PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αύξηση 20% στα τέλη κυκλοφορίας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 19:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Αρχιζω να χαιρομαι που εχω να δοσω μονο 46!

Laughing Laughing Laughing

Αν και το όχημα στη 2η φωτογραφία της υπογραφής σου είναι και ιδιόκτητο, τότε γλιτώνεις και τα 46!!! Laughing Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 19:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να ειναι το εικοσι τοις εκατο που πειραζει γιατι δεν ειναι και τιποτα για μια φορα καθε χρονο. Η πραξη ειναι που ποναει που νιωθεις να σου πινουν το αιμα απο παντου και συ να μην μπορεις να αντιδρασεις γιατι βλεπεις ειμαστε μια χωρα που εχει δεκα εκατομμυρια ανθρωπους και δεκα οργανωσεις προστασιας καταναλωτων οι οποιοι μονο γι αυτο δεν φροντιζουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 19:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

380 ασφάλεια;;;

Πάνω από 250 ευρώ τον χρόνο, δεν έχω πάει ποτέ Razz

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 19:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
380 ασφάλεια;;;

Πάνω από 250 ευρώ τον χρόνο, δεν έχω πάει ποτέ Razz

380 το εξάμηνο! Μικτή έχεις???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 20:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, ποτέ δεν είχα μικτή και πλέον το αμάξι είναι τόσο παλιό που δεν αξίζει. Δεν θέλω να πω ασφαλιστική, για λόγους διαφήμισης, αλλά είμαι στο βασικό πακέτο με έξτρα ολική-μερική κλοπή, νομική βοήθεια και οδική. Αχρείαστες να είναι!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 23:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Όχι, ποτέ δεν είχα μικτή και πλέον το αμάξι είναι τόσο παλιό που δεν αξίζει. Δεν θέλω να πω ασφαλιστική, για λόγους διαφήμισης, αλλά είμαι στο βασικό πακέτο με έξτρα ολική-μερική κλοπή, νομική βοήθεια και οδική. Αχρείαστες να είναι!

Λογικό, κ εγώ μέχρι πριν 6 μήνες που είχα το 106 του 92, η μικτή μου φαινόταν αστείο. Όταν όμως απέκτησα ένα αυτοκίνητο το οποίο κόστισε σχεδόν 20000 και θα το χρωστάω για 5-6 χρόνια, η ιδέα και μόνο ότι ακόμη και απο δική μου μαλ***α μπορεί να του κάνω ζημιά ήταν πολύ οδυνηρή! Αφού ακόμη και για ένα ελαφρύ χτύπημα μπροστά μπορεί εύκολα να αναλογιστεί κανείς πόσο μπορεί να φτάσει, (προφυλακτήρας, 2-3 ψυγεία, αερόσακοι, προεντατήρες κλπ.) και το γκάζι είναι γλυκό!
Όσο για τα ασφάλιστρα, είναι λίγο τσιμπημένα μεν, αλλά είναι στην μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη θεωρώ εταιρεία (δεν θα κάνω διαφήμιση), φουλ καλύψεις, παίζει και ο κυβισμός, η τωρινή αξία του αυτοκινήτου, οπότε δικσιολογούνται και με το παραπάνω!
Ξεφύγαμε και λίγο απο το θέμα, όπως είπες κι εσύ, αχρείαστες να 'ναι Nod Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης