Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 21:11:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραιος!! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος) Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

999cm
Ένταξη: 18 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1098 Τόπος: επιδαυρος motodrome
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Φεβ 2009, 09:36:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
climbonice έγραψε: | Τελικά το μπουλόνι βγήκε! Το ανέλαβε ο μηχανουργός σήμερα. Χάραξε βόλτες πάνω στο μπουλόνι που είχε κολλήσει και ως δια μαγείας... το ξεβίδωσε. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι στη ζάντα δεν έγινε ούτε γραντζουνιά.
Του έβαλα επί τόπου και μια 4άδα καινούρια Pirelli PZero Nero κι έφυγα (με 3 μπουλόνια σε κάθε τροχό αφού τα ασφαλείας τα πέταξα). Τη Δευτέρα αγοράζω και μια 4άδα ΑΠΛΑ μπουλόνια και δε θέλω να ξανακούσω για μπουλόνι ασφαλείας! |
στο μπουλονι ασφαλειας δεν το σφιγκουμε ποτε πανω απο 10 κιλα στο αμαξη σου να ξαναβαλεις μπουλονι ασφαλειας κ απλα να το σφιξεις ως εκει
10κιλα με διναμοκλειδω
κ ο καλυτερος τροπος να λεισει ενα κολιμενο μπουλονι αν κ τα πεζω λογο 12χ125 σπιρομα δεν κολανε ειναι
σφυροκατσαβιδω εγω λεινω απο τα passat (14χ150) ετσι που ειναι ολα κολημενα
παιδια αν το παθει ξανα κανεις σφυροκατσαβιδω
http://hrisikos-tires.car.gr/contact/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
climbonice (Θέμης) Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp
Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 127 Τόπος: Νέα Σμύρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Φεβ 2009, 09:50:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το σφίξιμο που θα κάνω εγώ το ελέγχω. Το σφίξιμο όμως που θα κάνει ο κάθε πιτσιρικάς στο "επίσημο" Service δε μπορώ. Ούτε θα κάθομαι να τσεκάρω πόσο έσφιξαν τα μπουλόνια κάθε φορά που παίρνω το αυτοκίνητο από service.
Και το λέω αυτό γιατί σ' εμένα αυτό έγινε. Οι τροχοί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχαν κατέβει μόνο μία φορά τον περασμένο Νοέμβριο όταν πραγματοποιήθηκε το ετήσιο service. Συνεπώς κάποιως μηχανικάρας εκεί πήρε το αεροπίστολο κι έσφιγκε ό,τι έβρισκε.
Κι επειδή συνηθίζω να ταξιδεύω πολύ και πολλές φορές βράδυ και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, δε θα ήθελα να μου ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο π.χ. να ακινητοποιηθείς βράδυ σε κάποιο επαρχιακό δρόμο επειδή δεν ξεβιδώνει ένα μπουλόνι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|