Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 11:51:22 Θέμα δημοσίευσης: 307-τριξιματα στο καθισμα του οδηγου |
|
|
Ανοιγω ενα νεο post για να ξαναζητησω την βοηθεια σας. Εδω και κατι μερες εχει αρχισει και μου τριζει το καθισμα του οδηγου ειδικα στο σταματα-ξεκινα και στις ανωμαλιες των δρομων. Επηρεασμενος απο την επιλυση του προβληματος με τα τριξιματα στις πορτες με το WD-40 πηγα λοιπον και οπου εβλεπα μεταλικη ενωση η επαφη το πλακωσα στο σπρευ αλλα τελικα το προβλημα δεν λυθηκε. Τα τριξιματα τα ακουω απο την δεξια πλευρα γυρω απο εκει που ειναι το κλιπ που πιανει η ζωνη ασφαλειας οταν την φοραμε. Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια η να ξερει που και πως επισκευαζεται???
ευχαριστω πολυ
Υ/Γ και οχι τιποτα αλλο μερα με την μερα γινεται ακομα πιο εντονο...
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 13:34:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το κάνει ακόμα κι όταν φοράς ζώνη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 14:06:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και με ζωνη και χωρις ζωνη και αν ειναι ακινητο το αυτοκινητο και απλα κουνηθω λιγο στο καθισμα παλι τριζει
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
doum (Μάριος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: Κορυδαλλός
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2008, 19:30:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μόνο που παρατήρησα πως αν δεν φορέσω την ζώνη δεν ακούγεται τριγμός. Ο τριγμός ακούγεται από την πίεση του μαύρου πλαστικού που δένει η ζώνη επάνω στα πλαινά του καθίσματος. Αν μπει οτιδήποτε ανάμεσα στο σημείο που ακουμπά το πλαστικό της ζώνης και στο κάθισμα δεν ακούγεται τίποτα. Τώρα για την περίπτωσή σου που και χωρίς ζώνη ακούγεται τριγμός τι να πω. Ίσως ένας μάστορας που κατασκευάζει/επισκευάζει καθίσματα και σαλόνια αυτοκινήτων να μπορεί να σε βοηθήσει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|