PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγή κινητήρα στο 307 από 1.6 16ν σε 2.0 16ν 180ps
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 17:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οποτε γίνεται ένας καυγάς ή μια παρεξήγηση, τσουπ, ένας Steve από πίσω.

Σαν ένας από τους λίγους ενεργούς χρήστες τα τελευταία 5 χρόνια, τί να κάνουμε, ένας Steve θα φαίνεται παντού. Είτε με την μορφή volvos είτε με την μορφή soler είτε με την μορφή ath7.
Sidobre έγραψε:
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

Ε τότε τί να συνεχίσουμε να μιλάμε με τέτοια προκατάληψη? Ούτε καν κάθισες να διαβάσεις τί πέχτηκε ούτε με ρώτησες.
Sidobre έγραψε:
Η ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ, Η ΕΓΩ, ΔΙΑΛΕΞΕ! (Στο μεταφράζω: Η το κόβεις και γίνεσαι άνθρωπος, ή ένας από τους δυό μας πέρνει τον πoύλο!)

Υπάρχει περίπτωση να τον πάρεις εσύ?

Τα 40 μου λοιπόν και σε άλλη παραλία για να μην σε κουράζω μιας που βαριέσαι να διαβάζεις Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 17:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρωστε(και οι τρεις) ρε μλκες... Evil

Ξαναρωταω,για ποιον μαστορα λεμε τοσες μερες; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

Ένταξη: 02 Αύγ 2005
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον Πατσεα στον Βολο.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ,ναι... Confused
Βασικα δεν εχω ακουσει κατι κακο,και απο 1-2 αγωνιστικα που εχω δει δεν ειναι και ασχημα,τωρα αν ο Σταυρος ξερει κατι παραπανω,εγω παω πασο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε. Εγώ να ξέρω κάτι παραπάνω? Σε παρακαλώ, με προσβάλλεις!

Ο μαλ**ας είμαι που βρίζει και κράζει συνέχεια Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Όχι ρε. Εγώ να ξέρω κάτι παραπάνω? Σε παρακαλώ, με προσβάλλεις!

Ο μαλ**ας είμαι που βρίζει και κράζει συνέχεια Smile

τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεγε μωρε μλκα να σε χεσω και σενα και το κοπαδι σου... Laughing

Βασικα απο οτι ξερω και εχω ακουσει,το "μελανο" του σημειο ηταν τα προγραμματα...
Παλιοτερα χρησιμοποιουσε εγκεφαλο PS για τα 106/Saxo με διαφορα set up εκκεντροφορων αλλα μετα εμπλεξε με την Powertronic αν θυμαμαι καλα.

Αλλά σχολια ομως δεν εχω ακουσει για να πω οτι εχω αποψη... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες τσιλ αουτ λιγο...

Σταύρε δυστηχώς να αλλάξεις τον τρόπο σου δν γίνεται.Εγω που σε ξερω προσωπικα (εστω και λιγο) μπορω αν δω "παραπερα" στο νοημα των ποστς σου.
Δυστηχως ομως ο τροπος σου,ειναι καπως για τους "νεους".

Τασο,απο την άλλη και συ εισαι απόλυτος.Με το εν λόγω ποστ σου εγινες χειρότερος απο έναν τυπικό "steve".Τουλάχιστο ετσι φαινετε σε μένα.Κάνε ένα κοπο και διάβασε τα υπόλοιπα ωστε να βγάλεις συμπέρασμα...(αν και το χεις βγάλει εδω και καιρό το πορισμα,αλλα τεσπα).

Πάντα η προσωπική μου αποψη η παραπάνω,ασχετως αν γνωριζω το σταυρο και δεν γνωριζω τον τασο ή τον Χ,Ψ.
Θελετε,τη συμμερίζεστε,θελετε τη γράφετε...

Οσο για τον πατσέα τώρα...Εγω απο 2-3 που ξερω/εχω ακουσει (οπως ειπε και ο παγκχελλ) ειναι καλό μαστόρι.
Φυσικα αυτό απο μόνο του δε λεει και τπτ,γιατι πολλοι εχουν φτιαξει 10 αμαξια ονοματα και 100 αμαξια...παρτάλια.

Υ.Γ. οσο για τον φιλο απτο καπνισμένο χωριό,μπορει να ερθει μια μερα θεσνικη,να του πουμε τις ρυθμισεις που βαζουμε στο μαχα (και οχι στο μαχα εκει) στο εξελιξις,να μετρηθει και να λαμψει η αλήθεια.
Την αλήθεια που την φοβούνται πολλοί τελευταια.
Εκει θα φανεί ποιος αερολογεί απτους 2 σας.
Οχι φυσικα για να αποδειξουμε ποιος ειναι ο πιο τσομπάνης,αλλα για να μαθουμε αν οντως εγινε δουλεια και δεν παει τζαμπα το κραξιμο του στιβ,και το δικό σου χρήμα...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω...
Ενα τυπικο κριτηριο απο μοτερ με ραλλοεκκεντρα και πληρες ΦΠΕ εχουμε απο το αμαξι του Τακη.
Οποτε αν το 307 φοραει ιδια εισαγωγη μπορουμε να συγκρινουμε.
Η Θεσσαλονικη κοντα ειναι,Maha υπαρχει οποτε καλη θεληση να υπαρχει και ολα γινονται. Smile

Τζαμπα χαλιεστε αφου λυση υπαρχει. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 18:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve το θεμα πηρε αλλο δρομο. Με πηρε ο Πατσεας και μου ειπε να επικοινωνησεις μαζι του γιατι διαβασε τα οσα παιχτηκαν και θελει να μιλησετε.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με το τα παιδια. παμε δυναμομετρο και βλεπουμε.

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Θα συμφωνησω...
Ενα τυπικο κριτηριο απο μοτερ με ραλλοεκκεντρα και πληρες ΦΠΕ εχουμε απο το αμαξι του Τακη.
Οποτε αν το 307 φοραει ιδια εισαγωγη μπορουμε να συγκρινουμε.
Η Θεσσαλονικη κοντα ειναι,Maha υπαρχει οποτε καλη θεληση να υπαρχει και ολα γινονται. Smile

Τζαμπα χαλιεστε αφου λυση υπαρχει. Very happy

Pughell Thumbs Up kane

connecting people... Big wink

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
Steve το θεμα πηρε αλλο δρομο. Με πηρε ο Πατσεας και μου ειπε να επικοινωνησεις μαζι του γιατι διαβασε τα οσα παιχτηκαν και θελει να μιλησετε.

Όχι φίλε μου, εσύ πήρες, του τα είπες όπως ήθελες, και του είπες και να μπεί εδώ μέσα να τα διαβάσει, γιατί σου θίξαμε τον μηχανικό (δεν γίνεται η πρώτη φορά, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν).

Και στο κάτω κάτω, με ρωτάς εμένα αν θέλω να μιλήσω μαζί του?

Όποιος θέλει να με βρει, με βρίσκει ευκολότατα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Παρ 28 Νοέ 2008, 19:13:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:

Αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ο Σταυρος ξερει καλυτερα...
Αναλογη υποθεση ειχαμε και στο 106 club με τον Αλεπη και τελικα το πραγμα κατεληξε αλλου.

Τεσπα,ελπιζω να βρεθει ακρη.
Ξαναλεω παντως,κανονιστε για δυναμομετρο και ενημερωστε για να ερθω και εγω ή ο Σταυρος(Kane) για ρυθμισεις. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά θέλω να δω που θα καταλήξει όλο αυτό...
δεν τα σβηνω ετσι από περιέργεια...

ΑΡΚΕΙ: να μην ξαναρχισετε τις προσβολές / τις ειρωνίες / τις "κακές" Razz κουβέντες και λοιπα τετοια ομορφα...
ΑΡΚΕΙ: να συζητάτε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.....!!!!!!

Armed Armed

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα παιδια καταντησε μαλ***α αs το κλεισoυμε το θεμα...

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήδη ξεκινήσανε τα πρώτα απειλητικά τηλεφωνήματα Smile

Μωρέ μπράβο χρόνος αντίδρασης! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

ΑΡΚΕΙ: να συζητάτε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...

αχ...πολιτισμέναααααα μαρέεεεεσσσσεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιι το στοιχείο μου!!!

παμε λοιπόν...

Pughell έγραψε:

πολυ σωστό αυτό,εχουμε ηδη μετρησεις απο ποσα αντίστοιχα μοτερ σε νταινο που ειναι αμεσα συγκρισιμα.

307 S16 έγραψε:

χμμ κι ο πατσέας "διαβαζει" το φορουμ ε? τωρα ας μην τη πω τη κακια μου...με καλυψαν οι υπολοιποι

WilDuck έγραψε:

Pughell Thumbs Up kane
connecting people... Big wink

δινουμε και πιπες...

Steve έγραψε:

Και στο κάτω κάτω, με ρωτάς εμένα αν θέλω να μιλήσω μαζί του?

κότα... Laughing

Steve έγραψε:

Όποιος θέλει να με βρει, με βρίσκει ευκολότατα.

αυτό ειναι αληθεια,απλα χρειαζεσαι να σκυψεις και να κατεβασεις το παντελονι,ερχεται μια κρεατόβεργα και μετα 30 κατι ποντους ο ιδιοκτητης της. Laughing Laughing (ετσι λενε εγω δεν κανω τετοια πραματα)

Pughell έγραψε:

Αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ο Σταυρος ξερει καλυτερα...
Αναλογη υποθεση ειχαμε και στο 106 club με τον Αλεπη και τελικα το πραγμα κατεληξε αλλου.

Σωστό,δε θα σωσει το κοσμο ο στιβ και ο καθε στιβ "καιγοντας" τον κώλο του...

Pughell έγραψε:

Ξαναλεω παντως,κανονιστε για δυναμομετρο και ενημερωστε για να ερθω και εγω ή ο Σταυρος(Kane) για ρυθμισεις. Wink

Εσυ,γιατι αμα θυμασαι την τελευταια φορα ο στιβ μας πουλησε,λες και ηταν θεμα ζωης και θανάτου Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 19:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ήδη ξεκινήσανε τα πρώτα απειλητικά τηλεφωνήματα Smile

Καλα,κατεβασε το βρακι σου και αρχισε να γραφεις... Cool
Τα ιδια εκαναν και στον Αντρεα και τελικα δεν εγινε τιποτα.

Οποιος εχει να πει κατι και τον πνιγει το δικιο του απεναντι μας,ας το γραψει εδω.
Εδω μεχρι και ο Αλεπης εγραψε στο 106 club... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2008, 20:01:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Pughell έγραψε:

Εσυ,γιατι αμα θυμασαι την τελευταια φορα ο στιβ μας πουλησε,λες και ηταν θεμα ζωης και θανάτου Laughing Laughing Laughing

Έλα μου ντε! Αφού γούσταρα να σας κάνω πλάκα ο άτιμος! Wink
Pughell έγραψε:
Καλα,κατεβασε το βρακι σου και αρχισε να γραφεις... Cool

Δεν μένει χώρος για το πληκτρολόγιο...
Pughell έγραψε:
Τα ιδια εκαναν και στον Αντρεα και τελικα δεν εγινε τιποτα.

Οποιος εχει να πει κατι και τον πνιγει το δικιο του απεναντι μας,ας το γραψει εδω.
Εδω μεχρι και ο Αλεπης εγραψε στο 106 club... Laughing

Άντε ντε Wink
kane έγραψε:
307 S16 έγραψε:

χμμ κι ο πατσέας "διαβαζει" το φορουμ ε? τωρα ας μην τη πω τη κακια μου...με καλυψαν οι υπολοιποι

Όχι μην τολμήσεις και μιλήσεις, θα αρχίσουν και σε σένα τα απειλητικά τηλεφωνήματα Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 5 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης