PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mετά από ένα Σ/Κ οδηγικής απόλαυσης επιστροφή στη Τρέλλα!!!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Δημοσιεύσεις: 475
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 20:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Mετά από ένα Σ/Κ οδηγικής απόλαυσης επιστροφή στη Τρέλλα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαράκια μετά από ένα γρήγορο Σ/Κ εκτός Αθηνών έχω δύο-τρία θεματάκια να μοιραστώ μαζί σας, θέματα-εμπειρίες γενικά οδήγησης και όχι απόλυτα συνυφασμένα με τις αγαπημένες μας "κόρες" ή "ερωμένες" (διάλεχτε!!!) Wink

Θέμα 1
Επιστρέφοντας προς Αθήνα, στο ύψος της Κινέτας, Κυριακή μεσημέρι προς απόγευμα βρίσκω μία τεράστια ουρά να κινείται με ταχύτητες Πλατείας Ομονοίας!!!!! 8O
Δεν ξέρω τι είχε συμβεί (κάποιοι μίλησαν για "τοπικό" πρόβλημα λόγω έργων) αλλά πήρα το "ρίσκο": Στροφή, έβγα από τη νέα και έμπα στην παλιά. Μία διαδρομή που δεν είχα ξανακάνει. Μία διαδρομή ονειρική, που σε κάνει και αισθάνεσαι βασιλιάς, μία ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!!!! :D
Ένας δρόμος φιδίσιος (έτσι δεν τους έλεγε ο Νίκος Δήμου όταν έγραφε στους 4Τ; ) που σε κάνει διπλά χαρούμενο για το αυτοκίνητο που επέλεξες αντί για εκείνη τη Γερμανική βάρκα ή το Ιαπωνικό χρηματοκιβώτιο. Confused
Ένας δρόμος μεγάλης οδηγικής, και όχι μόνο, ομορφιάς. Περνάς δίπλα από την θάλασσα, κάτω από τα βουνά, στρίβεις χωμένος στο πουθενά, μέσα στη φύση. Ζεις την χαρά της οδήγησης, μέσα στη φύση, σε ένα δρόμο που βρίσκετε πενήντα πέτρα από την νέα εθνική οδό, και που σε πολλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα (η άσφαλτος σε πολλά σημεία είναι καλύτερη από αυτή της νέας!!!) Surprised
Δεν είσαι μόνος, δεν πιάνεις τα 140 αλλά ΟΔΗΓΕΙΣ, ΣΤΡΙΒΕΙΣ, ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ, ΧΑΙΡΕΣΑΙ, δεν κουράζεσαι, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΣΑΙ!!!!!!
Προσοχή: δεν θέλω να αμφισβητήσω τη χαρά που σου δίνουν τα 140+ χιλιόμετρα αλλά τη χαρά που πήρα εκεί την πήρα από 1400cc (άτιμα τεκμήρια, να δεις που θα σταματήσουν τώρα που αγόρασα νέο αμάξι!!!) και μπορείς να την πάρεις και από 900 (αρκεί το αμάξι να μπορεί να τρίψει), και σε τελικά εκεί νομίζω ότι κρύβετε η χαρά της οδήγησης στις στροφές.
Πρόταση: Η διαδρομή αυτή βράδυ. Υποθέτω ΜΑΓΕΙΑ. Βέβαια με προσοχή γιατί σε τέτοιες διαδρομές τα φώτα μπορούν να είναι και φίλοι (μεσαία σκάλα) και δολοφόνοι (μεγάλη σκάλα).

Θέμα 2
Όταν κάποια στιγμή ξαναμπήκα στη νέα «εθνική» η μοίρα το έφερε να μπω στην έξτρα λωρίδα που δίνουν στις επιστροφές-εξόδους. Δεν ξέρω αλλά η εμπειρία ήταν μάλλον άσχημη:
Δύο φορές απέφυγα κορύνες που έσπρωξαν οι απέναντι ή ο μπροστά, τρεις φορές έκανα ζικ-ζακ στη λωρίδα μου για να αποφύγω κορύνες που είχαν πέσει και κατρακυλούσαν εδώ και εκεί με κίνδυνο να μπω στο αντίθετο ρεύμα ή να χτυπήσω την κορύνα και bye-bye ποδίτσα!!!
Άσε που δεν μπορείς να σταματήσεις ούτε για κατ@@@@μα!!!! - μη σε πιάσει λάστιχο (φτου-φτου μακριά από εμάς).
Τελικά καλή η επιπλέον λωρίδα αλλά θέλει προσοχή!

Θέμα 3
Αφού γύρισα στην Αθήνα με γεμάτες τις μπαταρίες (φαίνετε;)) και μετρώντας με μεγαλύτερη αγωνία τις μέρες που απομένουν για τις διακοπές, πέρασα σήμερα από ένα κεντρικό δρόμο που είχα καιρό: τη Μεσογείων. Και Ω τη φρίκη, κορυνίτσες διαχωρίζουν τις λωρίδες των καλών λεωφορείων από εκείνες των κακών ΙΧ-δων. :mad:
Πλέον έτσι και τολμήσεις να παρανομήσεις δεν έχει, σε παγιδέψαμε!!! Μπήκες και δεν μπορείς να βγεις - εκτός και αν θέλεις να σπάσεις το αμάξι σου. Και για να μάθεις, παλιοκακέ οδηγέ ΙΧ, ακόμα και σε μία ζαλάδα σου, σε μία οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη σου ρε αδελφέ, σου απαγορεύουμε να κινηθείς δεξιά, είσαι αποκλεισμένος-χαμένος. Σε οδηγούμε ακόμα και στην παρανομία, (δεν κάνεις δεξιά να παρκάρεις για να μιλήσεις στο κινητό - όχι απαγορεύετε). Παλιοκακέ οδηγέ ΙΧ σε έχουμε μόνο για να πληρώνεις φόρους (αγορά αυτοκινήτου, βενζίνες, ανταλλακτικά, τέλη κυκλοφορίας, πάρκινγκ) και για να σου σπάμε τα νεύρα.
ΝΑΙ θέλουμε από εσένα να κονομάμε μειώνοντάς συνέχεια των ζωτικό σου χώρο! Θέλουμε να υπάρχεις μόνο για να πληρώνεις και για να μας δίνεις άλλοθι ( τι και αν φτιάξανε λεωφορειόδρομους-μετρό, πάλι σαν χαζός περιμένεις στη στάση με τις ώρες, πάλι σαν τις σαρδέλες στοιβάζεσαι και αντί για 10 ώρες κάνεις 9 για διαδρομές μερικών χιλιομέτρων!) :fist:
Επόμενο μέτρο: Καρφιά στους δρόμους που με αυτόματους αισθητήρες θα πετάγονται από την άσφαλτο αν το αυτοκίνητο που περνά δεν είναι λεωφορείο ή τρόλεϊ. Evil
Ερώτηση: αυτές οι μ@@@κίες δεν είναι παράνομες (=επικίνδυνες) και εμποδίζουν την κυκλοφορία (οι λεωφορειόδρομοι είναι ελεύθεροι για ΟΛΟΥΣ κάθε μέρα από 21:00 έως 6:00 της επομένης και από το Σαββάτο 16:00 έως 6:00 τη Δευτέρα το πρωί, καθώς και τις επίσημες Αργίες (βλέπε και www.autotriti.gr στα «χρήσιμα»).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Δημοσιεύσεις: 3066
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 13:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέμα 1: Πολύ καλή διαδρομή αλλά Aπρίλιο, Tετάρτη πρωί, όπου είναι έρημος ο δρόμος. Γι' αυτή την εποχή με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. με όλους αυτούς τους μπαρμπα Mήτσους που νομίζουν ότι μαζί με το αυθαίρετο αγόρασαν και το δρόμο. Mην πω για τα πιτσιρίκια που πετάγονται από παντού. Για βράδυ... σκεφτήτε ότι οι μπαρμπα-Mήτσοι τα έχουν πιει κι όλας στην παρακείμενη ψαροταβέρνα. Συνήθηζα να πηγαίνω από εκεί για να γλιτώσω το πήξημο της Kακιάς Σκάλας, μόλις άρχισε η καλοκαιρινή σεζόν, μια χαρά είναι το πήξημο.

Θέμα 2: Σπάνια χρησιμοποιώ αυτή τη λουρίδα για το λόγω ότι δεν έχει ευελιξία.

Θέμα 3: Όποιος θέλει μπορεί να με πεί αιρετικό, τρελλό και δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτεί, αλλά είμαι της άποψης όχι μόνο να έχουμε λεφωριόδρομους αλλά και να σηκώνουν το αυτοκίνητο του οποιουδήποτε "πονηρού" μπαίνει μέσα για να γλιτώσει από τη κίνηση.

Πρέπει κάποτε να κατανοήσουμε σε αυτή τη χώρα ότι οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό και δεν γίνεται να ταλαιπωρούνται οι περισσότεροι για να έχει ο κάθε καραγκιόζης την κούρσα του και καβάλα παν' στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι 50 άτομα στο λεωφορείο σημαίνει τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα στο δρόμο, άρα λιγότερη κίνηση, λιγότεροι ρύποι στην ατμόσφαιρα. Aς σεβαστούμε την ταλαιπωρία των 50 αυτών ανθρώπων κι ας μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και την αμαξάρα μας.

Kαι ένα τελευταίο. Στο εξωτερικό οι λεωφοριόδρομοι είναι κάτι ιερό και τους σέβονται όλοι οι οδηγοί. Mόνο οι Έλληνες από όλη την ευρωπαική ένωση δεν τους σέβονται. Όπως δεν σέβονται και ένα σωρό άλλα πράγματα και γι' αυτό βγαίνουμε οι χειρότεροι οδηγοί από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο.


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Δημοσιεύσεις: 475
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 15:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Θέμα 3: Όποιος θέλει μπορεί να με πεί αιρετικό, τρελλό και δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτεί, αλλά είμαι της άποψης όχι μόνο να έχουμε λεφωριόδρομους αλλά και να σηκώνουν το αυτοκίνητο του οποιουδήποτε "πονηρού" μπαίνει μέσα για να γλιτώσει από τη κίνηση.

Με παρεξήγησες θεραπευτή, μαζί σου είμαι, ίσως να μην έδωσα να καταλάβεις που εκνευρίζομαι, το να μην μου επιτρέπουν όμως να κάνω δεξιά, γιατί το έχω ανάγκη ρε αδελφέ-να αφήσω ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να περπατήσει (και να ανέβει στο λεωφορείο)- είναι ανεπίτρεπτο. Ναι όλους αυτούς που παραβιάζουν τους λεωφορειοδρόμους να τους πιάσουν, όχι όμως να καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά-συνήθειο πια μας έγινε!!! Και το λεωφορείο που θα πρέπει να βγει στη μεσαία λωρίδα γιατί στη δική του έμεινε κάποιο άλλο λεωφορείο ή τρόλεϊ πως θα βγει; ή μήπως δεν θα συμβεί; Πάνε τα κορυνάκια - καγκελάκια ή ότι άλλο βάλλουν! Και by the way δικά μου και δικά σου λεφτά θα καταστραφούν;
Με τρελαίνει, θεραπευτή, ότι ξοδεύουν χρήματα ανούσια, άδικα, και για να πετύχουν πράγματα με λάθους τρόπους!!!!

christhehealer έγραψε:
Kαι ένα τελευταίο. Στο εξωτερικό οι λεωφοριόδρομοι είναι κάτι ιερό και τους σέβονται όλοι οι οδηγοί. Mόνο οι Έλληνες από όλη την ευρωπαική ένωση δεν τους σέβονται. Όπως δεν σέβονται και ένα σωρό άλλα πράγματα και γι' αυτό βγαίνουμε οι χειρότεροι οδηγοί από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο.

Τι γίνετε στα σχολεία για το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής; Μάλλον τίποτα! Τι γίνετε στις σχολές οδήγησης; Μάλλον τίποτα! Στο υπουργείο όταν πας να βγάλεις δίπλωμα; Τίποτα!!!! Το μοναδικό που μετράει είναι πόσα θα αρπάξουν. Η προσφορά για δίπλωμα χωρίς ταλαιπωρίες παίζει στα 1500Ευρώ!
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και κάτι άλλο. Τι υπηρεσίες προσφέρει στους οδηγούς η υπόλοιπη ευρωπαϊκή ένωση και τι η Ελλάδα!!!

Όπως και να έχει δεν θα σώσουν, δεν νομίζω δηλαδή, τα κορυνάκια τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας. Το πρόβλημα είναι πιο πολύπλοκο. Ούτε και πρόκειται να μειώσουν το νέφος, την κίνηση, ή την ταλαιπωρία των πολιτών. Αν θέλουμε λύση σε αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να μιλήσουμε για έργα (πολλά έπρεπε να είχαν γίνει 10 και 20 χρόνια πρίν), για ποκέντρωση (όσο και να θές η Αθήνα δεν μπορεί να καλύψει τόσους ανθρώπους), ουσιαστική βελτίωση των συγκοινωνιών κοκ.
Τελικά τα προβλήματα που δημιουργούν είναι περισσότερα από αυτά που επιλύουν, και εκεί ήθελα να καταλήξω. :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Δημοσιεύσεις: 3066
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 16:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις.

Aπλώς είμαι πιο ελαστικός από εσένα. Aυτή η χώρα πρέπει να πάει μπροστά και από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.

Θα γίνονται λάθη. Eίναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να διορθωθούν, που δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις.
Eίμαστε και κάφροι ως λαός....


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 936
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 16:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Στο εξωτερικό.......τους σέβονται όλοι οι οδηγοίMόνο οι Έλληνες από όλη την ευρωπαική ένωση δεν τους σέβονται. Όπως δεν σέβονται και ένα σωρό άλλα πράγματα και γι' αυτό βγαίνουμε οι χειρότεροι οδηγοί από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο.

Αρκετα πια με αυτο το παραμυθι με τους ξενους οδηγους.
Εδω στην κρητη τους εχω φαει στην μαπα με τα νοικαρικα. :fist: Εκτος οτι κινουνται με ταχυτητα χελωνας,σταματουν οπου βρουν(ακομη και πανω σε στροφη)χωρις αλαρμ, χωρις φλας....Ειναι ικανοι να περιμενουν σε στοπ και 5 λεπτα μεχρι να αδειασει εντελως ο δρομος και εσυ απο πισω να κατεβαζεις καντηλια :mad: και αλλα πολλα.
Προημερον ενας εκανε αναστροφη εν Ψυχρω στον Εθνικο για Αγ. Νικολαο και τρακαρε με ενα ταξι.
Επισης με τιποτα δεν μπαινουν στην βοηθητικη λωριδα ουτε κατα μιση ροδα για να σε βοηθησουν να περασεις και σε αναγκαζουν να μπεις στο αντιθετο ρευμα.(και ας εχεις βγαλει φλας και τους εχεις παιξει τα φωτα)
Για να μην πω και οταν οδηγουν μηχανακια
Επειδη οι οδηγοι αγωνων ειναι ξενοι παει να πει οτι ειναι και καλυτεροι οδηγοι?Προβατα ειναι που πηγαινουν ο ενας πισω απο τον αλλο με συστημα και μην τυχον παει κατι στραβα...Καραμπολα 100 αμαξια.Αληθεια ειναι τυχαιο οτι εδω δεν συμβαινουν καραμπολες?Και μην μου πειτε οτι δεν εχουμε δρομους γιατι ποσες φορες δεν εχετε δει τα γνωστα καροτσακια στους δρομους μας.Αι σιχτιρ τα πηρα.Μπορει να εχουμε χιλια κουσουρια οταν οδηγουμε απο το τσιγαρο, το μπουτι της υπαρξης στο καθισμα του συνοδηγου,το κινητο και και και...εως τον παροιμιωδη τσαμπουκα του στυλ ο δρομος ειναι δικος μου αλλα οχι οτι δεν ξερουμε να οδηγουμε


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 936
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 16:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΕΜΑ 1Επιστρεφοντας απο Χαλκιδα στριψτε στην διασταυρωση για Μαλακασα και ανηφοριστε την Παρνηθα.ΑΝΗΦΟΡΑ,φουρκετες γεφυρακια για ενα αμαξι, στροφιλικια και μπολικα πευκα.Σε μερικα σημεια υπαρχει στην ασφαλτο διαγραμμιση απο την οποια συμπερανα οτι ειναι ηταν? τμημα ειδικης


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Δημοσιεύσεις: 3066
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 16:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διάολε τσ' απολιμάρες σου...

όταν γράφω αυτό:

christhehealer έγραψε:
Όπως δεν σέβονται και ένα σωρό άλλα πράγματα και γι' αυτό βγαίνουμε οι χειρότεροι οδηγοί από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο.


περιγράφω αυτό με λιγες λέξεις:

alexandros έγραψε:
Μπορει να εχουμε χιλια κουσουρια οταν οδηγουμε απο το τσιγαρο, το μπουτι της υπαρξης στο καθισμα του συνοδηγου,το κινητο και και και...εως τον παροιμιωδη τσαμπουκα του στυλ ο δρομος ειναι δικος μου


Πουθενά δεν μίλησα για οδηγηκές ικανότητες. Eίμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου σύντεκνε. Laughing Laughing Laughing Laughing


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 936
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 17:03:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα τα πηρα Laughing και βρηκα την ευκαιρια να πω τον καημο μου


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!


Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 5257
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 17:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
Παράθεση:
Στο εξωτερικό.......τους σέβονται όλοι οι οδηγοίMόνο οι Έλληνες από όλη την ευρωπαική ένωση δεν τους σέβονται. Όπως δεν σέβονται και ένα σωρό άλλα πράγματα και γι' αυτό βγαίνουμε οι χειρότεροι οδηγοί από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο.

Αρκετα πια με αυτο το παραμυθι με τους ξενους οδηγους.
Εδω στην κρητη τους εχω φαει στην μαπα με τα νοικαρικα. :fist: Εκτος οτι κινουνται με ταχυτητα χελωνας,σταματουν οπου βρουν(ακομη και πανω σε στροφη)χωρις αλαρμ, χωρις φλας....Ειναι ικανοι να περιμενουν σε στοπ και 5 λεπτα μεχρι να αδειασει εντελως ο δρομος και εσυ απο πισω να κατεβαζεις καντηλια :mad: και αλλα πολλα.
Προημερον ενας εκανε αναστροφη εν Ψυχρω στον Εθνικο για Αγ. Νικολαο και τρακαρε με ενα ταξι.
Επισης με τιποτα δεν μπαινουν στην βοηθητικη λωριδα ουτε κατα μιση ροδα για να σε βοηθησουν να περασεις και σε αναγκαζουν να μπεις στο αντιθετο ρευμα.(και ας εχεις βγαλει φλας και τους εχεις παιξει τα φωτα)
Για να μην πω και οταν οδηγουν μηχανακια
Επειδη οι οδηγοι αγωνων ειναι ξενοι παει να πει οτι ειναι και καλυτεροι οδηγοι?Προβατα ειναι που πηγαινουν ο ενας πισω απο τον αλλο με συστημα και μην τυχον παει κατι στραβα...Καραμπολα 100 αμαξια.Αληθεια ειναι τυχαιο οτι εδω δεν συμβαινουν καραμπολες?Και μην μου πειτε οτι δεν εχουμε δρομους γιατι ποσες φορες δεν εχετε δει τα γνωστα καροτσακια στους δρομους μας.Αι σιχτιρ τα πηρα.Μπορει να εχουμε χιλια κουσουρια οταν οδηγουμε απο το τσιγαρο, το μπουτι της υπαρξης στο καθισμα του συνοδηγου,το κινητο και και και...εως τον παροιμιωδη τσαμπουκα του στυλ ο δρομος ειναι δικος μου αλλα οχι οτι δεν ξερουμε να οδηγουμε


θα σας πω τι ακουσαν τα αυτακια μου απο τη θεια μου (οδηγος) που ζει στον Καναδα και ειχε ερθει στην Ελλαδα περυσι.
Δεν το ηξερα αυτο και θελω να μου πειτε αν το ξερατε.
Λοιπον, στην Αμερικη και τον Καναδα (οπως μου ειπε - δεν εχω τροπο να το εξακριβωσω) τα αυτοκινητα τους δεν εχουν το ιδιο συστημα αλαρμ που εχουν τα δικα μας. 1. Οταν θελουν να σταματησουν ας πουμε δεξια δεν πατανε τα αλαρμ και να σταματησουν δεξια οπως εμεις αλλα βγαζουν δεξι φλας και σταματανε με το φλας ανοικτο οση ωρα ειναι σταματημενοι.!!!
επισης μου ειπε πως οταν βαζουν την οπισθεν υπαρχει συστημα που αναβει τα αλαρμ αυτοματα γιαυτο και δεν εχουν κουμπι αλαρμ που να το αναβουν οποτε θελουν. χρησιμοποιουν δε τα αλαρμ μονον στο παρκαρισμα στην οπισθεν ??!!!!
Τι ειναι αυτα βρε παιδια; ξερει κανεις τιποτα ;


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 17:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με το δεξί φλας, μου το είχε πει και μένα ο δάσκαλος της οδήγησης
(τότε πρέπει να ήταν το 1990-1991).
Κανονικά πρέπει να ανάψω δεξί φλας αν θέλω να παρκάρω δεξιά και
αριστερό αν θέλω να παρκάρω αριστερά. Αλλά επειδή γινόταν μπέρδεμα
γενικά με τους οδηγούς μου είπε να ανάβω το alarm για καλού-κακού.
Τελικά μάλλον καθιερώθηκε.


Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1382s (PHP: 84% - SQL: 16%) - SQL queries: 12 - GZIP enabled - Debug on