PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φρεσκο 207 1.6Τ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 17:13:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bad talk Beer Dizzy2
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 18:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Από και πέρα, ο κατασκευαστής συστήνει 20k για τα λάδια για πολλούς λόγους. Οικολογικούς, οικονομικούς, marketing κλπ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να κρατήσει το αμάξι του για αρκετά χιλιόμετρα, τα διαστήματα αυτά είναι υπερβολικά μεγάλα.

Δεν νομίζω για τον κατασκευαστή που του έφυγε ο κ**ος για να φτιάξει έναν όσο το πιο δυνατόν τέλειο και αξιόπιστο κινητήρα να υπερισχύουν οι οικολογικοί και λόγοι marketing απο την αξιοπιστία του κινητήρα που και καλά θα επιμηκυνθεί απο τις συχνότερες αλλαγές λαδιού, ίσα ίσα, καλύτερο θα έκανε στο marketing της εταιρέιας η φημη αξιόπιστων κινητήρων. Πόσοι αγοραστές πριν αγοράσουν ένα αμάξι ενδιαφέρονται περισσότερο για το κάθε πότε αλλάζει λάδια, παρα για το πόσο αξιόπιστος είναι ο κινητήρας και σε βάθος χρόνου. Για τους οικονομικούς λόγους, δεν το συζητάω, δεν θα τις πληρώσει απο την τσέπη του τις πιο συχνές αλλαγές ο κατασκευαστής, ούτε η Peugeot.
Giannis307 έγραψε:
Το 20.000 χλμ ειναι σε συνθηκες εργαστηριου και οχι καθημερινης χρησης και ειδηκα μεσα σε κινηση...

Shocked Δηλαδή ο κατασκευαστής το έφτιαξε για να δουλεύει μέσα στο εργοστάσιο και να το κάνει βόλτες στον αυλόγυρο!
Ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε δηλαδη. Αν ανοίξεις το βιβλιαράκι που φρόντισε να σου παρέχεται μαζί με το αμάξι, θα δεις ότι λέει ανα 30000 και σε συνθήκες σκληρής χρήσης (αυτό που λες δηλαδή) ανα 20000, άντε και κρατάμε το δεύτερο.
Μην ακούτε τι λέει η κάθε αντιπροσωπεία. Εντάξει και εγώ ο ίδιος, τα αλλάζω ανα 10000, αλλα περοσσότερο για ψυχολογικούς λόγους, μην το παρακάνουμε όμως.
Giannis307 έγραψε:
επισης το 20.000 χλμ ειναι πρωτη αλλαγη και οχι για μια ζωη
Αυτό πάλι που το διάβασες Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 19:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλεπω αρκετες γνωμες περι του θεματος και ολες σεβαστες.
Παντως σημερα δεν προλαβα να παω για την αλλαγη και θα παω αυριο, πριν ξεκινησω το 3μερο μου.
Thanks everybody!!!!!!!!!!

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 19:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
2500 χλμ? και δεν εχεις δει πως παει?ρε θα μπουκωσει το αμαξι θα αρχησει να καιει λαδια...δωστου να αρπαξει δεν τρεχει τπτ
τα λαδια συχνες αλλαγες οσο αντεχει η τσεπη σου ενταξει να μην ειναι κ κατω απο 5000χλμ αλλα οχι κ πανω απο 10.000χλμ
οπως κ τις βαλβολινες καλο θα ταν να τις αλλαζεις που κ που

Υπαρχει κανενας αλλος που να συμφωνει με τα παραπανω γιατι αρχιζω και αγχωνομαι.
Τα ΑΧ και φιατακι τα ειχα παρει μεταχειρισμενα και το σαξαρο μου το ειχα παρει στρωμενο και γι΄αυτο δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο στρωσιματα και πρωτα χλμ.
Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος και οι ερωτησεις μου να αφορουν και αλλους.

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 22:31:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulos6 έγραψε:
android έγραψε:
2500 χλμ? και δεν εχεις δει πως παει?ρε θα μπουκωσει το αμαξι θα αρχησει να καιει λαδια...δωστου να αρπαξει δεν τρεχει τπτ
τα λαδια συχνες αλλαγες οσο αντεχει η τσεπη σου ενταξει να μην ειναι κ κατω απο 5000χλμ αλλα οχι κ πανω απο 10.000χλμ

Υπαρχει κανενας αλλος που να συμφωνει με τα παραπανω γιατι αρχιζω και αγχωνομαι.
Τα ΑΧ και φιατακι τα ειχα παρει μεταχειρισμενα και το σαξαρο μου το ειχα παρει στρωμενο και γι΄αυτο δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο στρωσιματα και πρωτα χλμ.

καλα στο να παθει κακο δεν παιζει οπως το πας αλλα δεν υπαρχη λογος να το πας ετσι...πρεπει να αρχησεις να του δινεις σταδιακα αν κ τωρα εκανες ηδη πολλα χλμ κ εχουν πατησει
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 22:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulos6 έγραψε:
android έγραψε:

Πάτα το δεν παθαίνει τίποτα άλλωστε γι αυτό δεν το πήρες?

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 00:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το φιλτατος MAKIS106turbo intercollernosdirectportinjectror

καλα εσυ αλαζε λαδακι καθε 20.000 και ελα μετα να μου πεις να θα δεις το κοντερ να γραψει εξαψηφιο ποτε...
Περα απο αυτο ποιο ειναι το θεμα σου...?Υπαρχεις για να αμφισβητεις οτι λεει ο καθενας...?Που ξερω οτι ξερω απο κατι πολυ απλο που λεγετε λογικη και εμπειρια παο καμποσα αυτοκινητα δικα μου και οχι...
Επισης καλο θα ηταν να διαβασεις-ψαξεις λιγο τι παιζει με τις ιδιοτητες καθε υγρου που βαζεις στον κινητηρα...ποσο πυ και πως δουλευει...πριν αρχησεις να λες και να κανεις θεο την αντιπρωσωπεια...

υγ1)Κατι αλλο δεν εχεις ακουσει ποτε για μερικα πραγματα που υσχυουν στα χαρτια και στα μαθηματικα και στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν απλα...?Θεωρια σχετικοτητας πχ...στο χαρτι στεκει στη πραγματικοτητα δεν....

υγ2)Μιλα με την Lion... σαν πωλητης εχεις λαμπρο μελλον...! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 09:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
το φιλτατος MAKIS106turbo intercollernosdirectportinjectror

Μόνος σου το σκέφτηκες Question Exclamation Hunter

Giannis307 έγραψε:
καλα εσυ αλαζε λαδακι καθε 20.000 και ελα μετα να μου πεις να θα δεις το κοντερ να γραψει εξαψηφιο ποτε...
Περα απο αυτο ποιο ειναι το θεμα σου...?Υπαρχεις για να αμφισβητεις οτι λεει ο καθενας...?Που ξερω οτι ξερω απο κατι πολυ απλο που λεγετε λογικη και εμπειρια παο καμποσα αυτοκινητα δικα μου και οχι...
Επισης καλο θα ηταν να διαβασεις-ψαξεις λιγο τι παιζει με τις ιδιοτητες καθε υγρου που βαζεις στον κινητηρα...ποσο πυ και πως δουλευει...πριν αρχησεις να λες και να κανεις θεο την αντιπρωσωπεια...
Καταρχήν δεν είμαι εδώ για να αμφισβητώ, αλλα για να συζητάω, και μέρος της συζήτησης είναι και η αμφισβήτηση των απόψεων.
Απ' ότι φαίνεται όμως εσύ είτε δεν διάβασες αυτά που έγραψα, είτε κάνεις οτι δεν τα διάβασες. πχ μου λες ότι κάνω θεό τις αντιπροσωπείες, όταν λέω ότι η κάθε αντιπροσωπεία λέει ότι θέλει. Προφανώς δεν έχεις να σχολιάσεις τόποτα απο αυτά που είπα για τον κατασκευαστή, παρα μόνο ότι σου λέει πότε να αλλάξεις λάδια αν το δουλευεις στον πάγκο του εργοστασίου... Για πες μας λοιπόν εσύ που ξέρεις και έχεις διαβάσει, για πόσα χλμ είναι τα λάδια με προδιαγραφές ACEA A3/B4 και API SL/CF, γιατί εγώ δεν ξέρω...
Αν πιστεύεις ότι η σωστή συντήρηση και η αξιοπιστία ενός κινητήρα, δεν ισχύει στα χαρτιά (του κατασκευαστή), αλλα μόνο στην κρίση του καθενός, τότε...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 12:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Το εχουμε χιλιοσυζητησει αυτο για τα λαδια....Το 20.000 χλμ ειναι σε συνθηκες εργαστηριου και οχι καθημερινης χρησης και ειδηκα μεσα σε κινηση...Εγω παντως σκαρτα 8.000 κανω σε καθε αλλαγη...και μαζι και το φιλτρο.....

Κάνεις πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ !

Οι αλλαγές γίνονται σε αυτά τα χλμ (20,000) σύμφωνα με την Peugeot για δυσμενείς συνθήκες δλδ (στην πόλη,μικρές διαδρομές, κ.λ.π.)
Εαν οι συνθήκες δεν ειναι δυσμενείς (π.χ. ταξίδια ) τότε λέει αλλαγή στα 30.000 χλμ .
Δεν μιλάει πουθενά για συνθήκες εργαστηρίου !!!

READ THE ****IN MANUAL.

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 12:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εδώ και χρόνια βάζω το bp 0-40 αλλά και shell και αλλο ενα δεν θυμάμαι ποιο ήταν μετά τις 8000 είναι σε πολύ χάλια κατάσταση τα λάδια . κατράμι και τα αλλάζω κάθε 10000 max . το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ στην πόλη και στην κίνηση προτιμώ να πάρω ταξί παρά το αμάξι . σκεφτείτε λοιπόν να τα άλλαζα στις 30000 που έλεγε .. το λάδι θα είχε χάσει όλες τις ιδιότητες του ... μπορεί να είναι για άλλες θερμοκρασίες αυτό το 30000 που λέει ο κατασκευαστής . άποψη μου πάντα ! Cool

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 12:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...μου φαίνεται ότι ξεχνάτε οτι δεν ειναι ειναι όλα τα μοτερ ιδια...
και οτι δεν "καταστρεφουν" όλα τα μοτερ με τον ίδιο τρόπο τις ιδιότητες ενός λιπαντικου

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 13:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
έλεγε .. το λάδι θα είχε χάσει όλες τις ιδιότητες του ... μπορεί να είναι για άλλες θερμοκρασίες αυτό το 30000 που λέει ο κατασκευαστής . άποψη μου πάντα ! Cool

Ειναι για τίς θερμοκρασίες σίγουρα της Ελλάδας , μιας και το γράφει στό manual γιά αυτοκίνητο που αγοράστηκε στην Ελλάδα !!!

Το δικό σου αυτοκίνητο δεν ειναι παράδειγμα !!!! Very happy
Το έκανες turbo (απο ότι ειδα) χωρίς να ειναι φτιαγμένο για κάτι τέτοιο . . . Very happy

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 13:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν ειναι turbo ο κινητηρας μου..τα πρωτα λαδια τα αλλαξα στο χρονο μετα απο 15,000 χλμ και μετα απο επιμονη του κονδωρα οτι δεν χρειαζεται πιο νωρις..
Σε αλλη αντιπροσωπεια που πηγα να κανω την αλλαγη μου εγραψε να το ξαναπαω για λαδια μετα απο 10,000 χλμ...
Εδω δεν μπορουν να συννενοηθουν οι ιδιοι θα συννενοηθουμε εμεις μεταξυ μας..
Η ps λεει καθε 30 αλλα επειδη ζουμε σε συνθηκες πολης καθε 20..
Αντε βγαλε ακρη.. Laughing
Εγω οταν πηρα το αμαξι μου τονισαν καθε 20 η μια φορα το χρονο και αυτο για παντα..και ετσι υπολογιζα αφου δεν τα φτανω αυτα τα χιλιομετρα οτι θα το πηγαινω μια φορα το χρονο για ολα και θα ειμαι κομπλε..
@@@@@@@@@
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Σε αλλη αντιπροσωπεια που πηγα να κανω την αλλαγη μου εγραψε να το ξαναπαω για λαδια μετα απο 10,000 χλμ...

Εχεις απόλυτο δίκιο - ο καθένας (ακόμα και στην ίδια αντιπροσωπεία ) λέει ότι του καπνίσει !!! Confused
Εγώ προσωπικά , ακολουθώ ακριβως τα των κατασκευαστών σε ότι όχημα ειχα μέχρι σήμερα ( και πιστεψέ με ειχα πολλά ) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα και γιά πολλά χιλ. χλμ. Very happy Very happy Very happy !!!!

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
tsikis έγραψε:
έλεγε .. το λάδι θα είχε χάσει όλες τις ιδιότητες του ... μπορεί να είναι για άλλες θερμοκρασίες αυτό το 30000 που λέει ο κατασκευαστής . άποψη μου πάντα ! Cool

Ειναι για τίς θερμοκρασίες σίγουρα της Ελλάδας , μιας και το γράφει στό manual γιά αυτοκίνητο που αγοράστηκε στην Ελλάδα !!!

Το δικό σου αυτοκίνητο δεν ειναι παράδειγμα !!!! Very happy
Το έκανες turbo (απο ότι ειδα) χωρίς να ειναι φτιαγμένο για κάτι τέτοιο . . . Very happy

τουρμπάτο είναι τον τελευταίο χρόνο .... Wink
τα υπόλοιπα 4 χρόνια έκανα και πάλι τις αλλαγές στα 10.000 και αυτή τη στιγμή το αμάξι μου δεν καίει ούτε 100 ml λάδι μέχρι την αλλαγή , όσα βάζω τόσα βγάζω ... αλλα χωρίς σκίσιμο ιδιαίτερο , άλλωστε δεν είναι και κανένα τρελό κόστος να αλλάζεις τα λάδια .

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 17:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...μου φαίνεται ότι ξεχνάτε οτι δεν ειναι ειναι όλα τα μοτερ ιδια...
και οτι δεν "καταστρεφουν" όλα τα μοτερ με τον ίδιο τρόπο τις ιδιότητες ενός λιπαντικου

ναι οπως κ να χει μιλαμε για τουρμπατο αμαξι...
δεν σας καταλαβαινω η πεζο καλα λεει 20.000 και δεν λεει 5000 ετσι δεν παω 4 φορες το χρονο στην πεζο να αλλαξω κ να μου ποιασουν τον κ...μια χαρα ειναι τα σερβις...εχεις κ εγγυηση χωρις να πας Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 20:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Birthday Silly Bluegrab Scatter Multi color Morning Black eye Blush Nod Alien2 Devil Cyclops Scratch Evil Mr. Green Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Thumb Down Thumb Down Off Topic Off Topic Locked Locked Dizzy2 Dizzy2 Banned W00t W00t Whip Whip
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 09:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Birthday Silly Bluegrab Scatter Multi color Morning Black eye Blush Nod Alien2 Devil Cyclops Scratch Evil Mr. Green Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Thumb Down Thumb Down Off Topic Off Topic Locked Locked Dizzy2 Dizzy2 Banned W00t W00t Whip Whip

Ποιό τσίρκο ειναι αυτό ? Very happy Very happy Very happy

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 11:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Εχεις απόλυτο δίκιο - ο καθένας (ακόμα και στην ίδια αντιπροσωπεία ) λέει ότι του καπνίσει !!! Confused
Εγώ προσωπικά , ακολουθώ ακριβως τα των κατασκευαστών σε ότι όχημα ειχα μέχρι σήμερα ( και πιστεψέ με ειχα πολλά ) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα και γιά πολλά χιλ. χλμ. Very happy Very happy Very happy !!!!

Σε τι μοτέρ, πόσα χλμ συνολικά και τι διαστήματα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 14:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Σε τι μοτέρ, πόσα χλμ συνολικά και τι διαστήματα;

Στην αντιπροσωπεία μου ειπαν για αλλαγή λαδιών στό 207Rallye :
ο πωλητής όταν το παρέλαβα , να πάω στα 20.000 και ο μηχανικός όταν το πήγα για τον τακτικό έλεγχο , να πάω στά 10.000 χλμ.! Confused

Τώρα αν εννοείς για τα οχήματα (auto-moto) που έχουν περάσει απο τα χέρια μου , ακολούθησα όπως ειπα και παραπάνω , το manual (όχι την αντιπροσωπεία) σε κάθε περίπτωση και ποτέ δεν ειχα πρόβλημα με πολλά χιλ.χλμ σε κάθε ένα απο αυτά . . . Very happy !
Δεν έχει σημασία τι οχήματα ηταν ουτε ειναι σωστό να κατσω να τα γράψω (αν θές με πμ) γιατί ηδη έχουμε ξεφύγει . . . Very happy
απλά αυτό που λέω πρός το φίλο μας soulos6 το καλύτερο ειναι να έχει το MANUAL σαν ευαγγέλιο γιατί
η μαμά Peugeot ξέρει και ειναι υπέυθυνη για το προιον της ! Very happy . . . κανένας άλλος . . . Very happy!

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης