PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

E-Service:Ενίσχυση Επιχ/σεων για Υλοποίηση Ηλ/κών υπηρεσιών.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Οκτ 2008, 16:47:35    Θέμα δημοσίευσης: E-Service:Ενίσχυση Επιχ/σεων για Υλοποίηση Ηλ/κών υπηρεσιών. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι στόχοι της δράσης 2.10.2 είναι:

Ενίσχυση ενεργειών που αποσκοπούν στη διενέργεια εμπορικών συναλλαγών μέσω αυτοματοποιημένης ηλεκτρονικής διαδικασίας και την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες (διαδραστική πληροφόρηση, υποστήριξη ή παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες με ηλεκτρονικά μέσα κλπ.) που αναβαθμίζουν ή επεκτείνουν το προσφερόμενο προϊόν ή υπηρεσία.

Δικαιούχοι

Μεμονωμένες επιχειρήσεις (πλην αυτών με δραστηριότητες σχετικές με την πρωτογενή παραγωγή των γεωργικών προϊόντων, την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες).

Είδος ενίσχυσης

Ενίσχυση επιχειρήσεων για την παροχή εξειδικευμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς το υφιστάμενο και το δυνητικό πελατολόγιο τους.

Ύψος ενίσχυσης

Ο μέγιστος επιχορηγούμενος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενη πρόταση ανέρχεται στα 50.000 ευρώ και το ανώτατο ποσό της επιχορήγησης ανά έργο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ (ήτοι το 60% του μέγιστου προϋπολογισμού).

Ο ελάχιστος προϋπολογισμός ορίζεται στα 5.000 ευρώ.

Φορέας Υλοποίησης / Τελικός Δικαιούχος


Φορέας Υλοποίησης / Τελικός Δικαιούχος είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ ΑΕ) η οποία έχει την ευθύνη της διαχείρισης και της παρακολούθησης υλοποίησης του προγράμματος.

Καταληκτική Ημερομηνία

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29.10.2008, 14:00.

Δικαιούχοι φορείς

Προτάσεις μπορούν να υποβάλλουν μεμονωμένες επιχειρήσεις (όχι ενώσεις επιχειρήσεων), ιδιωτικού δικαίου, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελληνική Επικράτεια.



Απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης:


Οι γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής των δυνητικών δικαιούχων των ενισχύσεων είναι:

-Να είναι υφιστάμενη επιχείρηση με ημερομηνία σύστασης πριν από 01/01/2008

-Κατά την τελευταία τριετία δεν έχει λάβει επιχορηγήσεις απ ό Προγράμματα και Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων που εμπίπτουν στον κανόνα De minimis, τα οποία αθροιστικά μαζί με την αιτούσα επιχορήγηση υπερβαίνουν τις 200.000 Ευρώ (ή 100.000 ευρώ εάν η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο των Οδικών Μεταφορών)

-Η επιχείρηση λειτουργεί νόμιμα, διατηρώντας σε ισχύ όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες λειτουργίας

-Σε κάθε περίπτωση ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε πρότασης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 30% του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.

-Ο έλεγχος των επιλέξιμων – εξαιρούμενων δραστηριοτήτων γίνεται με βάση τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας της επιχείρησης (ΚΑΔ) του εντύπου Ε3 της πλέον πρόσφατης φορολογικής δήλωσης της επιχείρησης.

-Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση που υποβάλλει επενδυτικό σχέδιο προς αξιολόγηση στα πλαίσια της δράσης, θα δηλώσει απαραίτητα στη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση που περιλαμβάνεται στο Φάκελο Υποβολής τα συγκεκριμένα προγράμματα στα οποία συμμετείχε/ εντάχθηκε κατά την τρέχουσα χρήση και τις δύο προηγούμενες χρήσεις, καθώς και το συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων που είχε λάβει σε κάθε περίπτωση, για να ελεγχθεί η συγκεκριμένη απαίτηση.



Διάστημα υποβολής πρότασης

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τις επιχειρήσεις Οι επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλουν την πρόταση τους: κατ’ αρχήν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) και εφόσον ολοκληρωθεί ορθά η ηλεκτρονική υποβολή, εν συνεχεία έντυπα (μέσω ταχυδρομείου – courier – ιδιοχείρως στα γραφεία της ΚτΠ Α.Ε.) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29.10.2008, 14:00.



Συνολικό δικαιούμενο ποσό προγραμμάτων κατάρτισης

Διαθέσιμος προϋπολογισμός για την δράση εκτιμάται αρχικά στα17.000.000,00 €. Το 60% (ήτοι 10.200.000 ευρώ) προέρχονται από δημόσια δαπάνη, ενώ το υπόλοιπο 40% (ήτοι 6.800.000 ευρώ) θα καλυφθεί με ιδιωτική συμμετοχή.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ

Ο μέγιστος επιχορηγούμενος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενη πρόταση ανέρχεται στα 50.000 ευρώ και το ανώτατο ποσό της επιχορήγησης ανά έργο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ (ήτοι το 60% του μέγιστου προϋπολογισμού). Ο ελάχιστος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενη πρόταση ορίζεται στα 5.000 ευρώ. (Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τηρούνται τα επιμέρους όρια ειδικών κατηγοριών υπηρεσιών, όπως αυτά αναλύονται στο Κεφάλαιο 3 του Οδηγού Υποβολής). Το ύψος του προτεινόμενου προϋπολογισμού ανά υποβαλλόμενη πρόταση μπορεί να κυμαίνεται αναλόγως της λύσης, των υπηρεσιών που παρέχονται κλπ. και ως απόλυτο μέγεθος δεν αποτελεί σημείο συγκριτικής αξιολόγησης. Αντίθετα, θα ληφθεί υπόψη η ρεαλιστική εκτίμηση του κόστους της επένδυσης.

Σε κάθε περίπτωση ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε πρότασης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 30% του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.

Οι δαπάνες είναι επιλέξιμες εάν έχουν πραγματοποιηθεί μετά την ημερομηνία προκήρυξης της δράσης.

Το κόστος του ΦΠΑ δεν είναι επιλέξιμο και βαρύνει εξ ολοκλήρου την επιχείρηση. Οι προτεινόμενες δαπάνες στις υποβαλλόμενες προτάσεις θα αφορούν δαπάνες χωρίς ΦΠΑ.



Επιλέξιμες Δαπάνες

Επιδοτούνται οι παρακάτω δαπάνες


1. δαπάνες προμήθειας εξοπλισμού λειτουργίας του e-service

2. δαπάνες λογισμικού

3. τηλεπικοινωνιακές δαπάνες συνδρομής στο ίντερνετ

4. δαπάνες συνδρομής σε υπηρεσίες

5. ενέργειες προώθησης / προβολής

6. υπηρεσίες συμβούλων



Γενικές αρχές

Κάθε επιχείρηση (ξεχωριστό ΑΦΜ) που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση, έχει δικαίωμα να υποβάλλει/ υλοποιήσει μία (1) το πολύ πρόταση έργου. Κάθε πρόταση μπορεί να περιλαμβάνει μια ή περισσότερες εξειδικευμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες (e-services).

Η διάρκεια των έργων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της δράσης δεν είναι δυνατόν να ξεπεράσει το χρονικό ορόσημο της 31/12/2008. Μέχρι την εν λόγω ημερομηνία θα πρέπει να έχει εκδοθεί το σύνολο των παραστατικών των ενισχυόμενων έργων (Δελτία Αποστολής, τιμολόγια, κλπ) καθώς και να έχουν ολοκληρωθεί οι εξοφλήσεις των σχετικών παραστατικών δαπανών.



Πληροφορίες/Αιτήσεις


Οι επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλουν την πρόταση τους: κατ’ αρχήν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) και εφόσον ολοκληρωθεί ορθά η ηλεκτρονική υποβολή, εν συνεχεία έντυπα (μέσω ταχυδρομείου – courier – ιδιοχείρως στα γραφεία της ΚτΠ Α.Ε.) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29.10.2008, 14:00.

και τα παρακάτω δικαιολογητικά, τα οποία η επιχείρηση πρέπει να προσκομίσει στην τράπεζα / ΕΧΜ:



1. Τα έντυπα Ε3 της τελευταίας κλεισμένης διαχειριστικής χρήσης

2. Βεβαίωση Έναρξης Δραστηριότητας της οικείας Δ.Ο.Υ. ή ισοδύναμο έγγραφο

3. Άδεια λειτουργίας ή υπεύθυνη δήλωση περί μη απαίτησης ύπαρξης άδειας λειτουργίας για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

4. Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρωμένη σύμφωνα με το παρεχόμενο υπόδειγμα

5. Νομιμοποιητικά έγγραφα για τον ορισμό νομίμου εκπροσώπου

6. Το σύνολο των απαιτούμενων προσφορών των προμηθευτών.



Για πληροφορίες οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται:

- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε., Ηλιουπόλεως 2-4 (Υμηττός) 172 37 Αθήνα ,τηλ. 213 1300700


-Στην ιστοσελίδα: www.ktpae.gr


Υ.Γ. Σκοπός της παραπάνω ενοτητας ειναι καθαρά προς ενημερωση για καποιους που ισως ενδιαφερονται.



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 20:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

γα** τη πανακολα μου πριν 4-5 μερες το πηρα χαμπαρι απο φιλο

ερωτηση πανο αμα ξερεις
εγω που θελω να παρω καποια λογισμικα μηχανολγικων εγκαταςστασεων και εχω εναρξη πριν 08 υπαγομαι σε τετοιες περιπτωσεις???
αμα ξανακουσεις κατι πες μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 3238
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακη το διαβασα κι εγω.Ειναι ασχετο με αυτο που θελεις και φυσικα καθε μηχναικος θελει.
Εσυ ουσιαστικα επρεπε να κυνηγήσεις την επιδότηση των νεων μηχανικων,αλλα πλεον δεν μπορεις (συμφωνα με αυτο που διαβασα σε σχετικο φορουμ) μιας και εχεις εναρξη πριν το 08.

Και γω δεν μπόρεσα να παρω την επιδοτηση (12.000 σε δυο δοσεις) γιατι εκανα μεν εναρξη το 08 αλλα ειχε ληξει ηδη το προγραμμα εκεινο.

Πάντως ρωτα στα κεντρικα του ΟΑΕΔ και σφύρα μου ,μπας και "τρεχει" κάτι αλλο.
Γενικα στον οεαδ παντως ειναι λαμόγια,υπαρχει χρήμα και δεν θελουν να το παρουμε.
Σκεψου οτι για μας ελεγε πως ενα προγραμμα επιδοτησης 12.000 παλι,ηθελε καρτα ανεργίας,που το ΤΕΕ απαγορεύει να βγαζουν οι μηχανικοι.
Δηλ οτι ναναι,σα να σου λενε ανεθεσε το σε καποιον να το φερει εις περας για να κινειται το χρημα.


Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

γα** τη πανακολα μου πριν 4-5 μερες το πηρα χαμπαρι απο φιλο

ερωτηση πανο αμα ξερεις
εγω που θελω να παρω καποια λογισμικα μηχανολγικων εγκαταςστασεων και εχω εναρξη πριν 08 υπαγομαι σε τετοιες περιπτωσεις???
αμα ξανακουσεις κατι πες μου



Κανουμε αν θελεις πιο λιανα τι εννοεις λογισμικο μηχανολογικων εγκαταστασεων;
Οοσν αφορα τα υπολοιπα αφου εχεις κανει εναρξη πριν το 2008 δεν εχεις προβλημα να συμμετεχεις στο συγκεκριμενο προγραμμα το οποιο να πω οτι πηρε παραταση υποβολης αιτησεων μεχρι τις 7 Νοεμβριου.
Απλα πρεπει να βρεις ατομο που μεσα σε 5 μερες να σου ετοιμασει μελετη.
Προσοχη οσον αφορα το συγκεκριμενο προγραμμα.
Δεν μπορεις να αγορασεις υπολογιστες και σχετικα μηχανηματα.
Αφορα κυριως κατασκευη site με λειτουργιες e-shop και διαφορα αλλα καλουδια.
Υπόψην οτι ετοιμαζονται και νεα προγραμματα οπως το δικτυωθειτε και αλλα για τα οποια τουλαχιστον μπορω να σας κραταω ενημερους μεσω του φορουμ.



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 3238
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο λεω πανο...Το προγραμα που παρουσιασες εχει να κανει με την e-αναπτυξη επιχερήσεων.
Δηλ προσπαθει να ενισχυσει μια υπαρχουσα επιχειρηση με ηλεκτορνικο καταστημα,ονλαιν αγοραπωλησιες,κτλ κτλ κτλ.

Ο τακης θελει χρημα σε μορφη επιδοτησης για να αγορασει σοφτγουερ για τις μελετες που θελει να κανει.

Δηλ το ενα δεν υπαγετε δυστηχως στο αλλο...


Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:35:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Αυτο λεω πανο...Το προγραμα που παρουσιασες εχει να κανει με την e-αναπτυξη επιχερήσεων.
Δηλ προσπαθει να ενισχυσει μια υπαρχουσα επιχειρηση με ηλεκτορνικο καταστημα,ονλαιν αγοραπωλησιες,κτλ κτλ κτλ.

Ο τακης θελει χρημα σε μορφη επιδοτησης για να αγορασει σοφτγουερ για τις μελετες που θελει να κανει.

Δηλ το ενα δεν υπαγετε δυστηχως στο αλλο...



Καταλαβα.
Πανο κανε λιγο υπομονη τοτε.
Ετοιμαζονται καινουργια. Wink



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 3238
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:


Καταλαβα.


κατάλαβες? με εκπλήσσεις ώρες ώρες!!!

Στα σοβαρά τώρα,οποτε ακουσεις κατι σφυράς γιατι εγω προσωπικα βαριεμαι καθε τρεις και λιγο να ασχολουμαι με τον οαεδ.
Οχι οτι με χαλανε 12.000επουλα...μπας και παρουμε κανα gps να μας δει ο θεος Laughing


Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Πάνος έγραψε:


Καταλαβα.


κατάλαβες? με εκπλήσσεις ώρες ώρες!!!

Στα σοβαρά τώρα,οποτε ακουσεις κατι σφυράς γιατι εγω προσωπικα βαριεμαι καθε τρεις και λιγο να ασχολουμαι με τον οαεδ.
Οχι οτι με χαλανε 12.000επουλα...μπας και παρουμε κανα gps να μας δει ο θεος Laughing



Wink


Υ.Γ.Καταλαβαινεις πως εχω μπλεξει και το καθυστερω...
Αλλα θα γινει και συντομα. Wink



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης υπαρχει και το τηλεφωνο Εβραιε σε περιπτωση που θες να ενημερωθεις σε κατι.


Υ.Γ.Εκανα νεο ποστ γιατι αν εκανα επεξεργασια το αλλο σιγα μην το εβλεπες.



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pano εγω θελω αγορα λογισμικου
σα να λεμε windows Wink
οχι μηχανηματα

με καλυπτει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
pano εγω θελω αγορα λογισμικου
σα να λεμε windows Wink
οχι μηχανηματα

με καλυπτει?



Νομιζω οχι.
Αν θελεις ομως αυριο πρωι να ρωτησω σιγουρα 2 παιδια που συνεργαζομαι με εταιρεια για δικτυα ετσι ωστε να σου δωσω 100% απαντηση.



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 22:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενω τηλ Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Δημοσιεύσεις: 1323
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 09:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volve δε σε καλύπτει. καλύπτει ιντερνετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της επιχείρησης.

εδώ το λέει σαφώς ότι δεν καλύπτει αγορά τερματικών pc για την επιχείρηση, προγράμμα crm κτλ..

είναι εξωστρεφής δράση


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 10:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρε και εγω αυτο διαβασα για αυτο δεν ειχα ασχοληθει...

λες να βαλεις το r40? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002
Δημοσιεύσεις: 3013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 10:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη το μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να παρεις πι σι με το προγραμμα δικτυωθειτε, σαν μηχανικος εχεις το δικαιωμα.

Για την επιδοτηση απο οαεδ, για να καταλαβετε τι λαμογια ειναι, το προγραμμα για το 2006 το βγαλανε μεσα του 2007, και επειδη εγω ειχα εναρξη 31-12-2005(για μια μερα δλδ) δε με δεχτηκαν, παρα το οτι εκανα και ενσταση!


Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Δημοσιεύσεις: 1323
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 12:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μωρε και εγω αυτο διαβασα για αυτο δεν ειχα ασχοληθει...

λες να βαλεις το r40? Laughing


ναι, να το έβαζα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης Laughing

"και τώρα θα δούμε το εισαγωγικό video εκμάθησης του Nurburgring..."


τελειώνω σήμερα - αύριο δύο προτάσεις για το e-services...


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 19:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να σβηστει η συγκεκριμενη ενοτητα μιας και ο χρονος υποβολης αιτησεων εχει ληξει καιρο.
Εκτος αν θελετε να μεινει για καθαρα λογους αρχειου,που δεν νομιζω οτι χρειαζεται κι ολας.



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,2839s (PHP: 68% - SQL: 32%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on