PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207...Rallye/GT/RC... vs ...the world...!! "part 1"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 98, 99, 100  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 15:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ανοίξουν με 2ες το βλέπω πολύ πίσω το saxo..αν ανοίξουν σταματημένοι απλά θα τον περάσει ο fynos στα τελειώματα της 2ας.Αν και εφόσον όλα αυτά το saxo είναι όντως 138 άλογα...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 16:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω οτι τα αποτελεσματα θα ειναι οπως ακριβως τα λες φιλε μου... Με Octavia 5 rs 200αρι του κουμπαρου μου που ανοιξα πριν ακομα βαλω προγραμμα με σκουπα-εξατμιση 14-60 απο σταση με εφτανε μετα τα μεσα 4ης και πιστεψε με δεν το λυποταν και το ειχε και καιρο το αμαξι...Απο 2ες και 3800 στροφες με περνουσε στα μεσα 3ης... Και μιλαμε για 2.0t και οχι 1.6t... Για τα παλια VW 1.8t μεχρι 193 ουτε λογος...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 19:19:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος του οτι θα συμφωνησω με τον Γιωργο καθως εχω δει καμποσες φορες αναλογο σκηνικο,το 207 ειναι πολυυυ δυσκολο στο ξεκινημα σε σχεση με το 106/Saxo.
Δυστυχως η πολυ ροπη δινει σπινιαρισμα με το παραπανω,παρα την μακρια 1η και τις 17αρες. Wink
Εδω ακομα και το μαμα 207 σε μετρια ασφαλτο

Steve έγραψε:
Pughell έγραψε:
Α,και που΄σαι,εμαθα οτι ο Σταυρος κανει προπονηση στις εκκινησεις με Astra OPC τωρα τελευταια οποτε μαλλον ξεκιναει καλα το Saxo. Mr. Green

Ε,απο αυτο που εγραψα ρε,τί καταλαβαινεις,οτι περναει OPC ή οτι οδηγαει OPC; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2008, 22:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη ειμουν κατοχος κ των 2,αν ξερεις να ξεκινας σωστα το 207(κ οχι σα κανιβαλος τερμα γκαζι μετα το αφιμα του συμπλεκτη) κ σε συνδιασμο με τα 17αρια,ξεκιναει πολυ καλυτερα.δυστυχως το δικο μου εχει προβλημα στο σασμαν κ στις ζορικες αλλαγεσ 1-2 δε μπαινει καθολου η δευτερα οποτε ειμαι υποχρεωμενος να ανοιγω απο ρολαριστες 2ες Crying or Very sad
αλλα κ παλι εχω ανοιξει με αρκετα 16ν κ δεν εχουν σχεση τα αυτοκινητα.κ ι διαφορα μεγαλωνει μετα τις 4ες που εκει δειχνουν τη δυναμη κ δε παιζει τοσο μεγαλο ρολο το βαρος κ οι μικρες διαστασεις ζαντων.παντως αν υπαρχει κανενα 16ν ΦΠΕ κ θελει ας μου στειλει πμ να κανονισουμε φιλικο ανοιγμα στα σιριος(χωρις παρεξηγησεις) γιατι με αυτα που ακουω,μου φαινεται οτι οι αλλοι ερχοντουσαν με γνησια κ μου ελεγαν τα δικα τους,οποτε δε μπορω να πω κ με σιγουρια.παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγησεις κ τσαμπουκα mode Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 01:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα τα τουρμπακια θελουν 2000σαλ στην εκκινηση για να πατησουν αμεσως και να φυγουν. εχουν τοσο πραμα χαμηλα που δε προλαβαινει να μπουκωσει το αμαξι Wink

αυτο το ειχαμε τσεκαρει και στο γκολφ ενος καμμενου καποτε στη κρυφη

μετα απο καμια δεκαρια εκκινησεις τις μισες ψηλα πουλωντας τελειως τη πρωτη οπως ελεγα εγω
και τις μισες απο 2-3σαλ με ελαχιστο σπινιαρισμα και πεταγμα αμεσως ελεω ροπης ειχαμε στο pbox καλυτερο χρονο στα λιγα στη δευτερη μεθοδο . ελαχιστα δεκατα μεν αλλα . .

και μιλαμε για γκολφ 270+ αλογα που εγραψε 6.2 ξερο δικαβαλο και πολλες φορες τα 0-100 στη κρυφη που δεν ειναι τερας προσφυσης....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 09:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να ειμαι ειλικρινης με RC δεν ειχα την δυνατοτητα να κανω τετοιες λεπτομερεις δοκιμες.
Με το Rallye ομως που τις εκανα,παρα τα μολις 4000 χλμ στα λαστιχα,δεν μπορω να πω οτι καταφερα να το ξεκινησω και τοοοσο καλα.
Ενταξει,σιγουρα το 106 το κατεχω πολυ καλυτερα μετα απο τοσα χρονια αλλα το 207 πιστευω οτι δεν το βοηθαει και η κατανομη βαρους του σε σχεση παντα με το 106 που τα εχει "ολα μπροστα".

Γενικα παντως με το ESP εντελως εκτος και καποιον γνωστη στο τιμονι ειναι αξιολογο.
Απο την αλλη παλι ειναι και η αισθηση χρηματοκιβωτιου που κρυβει χιλιομετρα και δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα ρε γμτο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 13:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι αυτο που λενε κ οι πιο πολλοι κ ισχυει.δε γινεται καποιος που εχει "μαθει να στηνει" ενα συγκεκριμενο αμαξι,να ανοιξει το ιδιο καλα κ ενα αλλο αμαξι.κ αυτο ισχυει κ στα ατμοσφαιρικα που το καθενα εχει σε διαφορετικες στροφες τη ροπη κ πρεπει να εχεις μαθει ποθ πρεπει να κανεις την αλλαγη ωστε να πεσεις ακριβψς στη μεγιστη δυναμη του αυτοκινητου.ποσο μαλλον η διαφορα που εχουν την διαφορα τα ατμοσφαιρικα με τα τουρμπατα.εγω στην αρχη που πηρα το 207 περιμενα στις 4000 να ριξει κλωτσια,οπως με το 106.αλλα αντιθετως εκει αρχιζε να χανει.οπως λεει ο βολβος τα τουρμπατα ανοιγουν απο τις 2000,πραγμα που δεν ισχυει για το δικο μου λογω intercooler κτλ.οποτε κ ενας κατοχος 207 μονο ΦΠΕ δε μπορει να ξερει που ειναι το μεγιστο οφελος του δικου μου αυτοκινητου,κ το αντιθετοεγω εχω μαθει να "στηνω" το δικο μου,ο pughell το δικο του,ο βολβος το δικο του κ παει λεγωντας.παντως αντικειμενικα,το αμαξι μαγκωνει κ ξεκινει πολυ καλυτερα αποτι ενα 16ν,κ σε ολα αυτα βοηθουν κ τα μεγαλα ζαντολαστιχα κ η αναρτηση(σε καποιο με βελτιωμενη αναρτηση).

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 16:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω ότι τα 207 θέλουν πολύ προπόνηση για να κάνεις ένα αρκετά καλό ξεκίνημα αλλά για την κατηγορία τους θεωρώ ότι είναι από τα πιο καλά σε θέμα εκίνησης π.χ το opc χάνει πολύ στην πρώτη τουλάχιστον αυτό που έχω οδηγήσει εγώ και θέλει τρελή προπόνηση για να ξεκινήσεις σωστά το οποίο είναι κοντά στα 220ps

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 16:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως δεν ειμαι για δοκιμες,μιας και το σαξο θα κανει μεταμοσχευση "καρδιας" Confused Confused Confused

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 16:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Εγω παντως δεν ειμαι για δοκιμες,μιας και το σαξο θα κανει μεταμοσχευση "καρδιας" Confused Confused Confused

Ε τότε άστο λίγο να κάνει αποθεραπεία και μετά πάλι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 17:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
kane έγραψε:

Μπα...θα βγει απο χειρουργειο,θα κανω πλιατσικο στα αφτερμαρκετ που εχει πανω και θα αγορασω ενα Ι10 και δν θα ξαναμπω στο φορουμ Confused

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 22:32:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι καλά, σε πιστέψαμε!

Μωρέ σε βλέπω να κατρακυλάς στο δρόμο της αμαρτίας πάλι... Αυτή τη φορά με τουρμπάμαξο!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 23:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ι 10 μωρε και απο πισω αυτοκολλητο με γραμματοσειρα 150 "e-tuners" "info inside"... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 01:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα,οσο θα εβαζες και μαμα αναρτηση...

Προφητης
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 01:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
kane έγραψε:

Μπα...θα βγει απο χειρουργειο,θα κανω πλιατσικο στα αφτερμαρκετ που εχει πανω και θα αγορασω ενα Ι10 και δν θα ξαναμπω στο φορουμ Confused

Σταυρε ας τας μαλακιας....που λεει κ ενας συμπαιχτης μου!!!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 04:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ σταυρο με πλανισμενη κεφαλη και λαθος προγραμμα λογικο ειναι

(αυτες τις μαλ***ες ακουγα και εγω αλλα αντε να με πιστεψουν...)

η συνέχεια για τα μπουζι εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14845
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:03:54    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT VS FIAT UNO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονια πολλα σε ολους και καλα να μας μπει η χρονια.

Λοιπον εγω εχτες στην κατεχακη εφαγα ξυλο (μικρο ομως) απο ενα χρεπι uno ρε παιδια δεν πιανοτανε με τιποτα βεβαια δεν το ξεσκισα, αλλαγες στις 4000-4500 αλλα ηταν απιστευτο πηγαινε τον κολο του αναποδα το χρεπι μιλαμε ξενερωσα τελειως και εχω και προγραμα απο etuners και φιλτρο KN ρε στελιο κριτωνα τι γινετε ποσο πανε αυτα, το ξερω οτι ειναι ελαφρια γυρω στα 700 800 κιλα αλλα την ακουσα ασχημα. Βεβαια δεν ειμαι και ο καταληλοτερος οδηγος για κοντρες πουσε ρε jim207!!!!!!!!! αλλα και παλι ρε γα**το το πηγαινα καλα ετσι νομζω δηλαδη στην κατηφορα στην κατεχακη κοντα στην ηλιουπολη κατεβαινα με 170 και εκει μονο αρχισα λιγο να τον μαζευω. Τι σκ**α, ειναι φισιολογικο αυτο το πραγμα η το αυτοκινητο μου ειναι για κλοτσες η εχει καποιο προβλημα και δεν παει η εγω ειμαι κουλος(το διευκρινισα παραπανω)ξερω γω τι να πω μηπως δεν εχει ανοιξει ο κινητηρας εχω 10000 χλμ. Μαλλον εχω υποψιαστει τι συμβαινει, γα** τα 1300 κιλα το σαμαν το esp εμενα και την peugeot μου γα**.......Καμια γνωμη απο τους ειδικους του forum???????

Τα χω δει ολα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την RME στις Παρ 02 Ιαν 2009, 15:19:09, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:08:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν το εσπαγες?

Και τι σχεση εχει το ESP με την ευθεια?
Το σασμαν τι σου εφτεξε τωρα?
Και τα 1300 κιλα?Στην κατηφορα?

Την επομενη φορα το δεξι το ποδαρακι να το κωλλησεις στο πατωμα και καπου μετα τις 6 κανε αλαγη!

ΕΛΕΟΣ Evil

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που πας κι εσύ βρε κακομοίρη να τα βάλεις με το πούπουλο Question Question Question

Άντε στην χειρότερη να βγάζει 150 οπότε...bye bye Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 15:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα ζευγάρι χεράκια(και ενα δεξί πόδι) για τον Κωστάκι!!!!!

Ρε παρτάλι τι 4.000 αλλαγες και κουραφέξαλα και με Smart λίγο φτιαγμένο θα σε πέρναγε.....ρε δεν σου χω πεί να το σκίζεις, φέρτο μία από δω σήμερα ή αγγάρεψε το Κρίτωνα για το απαρέτητο ξεμπούκωμα Laughing Laughing

Χωρίς πλάκα άμα ήταν καλά φτιαγμένο πάνε καλά λόγου βάρους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 98, 99, 100  Επόμενη
Σελίδα 17 από 100

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης