PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φιμέ τζάμια και μεμβράνες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 52, 53, 54  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 10:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SoniC έγραψε:
MHTSOS90 έγραψε:
Παιδια ξερετε αν τελικα νομιμοπιειθικαν τα φιμε? Μεχρι καπια σκουροτιτα φυσικα.Γιατι κατι τετιο ειχα ακουσει. Επιτελους να τα βαλω και εγω. Και αν ξερετε την κλιση ποσο παει το μαλι για φιμε?

Εγώ έχω βάλει 75% φιμέ, έχω περάσει ΚΤΕΟ (αφού πήγα βεβαίωση ότι είναι εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση), Με έχουν σταματήσει πάνω από 20 φορές πέρσι και κανείς αστυνομικός δεν μου είπε για τα Φιμέ.

Έχω βάλει πλάγια (μπρός κ πίσω) και στο πίσω τζάμι
Μπροστά το έχω εργοστασιακό.

Ο νόμος λέει πως θα πρέπει να φαίνεται ο οδηγός. Δεν αναφέρει κάτι για τα φιμέ

Όσον αναφορά τις κλήσεις, μπορώ να σου πω για παρκάρισμα,για ήχο και για άσκοπη χρήση φώτων καθώς έχω εμπειρία Laughing Laughing Laughing
Ο καινούργιος νόμος ισχύει απο τον περασμένο Οκτώβρη, σύμφωνα με τον οποίο όπως έχω ξαναπεί παραπάνω:
Παράθεση:
οι βαθμοί διαπερατότητας είναι 75% για το παρμπρίζ και 70% για τα μπροστά πλαινά τζάμια. Για τα πίσω δεν υπάρχει περιορισμός.
Επίσης απαγορεύονται οι μεμβράνες τύπου καθρέφτη.
Απο κει και πέρα, οι μεμβράνες θα πρέπει να είναι πιστοποιημένες, θα πρέπει να επικολλάται ειδικό αυτοκόλλητο σήμα μεταξύ του τζαμιού και της μεμβράνης καθώς και επάνω στη βεβαίωση. Θα πρέπει να έχει ο οδηγός μαζί του: Σχετική βεβαίωση απο τον εγκαταστάτη που να αναφέρει μεταξύ άλλων τους συντελεστές μετάδοσης φωτός και ανάκλασης, φωτοαντίγραφο ποιστοποιητικού έγκρισης, φωτοαντίγραφο των φύλων δοκιμών που διενεργήθηκαν σε εργοστάσιο για τη χορήγηση της παραπάνω πιστοποίησης.
Για οχήματα που ήδη έχουν μεμβράνες, θα πρέπει να υπάρχει σχετική βεβαίωση, (όχι οι γνωστές υπεύθυνες δηλώσεις, αλλά η "βεβαίωση τοποθέτησης μεμβράνης" όπως ορίζεται πλέον) και να επικολληθεί το ειδικό αυτοκόλλητο στο εσωτερικό του τζαμιού και στη βεβαίωση.

Αυτά, πολύ χονδρικά!
Καλώς ή κακώς, η τροχαία όπως και κάποια κτεο δεν τα ξέρουν ή δεν τα εφαρμόζουν ακόμη αυτά. Με λίγα λόγια επειδή το έχω ψάξει το θέμα οι μόνες μεμβράνες οι οποίες είναι πλέον νόμιμες με τον καινούργιο νόμο (για τα εμπρός πλαινά τζάμια και το παρμπρίζ) είναι κάποιες τύπου UV, δηλαδή ένα ανεπαίσθητο φιμέ, το οποίο ο τύπος στον οποίο έβαλα τα δικά μου δεν το είχε καν γιατί δεν το βάζει κανείς. Οι δικές μου ας πούμε που είναι αυτό που λέμε "1ου σταδίου" είναι εκτός ορίου...
Για να ξέρετε περίπου τι παίζει. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ...τα "φυμε" τοποθετηθηκαν οπως ειπαμε ..με τα νομιμα "χρωματα" , πηραμε και τα προβλεπομενα χαρτια ...και εδω μερικες φωτο μετα απο ενα καλο εξωτερικο πλυσιμο Cool

Ληφθει υποψη , οτι ειναι ανοιγμενη και ΟΛΗ η ηλιοροφη ..αν θα την κλεισω φαινονται πιο σκουρα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι σίγουρος ότι είναι νόμιμες οι μπροστά πλαινές? Πολύ σκούρες τις βλέπω. Είναι πιο αχνές ή ίδιες με τις πίσω? Γιατί μου σκάνε πολλοί στο κτεο ως νόμιμοι, με τη βεβαίωση, αλλά... Thumb Down

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μπροστα ειναι η titanium , ενα κλικ που σκουρες απο τη μαμα , η πισω ειναι 75% σκουροχρωμες
=========================================

Titanium >> μπροστα

Διαπερατότητα φωτός: 37%
Διαπερατότητα UV: <1%
Ανάκλαση συνολικής ηλιακήςενέργειας: 62%
Χρώμα: Μαύρο Ανοιχτό
Με επίστρωση τιτανίου για μέγιστη θερμομόνωση
- Με αντιχαρακτική επίστρωση
- Προστατεύει 99% από την υπεριώδη ακτινοβολία

==========================================

Alu light πισω

Διαπερατότητα φωτός: 21%
Διαπερατότητα UV: <1%
Ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας: 62%
Χρώμα: Μαύρο Σκούρο Με επίστρωση αλουμινίου για μέγιστη θερμομόνωση
- Με αντιχαρακτική επίστρωση
- Προστατεύει 99% από την υπεριώδη ακτινοβολία

Δες και εδω

http://www.kin.gr/new_pages/Texnikes_epexigiseis.html

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Scotty308 στις Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:43:49, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
η μπροστα ειναι η titanium , ενα κλικ που σκουρες απο τη μαμα , η πισω ειναι 75% σκουροχρωμες
Τι να σου πω, αν οι μπροστά είναι η titanium της LLumar με κωδικό D5150, τις φοράω κι εγώ. Είσαι εκτός ορίων.
Πολύ απλά γιατί αυτές έχουν συντ. μετάδοσης φωτός (ή διαπερατότητας) 35%, το ελάχιστο για τα μπροστά πλαινά είναι 70%.
Μην μπερδεύεις τους συντελεστές, το 70% δεν σημαίνει 70% φιμέ, αλλά 70% συντελεστής μετάδοσης φωτός...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ, τώρα το είδα μετά την επεξεργασία σου.
Για μπροστά είσαι εκτός ορίων, πρέπει η διαπερατότητα φωτός να είναι απο 70% και πάνω. Για αυτό λέμε ότι για τα μπροστά τζάμια επιτρέπονται μόνο η μεμβράνες απλά UV. Της LLumar συγκεκριμένα μόνο μία μεμβράνη, αυτή με τύπο D5152, που έχει συντ. μετάδοσης φωτός 73%...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 20:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα ... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 20:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς κάποιοι εγκαταστάτες δεν ενημερώνουν σωστά τους πελάτες, είτε επειδή δεν γνωρίζουν ( Question ) είτε για άλλους λόγους, "ο νοών νοείτω", και τους δίνουν βεβαιώσεις διαβεβαιώνοντας τους ότι είναι νόμιμοι, οι οποίες βεβαιώνουν απλά... ότι είναι παράνομοι!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 19:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου αρέσει κουκλάκι είναι Very happy
Τώρα αν είναι να σε γράψουν μάλλον μπορούν. Confused
Όπως και να έχει δεν συγκρίνετε η αίσθηση της ορατότητας με τις μεμβράνες σε ηλιόλουστη διαδρομή,ξεκουράζουν πολύ Cool

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 19:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καιρος θα δειξει Cool
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 19:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να γράψω κι εγώ την ιστορία μου.

Φοράω στο 106 μου φυμέ μεμβράνες από το 2002. Είναι μάρκας Madico και όσον αφορά τη σκουρότητα είναι το 2ο στάδιο γύρω-γύρω και πίσω ενώ μπροστά μπήκε μια "ειδική" σχεδόν διάφανη. Να διευκρινήσω ότι τα έβαλα καθαρά για λόγους ηλιοπροστασίας (όταν έχει ήλιο και δε φοράω γυαλιά ηλίου κλαίω κανονικά) καθώς και το ότι τη μέρα βλέπεις κανονικότατα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Πριν κανένα 4μηνο, σε μπλόκο της τροχαίας και αφού δεν μπόρεσαν να με γράψουν για κάτι άλλο, με έγραψαν για τις φυμέ μεμβράνες. 80ευρώ πρόστιμο (40), αφαίρεση διπλώματος, άδ.κυκλοφορίας και πινακίδων για 10 ημέρες Twisted evil .

Ερώτηση: επειδή πλέον πρέπει να περάσω κτέο και απ'ότι έχω μάθει δεν γίνονται δεκτά αυτοκίνητα που φέρουν φυμέ μεμβράνες από τις μεσαίες κολώνες και εμπρός, υπάρχει τρόπος πιό νόμιμος από το λάδωμα? Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...

Γιατί τα φυμέ δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω! Είναι θέμα ασφάλειας όπως εξήγησα και παραπάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 19:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεις να κανεις και αυτο οπως ειπε καποιος φιλος ...

Υπάρχει παραθυράκι όμως στον νόμο και για τις σκούρες από όσο ξέρω αρκεί να πάρεις χαρτί απο οφθαλμίατρο που να αναφέρει για αδυναμία οδήγησης με ηλιοφάνεια η κάτι παρόμιο
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Να γράψω κι εγώ την ιστορία μου.

Φοράω στο 106 μου φυμέ μεμβράνες από το 2002. Είναι μάρκας Madico και όσον αφορά τη σκουρότητα είναι το 2ο στάδιο γύρω-γύρω και πίσω ενώ μπροστά μπήκε μια "ειδική" σχεδόν διάφανη. Να διευκρινήσω ότι τα έβαλα καθαρά για λόγους ηλιοπροστασίας (όταν έχει ήλιο και δε φοράω γυαλιά ηλίου κλαίω κανονικά) καθώς και το ότι τη μέρα βλέπεις κανονικότατα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Πριν κανένα 4μηνο, σε μπλόκο της τροχαίας και αφού δεν μπόρεσαν να με γράψουν για κάτι άλλο, με έγραψαν για τις φυμέ μεμβράνες. 80ευρώ πρόστιμο (40), αφαίρεση διπλώματος, άδ.κυκλοφορίας και πινακίδων για 10 ημέρες Twisted evil .

Ερώτηση: επειδή πλέον πρέπει να περάσω κτέο και απ'ότι έχω μάθει δεν γίνονται δεκτά αυτοκίνητα που φέρουν φυμέ μεμβράνες από τις μεσαίες κολώνες και εμπρός, υπάρχει τρόπος πιό νόμιμος από το λάδωμα? Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...

Γιατί τα φυμέ δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω! Είναι θέμα ασφάλειας όπως εξήγησα και παραπάνω.

Δεν είναι οτι δεν γίνονται δεκτά, απλά πρέπει να είναι πολύ αχνά (τύπου UV), αλλά αφού δεν έχεις σκοπό να τα βγάλεις και αφού όντως έχεις πρόβλημα, όπως σωστά είπε και ο Σωτήρης, μπορείς να πάρεις ένα χαρτί απο οφθαλμίατρο και να είσαι καλυμένος για όλους.

Σημέιωση: Ο νόμος λέει ότι η βεβαίωση οφθαλμίατρου πρέπει να είναι απο δημόσιο νοσοκομείο. Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Δυστυχώς κάποιοι εγκαταστάτες δεν ενημερώνουν σωστά τους πελάτες, είτε επειδή δεν γνωρίζουν ( Question ) είτε για άλλους λόγους, "ο νοών νοείτω", και τους δίνουν βεβαιώσεις διαβεβαιώνοντας τους ότι είναι νόμιμοι, οι οποίες βεβαιώνουν απλά... ότι είναι παράνομοι!

μηπως ομως οι συγκεκριμενοι πελατες ξεροουν οτι στο κτεο θα περασουν ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο?????

και εγω θελω να βαλω φιμε κυριως στα 3 πισω παραθυρα(πορτ μπαγκαζ και τα πισω μικρα) αλλα εκει θελω να βαλω τα τερμα μαυρα (νουμερο3???) που δεν φαινεται τιποτα και στο οδηγου-συνοδηγου να βαλω το νουμερο2 (νομιμο απο οτι ξερω).... αλλα γενικα εχει γινει πολυ μπερδεμα το θεμα φιμε..... φιλο μου τον γραψανε και ας τους εδειξε το εγγραφο που λεει οτι ειναι νομιμα....
πιστευω ειναι καθαρα στην κριση του αστυνομικου το αν θα σε γραψει η οχι.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Παρ 06 Φεβ 2009, 20:24:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
makis106 έγραψε:

μηπως ομως οι συγκεκριμενοι πελατες ξεροουν οτι στο κτεο θα περασουν ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο?????
Αν οι πελάτες το ξέρουν και έχουν τρόπο να περάσουν, πρόβλημά τους! Εδώ μιλάμε για τους εγκαταστάτες που δεν ενημερώνουν τους πελάτες τους (όπως το φίλο Σωτήρη) ότι είναι παράνομοι και όταν πάνε στο κτεο βρίσκονται προ εκπλήξεων, ενώ όταν θα τους σταματήσει η τροχαία, τότε μάλλον δεν θα έχουν άλλο τρόπο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Εδώ μιλάμε για τους εγκαταστάτες που δεν ενημερώνουν τους πελάτες τους (όπως το φίλο Σωτήρη) ότι είναι παράνομοι και όταν πάνε στο κτεο βρίσκονται προ εκπλήξεων, ενώ όταν θα τους σταματήσει η τροχαία, τότε μάλλον δεν θα έχουν άλλο τρόπο...

απο οσο ξερω με τα καινουργια φιμε που υπαρχει ενα σηματακι του εγκαταστατη η τροχαια θα στρεφεται κατα του εγκαταστατη αλλα και του πελατη οποτε αν ισχυει αυτο δεν νομιζω να τον συμφερει να βαλει παρανομο φιμε τον καθενα επιχειρηματια σε πελατη.........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Παρ 06 Φεβ 2009, 20:33:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη ..μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ αν εχεις καπου τον νεο νομο να τον εκτυπωσω και να το διαβασω αναλυτικα ..να δω τελικα τι παιζει ....Αν ειναι καθε λιγο και λιγακι να με σταματανε και να μου κοβουν κληση για τα φυμε , τοτε να παω να βγαλω τα μπροστινα ...(αληθεια γινεται ευκολα αυτο??)
Αλλα την στιγμη που εβαλα την πιο απαλη και μου δινει χαρτι οτι ειναι συμφωνα με την ευρωπαικη ενωση και απολυτως νομιμη τοτε γιατι να εχω προβλημα??? τοτε τι μου δωσανε την πιστοποιηση ?? οτι ειμαι παρανομος δηλαδη ?? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
makis106 έγραψε:
Εδώ μιλάμε για τους εγκαταστάτες που δεν ενημερώνουν τους πελάτες τους (όπως το φίλο Σωτήρη) ότι είναι παράνομοι και όταν πάνε στο κτεο βρίσκονται προ εκπλήξεων, ενώ όταν θα τους σταματήσει η τροχαία, τότε μάλλον δεν θα έχουν άλλο τρόπο...

απο οσο ξερω με τα καινουργια φιμε που υπαρχει ενα σηματακι του εγκαταστατη η τροχαια θα στρεφεται κατα του εγκαταστατη αλλα και του πελατη οποτε αν ισχυει αυτο δεν νομιζω να τον συμφερει να βαλει παρανομο φιμε τον καθενα επιχειρηματια σε πελατη.........
Η τροχαία κατά του εγκαταστάτη? Που το άκουσες αυτό? Ο εγκαταστάτης θα σου βάλει ότι τύπο ζητήσεις και όπου ακριβώς θες, όλες οι μεμβράνες απο γνωστές εταιρείες πιστοποιημένες είναι, το θέμα είναι ότι δεν είναι για όλα τα τζάμια. Πιστεύεις ότι θέλουν όλοι οι εγκαταστάτες να λένε στους πελάτες τους ότι "το φιμέ που θες να βάλεις δεν είναι νόμιμο, πρέπει να βάλουμε πιο αχνό στα μπροστά"? Σκέψου πόσοι θα δυσαρεστηθούν...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Μακη ..μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ αν εχεις καπου τον νεο νομο να τον εκτυπωσω και να το διαβασω αναλυτικα ..να δω τελικα τι παιζει ....Αν ειναι καθε λιγο και λιγακι να με σταματανε και να μου κοβουν κληση για τα φυμε , τοτε να παω να βγαλω τα μπροστινα ...(αληθεια γινεται ευκολα αυτο??)
Αλλα την στιγμη που εβαλα την πιο απαλη και μου δινει χαρτι οτι ειναι συμφωνα με την ευρωπαικη ενωση και απολυτως νομιμη τοτε γιατι να εχω προβλημα??? τοτε τι μου δωσανε την πιστοποιηση ?? οτι ειμαι παρανομος δηλαδη ?? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Σωτήρη θα σου στείλω αν θες απο Δευτέρα mail με την νομοθεσία, γιατί δεν την έχω σπίτι. Απλά δίαβασε τι λέει η βεβαιώση που σου δώσανε στο πίσω μέρος της. Σου αναλύει ξεκάθαρα τι επιτρέπεται και τι όχι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 20:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
206kwn έγραψε:
makis106 έγραψε:

Η τροχαία κατά του εγκαταστάτη? Που το άκουσες αυτό? Ο εγκαταστάτης θα σου βάλει ότι τύπο ζητήσεις και όπου ακριβώς θες, όλες οι μεμβράνες απο γνωστές εταιρείες πιστοποιημένες είναι, το θέμα είναι ότι δεν είναι για όλα τα τζάμια. Πιστεύεις ότι θέλουν όλοι οι εγκαταστάτες να λένε στους πελάτες τους ότι "το φιμέ που θες να βάλεις δεν είναι νόμιμο, πρέπει να βάλουμε πιο αχνό στα μπροστά"? Σκέψου πόσοι θα δυσαρεστηθούν...

δικιο εχεις......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 52, 53, 54  Επόμενη
Σελίδα 35 από 54

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης