Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
lionking(t) (anestis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)
Ένταξη: 25 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 11:04:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σταυρε και για τα δυο αλλα πιο πολυ για να τοποθετησω το προγραμμα.Ευχαριστω παντως για την προταση.Τεσπα,κατι θα κανονισω γιατι μπορει να κατεβω και Αθηνα.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 11:11:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παντως θα ξαναρθουν συντομα! φυσικα για να μη παιζουμε σπασμένο τηλέφωνο,μιλάς απευθειας με στελιο-σαλεξ!
Υ.Γ. και για την δοκιμη που σου ειπα,μη ντραπείς,εδω κουφάλια ειναι το αυτ/το και ειναι φιλος,οποτε εχουμε το θάρρος.(ειναι και παλιοκοντρακιας ,σορυ,εξελικτής μοτερ ηθελα να πω).
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis23 (AKIS) Τρελλαμένο μέλος

Fabia RS DSG etuned
Ένταξη: 01 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 579 Τόπος: SALONICA
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 00:25:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η διαφορα ειναι απιστευτη αν αναλογιστεις οτι εγινε μονο software αναβαθμιση. Παντως εγω προς το παρον ξεχναω εξατμιση κτλ και παω για φρενα. Περιμενω συμβουλες απο τους γνωστες στο αναλογο τοπικ.
PS: Kane φιλε μου περιμενω προτασεις με κοστολογια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
denlafkas (dionisis) Μέλος

207rally2008
Ένταξη: 25 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 170 Τόπος: lefkada
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2008, 12:11:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχην σαs χαιρετω ολουs!αν κ ειμαι καινουργιο μελοs στο forum τουλαχιστον εδω κ 3 μηνεs παρακολουθω ολεs τιs συζητησειs κ σαs γνωριζω... στο θεμα μαs τωρα, εφτιαξα το προγραμμα στα παιδια εξαιρετικοι επαγγελματιεs(ολοκληρη Κυριακη τουs χαλασα).το σημαντικοτερο ομωs ειναι οτι το αμαξι δεν εχει καμια σχεσει με πριν πυραυλοs εγινε πεμπτη τωρα=τριτη πριν!!!!καταναλωση λογικα πλαισια(αναλογα πωs το παs βεβαια)εχω κανει ωs τωρα 3.000xlm με το προγραμμα κ δεν εχω το παραμικρο προβλημα 
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2008, 15:56:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πωπωωπ,μεχρι τη λευκάδα εφτασαν τα σκυλια τα μαύρα? μωρε μπράβοοοο...Ε ρε τι σου κανει η παντόφλα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2008, 15:30:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παίδες μόλις πήρα στα χέρια μου το RC μου με το πρόγραμμα από τα παιδιά!Καταρχάς ενά ευχαριστώ στα παιδιά για την εξυπετικότητα και τον σεβασμό που δείχνουν στην ξένη περουσία!Νομίζω ότι είναι το πρώτο που πρέπει να τονίσω!από εκεί και πέρα αν και δεν μπόρεσα να ανοίξω σωστά το αυτοκίνητο λόγο κίνησης ΄δείνει την αίσθηση ότι πραγματικά είναι έτοιμο να καταπιεί την άσφαλτο!!!Το βραδάκι θα βγω με πιο χαμηλή σαφώς θερμοκρασία και θα στείλω εντυπώσεις.Στέλιο υπέρευχαριστώ και πάλι!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2008, 01:06:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μεγειες
μεγειες!! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2008, 14:57:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάνθος thanks φίλε!Την επόμενη φορά που θα κανονίσετε training day όπως χθες ρήξε ένα σήμα...Όσο αναφορά το αμάξι υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη!Απλά να σας αναφέρω ότι η 2α φτάνει κοντά στα 100χλμ και η 3η περίου τα 140.Το θέμα είναι όμως ότι τα πιάνει πολύ γρήγορα και ο κόφτης ανεβαίνει γραμμικά χωρίς να σε 'παρατάει' σε κάποιο φάσμα στροφών.Από 5η και 120χλμ μέχρι τα 180χλμ που τα πιάνει πολύ γρήγορα νίωθεις ότι το αμάξι επιτχύνει αρκετά δυνατά...Ανυπομονώ να κάνω κάποια χλμ ακόμα να στρώσει καλά ώστε να δω τις δυνατότητες του και με ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Morfeas (Κωνσταντίνος) Μέλος

207 gt
Ένταξη: 11 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 134
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 01:41:00 Θέμα δημοσίευσης: fw |
|
|
Το αμάξι εάν το προσέχουμε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είμαι ο πρώτος που το έβαλε έχω κάνει σχεδόν 19000 χιλιόμετρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από την σχάστρα που από την πολύ πίεση τα έχει παίξει και ακούγετε περισσότερο τώρα.Σήμερα για να προλάβω τον αγώνα ερχόμουν τέρμα γκάζι πρώτη φορά(Αθήνα-Λουτράκι) το gps έγγραφε συνέχεια πάνω από 223 πραγματικά φυσικά όπου μπορούσα να πάω και όπου είχε επαρκή φωτισμό. Μόλις έφτασα άνοιξα το καπό να δω την τουρμπίνα και ήταν κατακόκκινη, το άφησα στο γκαράζ να κρυώσει και μετά από 7 λεπτά περίπου πάω να κοιτάξω πάλι και το χρώμα της ήταν κανονικό οπότε το έσβησα. Έφαγε τρελό λιώσιμο σήμερα αλλά το προσέχω και όταν είναι κρύο ποτέ δεν το ανοίγω. Το πρόγραμμα το παιδιών είναι πάρα πολύ καλό και αν προσέχουμε δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας .Και τζάμπα έτρεχα αφού δεν ρίξαμε 3 στον Ολυμπιακό !!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 09:13:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να προσέχετε στα τελικιάσματα διαρκείας με τα τουρμπίσια... 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 11:22:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχει αναγκη αφου δουλευει πιο πλουσιο απο μαμα ψηλα
το θεμα ειναι θερμοκρασιες και αντοχη τουρμπινας
απο οσο λεγαμε με στελιο εχει σκεφτει μια πατεντα με σκαστρες που μοιαζουν παρα πολυ με του vag οποτε αν πετυχει θα αλλαζετε σκαστρες με τα μισα λεφτα και θα εχετε μια απο s3... Που θα αντεχει μεχρι 280αλογα
η συνέχεια για τις σκαστρες εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=281123#281123 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 13:27:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα εχω κατα νου ενα συστημα για ψυξη της τουρμπινας καθως το συζητουσαμε με εναν φιλο και το μονο που μενει ειναι να τσεκαρουμε παροχες,κλπ οποτε θα λυθει και μερος αυτου του προβληματος.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 16:29:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Βασικα εχω κατα νου ενα συστημα για ψυξη της τουρμπινας καθως το συζητουσαμε με εναν φιλο και το μονο που μενει ειναι να τσεκαρουμε παροχες,κλπ οποτε θα λυθει και μερος αυτου του προβληματος.  |
πουσαι θανααααααααααααασσσσσσσσσηηηηηηηη,που σαι θανααααασσσσση,ηθελα να σε γνωριζα πριν η τουμπιιιιινααααααα σπαααααασσσσσειιιιιιιι...
volvos έγραψε: |
απο οσο λεγαμε με στελιο εχει σκεφτει μια πατεντα με σκαστρες που μοιαζουν παρα πολυ με του vag οποτε αν πετυχει θα αλλαζετε σκαστρες με τα μισα λεφτα και θα εχετε μια απο s3... Που θα αντεχει μεχρι 280αλογα |
αντε ντε! ρε βολβε,δεν τα παρατας ολα και να γινεις ντιλερ των παιδιων? ασχημα θα ΣΕ/ΣΟΥ κάτσει? 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 18:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Βασικα εχω κατα νου ενα συστημα για ψυξη της τουρμπινας καθως το συζητουσαμε με εναν φιλο και το μονο που μενει ειναι να τσεκαρουμε παροχες,κλπ οποτε θα λυθει και μερος αυτου του προβληματος.  |
Η τουρμπίνα έχει ηδη κύκλωμα ψύξης με ξεχωριστή αντλία νερού η οποία λειτουργεί ακόμα και αν σβήσει ο κινητήριας.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 09:57:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα αυτο με την ψυξη νερου μου το ειχαν πει απλα θελω να πιστευω οτι με την επιπλεον ψυξη με αερα ισως αποφευχθουν εντελως τα φαινομενα ερυθροπυρωσης του κελυφους...
Υ.Γ. Δεν το συζητουσα με τον Θαναση ρε χαμενε Σταυρε.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thanos75x (Thanos) Μόλις έγραψα

207 RC
Ένταξη: 30 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 48 Τόπος: Βόλος - Μαγνησία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 11:39:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα. Καιρο ειχα να γραψω στο forum...
Τις προαλλες που πηγαινα Λαρισα με μαμα RC που εχω μεχρι στιγμης το GPS maximum που ειδα ηταν 224km/h και μετα χτυπουσε ο κοφτης κλασικα. Το εκανα τεστ με το cruise control και με οτι ταχυτητα του εβαζα να πηγαινει παντα εδειχνε μια διαφορα 3~4 km πιο κατω. Αρα συμπερανα οτι το κοντερ μας δεν κλεβει σε σχεση με αλλα μοντελα που δειχνουν περισσοτερο και πανε με λιγοτερο (με GPS).
Υπολογιζα χωρις GPS απο οσο μου εδειχνε παντα το κοντερ να ειμαι τελικη στα 227 περιπου αφου δεν αγγιζε η βελονα τα 230 ποτε!
Αυτο το επιβεβαιωσα με το GPS αφου ειδα οτι οταν γραφει 224 ειμαι λιγο παραπανω 3~4 Km.
Ειχα στειλει στον Αργυρη PM και μου προτεινε να βαλω ενα γραναζι 5ης για να μακρυνω την τελικη ωστε να μη με σταματαει ο κοφτης.
Αργυρη παρηγγειλα το σετ γραναζιων και οντως εκανε οσο μου ειπες 103€ και στο service στα 10000 θα το περασω να δω τι θα δειξει και με GPS παλι.
Ηθελα να σε ευχαριστησω και δημοσια για το χρονο σου που ασχοληθηκες μαζι μου και αν και θα ηθελα να κατεβω να μου περασεις εσυ το γραναζι δυστυχως δεν θα μπορεσω αρα οταν καποια στιγμη βρεθουμε απο κοντα (ισως ανεβεις εσυ Βολο) χρωσταω κερασμα!
Τωρα οσον αφορα το προγραμμα πιστευω να καταφερω να μαζεψω κανα φραγκο γιατι με την οικοδομη που χτιζουμε εχουμε πολλες τρυπες ανοιχτες  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 14:46:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοφτιαζε μαμα RC την 5η; Και εβγαλε και 225 χλμ; Ωρε μπραβο...Και δεν του φαινεται...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 18:47:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | thanos75x έγραψε: | αν και θα ηθελα να κατεβω να μου περασεις εσυ το γραναζι |  |
Ο Steve αρχισε να αναρρωνει ή μου φαινεται;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 22:21:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|