PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΚΑΖΙΟΥ ΣΕ 207 GT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 23:33:30    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΚΑΖΙΟΥ ΣΕ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει γιατι εχω αρρωστησει με αυτην την κατασταση!εχω ενα 207 gt αγορασμενο τον ιουλιο του 2007,απο την αρχη το αμαξι ειχε προβλημα με την αποκριση του γκαζιου,κοντα στις 15.000χιλιομετρα εκανα το απαραιτητο update στο λογισμικο του εγκεφαλου κ η διαφορα μπορω να πω εγινε,παλι ομως το αμαξι δεν ηταν σωστο(εχω οδηγησει του αδερφου μ και αλλα κ υπαρχει διαφορα),αλλαξαμε ηλεκτροβαλβιδα,εννοειται στην εγγυηση κ πιστευα πως εστρωσε!Οταν ειναι κρυο το αμαξι ειναι μια χαρα,αν ζεσταθει ομως κ δουλεψει λιγο στο ρελαντι γινεται παλι το ιδιο.θελω να σημειωσω οτι αυτο το παρατηρω μονο οταν κινουμαι στην πολη,εξω απο αυτην ολα μια χαρα!εβαλα προγραμμα στον δημητριαδη κ εξατμιση απο το σπιραλ κ πισω,ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ το αμαξι δυναμωσε αισθητα αλλα ο μεγαλος μ καημος συνεχιζει να υπαρχει...Στην αντιπροσωπια στον εγκεφαλο το αμαξι ειναι αψογο,γιατι στον δρομο ομως ειναι καποιες φορες απροθυμο!Μπορει καποιος να μ βοηθησει?Ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη για το μεγαλο link αλλα θα σκασω αν δεν το βρω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 14:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δύσκολο να βρεις τι μπορει να φταίει. Αλλα αν εισαι σιγουρος οτι στο κάνει οταν ζεσταθεί τοτε ψάξε τα θεματα που σχετιζοντε με την θερμοκρασία. Όπως πχ. εισαγωγή. μηπως μόλις ζεσταθει ο κινητηρας σου ο αέρας που μπαινει μέσα ειναι πολύ ζεστός και δείχνει λίγο απρόθυμο το αμάξι? γιαυτο και εκτός πόλης δεν στο εμφανίζει καθοτι εκει η ψύξη του κινητήρα ειναι πολύ καλύτερη άρα χαμηλότερη θερμοκρασία στον χόρο του κινητήρα και ο αέρας που μπαινει μεσα ψυχρότερος.. Λέω εγώ τωρα... γιατί και στο δικό μου που δεν ειναι τούρμπο αλλα απλό ηλεκρογκαζο απο πρωι - βραδυ (με την διαφορα θερμοκρασίας που εχει αυτο το διάστημα 25ο C την ημερα 15o C το βράδυ) βλέπω αισθητή διαφορά στην νευρικότητα και στην απόκρηση γκαζιού...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 17:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν μπορει αυτος που εφτιακε το προγραμμα να το αλλαξει αυτο θα μπορεσει καποιος απο μια απαντηση στο forum?καποιο αλλο update εχει να βαλεις?θα χασεις το προγραμμα ομως Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 18:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ εγω το σκεφτηκα αυτο με την εισαγωγη,οταν ζεσταθει ο εισερχομενος αερας η αποδοση πεφτει κ ετσι δεν αφηνει ο εγκεφαλος να τουρμπισει στιγμιαια,μπορεις να μου πεις εσυ γιατι του αδερφου μ να μην το κανει? 8-Αν ειδες γραφω οτι το αμαξι το παρουσιαζει αυτο απο την αρχη π το αγορασα,δεν εχει καμμια σχεση το προγραμμα,απο αυτο ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αν κανω παλι update οπως ειπες θα σβησω το προγραμμα,δεν νομιζω να φταιει αυτο,κατι αλλο πρεπει να ειναι,θα σκασω αν δεν το βρω...Εχει κανενας κατοχος gt παρατηρησει το ιδιο φαινομενο?Στη lion ηταν ενα παιδι κ μ ειπε οτι κ αυτος το εχει αυτο το προβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 00:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω κι εγω ενα προβλημα σχετικα με την αποκριση αλλα σε συγκεκριμενο φασμα στροφων.Στην περιοχη των 3000 εως 3300 στροφες και μονο με τριτη ταχυτητα μου κανει ενα σκορτσαρισμα το οποιο δεν σταματαει εκτος κι αν ανεβασω η κατεβασω στροφες η ταχυτητα. Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο? Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την thesalos στις Τετ 05 Νοέ 2008, 16:00:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 13:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ εχω την άποψη οτι ακομα και 2 πανομοιότυπα αμαξια απο την ίδια γραμμή παραγωγής και συναρμολογιμένα τον ίδιο μηνα μπορει να εχουν μεγάλες διαφορές σε ολους τους τομείς. επιδώσεις, κατασκευή κτλ.

Πόσες φορες το εχουν αναφέρει ατομα στο forum οτι ίδια αμάξια και απο την μάνα τους βγαζουν σε δυναμομετρήσεις μεχρι και 7-10 αλογα διαφορα απο το εργοστάσιο.

Ισως το δικό σου λογο κατασκευης ή κινητήρα ή πλαστικών εισαγωγης να ειναι ποιο επιρεπές στην θερμοτητα. ή ισως ανεβαζει περισσοτερους βαθμους στον κινητήρα.

Ενβα καλο debug (τεχνικος υπολογιστών ειμαι μου εχει μεινει ο όρος) για να δεις τις μπορει να φταιεει, ειναι να βαλεις στου αδερφου σου (αφου εχετε ίδιο car) ενα EBD για να κοιτάς την θερμοκρασια εισαγωγής. καντο και στο δικό σου και δες αν ειναι ιδιες ή το δικό σου ζεσταίνεται περισσοτερο. ακομα και 5o C κανουν αισθητη διαφορα..
Επιστροφή στην κορυφή
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 20:07:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το ξερω οτι απο το εργοστασιο υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες αναμεσα σε αυτοκινητα αλλα στο δικο μ αμαξι πιστευω οτι κατι τρεχει...αλλες φορες πεταει κ αλλες απλα ανεβαζει στροφες,θελει να πατας το γκαζι σταδιακα αλλιως κανει οπως οταν το αμαξι χρειαζοταν update,οσοι ειχαν αυτο το προβλημα ξερουν τι εννοω!Φοβαμαι να το παω στην αντιπροσωπια γιατι μεχρι να το βρουν,αν ποτε το βρουν,θα το "τεντωσουν"!
Επιστροφή στην κορυφή
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 20:12:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε γιωργο και μενα εκανε κατι σκορτσαρισματα,σαν σκασιματα,ιδιως κρυο,πηγα στην αντιπροσωπια και ειπα να μ αλλαξουν μπουζι,παρολο που ειχα 25000χιλιομετραΤα παλια ηταν μια χαρα,βαλαμε ομως καινουργια κ
σταματησε,απο τοτε ολα οκ!
Επιστροφή στην κορυφή
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 21:29:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποψιαζομαι οτι φταιει η ηλεκτροβαλβιδα που ρυθμιζει την πιεση του turbo.Την ειχα αλλαξει κ παλια,οταν την πρωτοβαλαμε το αμαξι εβγαζε ενα πολυ διακριτικο σφυριγμα οταν φουσκωνε αλλα τωρα πια δεν το ακουω.Αυριο θα κλεισω ρεντεβου να το κοιταξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 13:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ειναι να βαλεις στου αδερφου σου (αφου εχετε ίδιο car) ενα EBD για να κοιτάς την θερμοκρασια εισαγωγής.

EBD?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 16:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
AlienHack έγραψε:
ειναι να βαλεις στου αδερφου σου (αφου εχετε ίδιο car) ενα EBD για να κοιτάς την θερμοκρασια εισαγωγής.

EBD?

ελα ρε κατευθείαν!! OBD - On-Board Diagnostics !! οκ σόρυ τυπογραφικό!!
Επιστροφή στην κορυφή
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 20:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα δεν μπορουσαν να βρουνε πουθενα τι εχει..Το πουλησα και χθες παρελαβα το νεο μου 207 RC!Ασπρο με πανοραμικη οροφη,πραγματικα πολυ ομορφο..Αντε παλι στρωσιμο απο την αρχη,υπομονη...
.
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 23:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

twintasos έγραψε:
Τελικα δεν μπορουσαν να βρουνε πουθενα τι εχει..Το πουλησα και χθες παρελαβα το νεο μου 207 RC!Ασπρο με πανοραμικη οροφη,πραγματικα πολυ ομορφο..Αντε παλι στρωσιμο απο την αρχη,υπομονη...
.

Με γειες με γειες....καλοριζικο κ καλοταξιδο.. Wink Wink Very happy Very happy

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2008, 12:26:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου το πηραν πισω μην μιλάς! ουτε στον παπα!! Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης