PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

περναει κτεο????
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vasillis17 (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106GTI(2003)

Ένταξη: 03 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 00:49:40    Θέμα δημοσίευσης: περναει κτεο???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις αν βγαλω το καζανακι και βαλω στη θεση του καποια σολινα αν περναει κτεο???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 01:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυσκολα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
δυσκολα... Wink

Εως και αδυνατα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή εστω... "ακριβα"... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται πιο καζανάκι θα βγάλει....

Το τελικό ούτε απ'έξω δεν πρόκειται να περάσει. Το μεσαίο κάτι μπορεί να γίνει...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 02:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Λεμε για να περασει ΜΕΣΑ απο το κτεο μανθο, οχι "ΑΠΈΞΩ! " Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 09:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Εξαρτάται πιο καζανάκι θα βγάλει....

Το τελικό ούτε απ'έξω δεν πρόκειται να περάσει. Το μεσαίο κάτι μπορεί να γίνει...

Θα συμφωνησω με τον Τασο. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 10:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Λεμε για να περασει ΜΕΣΑ απο το κτεο μανθο, οχι "ΑΠΈΞΩ! " Laughing Laughing

εεε από μέσα περνάει... κανονικά... μπαίνει απ την μια ... βγαίνει απ την άλλη... μετριέται κιόλας... αλλα κάνουν πως δεν βλέπουν αυτό που μετράνε... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 15:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλεον επειδή τα πράγματα εχουν σφίξει,ενα αυτ/το περνάει για να "περασει" απτο κτεο κανονικά.
Δηλ δημιουργήται κανονικά αρχείο και φακελος για το αυτ/το κτλ κτλ κτλ.Απλα οι ελεγκτές εκεί βαφτιζουν τις μετρησεις σε "μαμα",οπως βαφτιζουμε εμεις τα κοκορετσια σε φακές τετάρτη και παρασκευή...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 16:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ,στο saxo μου παντως δεν ηξερα αν περναει(μεσαιο και τελικο gr n) κανει αρκετη βαβουρα και το πηγα σε ιδιωτικο λογο του οτι θα εκανα 1 δεκαλεπτο και με βολευε η αποσταση.με το που φτανω βαζω ενα υπευθυνο να το ακουσει και μου λεει ετσι και ετσι,του λεω δεν εχει ετσι και ετσι η το περνας η το παω στο δημοσιο και τους δινω και εικοσαρικο αμα ειναι να το κοψεις να φυγω,εε τοτε νταξει αμα ειναι να το περασουμε μου λεει Mr. Green Mr. Green Mr. Green .να φανταστητε ουτε πυροσβεστηρα ειχα ουτε φαρμακεια ουτε τιποτα. 48 ευρο και 15 λεπτα ελενχος ουτε λαδωμα ουτε τιποτα Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 22:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ περιεργο φιλε...
δεν ρισκαρει ευκολα καποιος το μαγαζι του...
στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο... Crying or Very sad

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 22:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
πολυ περιεργο φιλε...
στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο... Crying or Very sad

ευκολα οχι,αλλα για 50ε χ 4 αμαξια τη μερα,ητοι 200ε με 6 μερες 1200 επι 4 εργασιακες βδομαδες 4800 ,αντε πες τα μισα ναναι 2400 παντελονι μαυρα και αραχνα...πιστεψε με το ρισκαρεις...

Οπως πολλοι οχι ακριβως συναδελφοι σου,βλ.τροχαιοι παιρνουν ομορφα κι ωραια 50ρακια μεσα απο τα διπλωματα πολιτων.
Φυσικα και να πεσουν σε καναν περιεργο,αντε να τους κανουν μια επιπληξη και να πληρωοσυν και 200ε προστιμο...

Με πιανεις σταμάτη παιδί μου?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 00:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
εεε από μέσα περνάει... κανονικά... μπαίνει απ την μια ... βγαίνει απ την άλλη... μετριέται κιόλας... αλλα κάνουν πως δεν βλέπουν αυτό που μετράνε... Laughing

Αυτά δεν γίνονται παντού. Και γίνονται κατά πλειοψηφία στα δημόσια Exclamation
Kane έγραψε:
πλεον επειδή τα πράγματα εχουν σφίξει,ενα αυτ/το περνάει για να "περασει" απτο κτεο κανονικά.
Δηλ δημιουργήται κανονικά αρχείο και φακελος για το αυτ/το κτλ κτλ κτλ.Απλα οι ελεγκτές εκεί βαφτιζουν τις μετρησεις σε "μαμα",οπως βαφτιζουμε εμεις τα κοκορετσια σε φακές τετάρτη και παρασκευή...

Αν θες τη γνώμη ενός ελεγκτή, αυτό το "βάπτισμα" των μετρήσεων που λες, εκτός απο το ότι είναι δύσκολο να γίνει, καθώς δεν μπορείς να επέμβεις στα ήδη μετρημένα μεγέθη (δεν σε αφήνει το λογισμικό, εκτος αν έχεις κάνει κομπίνα, που πάλι μπορεί να σε τσακώσει το Υπ. Μεταφορών) παρά μόνο να επηρεάσεις κατα κάποιο τρόπο τις μετρήσεις -όχι πάντα-, δεν έχει και νόημα να το κάνεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι μαμα, παρά μόνο σε αυτοκίνητο που έχει πραγματικά πρόβλημα κατά τις μετρήσεις στα μηχανήματα, δηλαδή φρένα, αμορτισέρ, ευθυγράμιση κλπ. απο κει και πέρα στο χαμηλωμένο, ή με φαρδύτερα λάστιχα, ή με εξάτμιση, ή,ή, αν θες να το βοηθήσεις, απλά δεν αναγράφεις έλλειψη που έχει να κάνει με οπτικό έλεγχο.
LIONKING έγραψε:
παιδια ,στο saxo μου παντως δεν ηξερα αν περναει(μεσαιο και τελικο gr n) κανει αρκετη βαβουρα και το πηγα σε ιδιωτικο λογο του οτι θα εκανα 1 δεκαλεπτο και με βολευε η αποσταση.με το που φτανω βαζω ενα υπευθυνο να το ακουσει και μου λεει ετσι και ετσι,του λεω δεν εχει ετσι και ετσι η το περνας η το παω στο δημοσιο και τους δινω και εικοσαρικο αμα ειναι να το κοψεις να φυγω,εε τοτε νταξει αμα ειναι να το περασουμε μου λεει .να φανταστητε ουτε πυροσβεστηρα ειχα ουτε φαρμακεια ουτε τιποτα. 48 ευρο και 15 λεπτα ελενχος ουτε λαδωμα ουτε τιποτα

Αν ερχόσουν σε μένα θα σου έλεγα ότι για την εξάτμιση δεν θα σε κόψω, αλλα, αν έχεις σοβαρό πρόβλημα, πχ. σε φρένα, τιμόνι, λάστιχα, ψαλίδια, ή τέλος πάντων κάτι επικίνδυνο, θα σε κόψω, αν μου απαντούσες ότι θα πας στο δημόσιο, θα σου έλεγα στο καλό και περαστικά Wink
stamatis_vts έγραψε:
πολυ περιεργο φιλε...
στο λεω γιατι εμενα με σουταρανε απο ιδιωτικο κτεο...

Πολύ περισσότερο την υπογραφή του Exclamation
Kane έγραψε:
ευκολα οχι,αλλα για 50ε χ 4 αμαξια τη μερα,ητοι 200ε με 6 μερες 1200 επι 4 εργασιακες βδομαδες 4800 ,αντε πες τα μισα ναναι 2400 παντελονι μαυρα και αραχνα...πιστεψε με το ρισκαρεις...
Οπως πολλοι οχι ακριβως συναδελφοι σου,βλ.τροχαιοι παιρνουν ομορφα κι ωραια 50ρακια μεσα απο τα διπλωματα πολιτων.
Φυσικα και να πεσουν σε καναν περιεργο,αντε να τους κανουν μια επιπληξη και να πληρωοσυν και 200ε προστιμο...

Υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν, γνήσιοι "Ελληνάρες", και αυτό θα αργήσει πολύ να αλλάξει, αν αλλάξει ποτέ! Και φυσικά, όλο τους το ρίσκο είναι να μην τους την κάτσει κάνας Ευαγγελάτος, ή Τριανταφυλλόπουλος, κατά τα άλλα θεωρούν τους εαυτούς τους ευσυνείδητους που έχουν υπογράψει ως ασφαλή και αφήνουν να κυλοφορούν στο δρόμο τα κάθε είδους σαράβαλα, χωρίς φρένα, φώτα κλπ και όποιον πάρει ο χάρος Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 01:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε 150 ευρα δεν χρειαζετε καν να οερασει κοντα απο το κτεο....Ολα ερχονται σπιτι... Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 02:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Mε 150 ευρα δεν χρειαζετε καν να οερασει κοντα απο το κτεο....Ολα ερχονται σπιτι... Cool Cool

Και έτσι και αυτός είναι ευχαριστημένος που τα τρώει στην υγειά σου, και εσύ που τα δίνεις και πιάνουν τόπο! Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 06:11:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα....Το κτεο (Ελλαδας) ειναι αλλος ενας θεσμος για να βγαζει το κρατος μαζι με τα τεκμηρια τους δασμους κλπ κλπ...Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι...Και αποσο ξερω μονο Στο Ελλαda πληρωνουμε για να γινει ελενχος....οποτε φιλε μου ειδηκα αν δεν εχεις χρονο να πας να το περασεις δινεις την αδεια και τοχρημα και επιστρεφουν ολα περασμενα με κ.ε.κ. και δωρο τα αυτοκολλητακια της πινακιδας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 11:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Και παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα....Το κτεο (Ελλαδας) ειναι αλλος ενας θεσμος για να βγαζει το κρατος μαζι με τα τεκμηρια τους δασμους κλπ κλπ...Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι...Και αποσο ξερω μονο Στο Ελλαda πληρωνουμε για να γινει ελενχος....οποτε φιλε μου ειδηκα αν δεν εχεις χρονο να πας να το περασεις δινεις την αδεια και τοχρημα και επιστρεφουν ολα περασμενα με κ.ε.κ. και δωρο τα αυτοκολλητακια της πινακιδας...

Το δημόσιο ΚΤΕΟ ίσως είναι ένας τρόπος για να βγάζει το κράτος λεφτά, καθώς πληρώνεις, και έλεγχος δεν γίνεται, είναι επίσης ένας τρόπος για να πλουτίζουν κάποιοι δημόσιοι υπαλληλοι με τα λεφτά σου. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ δίνει ένα μέρος του ποσού στο δημόσιο.
Τώρα εάν εσύ είσαι σε θέση να ξέρεις καλύτερα απο ένα συγλισιόμετρο αν το αυτοκίνητό σου θέλει ευθυγράμιση, καλύτερα απο έναν καυσαναλυτή αν το αυτοκίνητο σου έχει πρόβλημα στα καυσαέρια, καλύτερα απο ένα φρενόμετρο, αν το αυτοκίνητό σου δε φρενάρει σωστά, καλύτερα απο ένα τζογόμετρο, αν έχεις τζόγους, και πολλά άλλα, τότε για σένα το ΚΤΕΟ είναι άχρηστο, αλλά κάποιος πρέπει να τα πιστοποιεί όλα αυτά, και όχι να μένουμε στη γνώμη σου. Κάποιος πρέπει να μπορεί να διαγνώσει προβλήματα που οι περισσότεροι οδηγοί αγνοούν για το αυτοκίνητό τους, ή απλά δεν τους καίγεται καρφί και να τους αναγκάζει να τα επιδιορθώνουν, τουλάχιστον για την ασφάλεια των άλλων. Και απ' όσο δεν ξέρεις μόνο στη Ελλάδα υπάρχει τεχνικός έλεγχος, καθώς υπάρχει σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες και μάλιστα ανα χρόνο! Το μόνο που υπάρχει μονο στο Ellada είναι η νοοτροπία και το λάδωμα Exclamation
Εσύ φίλε μου είσαι ένας απ' αυτούς που το διαιωνίζουν, αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλοί, οι οποίοι προτιμούν αντι να δώσουν 150ε νταβατζιλίκι, δίνουν 40-50ε και μαθαίνουν σε τι κατάσταση βρίσκοντα αρκετά μέρη του αυτοκινήτου τους που δεν φαίνονται με το μάτι, ούτε στο δρόμο. Και μάλιστα κάποιοι ακόμη πιο πονηροί πλέον προτιμούν να φέρουν το μεταχειρισμένο πχ αυτοκίνητο που πρόκειται να αγοράσουν στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ, όχι για έλεγχο κτεο, αλλα για να πληρώσουν και να μάθουν τι αγοράζουν (εκούσιος έλεγχος). Αλλα είπαμε, στο Ellada είμαστε ακόμη πολύ πίσω...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thanos75x (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 30 Απρ 2008
Τόπος: Βόλος - Μαγνησία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 11:28:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 +1
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 13:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως παιδιά με πέρασαν χωρίς μία , και είχα φιμέ , θόρυβο και μια ολόκληρη μετατροπή κάτω απο το καπό αλλά απο καυσαέρια ήμουν άριστος ..... μου έκανε λίγο τον δύσκολο αλλά με πέρασε χωρίς να του δώσω τίποτα . τώρα αν πέσω σε κάποιον άλλον ... δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει !

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2008, 17:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη χαλάρωσε λιγουλάκι...

Η πελατειακές σχέσεις,γιατί επι τούτο πρόκεται γνωρίζεις πως ειναι αμφίδρομες.
Η κάνεις οτι δεν το γνωρίζεις γιατί ετσι σε βολευει.

Δεν ειναι οτι φταίμε εμείς (ο καθενας με το λιθαρακι του) και τα δημοσια/ιδιωτικα κτεο ειναι οι άγιοι.
Μη παιζεις με την νοημοσύνη μας επειδή αν θυμαμαι καλα εσύ τρως ψωμάκι απο κει μεσα (εχω την εντυπωση).
Για πες μου,γνωρίζεις οτι τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτ/τα με δελτίο αγωνιστικής ταυτότητας ΔΕΝ περνάνε κτεο?
Πες μου εσύ που ολα τα γνωρίζεις πως γίνεται αυτο...
Ειναι υποχρεωμένοι ολοι οι αγωνιζόμενοι να λαδώνουν,επειδή σύμφωνα με το κτεο ενα αγωνιστικο δεν περνάει ελεγχο λογω καυσαερισων/ισως φουσκωματων/αναρτησεω/παραποιηση αμαξωματος κλπ κλπ...

ΕΚΤΟΣ και αν θεωρεις οτι οποιοδήποτε αγωνιστικο δεν ειναι σε καλη κατασταση γιια να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Οποτε βλεπε τα πράγματα λιγο αντικειμενικα και αφησε τα γραπτά λογύδρια...

Giannis307 έγραψε:
Εκτος αυτου δεν νομιζω το κτεο να ξερει καλλητερα αν το αυτοκινητο που οδηγας ο ιδιος ειναι ενταξη η οχι

εισαι περα για περα ακυρος...
και γω με σειρα μου συμφωνα με τη λογικη σου "εκτος αυτου δε νομιζω εσυ να ξερεις καλυτερα αν στο σπιτι μου πρεπει να βαλεις 1 ή 2 κλιματιστικα των ταδε btu,επειδή το σπιτι ειναι δικο μου κι εγω ξερω"
Γκέγκε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης