εχει ημιμετρα....
Το ραδιο αποσο γνωριζω μονο το can bus Της Pioneer συνεργαζεται και με την οθονη του 307....

Και εκτος αυτου γιατι δεν την ψαχνεις την δουλεια για συναγερμο με εκκινηση κινητηρα παο το κοντρολ και αλλα συναφη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi δουλευουν και της pioneer και της jvc (οχι ολα τα μοντελα). οχι θεωρητικα, τα εχω δει στη πραξη.

Επιστροφή στην κορυφή
YiannisP 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) 04/2002

Ένταξη: 11 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 11:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

Και εκτος αυτου γιατι δεν την ψαχνεις την δουλεια για συναγερμο με εκκινηση κινητηρα παο το κοντρολ και αλλα συναφη?

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις συνονοματε... Εννοιεις να ανοιγω τον κινητηρα απο το τηλεκοντρολ του αυτοκινητου; γα**το θα ταν, αλλα ενας θεος ξερει ποσο θα μου παει αυτο... Ξερεις τιποτα γι'αυτα;

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.

Βασικα μ&***&α που δε γινεται να βαλω αναδιπλουμενο. Αντι για το μαρκουτσι, ειναι πολυ πιο χαριτωμενο....
Επιστροφή στην κορυφή
clorium (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.4 16v xt premium

Ένταξη: 20 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 14:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oσον αφορα το κλειδι με λιγη πατεντα γινονται ολα.
Παραθετω την παρακατω σελιδα..

http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=23322&postdays=0&postorder=asc&highlight=clef&start=30
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης