PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βομβητης ζωνης
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 23:55:44    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Βομβητης ζωνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα? Πριν βγουν καποιοι και μιλησουν για ασφαλεια να πω οτι εχω επιγνωση της πραξης μου και αυτο αφορα την ατομικη μου ασφαλεια και μονο Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 23:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αφορά την ατομική σου ασφάλεια και μόνο. Αν γίνει ατύχημα και σκοτωθείς ενώ με ζώνη σωζόσουν, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φόρα ζώνη.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Δεν αφορά την ατομική σου ασφάλεια και μόνο. Αν γίνει ατύχημα και σκοτωθείς ενώ με ζώνη σωζόσουν, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φόρα ζώνη.

Shocked Shocked Shocked Θες να μου πεις οτι αν τρακαρουμε εμεις και σκοτωθω εγω αν δεν φοραω ζωνη θα τραβανε εσενα ενω αν σκοτωθω και φοραω ζωνη ολα μελι γαλα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Θες να μου πεις οτι αν τρακαρουμε εμεις και σκοτωθω εγω αν δεν φοραω ζωνη θα τραβανε εσενα ενω αν σκοτωθω και φοραω ζωνη ολα μελι γαλα?

Γιώργο, ξαναδιάβασε το και θα καταλάβεις ότι λες το ακριβώς αντίθετο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:

Γιώργο, ξαναδιάβασε το και θα καταλάβεις ότι λες το ακριβώς αντίθετο Wink

Αν και ειμαστε οφ τοπικ εξηγησε μου γιατι μη σου πω οτι το διαβασα και εκατο φορες και δεν καταλαβαινω. Δηλαδη τι εγραψα? Scratch Scratch Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eννοώ ότι αν έχουμε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο λόγω ζώνης όλα οκ, αλλά αν κάποιος σκοτωθεί (επειδή δεν φορούσε ζώνη) ο άλλος σίγουρα θα έχει τρεχάματα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει θανάσιμο συμβάν, ένας απλός τραυματισμός, μια γρατζουνιά, αρκεί για να σου σπάσει τα γνωστά επί ετών με δικαστήρια.

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Eννοώ ότι αν έχουμε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο λόγω ζώνης όλα οκ, αλλά αν κάποιος σκοτωθεί (επειδή δεν φορούσε ζώνη) ο άλλος σίγουρα θα έχει τρεχάματα.

Αυτο λεω κι εγω ρε κωσταντινε. Αν φοραω ζωνη και σκοτωθω θα ειναι ολα μελι γαλα ενω αν δεν φοραω και σκοτωθω θα σε τραβανε? Τι νομος ειναι αυτος? Που υπαρχει?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φοράς ζώνη, είσαι παραβάτης, φταις.

Φοράς ζώνη, δεν είσαι παραβάτης, φταις λιγότερο.

ΟΚ? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ενηλικας ειναι!

Αν δεν θελει να φορεσει ας μην βαλει!ΚΑΚΟ δικο του!

Εγω θα σου προτεινα να φορας καθοτι η ζωνη με εχει σωσει δυο φορες!

Βλ. εδω!

Αν δεν φορουσα ζωνη θα εκανα αγκαλιτσες με την κωλονα!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 00:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Δεν φοράς ζώνη, είσαι παραβάτης, φταις.

Φοράς ζώνη, δεν είσαι παραβάτης, φταις λιγότερο.

ΟΚ? Very happy

Ρε χαμενε αφου και στις δυο περιπτωσεις σκοτωνομαι τι με νοιαζει Laughing Laughing Laughing
Τελος παντων ας μη δημιουργουμε θεμα για το τιποτα. Τη ζωνη τη φοραω παντα με το που θα μπω στο αυτοκινητο εκτος απο τη διαδρομη σπιτι μαγαζι μαγαζι σπιτι που ειναι μια αποσταση οκτακοσιων μετρων και με ταχυτητα πολυ μικρη και σταματαω και στα μισα για καφε. (Βλεπε σοκολα).

ath7 έγραψε:
Ρε παιδια ενηλικας ειναι!

δυο φορες τα χρονια σου Laughing Laughing Laughing

Και τωρα στο θεμα μας μπορω η δεν μπορω να κανω τον βομβητη να σκασει μονιμα?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:

Με διακοπτάκι κοντά στην πόρπη που παρακάμπτει την ασφάλεια της ζώνης.

Πήγαινε στον Βασίλη στην αντιπροσωπεία και πες του το Very happy

Αν σου πεί όχι, πες του ότι στο πρότεινα εγώ Smile

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:

Με διακοπτάκι κοντά στην πόρπη που παρακάμπτει την ασφάλεια της ζώνης.

Πήγαινε στον Βασίλη στην αντιπροσωπεία και πες του το Very happy

Αν σου πεί όχι, πες του ότι στο πρότεινα εγώ Smile

Μωρο μου ευχαριστω σε φιλω και καλο βραδυ Love Love Love

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Μωρο μου ευχαριστω σε φιλω και καλο βραδυ Love Love Love

Όταν θα σου πεί να με πάρεις τηλέφωνο για να με βρίσει, πες του ότι δεν έχεις τον αριθμό μου Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 01:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Όταν θα σου πεί να με πάρεις τηλέφωνο για να με βρίσει, πες του ότι δεν έχεις τον αριθμό μου Laughing

Δεν παιρνω ορκο Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 02:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολυ σπαστικο στο NAVARA αν και βαζω παντα, αν τυχει να παω σε μικρη αποσταση σου σπαει τοσο τα νευρα που αναγκαζεσαι να την βαλεις...
Πατα το κουμπι που εχει η ζωνη συνεχεια σε μερικα αυτοκινητα σταματαει...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 13:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βομβητης ζωνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα?

Πολύ εύκολο. ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ Cool

Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 16:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βομβητης ζωνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
thesalos έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω(καταστρεψω) η κανω να σωπασει το βομβητη εκτος απο το να βαλω αγκραφες στην υποδοχη της ζωνης η να βγαλω τους αισθητηρες απο τα καθισματα?

Πολύ εύκολο. ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ Cool

Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες!

Οκ μαζι σου ειμαι... Ειμαι χαζος και ηλιθιος Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 16:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
Ειναι πολυ σπαστικο στο NAVARA αν και βαζω παντα, αν τυχει να παω σε μικρη αποσταση σου σπαει τοσο τα νευρα που αναγκαζεσαι να την βαλεις...

για σκεψου ομως στη μικρη αυτη αποσταση να τυχει καμια στραβη...

εγω εχω παρατηρησει πως στο 206 που δεν εχει ειδοποιηση για τη ζωνη θα τη φορουσα ακομα και για αυτες τις μετακινησεις του 1km αν κατι μου βαραγε μες στ αυτια... οποτε καλα κανουν και τη βαζουν! η αδερφη μου ειχε περιστατικο σε αλλο αυτοκινητο που τρακαρε σε αποσταση 2 τετραγώνων απο το σπίτι που ειχε επιβιβαστει... και δεν ειχε βαλει ακομα τη ζώνη! αν βαρουσε ισως να την ειχε βαλει κατ ευθειαν... ευτυχως χτυπησε μπροστα σχετικα απαλα (αν και δεν εχει και τιποτα μεσα στο κεφαλι της Laughing)

τωρα αν θες πχ να κινηθεις μεσα σε ενα παρκιν και βαραει το σπαστικο, ε για λιγο θα ειναι, θα το υπομεινεις!

---
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 19:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αντιπροσωπεία μπορεί να το απενεργοποιήσει.αλλά εκτός από το θέμα τις ασφάλειας σκέψου κ το οικονομικό θέμα,πες ότι σπάει ο διάβολος το πόδι του κ σε σταματάνε τα στρουμφάκια κ εσύ εντελώς τυχαία έχεις ξεχάσει να βάλεις την ζώνη,ξέρεις πόσο πάει το μαλλί για ζώνη?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης