PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 Car Cinema Navigation
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gregkozani (Gregory)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 16 Οκτ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 13:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε και αυτό για να μην σας πιάνουνε κορόιδα http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-dvd-players/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2008, 23:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γρηγορη αυτα ψαχνω καιρο τωρα...
Εχω ομως ενα ερωτημα..μιλησα σημερα με εναν ηλεκτρολογο της peugeot και μου λεει οτι οκ βαζεις την οθονη 2 din και βγαζεις το εργοστασιακο..αν ομως καποια στιγμη στο service σου βγαλουν τη μπαταρια τι θα κανεις?εννοουσε οτι αν στην πανω οθονη εχω αφησει να φαινεται το trip computer μετα το βγαλσιμο της μπαταριας θα επανελθει στο ρολοι και θα αρχισει να αναβοσβηνει χωρις να μπορω να το φτιαξω η να το επαναφερω στο trip...
Ισχυει αυτο ρε παιδια γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει...
Η μετα το βγαλσιμο της μπαταριας οταν θα βαλω μπρος θα επανελθει στο trip computer?
Helppp!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gregkozani (Gregory)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 16 Οκτ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 00:17:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Εχω ομως ενα ερωτημα..μιλησα σημερα με εναν ηλεκτρολογο της peugeot και μου λεει οτι οκ βαζεις την οθονη 2 din και βγαζεις το εργοστασιακο..αν ομως καποια στιγμη στο service σου βγαλουν τη μπαταρια τι θα κανεις?εννοουσε οτι αν στην πανω οθονη εχω αφησει να φαινεται το trip computer μετα το βγαλσιμο της μπαταριας θα επανελθει στο ρολοι και θα αρχισει να αναβοσβηνει χωρις να μπορω να το φτιαξω η να το επαναφερω στο trip...
Η μετα το βγαλσιμο της μπαταριας οταν θα βαλω μπρος θα επανελθει στο trip computer?
Helppp!!!!
Δεν είμαι ειδικός σε αυτά και εγώ πάνω κάτω από τα post εδώ ενημερώνομαι ας απαντήσει κάποιος μιας και είναι εύλογος ο προβληματισμός σου φίλε μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 08:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλες η ρυθμίσης τις οθόνης γίνονται από το R/CD.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 10:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Αρα αργυρη εννοεις οτι για να βαλουμε 2 din θα πρεπει καπου οπωσδηποτε να βαλουμε και το μαμα rcd ετσι δεν ειναι? Φανταζομαι οτι γινεται..ειτε το βαλεις στο ντουλαπακι ειτε καπου αλλου...σωστα?
Γιατι σε οποιαδηποτε αποσυνδεση της μπαταριας μετα δεν θα μπορουμε να επαναφερουμε τις λειτουργιες..
Εκτος αν οπως ειχαν πει τα παιδια περασεις ενα καλωδιακη απλα στο ντουλαπακι και οποτε χρειαζεται βαζεις το εργοστασιακο και περνας τις ρυθμισεις..που μου φαινεται και η καλυτερη λυση..
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 13:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Touristas έγραψε:

Αρα αργυρη εννοεις οτι για να βαλουμε 2 din θα πρεπει καπου οπωσδηποτε να βαλουμε και το μαμα rcd ετσι δεν ειναι? Φανταζομαι οτι γινεται..ειτε το βαλεις στο ντουλαπακι ειτε καπου αλλου...σωστα?
Γιατι σε οποιαδηποτε αποσυνδεση της μπαταριας μετα δεν θα μπορουμε να επαναφερουμε τις λειτουργιες..
Εκτος αν οπως ειχαν πει τα παιδια περασεις ενα καλωδιακη απλα στο ντουλαπακι και οποτε χρειαζεται βαζεις το εργοστασιακο και περνας τις ρυθμισεις..που μου φαινεται και η καλυτερη λυση..

Ακριβώς. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 10:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
Εχω δει το παρακατω μοντελο
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1392
Γραφει οτι Steering wheel control function(CAN-BUS included) για 307..
Ρωτησα την εταιρεια για το 207 μου ειπαν να κοιταξω αν το 307 με το 207 εχει το ιδιο panel size τοτε θα κανουν..εννοω τοτε θα συνδεεται το μηχανημα με τα χειριστηρια του ηχοσυστηματος που εχω στο τιμονι..
Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο? Ειναι πολυ καλο μηχανημα και εχω κολλησει σε αυτο..
Αργυρη μηπως ξερεις εσυ?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 11:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εμένα μου αρέσει. Laughing Αν δουλεύει κιόλας, μια χαρά... Μόνο το θέμα του τελωνείου αν σταλεί με κούριερ με προβληματίζει. Λέτε να κάνουμε γκρουπ μπάι; Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 11:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Kαι εμένα μου αρέσει. Laughing Αν δουλεύει κιόλας, μια χαρά... Μόνο το θέμα του τελωνείου αν σταλεί με κούριερ με προβληματίζει. Λέτε να κάνουμε γκρουπ μπάι; Laughing

Δεν υπαρχει θεμα τελωνειου..το εχουμε απο μαγαζι σιγουρο στην αγγλια..απλα περιμενω να ανεβασει παλι το συγκεκριμενο μοντελο..
http://www.esg1.co.uk/
Ειναι αξιπιοπιστος απλα αργει λιγο..μπορει να κανει απο 5 μερες μεχρι ενα μηνα περιπου..
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1225
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1392

Τα παραπανω ειναι πολυ καλα μηχανηματα και ειδικα το πρωτο πολυφορεμενο..οι τιμες τους απο αγγλια ειναι στα 370 ευρω +μεταφορικα..
Μια χαρουλα για all in one και καλο μηχανημα..
Ειμαι μεσα για group buy..
Απλα περιμενω να μου λυσει καποιος αν μπορει την απορια μου με τα χειριστηρια του τιμονιου..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 12:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Α επισης αν δεν θες αγγλο και προτιμας το κατευθειαν οριστε η απαντηση απο την εταιρεια...
Model D745P will fit for 307, i am not sure if it is fit for 207.
The price of D745P is USD395.00/unit with steering wheel control.
The price of D273 is USD405.00/unit (no steering wheel control.)
The shipping cost by DHL of 1pcs is USD135.00.
We can make invoice as gift, then you pay no tax.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 12:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδια ερωτηση για 307 μπορει να γινει???

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 12:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
ιδια ερωτηση για 307 μπορει να γινει???

Με το 307 ταιριαζει απολυτα http://www.witson.com/view_pro.php?id=1392..
Συνδεονται κανονικα τα χειριστηρια του τιμονιου με το μηχανημα..
Σαν χωρος ολα ταιριαζουν..το θεμα ειναι αυτο των χειριστηριων και αν υπαρχει συμβατοτητα με το 207..
Γι αυτο περιμενω μηπως ξερει κανεις να μου πει αν το 307 με το 207 εχει το ιδιο panel size..
Επιστροφή στην κορυφή
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008
Τόπος: Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 19:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τα κινέζικα.

Πρόσφατα αγόρασα το panasonic cq-vd5005n ραδιο-dvd με οθόνη touchscreen 7". Πολύ καλή η οθόνη αλλά η απόδοση του ήχου ήταν ελαφρά χειρότερη από το παλιό απλό radio cd mp3 pioneer deh p5700mp.
Το panasonic το γύρισα πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα και τώρα σκέφτομαι την αγορά ενός πανομοιότυπου κινέζικου. Το θέμα είναι όμως πως τα κινέζικα έχουν χειρότερη απόδοση ήχου από τα επώνυμα ή απλά στα επώνυμα πληρώνουμε το όνομα της κάθε εταιρίας;
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 20:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτατε τι ενοοις ποιοτητα ηχου ..Γενικα τα κινεζικα εχουν ικανοποιητικο ηχο και ενισχυτη 4χ45-60W ..
Αν εχει πολυ υψηλες απαιτησεις σε συχνοτητες και ακουστικοτητα μαλλο δεν θα σε ικανοποιησουν , απλα παιζουν καλα μεχρι μετριου επιπεδου ...
Αυτο που χαλαει στα κινεζικα ειναι το Interface που εινα πολυ κακογουστο προχειρο και τα περισσοτερα σε μπλε αποχρωση ..για τα 400 περιπου ευρω που πληρωνεις και τα εχει ολα μαζι σε ενα νομιζω ειναι καλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 17:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δειτε λιγο αυτο το καγκουρικο βιντεο καπου στην μεση δειχνει που εχει βαλει οθονη κ που εχει βαλει την οθονη πολλαπλων ενδειξεων...καλη μαγκια σε σχεση με ολα τα αλλα που ναι αισχος Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=Cun2mSqWz4M
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2008, 20:12:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Helppp!!!!

Κάπου έχω ξαναγράψει σχετικά με τα παρακάτω αλλά δεν τα βρήκα, οπότε ->
Στο Alpine που έχω βάλει βρήκα και κάποιο προγραμματιζόμενο αντάπτορα που μπορείς να κάνεις όλες της ρυθμίσεις από το χειριστήριο του ήχου !
Οπότε αν βγάλεις την μπαταρία και μηδενίσουν τα πάντα μπορείς να επαναφέρεις ρυθμίσεις από το χειριστήριο του ήχου, φωτισμούς, υαλοκαθαριστήρες, ώρα ημερομηνία κτλ κτλ
Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι οι επιλογές που σου δίνει το κουμπί mode που είναι έξω από το μενού . . . λύση για αυτό ? μια προέκταση του kan bus για να βυσματόνεις μόνο για αυτό την μαμά πηγή (όχι πάντα, μόνο για το mode)

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 11:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
δειτε λιγο αυτο το καγκουρικο βιντεο καπου στην μεση δειχνει που εχει βαλει οθονη κ που εχει βαλει την οθονη πολλαπλων ενδειξεων...καλη μαγκια σε σχεση με ολα τα αλλα που ναι αισχος Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=Cun2mSqWz4M

Χαχαχα...τι εχει κανει ο τυπος...
Η θεση της οθονης ειναι φοβερη..αλλα εκει ειναι τα πολλα ερωτηματα μετα..
Που βλεπεις το trip, πως θα κανεις τις ρυθμισεις αν θες κτλ κτλ κτλ..εκτος αν τα διαγραψεις ολα αυτα και σε ικανοποιει μονο το θεμα της οθονης..
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 19:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μ αρεσει η διαφημιση αλλα θα λυθουν ολες σας οι αποριες..
Καλη χρονια σε ολους.

http://www.youtube.com/watch?v=UVTPMo3BkoU&feature=channel_page

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 19:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους.

μας εβγαλε αχρηστη ολη την μοναδα κ τα κανει ολα απο το χειριστηριο...μαμαει...αλλα ποσο θα πηγαινουν ολα αυτα? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2008, 19:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους.

Γεια σου ρε Σωτήρη, αυτά προσπαθώ να τους εξηγήσω αλλά . . . . . αν δεν τα δουν δεν θα καταλάβουν τι στερούνται με τα japan και e-bay.
Πολύ καλή ιδέα το video, και ελπίζω να μην εξαφανιστείς και πάλι εεεεεε ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fynos στις Τετ 31 Δεκ 2008, 19:43:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης