PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιστολή Ελέγχου Ασφαλειοθήκης 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Επιστολή Ελέγχου Ασφαλειοθήκης 207 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μολις ελαβα μια επιστολη απο λαιον η οποια αναφερει οτι η automobiles peugeot(τα κεντρικα στην Γαλλια) ζητησε στην peugeot ελλαδος να προχωρησουν σε εναν ''ελεγχο συμμορφωσης με τις προδιαγραφες, της ασφαλειοθηκης του χωρου κινητηρα'' στο αυτοκινητο μου, και επεισης μολις παραλαβω την επιστολη να επισκευτω τον εμπορα που αγορασα το αυτοκινητο (ο οποιος εχει ηδη ενημερωθει) ωστε να γινει αμεσα ο ελεγχος. εχει λαβει αλλος τετοια επιστολη? γνωριζει κανεις τι εννοει οταν λεει: ασφαλειοθηκης του χωρου κινητηρα του αυτοκινητου?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ σήμερα την έλαβα. Αν θυμάμαι καλά τον ίδιο μήνα πήραμε τα αμάξια μας. Τώρα τι εννοεί ο ποιητής ... θα σε γελάσω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kos_argyris έγραψε:
Κι εγώ σήμερα την έλαβα. Αν θυμάμαι καλά τον ίδιο μήνα πήραμε τα αμάξια μας. Τώρα τι εννοεί ο ποιητής ... θα σε γελάσω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει

ναι τον ιδιο μηνα τα πηραμε οποτε ειναι ιδια παραγωγη. εγω θα το παω αμεσα να το τσεκαρω. αν γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι......... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 21:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι αυτό ακριβώς που λέει ''ελεγχο συμμορφωσης με τις προδιαγραφες, της ασφαλειοθηκης του χωρου κινητηρα''
Αν δεν είναι εντάξει θα αλλαχτεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 21:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή έχουν βρεθεί ελαττωματικές ασφαλειοθήκες Αργύρη?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 21:41:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό δεν το ξέρω αλλά προφανώς για να στέλνουν επιστολή κάτι έχουν δει από το εργοστάσιο.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 22:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αυτό δεν το ξέρω αλλά προφανώς για να στέλνουν επιστολή κάτι έχουν δει από το εργοστάσιο.

μπορουμε να μαθουμε για ποια 207 ειναι κ παραγωγη απο ποτε μεχρι ποτε?
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 22:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μην ανησυχείτε
ένα έλεγχο στην ασφαλειοθήκη της μηχανής
αν η ημερομηνία παραγωγή της ασφαλειοθήκη σας είναι ίδια με ένα από τους αριθμούς που είναι για αλλαγή απλά θα σας αλλάξουν την ασφαλειοθήκη
αν δεν είναι στη λίστα κανένα πρόβλημα
απλά η ταλαιπωρία για τον έλεγχο είναι μόνο
στο συνεργείο έχω και τους αριθμούς αύριο θα σας τους δώσω

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 21:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο σίγουρος είσαι πως κοιτάνε μόνο την ημερομηνία?
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 21:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Πάνο στην ασφαλειοθηκη υπάρχει ο αριθμός παράγωγης παραθέτεις των αριθμό με τους αριθμούς της PEUGEOT και ανάλογα πράττεις τα νούμερα είναι πολλά για να σας τα γράψω

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 22:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το πήγα πάντως σήμερα, μου είπαν ότι δε χρειάστηκε να αλλάξουν τίποτα
Επιστροφή στην κορυφή
gregkozani (Gregory)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 16 Οκτ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2009, 00:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το πήγα πριν κανένα μήνα, μου είπαν ότι δε χρειάστηκε να αλλάξουν τίποτα , ενώ η επιστολή ήρθε χτες (με είχαν ειδοποιήσει τα παιδιά από την εδώ lion)πολύ νωρίτερα

http://www.dallis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2009, 07:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
Touristas έγραψε:
Πάνο στην ασφαλειοθήκη υπάρχει ο αριθμός παράγωγης παραθέτεις των αριθμό με τους αριθμούς της PEUGEOT και ανάλογα πράττεις τα νούμερα είναι πολλά για να σας τα γράψω

Καλά μόνο που στα χαρτιά έχεις μόνο την ημερομηνία και όχι το serial οπότε από τα χαρτιά και μόνο δεν ξέρεις εάν θέλει αλλαγή.
Τώρα να κάτσεις να γράψει όλοι την μέθοδο το πως γίνεται αυτό δεν το καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να το κάνεις.

Το θέμα είναι απλό πάτε το αμάξι κοιτάνε την ασφαλειοθίκη και αν θέλει αλλαγή την αλλάζουν. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2009, 08:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπαρχει προβλημα απλως ρωταμε τι και πως. Δηλαδη η ασφαλειοθηκη τι προβλημα μπορει να εχει ωστε να θελει αλλαγμα? τι παρουσιαστηκε δηλαδη και ψαχνονται οι Γαλλοί? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2009, 10:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να έχει κάποιο εσωτερκό πρόβλημα το οποίο εντοπίστηκε τώρα και είναι για συγκεκριμένα κομμάτια ανάλογα την ημερομηνία παραγωγής και το serial number. Τώρα το τι ακριβώς μπορεί να παρουσίασε αυτό το ξέρει το εργοστάσιο.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2009, 17:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Rolling eyes

το προβλημα με κατι τετοια ειναι στα τζαμπα πηγαινε ελα κ στο χρονο μας απο την δουλεια μας που χανουμε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Τόπος: Αθηνα-Λαμια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 08:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως δεν μου εχει ερθει ακομα η επιστολη!καλα που το ειπες να εχω το νου μου τις επομενες μερες, αφου ειμαι στην ιδια παρτιδα με τον ayrton και τον kos argyris 13 Απριλιου εφτασαν Ελλαδα τα καμαρια μας!

Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 08:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Touristas έγραψε:

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Rolling eyes

το προβλημα με κατι τετοια ειναι στα τζαμπα πηγαινε ελα κ στο χρονο μας απο την δουλεια μας που χανουμε... Wink

Οκ κατανοητό αυτό αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kostas107 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rally 2008

Ένταξη: 24 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 11:08:31    Θέμα δημοσίευσης: ασφαλειοθηκη!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδες,εχω στην κατοχη μου ενα 207 rally,ειναι 5/08 με 13500 χιλ,στις 5 του μηνος μου εστειλαν μια επιστολη απο AYTOMOBILES PEUGEOT που λεει:στο πλαισιο της πολιτικης της για την ποιοτητα η AYTOMOBILES μας ζητησε να προχωρησουμε σε εναν ελεγχο συμμορφωσης με τις προδιαγραφες,της ασφαλειοθηκης του χωρου κινητηρα του αυτοκινητου σας!!!ξερετε τι μπορει να παιζει?υπαρχει και αλλος που του εχουν στειλει αυτη την επιστολη?κανονισα ραντεβου για 25/2 στην λαιον,ο ελεγχος θα γινει δωρεαν!!!ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 11:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ... Τι να σου πω, δεν ξέρω.
Ωχ! κοιτα σύμπτωση. Κατι λέει και πιο πάνω για ασφαλειοθήκες!!

Ps. no offense! (Πρέπει να μεταφέρθηκε από κάποιον mod εδώ λογικά Smile )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης