PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

shell smart club

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 22:57:21    Θέμα δημοσίευσης: shell smart club Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου εστειλε η lion hellas γραμμα και λεει οτι μαζι με την αγορα του πεζο μου δικαιουμαι την smart club με 1000 ποντους μεσα. Εμενα δεν εχουν δωσει κατι απο την αντιπροσωπεια που το πηρα. Την εχετε παρει εσεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2008, 11:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ολους δινουν απλα μπορει να ξεχασαν να σου την δωσουν αλλα τι να την κανεις? Παντως μπορεις να πας να τους την ζητησεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2008, 13:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι οτι την χρειαζομαι. Μια φορα εχω βαλει βενζινη απο την shell απο τοτε που το πηρα. Αλλα ειναι οτι αφου το δικαιουμαι γιατι να μην το εχω? Μ****ας ειμαι εγω? Και αυτοι οι εξυπνοι?

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2008, 15:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου δν βαζεις απο σελ τοτε τι να την κανεις???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2008, 15:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα τους εχω μαζεψει πολλα για την πρωτη επισκεψη. +1 παραπανω

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2008, 16:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Σε ολους δινουν απλα μπορει να ξεχασαν να σου την δωσουν αλλα τι να την κανεις? Παντως μπορεις να πας να τους την ζητησεις

εγω που ειχα γνωστο βενζινα με σελ, μου περναγε ποντους εξτρα,
και πηρα μια κουρευτικη μηχανη της ΦΙΛΙΠΣ... Wink

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
baraflas (ΑΛΕΞΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 1.4 (8v) (1997)

Ένταξη: 26 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 22:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΟ

εγω που τα ειχα παρει ολα

εβαζα βενζινη 40 ευρω και μου εβαζε 800 ποντους 2 φορες την εβδομαδα.

μετα βαρεθηκα και αρχισα να φτιαχνω την προικα μου βαζοντας βενζινη BP
(πιατακια-μπολακια-πιρουνια-μαχαιρια)

lucifer inocopatis filis fornegat
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης