PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αναβαθμιση 206 1,6: Compressor vs Turbo vs RC Engine
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 15:50:03    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αναβαθμιση 206 1,6: Compressor vs Turbo vs RC Engine Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ποσταρα αυτο στο thread http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4995&postdays=0&postorder=asc&start=120
και ο mod εκρινε οτι ειναι καλο να κλειδώσει το θεμα χωρις να καταλάβω τον λόγο ( αν το βρηκε σε λαθος ποστ ας το εκανε νεο thread οπως τον ειχα προτρεψει. Τελοσπαντων) και επειδη απαντηση δεν πηρα ουτε η συζητηση περι του θεματος που υλπιζα προλαβε να γινει το ποσταρω σαν νεο thread..

Συζήτηση να κανουμε και ισως καποια στιγμη απο αυτα που λεμε παρω την αποφαση να κανω μια τετοια μηχανική αναβάθμηση.. Καλο ειναι να ψάννομαστε ολοι και να μαθαινουμε-γνωρίζουμε τις επιλογες που εχουμε για όταν και αν ερθει η ώρα για αναβαθμηση.

Οποτε παμε παρακατω στην θεωρία μας. (* να αναφέρω οτι ειμαι υπερ της αποψης οτι στο δικο μου περασμενης γενιας 206cc δεν αξίζει να βαλω ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ συστημα ειτε ροτρεξ ειτε turbο ειτε κινητηρα.. ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ και οπως βγει)

Εχω ενα 206 1.6 16v 110hp. Μεταχειρισμενο, και αντι να το πουλήσω 7000 και να βάλω αλλα 10 να πάρω ενα 207GT (που δεν παιρνεις 207GT με 17000€ αλλα τεσπα.. εστω ενος χρόνου μόνο μεταχειρισμενο σαν καινουριο..) αποφασίζω να κρατησω τον παπου μου (206-307) που ειμαι και συναισθηματικα δεμενος και με τα λιγότερα δυνατον χρήματα να φτάσω τουλάχιστον τα 160-170 αλογατα του RC.

TI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ?? ΟΕΟ??

1. κομπρεσσορας (rotrex) - ΠΙΣΤΕΥΩ οτι με 1200€ βρίσκεις σκετο τον κομπρεσσορα και με αλλα 1000 βαζεις τα εξτρα μεταχειρισμενα πραματα που ισως χρειαστεις - μεταλική εισαγωγή, μπεκ, εξαγωγή 106 ραλυ κτλ..
Βαλτε και 600€ τα περαστικα

ΤΕΛΙΚΗ: 3000€
ΑΛΟΓΑ: 180-200
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΜΕτρια , εξαρτατε τα μεταχειρισμενα υλικά ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΠΑΕΙ παντος.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ηλεκτρικα-εγκεφαλος και aircondition

Μου φαίνεται σαν την ποιο "καθαρή" λυση , απλή τοποθέτηση οχι ιδιετερα τιτιζια με περιμενε να ζεσταθει περιμενε να κρυώσει κτλ, no lag .. ΑΛΛΑ χωρις ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ δεν παλευεται .. και ο εγκέφαλος? πως τον προγραματιζεις?

2. Τurbo - Light για την ακρίβια.. κόστος ας μας διαφοτήσουν καποιοι δεν γνωρίζω.. και ας μας πούνε και τιμή για μεταχειρισμένο που ισως βρεθεί. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μου αρέσει η ιδέα των θερμικών φορτίων του τούρμπο και το lag και η δυσχρηστια στο περιμενε να ζεσταθει περιμενε να κρειώσει αλλα τεσπα. Αλλά ειναι μια λύση που μερικοι την θεωρουνε ποια εύκολη και καλή.

ΤΕΛΙΚΗ: ?€
ΑΛΟΓΑ: 180-200
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΚΑΛΗ , εξαρτατε τα μεταχειρισμενα υλικά ΔΥΣΚΟΛΙΑ συντηρησης χρησης λογο θερμικων φορτίων
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: περιμενε να ζεσταθει περιμενε να κρυωσει και extra θερμοτητα στον κινητηρα..

3. Κινητηρας απο 206 RC 180HP
- Πολύ καλη λύση ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ολοκληρο τροπετο (μισό εμπρος αυτοκίνητο) πραγμα δύσκολο. Εψαξα λίγο και βρήκα 206 RC ολοκληρο το αμαξι μεχρι και με 6000 απο εξωτερικό σε πολύ καλη κατασταση. αν το κοψεις σε τροπέτο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τελονεια οποτε μονο τα μεταφορικά.. έστω 1000€ παμμε στα 7000€ , βγαλε και τα αποια λεφτα βγάλεις αν πουλήσεις τα ανταλακτικά του εστω οτι σου κοστίζει 5000.. και 700€ περαστικά. ΑΛΛΑ θα ειναι πολυ καθαρη δουλεια καθότι θα εχεις ΟΤΙ χρειαστεις απο την μηαχνη και απλα θα κατσει στο engine bay το δικό σου.

ΤΕΛΙΚΗ: 5500-6000€
ΑΛΟΓΑ: 180
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΑΨΟΓΗ σαν να πήρες RC μεταχειρισμενο αλλα στο δικο σου αμαξομα
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: κανένα - πολυ καθαρη μετατροπή

να αναφέρω οτι στην περιπτωση αλαγης μηχανης απο το RC ίσως συμφαιρει να μην κοπεί το αμαξι, να βρεθει ενα μεταχειρισμενο (απο ελλαδα καλύτερα για να μην υπάρχουν τελωνία) , να αγοραστει εστω 7500, να γινει τράμπα στις μηχανες με 1000Ε το πολύ και να πουλησεις μετα το RC με την μηχανη σου 1600 110 . Ε του πουστ.. δεν θα πιάσει 3500?? στο χαλαρο.. οποτε το κόστος παει στα 5000..

Δεν ξέρω ειναι πως θα σου κατσουν ολοι αυτοι οι οικονομικοι παραγοντες και τι θα βρεις . Αν εισαι τυχερος και βρεις φτηνο τροπέτο ή Φτηνο RC ισως και με 4000 σου βγει η δουλεια.

Για τα περαστικά ισως οι τιμές ειναι λίγο χαμηλές αλλα δεν μιλαω να γίνει η δουλεια στην αντιπροσωπεια. Αλλα σε καποιο φιλικο συνεργειο που δεν θα σφάξει...

ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ας μου την πειτε. πιθανοτατα εχω πεσει εξω σε αρκετες. χοντρικα μιλαμε παντος.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Για να μπει ο ROTREX πολοι λενε οτι θα υπάρξει προβληαμ με τον εγκεφαλο. ΣΤΟ light turbo δεν θα χρειαστει επαναπρογραματισμος? εκει γιατι δεν θα υπάρξει πρόβλημα?

ΚΑΙ δευτερη ερώτηση. Αν βάλω ROTREX ή Τουρμπο. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να αλαχθει? τα μπεκ ΟΚ το καταλαβαινω αλλιος θα μενει στεγνο το αμαξι. ΑΛΛΑ! η εισαγωγή? πρεπει οποσδήποτε? δεν δουλευει αλλιος? νομιζω οτι δουλευει και αλλιος. Να αναφερω οτι ο γρηγορης που εχει το 106 με τον rotrex εισαγωγή χρησημοποιούσε την πλαστική μεχρι που κανε μια μικρη τρυπουλα και μετα την άλλαξε, αντεξε παντος η πλαστικη αρκετους μήνες και με την τρυπα ακομα μια χαρα δουλευε απλος σφυριζε (σαν σκαστρα!! χαχα Laughing δωρεαν κιολας) , τα φρενα? του 206cc ειναι μια χαρά πιστευω! μπρος πισω δισκοι. αξονας? ιμιαξόνια? δεν θα αντεξουν? πιστευω οτι μια χαρα θα αντεξουν. ισως και ο δισκος-πλατο αντεξει και το σασμαν.

ΑΡΑ φτανουμε στο συμπερασμα οτι τα ΑΚΡΟΣ αναγκαια τα οποια χρειαζοντε αλλαγή ειναι λιγα (μπεκ? επαναπρογραματισμος εγκεφαλου) . ΑΛΛΑ ισως σου βγαινουν προβληματα σιγα σιγα λογο ζορι που θα τρονε τα υπαρχοντα υλικα! το εργαλειο θα λειτουργει ομως.. και ετσι βαζεις τον rotrex με πολύ λιγα λεφτα ακομα και με 2000-2500 χιλιαρικα. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ αντικαθυστας οταν εχεις λεφτα τα διαφορα περιφεριακα οπως εισαγωγη φρενα, σασμαν κτλ. Για μενα ακουγεται πολυ καλη λυση... ετσι κιαλιος μεταχειρισμενο εργαλειο 8 χρονων εχω... δεν εχω κανα 308RCZ!! Laughing να φοβαμαι να το ακουμπησω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: ANAΒΑΘΜΗΣΗ 206- Compressor VS Turbo VS RC Engine Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν εχεις προβλημα στο να πουλησεις το αμαξωμα σου πουλας το τουτου σου,βαζεις τα λεφτα ,που ετσι κ αλλιως θα εδινες για μια τετοια μετατροπη που αναφερεις , κ παιρνεις μια μεταχειρα 206 rc ετοιμο... αν παλι δεν θες να πουλησεις το αμαξωμα σου για χ,ψ,ω λογους τσιμπας τροπετακι απο rc κ το βαζεις πανω κ κανεις τη δουλεια σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πουλάς 7 χιλιάρικα, βάζεις άλλα 5 και παίρνεις το 206RC μεταχείρα...

Και όχι, με το light turbo δεν θα δεις ποτέ τόσα πολλά άλογα!

Και επίσης, απ ότι είδα δεν έχεις συμπεριλάβει στις τιμές τα άπειρα προβλήματα που θα βγάλει το αμάξι στην πορεία.

Τέτοιου είδους μηχανικές βελτιώσεις μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν. Δηλαδή εσύ έχεις εκμεταλλευτεί πλήρως τα 110 άλογα σου και θες παραπάνω;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Το πουλάς 7 χιλιάρικα, βάζεις άλλα 5 και παίρνεις το 206RC μεταχείρα...

Και όχι, με το light turbo δεν θα δεις ποτέ τόσα πολλά άλογα!

Και επίσης, απ ότι είδα δεν έχεις συμπεριλάβει στις τιμές τα άπειρα προβλήματα που θα βγάλει το αμάξι στην πορεία.

Τέτοιου είδους μηχανικές βελτιώσεις μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν. Δηλαδή εσύ έχεις εκμεταλλευτεί πλήρως τα 110 άλογα σου και θες παραπάνω;

+1

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 rc βρίσκω και με 8000€ και το δικό μου όντως 7000-8000 το πουλαω...
εχετε δικιο στα νουμερα
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ καμπριο Laughing Laughing

το απλο 206 σαν αμαξομα δεν με τρελαινει ποια.. (μην το παρετε προσωπικα ηταν το καλυτερο για τιν εποχη του απο ολο τον ανταγωνισμο και ημουν ερωτευμενος αλλα ειμαι καμπριακιας... )

όσο για τα 110 αλογατα.. δεν μου καθοντε ασχημα και πρως θεου το αμαξι ειναι απολαυση να το οδηγας. Απλος ολοι ξερουν οτι οσα αλογα και να εχει θελεις παραπανω (ειμαι ευθειακιας οχι τοσο των στροφων)

απο κει και περα μετατροπες με ατμοσφαιρα μπολικες που μπορω να κανω αλλα παλι θα χτυπήσω τοιχο στα αλογα καπου στα 134 και θα εχω φαει και τοσα λεφτα (φουλ εξαγογη προγραμμα και εκεντρα) ...

ειναι το οτι οδηγάω και το 106 του Γρηγορη που και που και αλλη αισθηση.. Αν ηταν και ποιο βαρυ (οπως το αμαξωμα μου που ειναι 1200 αν δεν κανω λαθος ενω του γρηγορη 750κιλα μονο) το 106 του θα μου αρεσε περισσοτερο γιατι τωρα πεταει κανονικα, μονο για κοντρεσ ειναι
...

οποτε βγαζουμε το συμπερασμα οτι ειτε κανω καμια μετατροπή στο δικό μου απο τις παραπανω, ειτε παιρνω ενα MR2 με 13.000 που εχει νομιζω 145 αλογα.. ΑΛΛΑ να παω σε αλλο καμπριο roadster δεν θελω γιατι 1ον την μεταλικη οροφη δεν την αλαζω για καμια πανινη, και δευτερον το 206 cc ειναι ποιο βολικο και για αμαξι πολης απο οτι ολες αυτες οι roadster σαυρες... και εκεινα τα κουτσικα πισω καθυσματα με εχουθν σωσει απειρες φορες.. Laughing

Αν ειχα 25000 θα επαιρνα ενα 207cc τουρμπο αλλα δεν εχω.. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε λίγο υπομονή μάζεψε λίγα ακόμα και θα αρχίσεις να βλέπεις να πουλάνε τα 207CC 1.6Τ μεταχείρα 18Κ-19Κ μπορεί και ποιό κάτω.
Και θα έχεις και μία καρότσα με 1,5-2 χρόνια στην πλάτη της και όχι 7-8 με το 206 σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην του Γρηγορη δεν ειναι 750 κιλα αλλα σχεδον 900(910 λεει το εργοστασιο).
Εσενα ειναι καπου στα 1250 αν θυμαμαι καλα.

Περι κομπρεσσορ και τουρμπο,με 3-4 χιλιαρικα αποκλειεται να "καθαρισεις".
Το καλο ειναι οτι θα εισαι νομιμος.

Με το μοτερ απο το RC εκτος απο το χαωδες κοστολογιο,δεν δηλωνεται και θελει αρκετη δουλεια για να δουλεψει.

Οποτε η γνωμη μου ειναι να μην προσπαθησεις να φτιαξεις το πρωτο CC/RC και να επενδυσεις στο υπαρχον μοτερ σου που αυριο/μεθαυριο το πουλας και 2000Ε αν θα εχει μεταλλικη εισαγωγη και ολα τα παρελκομενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 16:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To μονο που θα καταφερεις ειναι να δημιουργησεις ειναι ενα εκνευριστικο πηγαδι!

π.χ volvos! Που ουτε κομπρεσορα εχει ουτε τουρμπο!Αλλα εγω βλεπω στυλο δελτιο συνεργιο!

Το να κανεις πειραματα στο μοτερ σου δεν σημαινει οτι εχεις και αξιοπιστια εστω μετρια οπως λες!
Δεν ξερεις ποσο θα αντεξει!Δεν ξερεις ποσα προβληματα θα βγαλει!
Συνεχεια θα σου σπαει τα νευρα! Wink

Οσο για το μοτερ απο RC οπως εχω πει:

ath7 έγραψε:
Αμα ενδιαφερεσαι πες μου να σου στειλω ενα link απο αλλο forum να δεις ενα 14αρακι με 2lt μοτερ! Confused

Ο τυπας εχει σκασει 10 χιλιαρικα για την αγορα
και η μετατροπη γυρο στα 7 χιλιαρικα αρα στα λευτα αγορας του δικου σου!

Βαλε τωρα οτι δεν το εχει χαρει καθολου καθως περιμενε 5 μηνες μεχρι να φτιαχτει + οτι μολις το πηρε εβγαλε του κοσμου τα προβληματα!

Ακομα καθε λιγο και λιγακι ειναι συνεργειο με καινουριο προβλημα!
Και του εχει παει πανω απο 20χιλιαρικα! Confused Confused

Αν σου αρεσουν τα καμπριο οπως λες και δεν θες να το δωσεις για κλειστο κρατα το και παρε ενα Punto GT που για ευθιες ειναι μια χαρα!
Ποσο να εχει το fiatακι τωρα? 2-3 χιλιαρικα? Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 17:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα θες να αρρωστήσεις απογευματιάτικα...

Πάρε να έχεις!
http://www.dp-engineering.nl/EN/projects/206xs_turbo.php

Και αν σου περισσεύουν, πάρε να αρρωστήσεις παραπάνω:
http://www.dp-engineering.nl/EN/projects/206_cc_turbo.php
http://www.youtube.com/watch?v=imInsqFN87Y&feature=channel

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 17:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τη στιγμη που σου αρεσει να το οδηγας οπως λες αστο ετσι οπως ειναι γιατι οτι αλλο και να του κανεις απο αυτα που ειπες (τουρμπο,κομπρεσορ κλπ κλπ) θα περνας πολλες ωρες στο συνεργειο γιατι συνεχεια ολο και κατι θα θελει,ολο και κατι θα βγαινει σιγα σιγα off κλπ κ θα εχεις δωσει πολλα λεφτα για μερικα παραπανω αλογα στην ουσια.... τωρα η λυση του μοτερ ειναι σαφως πιο αξιοπιστη απο τις 2 παραπανω αλλα πρεπει να βρεις καλο μοτερ πρεπει να βρεις καλο μαστορα κ αν σ βγει σκαρτο το μοτερ???αν σ βγει σκαρτος ο μαστορας???? πρεπει φρενα πρεπει στησιμο πρεπει 1002 πραγματα αλλα τι αλλο να κανεις????? πωωωω ρε φουστη μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα ειναι τα ατιμα....... εγω σ λεω χωστα στην εμφανιση κ οχι under the hood....

Επιστροφή στην κορυφή
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 17:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Κάνε λίγο υπομονή μάζεψε λίγα ακόμα και θα αρχίσεις να βλέπεις να πουλάνε τα 207CC 1.6Τ μεταχείρα 18Κ-19Κ μπορεί και ποιό κάτω.
Και θα έχεις και μία καρότσα με 1,5-2 χρόνια στην πλάτη της και όχι 7-8 με το 206 σου.

Αlien στο παραπανω υπαρχει και η αλλη αποψη οπως εκει που πηγαινεις γεματος χαρα την εκδρομη σου με το καλομεταχειρισμενο 207,λεγοντας ποσο τυχερος εισαι που το βρηκες σε καλη τιμη,να σε περασει αερα πατερα ενα 206 ακουγοντας την garett να σου σφυριζει κλεφτικα και εσυ να χεις μεινει με το 207 στο χερι! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 17:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα @@ σου. Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 18:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi ηλιοσπορα οχι πασατεμπο
ποιος ακουει τη μανα μου μετα που γεμισα το τοπο μπροστα στο πισι Laughing

παντως ο κομπρεσορας εχει και ενα επιπλεον καλο μπορει να δουλεψει πολυ χαμηλες πιεσεις του τυπου 0.1-0.2 και να βαλει και νιτρα μετα για εξτρα δυναμη οποτε θες
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 18:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PASALIMANI έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Αlien στο παραπανω υπαρχει και η αλλη αποψη οπως εκει που πηγαινεις γεματος χαρα την εκδρομη σου με το καλομεταχειρισμενο 207,λεγοντας ποσο τυχερος εισαι που το βρηκες σε καλη τιμη,να σε περασει αερα πατερα ενα 206 ακουγοντας την garett να σου σφυριζει κλεφτικα και εσυ να χεις μεινει με το 207 στο χερι! Wink

κ η συνεχεια του ποστ εδω απο εμενα Wink --------> κ εκει που εσυ θα πηγαινεις ηρεμος με το 207 σου θα προσπερασεις ενα 206 τουρμπακι σταματημενο στην ακρη του δρομου το οποιο εντελως κατα τυχη γεννησε και τον ιδιοκτητη του να μαρτυραει την ωρα και τη στιγμη που εδωσε τα 3,4,5 χιλιαρικα ζεστα ζεστα.... το τελος???το θελετε??? το 207 εφτασε στον προορισμο του και το 206 περιμενει την express service Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 18:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=imInsqFN87Y&feature=channel

ΠΩΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΑΧΥΜΕΤΡΟ ΑΠ ΤΑ 50 ΣΤΑ 90;;;;;;;;;; Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 19:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπινάρισμα

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 20:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta nitra einai απλα μετα τα κλεινει για να μη σπασει....
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 21:14:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτό το κοντέρ πάει 50->90->70;

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 21:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α γεια σου απο το σπινιαριμσα βλεπει οτι δε παταει και το ξανακλεινει...\μαγος εισαι?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 22:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεταξύ άλλων, ναι. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης