PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 1,6 GT 175 - Το ΠΗΡΑ!... σχόλια...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Fotigos έγραψε:

Σωτήρη ο Κινδήρογλου llumar που τυχάνει να είναι και συνεργάτης του ps club πιστεύω κάνει πολύ "καθαρή" δουλειά Wink .
Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λ.Κηφισού στο Αιγάλεω με εξυπηρέτησαν άμεσα και το αποτέλεσμα πιστεύω είναι τέλειο όσο αφορά την τοποθέτηση που είναι και το πιο σημαντικό.

Μαλιστα ...τιμουλα δεν μας ειπες ?? τα εβαλες αυθημερον ?? θελει να κλεισουμε ραντεβου??

Μιλαμε αυτο ετσι ?? αφου ειναι και του club θα παω απο εκει

http://www.kin.gr/new_pages/aigaleo.html

Μιλάμε για το ίδιο ναι.
Καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο πριν πας αν και αυτή την εποχή δεν έχει πολύ δουλειά και σίγουρα θα εξηπυρετηθείς άμεσα.
Η τιμή είναι στα 190 ευρώ και τα μέλη έχουν κάποια έκπτωση στην τιμή αυτή.Ο χρόνος τοποθέτησης είναι το πολύ μία ώρα. Smile
Αντε βάλτα και ανέβασε καμία φωτό Very happy

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα ποσα παραθυρα εβαλες?? εγω τα θελω ολα , εκτος το μπροστινο με το νομιμο χρωμα και με χαρτι για τους τροχαιους

Θα παω πρωι πρωι δευτερα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 00:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
βασικα ποσα παραθυρα εβαλες?? εγω τα θελω ολα , εκτος το μπροστινο με το νομιμο χρωμα και με χαρτι για τους τροχαιους

Έβαλα πλαΐνα και πίσω,το νόμιμο δεν σκουρένει τα τζάμια απλά τους δίνει ένα τόνο λίγο πιο σκούρα όχι κάτι ιδιαίτερο όσο για την προστασία uva-uvb πως σκ@τ@ λέγοντε παρέχει το ίδιο και η νόμιμη,
Υπάρχει παραθυράκι όμως στον νόμο και για τις σκούρες από όσο ξέρω αρκεί να πάρεις χαρτί απο οφθαλμίατρο που να αναφέρει για αδυναμία οδήγησης με ηλιοφάνεια η κάτι παρόμιο. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 11:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

Έβαλα πλαΐνα και πίσω,το νόμιμο δεν σκουρένει τα τζάμια απλά τους δίνει ένα τόνο λίγο πιο σκούρα όχι κάτι ιδιαίτερο όσο για την προστασία uva-uvb πως σκ@τ@ λέγοντε παρέχει το ίδιο και η νόμιμη,
Υπάρχει παραθυράκι όμως στον νόμο και για τις σκούρες από όσο ξέρω αρκεί να πάρεις χαρτί απο οφθαλμίατρο που να αναφέρει για αδυναμία οδήγησης με ηλιοφάνεια η κάτι παρόμιο. Laughing
Σωστός Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 12:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώτη καλοτάξιδο - καλορίζικο και απο μένα , έχει ένα απίστευτο εσωτερικό αυτο που είχα δει στην αντιπροσωπία κάτω !

υ.γ πώς και δεν το πήρες σε λευκό " γάλα " με μαύρες ζάντες όπως έχει πορωθεί ο κουνιάδος σου ... δεν θα βάλει ποτέ μυαλό αυτός ο άνθρωπος χαχαχαχααχαχ

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 13:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτοφοβία λέγεται η πάθηση και το χαρτάκι αυτό με γλίτωσε 2 φορές.....

Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 19:39:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

Εβαλε ενας φιλος στην νεα φιλαδελφεια στη λουμαρ , τα οποια ειναι φιμε , οχι τελειως μαυρα , κανουν δουλεια δηλαδη , και του εδωσε χαρτι που λεει οτι αυτα προβλεπονται απο τον νομο και σε καλυπτουν .., Και αυτα που λεεει ο νομος ειναι οτι , τα δυο του οδηγου συνοδηγου πρεεπι να ειναι ενα τονο πιο σκουρα , και τα πισω επιωβατων μεχρι και 65% ...

Τετοια θελω εγω ..δεν θελω τελειως φιμε και να με σταματατε καθε λιγο και λιγακι τα μπασκινικα ...θελω να καλυπτομε απο την νομοθεσια ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 19:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ επιτη ευκαιρια παραθετω και το παρακατω κειμενο για οσους δεν ξερουν τι προβλεπει ο νομος ..
-------------------------------------------------------------------
Εν συντομία:
Μετά από εφαρμογή της οδηγίας 98/34/ΕΚ, εκδόθηκε υπουργική απόφαση από το Υ.Μ.Ε. - Δ/νση Οδ. Ασφάλειας & Περιβάλλοντος - Δ/νση Τεχν. Οχημάτων με αριθμό 29039/2123/07/28-05-08.

Εν ολίγοις θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με την ορθή τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών όσοι θα τοποθετήσετε πρώτη φορά, αλλά κυρίως για τις ενδεχόμενες αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσετε όσοι έχετε ήδη τέτοιες μεμβράνες στα οχήματά σας από 1η Οκτώβρη 2008 και μετά.

Μεμβράνες σκουρότητας έως 70% σε υαλοπίνακες επιβατών και πίσω.
Για τους υαλοπίνακες οδηγού - συνοδηγού κι εμπρός ανεμοθώρακα μόνο μεμβράνες προστασίας από ακτινοβολία UV (άχρωμες).
Ανάμεσα στις μεμβράνες και στον καθένα προαναφερθέν υαλοπίνακα θα τοποθετείται ειδικό αυτοκόλλητο με τις προδιαγραφές της μεμβράνης (πάχος - σκουρότητα κλπ).
Συνοδευτικά ο έμπορος - τοποθέτης θα σας χορηγεί βεβαίωση η οποία και να συμφωνεί με τις μεμβράνες που σας έχει τοποθετήσει και θα κρατάει και ο ίδιος αντίγραφό της
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έχω γράψει αναλυτικά και όπως τα προβλέπει ο νόμος εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2018&start=680

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Καλώς ή κακώς, η τροχαία όπως και κάποια κτεο δεν τα ξέρουν ή δεν τα εφαρμόζουν ακόμη αυτά. [u]

Αστους να λενε αυτους ,,αν δεν ξερουν να πανε να ενημερωθουν , την στιγμη που εχεις το χαρτι απο αυτον που το περασες εισαι μια χαρα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Φώτη καλοτάξιδο - καλορίζικο και απο μένα , έχει ένα απίστευτο εσωτερικό αυτο που είχα δει στην αντιπροσωπία κάτω !

υ.γ πώς και δεν το πήρες σε λευκό " γάλα " με μαύρες ζάντες όπως έχει πορωθεί ο κουνιάδος σου ... δεν θα βάλει ποτέ μυαλό αυτός ο άνθρωπος χαχαχαχααχαχ

Γειά σου Νικόλα! Very happy
Δεν πιστεύω να σε έβαλε ο κουνιάδος μου να γράψεις το "γάλα"...όταν αυτός θα πάρει αμάξι εγώ θα έχω αεροπλάνο χαχαχαχ Laughing μέχρι τότε άστον να παλέυει με την βαλβίδα πιέσεως μέχρι να σπάσει καμιά μέρα στον "καραβα" όπως έσπασε το προηγούμενο έξω απο το Ministry Razz
Όσο για το εσωτερικό ναι είναι το ίδιο με αυτό που είδες κάτω.
Το κόκκινο δεν είναι ένα απλό χρώμα ,όταν το δεις σε ήλιο ζωντανά θα καταλάβεις γιατί το Babylone τα σπάει.
Όσο για το "γάλα" είναι καλό σε 3πορτο (για άτομα χωρίς παιδιά παιδικά καθησματα κτλ) και να κολήσεις στο πλάι ένα αυτοκόλητο κόκκινο με το σήμα του λιονταριού όπως αυτο του forum Very happy
ΑΑ!! και λίγα για τον κουνιάδο μου εε ... Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 01:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Παράθεση:
Καλώς ή κακώς, η τροχαία όπως και κάποια κτεο δεν τα ξέρουν ή δεν τα εφαρμόζουν ακόμη αυτά. [u]

Αστους να λενε αυτους ,,αν δεν ξερουν να πανε να ενημερωθουν , την στιγμη που εχεις το χαρτι απο αυτον που το περασες εισαι μια χαρα Wink

είσαι λάθος το χαρτί δεν μετράει παρα μόνο στο κτεο , πριν 2 βδομαδεσ που με έγδησαν οι μπάτσοι για διάφορεσ παραβάσεις μου είπαν ότι αν είχα και φιμέ θα με έγραφαν και ας είχα και χαρτί ο νόμος το απαγορεύει και αν σε γράψουν εκείνη την ώρα δεν σβήνεται μετά ... πάλι καλα είχα ανοιχτά παράθυρα και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα .

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 07:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Scotty308 έγραψε:
Παράθεση:

είσαι λάθος το χαρτί δεν μετράει παρα μόνο στο κτεο , πριν 2 βδομαδεσ που με έγδησαν οι μπάτσοι για διάφορεσ παραβάσεις μου είπαν ότι αν είχα και φιμέ θα με έγραφαν και ας είχα και χαρτί ο νόμος το απαγορεύει και αν σε γράψουν εκείνη την ώρα δεν σβήνεται μετά ... πάλι καλα είχα ανοιχτά παράθυρα και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα .
Τα σωστά χαρτιά κάνουν και για την τροχαία. Δηλαδή αν έχεις το σωστό φιμέ είσαι καλυμέμος και για την τροχαία. Αυτό στο είπαν με την έννοια ότι το μόνο φιμέ που επιτρέπεται πλέον είναι πολύ αχνό (UV), οπότε αν έχεις ένα κανονικό φιμέ, είσαι έτσι κι αλλιώς παράνομος.
Κατά τα άλλα, η ίδια νομοθεσία που ισχύει για τα κτεο, ισχύει και για την τροχαία.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 18:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες καλα ..μιλαω ΜΟΝΟ για τα πισω παραθυρα τα 3 , που μπορεις να βαλεις οσο φυμε θελεις , για τα μπροστινα , μονο ενας απαλος τονος σε κανει νομιμο και για τους τροχαιους και για τα κτεο...Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου να τα βαλω , 200ε με την εκπτωση του Glub , για 5 παραθυρα , θα βαλω και φωτο πριν και μετρα
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 18:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:

Δεν κανω καθολου λαθος , τα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΩς ετσι οπως στα λεω
και μιλαω ΜΟΝΟ γιατα 3 παραθυρα πισω , αν εσυ τα εχεις ολα φυμε και ΒΕΒΑΙΑ θα σε γραψουνε ....
Τωρα που σε "εγδυσαν" για διαφορες παραβασεις , ας προσεχες ...αλλα αν ήσουν σωστος μετα τα χαρτια σου και ολα σου για τα φυμε αν ειχες δεν μπορουν να σε γραψουν ,,,κατι ξερω παραπανω Wink και ο νομος ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα φυμε , απαγορευει τα φυμε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Cool
Αν δεις μερικα καινουργια αυτοκινητα , εχουν τα 3 πισω φυμε και τα μπροστινα σε μικρο τονο μαζι με το χαρτι του υπουργειου που λεει οτι ειναι νομιμα περασμενα με τις φωτεινοτητες που προβλεπει ο νομος
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 20:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την στιγμή που ένα όχημα περνάει κανονικά κτεο χωρίς λάδωμα τότε σημαίνει ότι είναι τεχνικώς σωστό να κυκλοφορεί στους δρόμους, κοινώς οι αστυνομικοί λένε ότι θέλουν Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 20:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω απολυτα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 21:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνω κάτω όλοι πιστεύω συμφωνούμε πως οι νόμοι ισχύουν αλλά δεν εφαρμόζοντε πάντα. Confused
Ο φίλος μας tsikis με τα αίσχη που έκανε (τα'μαθα-τα'μαθα) είναι τυχερός που δεν τον βάλανε και μέσα Wink
Φαντάζομαι βεβαία πως όσοι θέλουν προδιαγραφές που να καλύπτουν οι νόμοι τις μεμβράνες τους θα έχουν καλύψει ένα σωρό άλλα πράγματα όπως θόρυβο (εξάτμιση) φαρμακείο,τρίγωνο και πολλά πολλά ακόμα πραγματάκια που ΑΝ θέλει ο κος μπάτσος να γράψει θα βρεί. Razz
Όσο για το κτέο ...έχουμε καιρό..θα δούμε (στην Ελλάδα ζούμε) Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 10:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες καλα ..μιλαω ΜΟΝΟ για τα πισω παραθυρα τα 3 , που μπορεις να βαλεις οσο φυμε θελεις , για τα μπροστινα , μονο ενας απαλος τονος σε κανει νομιμο και για τους τροχαιους και για τα κτεο...Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου να τα βαλω , 200ε με την εκπτωση του Glub , για 5 παραθυρα , θα βαλω και φωτο πριν και μετρα

Περιμένουμε τις φωτό! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 16:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω βαλει φωτη στην "προβλεπομενη " ενοτητα >> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2018&start=680
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης