PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νερό κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 23:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Νερό κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μπήκα μου φαίνεται να γράψω τις βλάβες όλες μαζί. Σήμερα το πρωί μπαίνω στο αμάξι και μου μύριζε μουχλίλα. Τελικά ανακάλυψα προς έκπληξή μου ότι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και μέχρι πίσω (στα πόδια του πίσω επιβάτη από την πλευρά του συνοδηγού) ήταν πλημυρισμένο με νερά μιλάμε για πολύ νερό όχι αστεία έβαλα ηλεκτρική σκούπα να τα τραβήξω εφημερίδες αερόθερμο να στεγνώσει γρήγορα και ακόμα έχει νερό. Παράθυρο ανοικτό δεν έχω ξεχάσει ούτε το μπροστά ούτε το πίσω οι τσιμούχες σε αυτά είναι μια χαρά μπουκάλι με νερό δεν υπήρχε σήκωσα την ταπετσαρία από το πορτ μπαγκαζ και δεν έχουν τρέξει νερά να πάνε μέχρι εκεί γενικώς δεν είδα πουθενά νερό εκτός από το σημείο που ανέφερα πριν. Έβγαλα τα πλαστικά από την κολόνα το πλαστικό κάτω δεξιά πουθενά γλείψιμο νερού και έβαλα να δάκτυλά μου κάτω από την ταπετσαρία και είναι όλα μούσκεμα. Μα το Θεό εάν έχει μπει από κάτω νερό αφού θα το γράψω στα Γαλλικά αυτό το post και το στείλω στην Peugeot μετά θα πουλήσω το αμάξι μου, τα έχω πάρει κρανίο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 00:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν είχα πάει για service άλλαξα και το φίλτρο για το κλιματιστικό και μου αφαίρεσαν κάτι από αριστερά και δεξιά γιατί λέει με τις πολλές βροχές βουλώνουν και παίρνει νερά μέσα, πίσω από το ταμπλό!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 00:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα τις αποχετευσεις στο παρμπριζ κατω απο το καπο θα εχει βουλωσει....
Εχουμε κιαλλα σαν την δικια σου κατασταση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 17:29:02    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και είναι από μπροστά μέχρι πίσω μούσκεμα και ο άλλος στο service μου είπε ότι θα έχω ξεχάσει κανένα μπουκάλι και του απαντώ ότι η μοκέτα από κάτω είναι όλο λάστιχο άρα δεν πάει νερό στα μονωτικά αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν πρόβλημα. Τέλος πάντων μου είπαν ότι έχουν δουλειά οπότε αυτή την στιγμή έχω βάλει αερόθερμα από κάτω και στεγνώνει καθώς επίσης ξεβούλωσα και την υδρορροή όπως είπες από την πλευρά του συνοδηγού αν και δεν νομίζω να έχει σχέση. Σε πια αντιπροσωπεία Κώστα στα αλλάξανε αυτά για να πάρω να ρωτήσω.
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 18:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεβούλωσε και από την πλευρά του οδηγού.
Το τηλ. της αντιπροσωπείας είναι 25210-21550 Δράμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 12:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψυγειο καλοριφερ???

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 13:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως τελευταια αλλαξες παρμπριζ η εβγαλες την ταπετσαρια του συνοδηγου Question

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 307__:)(dimitris) στις Πεμ 18 Δεκ 2008, 15:37:29, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 14:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimsid έγραψε:
Ψυγειο καλοριφερ???

Οχι, αυτο μουσκευει την αριστερη πλευρα (του οδηγου).
Στο λεω απο εμπειρια.... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 14:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωτσο μην τρελαινεσαι.... ειναι ενα νεο ειδος tuning..... μπορεις πολυ ανετα να βαλεις κανα χρυσοψαρο μεσα,κανα μονομαχο,κανενα καρχαρια η σε περιπτωση που ειναι μεγαλη η λουμπα να βαλεις και κανενα δυτη η να κανεις και εσυ ο ιδιος ψαροντουφεκο Laughing Laughing Laughing Laughing ....... ειναι 2 σε 1 οπως το ουλτρεξ......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 15:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
κωτσο μην τρελαινεσαι.... ειναι ενα νεο ειδος tuning..... μπορεις πολυ ανετα να βαλεις κανα χρυσοψαρο μεσα,κανα μονομαχο,κανενα καρχαρια η σε περιπτωση που ειναι μεγαλη η λουμπα να βαλεις και κανενα δυτη η να κανεις και εσυ ο ιδιος ψαροντουφεκο Laughing Laughing Laughing Laughing ....... ειναι 2 σε 1 οπως το ουλτρεξ......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Το παιδι εχει προβλημα καλα ειναι να μην λεμε αηδιουλες τετοιου στυλ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 15:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:

Το παιδι εχει προβλημα καλα ειναι να μην λεμε αηδιουλες τετοιου στυλ Wink

σιγα μωρεεεεεεε το χουμορ δεν εβλαψε κανεναν Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 16:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Morfeas έγραψε:
Έβγαλα το κάθισμα του συνοδηγού και είναι από μπροστά μέχρι πίσω μούσκεμα και ο άλλος στο service μου είπε ότι θα έχω ξεχάσει κανένα μπουκάλι και του απαντώ ότι η μοκέτα από κάτω είναι όλο λάστιχο άρα δεν πάει νερό στα μονωτικά αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν πρόβλημα. Τέλος πάντων μου είπαν ότι έχουν δουλειά οπότε αυτή την στιγμή έχω βάλει αερόθερμα από κάτω και στεγνώνει καθώς επίσης ξεβούλωσα και την υδρορροή όπως είπες από την πλευρά του συνοδηγού αν και δεν νομίζω να έχει σχέση. Σε πια αντιπροσωπεία Κώστα στα αλλάξανε αυτά για να πάρω να ρωτήσω.

Φίλε καλησπέρα.
Μπήκα μετά απο πολύ καιρό στο φόρουμ για να γράψω ΑΚΡΙΒΩΣ για το ίδιο πρόβλημα.. Φαίνεται τώρα με τις πολλές βροχές άρχισε να φαίνεται το πρόβλημα αυτό...
Εδω και μέρες μου μύριζε και εμένα μούχλα το αμάξι αλλα φαντάστηκα οτι κάτι θα έχει βραχεί και τέλος πάντων το άφηνα μέχρι σήμερα/αύριο που θα έκανα γενική στο αυτοκίνητο για να το δώ..
Έλα ομως που σήμερα στη Θεσαλονίκη έβρεξε για λίγη ώρα Καταρρακτωδώς!
Πήγα το πρωί μια χαρά στη δουλειά.. και όταν πάω να φύγω βλέπω μια μικρή λίμνη με νερά στο πατάκι του συνοδηγού.
Μου γύρισε το μυαλό.. Απο πάνω δεν υπάρχει πουθενά σημάσι οτι έχει μπεί νερό οπότε προφανώς είναι απο κάπου κάτω.. Έβγαλα λοιπόν τα πάντα να στεγνώσουν.. έβγαλα και τα νερά.. γενικά χαμός...
Πάω να ξεκινήσω και στην πρώτη απότομη στροφή ακούω νερά να πηγαίνουν δεξιά/αριστερά(χαρακτηριστικός ήχος). Κάπου (δεν έχω ιδεά που) έχει ακόμα μαζεμένα νερά που πηγαινοέρχονται..
Χρόνο για να πάω στην peugeot δεν έιχα γιατί με τα νερά κτλ ξεμπέρδεψα στις 4+ και αυτοί 4 κλείνουν.
Θα πάω αύριο πρωί πρωί αν και είμαι για μερικούς μήνες εκτός εγγύησης..
Τα νεύρα μου..
Αν κάποιος ξέρει που να κοιτάξω για να αποφράξω τα λούκια και γενικά καμιά ιδέα για DIY λύση είναι more than welcome. Επίσης αν φίλε Μορφέα πήρες τηλ και δέχτηκες κάποια συμβουλή μοιράσου την αν σου είναι εύκολο.. Τωρα φοβάμαι οτι άυριο που θα ξαναχρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο θα έχει μαζέψει πάλι τπτ νερά και θα βρωμοκοπάει μούχλα όλο το αυτοκίνητο...
Ά ρε peugeot..
Bad talk

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 16:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
σιγα μωρεεεεεεε το χουμορ δεν εβλαψε κανεναν Wink Wink Wink

Αναρωτιεμαι γιατι δεν στα εχουν σβησει ακομα! Scratch

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
razor (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 QUIKSILVER (10ος /2003)

Ένταξη: 16 Αύγ 2004
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 12:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Morfeas έγραψε:

Φίλε αντιμετώπισα και έγω το ίδιο προβλήμα με το δικό σου,ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι όταν το έπαθα και δεν υπήρξε μούχλα,μόνο που τα νερά ήταν στην μοκέτα κάτω από το κάθισμα του οδηγόυ,τα απορρόφησα με την σκόυπα άλλα ξαναεμφανίστηκαν,προσπάθησα να τα στεχνώσω με το καλοριφέρ αλλά τιποτα.Το πήγα στην PEUGEOT και η δίαγνωση ήταν τρύπιο ψυγείο καλοριφέρ.Ανταλλακτικά - εργασία γύρο στα 260ΕΥΡΩ πλήρωσα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Δεκ 2008, 13:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

razor έγραψε:

Φίλε αντιμετώπισα και έγω το ίδιο προβλήμα με το δικό σου,ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι όταν το έπαθα και δεν υπήρξε μούχλα,μόνο που τα νερά ήταν στην μοκέτα κάτω από το κάθισμα του οδηγόυ,τα απορρόφησα με την σκόυπα άλλα ξαναεμφανίστηκαν,προσπάθησα να τα στεχνώσω με το καλοριφέρ αλλά τιποτα.Το πήγα στην PEUGEOT και η δίαγνωση ήταν τρύπιο ψυγείο καλοριφέρ.Ανταλλακτικά - εργασία γύρο στα 260ΕΥΡΩ πλήρωσα

Φίλε razor νομίζω οτι αυτό που λές έχει να κάνει μόνο με το κάθισμα του οδηγού, οπου είναι τοποθετημένο απο πάνω το ψυγείο του καλοριφέρ. Σε όλες τις περιπτωσεις παραπάνω έχουμε να κάνουμε με τη θέση του συνοδηγού και συγκεκριμένο μέρος που βγαίνουν τα νερά.
Έχω κλείσει ραντεβού για τη δευτέρα ώστε να το δούν και ταυτόχρονα να κάνω και ένα σέρβις που θέλω. Θα σας πώ τι βρήκαν και τι άλλαξαν κτλ μήπως και βοηθηθεί κάποιος.
Καλησπέρα.

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 13:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα λοιπόν σήμερα και δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο ένα φραγμένο λούκι.. τα νερά μαζεύοντας και ανέβαιναν στην τρύπα του κλιματισμού μέσω του οποίου έμπαιναν και στο αυτοκίνητο. Απλά θέλει καθάρισμα και προσοχή. Προσωπικά δεν είδα κανένα φραγμένο λούκι όταν έλεγξα μόνος μου το αυτοκίνητο, αλλα ίσως ήταν κάπου που δεν μπορούσα να ελέγξω άμεσα..

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 18:00:23    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο εύχομαι να είναι αυτό που λες αλλά δεν νομίζω. Εγώ τις υδρορροές αριστερά και δεξιά τις ξεβούλωσα του συνοδηγού ήταν βουλομένη αλλά και αφού το στέγνωσα το αμάξι με την επόμενη βροχή πάλι ήταν μούσκεμα και ήταν ακινητοποιημένο κι όλος το αυτοκίνητο. Την Παρασκευή το πήγα και το άφησα στην Lion Hellas και μου δώσανε και όχημα αντικαταστάσεις ένα 107 . Για να δω αύριο την θα μου πούνε. Όσο αφορά τις πλάκες κανένα πρόβλημα αφού κι εγώ ο ίδιος τις κάνω μιας που είναι τουλάχιστον ξευτίλα για μια εταιρεία όπως είναι η Peugeot να μπάζουν νερά τα οχήματά της.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Morfeas στις Δευ 22 Δεκ 2008, 18:48:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 18:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Πάω να ξεκινήσω και στην πρώτη απότομη στροφή ακούω νερά να πηγαίνουν δεξιά/αριστερά(χαρακτηριστικός ήχος). Κάπου (δεν έχω ιδεά που) έχει ακόμα μαζεμένα νερά που πηγαινοέρχονται..
Στο 106 που είχα για 5 μήνες, και στο 205 που είχα για 1 έτος, ο παρόμοιος ήχος ήταν από το ντεπόζιτο της βενζίνης λόγω έλλειψης ηχομόνωσης...

Ε στο 207 ΔΕΝ νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά αν θέλεις, δοκίμασε με ένα άτομο πίσω να κάθεται μήπως και μπορεί να εστιάσει το πού ακριβώς ακούγεται ο ήχος. Θα βοηθήσεις αρκετά και εμάς και τα άτομα στο συνεργείο.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2008, 10:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Morfeas έγραψε:
Γιώργο εύχομαι να είναι αυτό που λες αλλά δεν νομίζω. Εγώ τις υδρορροές αριστερά και δεξιά τις ξεβούλωσα του συνοδηγού ήταν βουλομένη αλλά και αφού το στέγνωσα το αμάξι με την επόμενη βροχή πάλι ήταν μούσκεμα και ήταν ακινητοποιημένο κι όλος το αυτοκίνητο. Την Παρασκευή το πήγα και το άφησα στην Lion Hellas και μου δώσανε και όχημα αντικαταστάσεις ένα 107 . Για να δω αύριο την θα μου πούνε. Όσο αφορά τις πλάκες κανένα πρόβλημα αφού κι εγώ ο ίδιος τις κάνω μιας που είναι τουλάχιστον ξευτίλα για μια εταιρεία όπως είναι η Peugeot να μπάζουν νερά τα οχήματά της.

Και εγώ είχα ξεβουλώσει επιφανειακά τις υδρορροές.. Φαντάζομαι οτι κάπου πιο μέσα είχε σκαλώσει κάτι γιατί επέμενα αρκετά στο συνεργείο οτι τις είχα ήδη καθαρίσει.. Μακάρι να είναι αυτό Morfea να ξεμπερδεύεις.

Φίλε Steve,
Φυσικά και δεν είναι το ντεπόζιτο βενζίνης. Όταν είχαν μαζευτεί τα νερά(που είχανε μπεί και μέσα στα πόδια του συνοδηγού) μόνο τότε ακουγότανε χαρακτηριστικότατα ο ήχος αυτός.. Συγκεκριμένα στις στροφές.. νερό να κυλάει προς τα δεξιά ας πούμε και μετά απο λίγο να ακούγεται και το "πλάτς' καθώς χτυπάνε με δύναμη στη μία πλευρά.. Μετά στην επόμενη στροφή το ίδιο.. και πάει λέγοντας.. Την επόμενη μέρα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μιας και μάλλον στέγνωσαν/έπεσαν. Ήταν σίγουρα νερά μαζεμένα.
Αστείες καταστάσεις.
Τώρα περιμένω την επόμενη βροχή για να δώ αν όντως ήταν αυτό..
Ελπίζω..

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2008, 02:17:02    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανένα νέο ακόμα. Τις υδρορροές τις ξεβούλωσα και μετά έριξα νερό να ρω τι γίνετε και έτρεχε κάτω(πίσω ακριβώς από τον θόλο) κανονικά. Βλέπω να κάνω γιορτές με το 107.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης