PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αποτύπωση οικονομίας αυτοκινήτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 21:15:55    Θέμα δημοσίευσης: αποτύπωση οικονομίας αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά χαρά σε όλους σας!!!

Θελω να ρωτήσω αν κάποιος έχει φτιάξει - εξελίξει κανένα excel όπου να καταγράφει την οικονομία του αυτοκινήτου του Laughing Laughing

Εγώ από τότε που αγόρασα το peugeot μου (2004) καταγράφω όλα τα γεμίσματα που κάνω και την τιμή της βενζίνης και όλα τα στοιχεία αλλα δεν μπορώ να βρώ τον τυπο για να βγαλω την καμπύλη οικονομίας της βενζίνης!!

Αν κανένας έχει καποιο αντίστοιχο χόμπυ και excel ας μου το στείλει ή ας μου πεί πως είναι η φορμουλα για να βγάλεις την καμπύλη της οικονομίας!!!

Ευχαριστώ Shocked

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 22:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για καμπύλη οικονομίας δεν έχω κάνει και δεν το έχω ψάξει κιόλας, αλλα καταγραφή έχω κάνει όοοολων τον βενζινών που έχω κάψει τα έτη 2006-2007-2008 και άρχιζω να πελαγώνω όταν βλέπω τα συγκεντρωτικά... Shocked Crying or Very sad
Πίκρα να βλέπεις κάνα 3 και χιλιάρικα βενζίνες τον χρόνο... Laughing

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 22:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sasasj έγραψε:
Πίκρα να βλέπεις κάνα 3 και χιλιάρικα βενζίνες τον χρόνο... Laughing

Γραφεις και τα χλμ που εχεις διανυσει? Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 23:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kάπου κάπου μετρούσα πόσο έκαιγα στα 100km με κάθε γέμισμα. Οπότε μπορώ να πώ οτι έχω κάποιο μέτρο για το πόσο έκαιγε για κάποιο διάστημα και πόσα km έκανα εκείνο τον καιρό.
Κρατάω επίσης σημειώσεις για οτιδήποτε γίνεται πάνω στο αμάξι και το κόστος του (σέρβις κλπ). Απο κεί μπορώ να βρώ πόσα km έκανα μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορώ να σου πώ επίσης οτι απο 9 Ιαν 2006 που πήρα μεταχειρισμένο το αυτοκίνητο ώς και σήμερα, έχω συνολικά έξοδα μαζί με την αρχικη αγορά του (που ήταν 3000 €) 8.223 €...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 23:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλα μου φαινετε για σχεδον τρια χρονια που το εχεις! Twisted evil

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 23:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, πολύ καλά είναι!
Και γώ απόρησα που στον πρώτο χρόνο ησύχασα απ όλα όσα έπρεπε να διορθώσω για να μπορώ να έχω το αμάξι όπως έπρεπε να ναι αν το είχα απο την αρχή ολοκαίνουριο. Ο προηγούμενους ιδιοκτήτης (εκ Γερμανίας) το έιχε για σαν παραπαίδι, και ούτε λάδια άλλαζε ούτε τίποτα. Ακόμα και το φίλτρο αέρα και τα μπουζιά πρέπει να τα είχε ίσα με 50000 km πάνω...
Και να σκεφτείς οτι τα τελευταία 1 μισή-2 χρόνια μαλακίζομαι και βάζω λεφτά χωρίς λόγο... Σαν να τα θέλω και τα παθαίνω... Wink Shocked

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης