PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ολικη Μετατροπη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
leflask (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 106 1.1 (8V) XN (1998)&

Ένταξη: 29 Αύγ 2008
Τόπος: Κρήτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 13:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Ολικη Μετατροπη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετω το υπεροχο site και την παρεα του και συγχωρεστε με αν ανοιξα το θεμα μου σε λαθος topic.... Ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις....
Εχω στην κατοχη μου ενα 106 1.1 του 98 το ποιο σκεφτομαι να το μαζεψω και να το βελτιωσω..
θελω λοιπον να αγορασω κινητηρα,σασμαν,εγκεφαλο,πλεξουδα,φρενα και αναρτησεις απο rallye και να τα τοποθετησω.
1ον αξιζει ο κοπος μου και τα εξοδα μου?
2ον τοποθετουνται ολα αυτα απευθειας η θελουν μετατροπες(κινητηρας,φρενα)?
3ον η καροτσα μου με του rallye εχουν διαφορα? Γιατι αν εχουν τοτε δεν το ρισκαρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
leflask (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 18:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι Εγινε ρε παιδια.... γιατι δεν απανταει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 18:50:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to kostos ειναι απαγορευτικο και ναι εχουν και ψιλοδιαφορες και στη καροτσα ειδικα πισω αν θυμαμαι καλα

οποτε απλα το ξεχνας ΤΕΛΕΙΩΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 02:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολικη Μετατροπη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leflask έγραψε:
Χαιρετω το υπεροχο site και την παρεα του και συγχωρεστε με αν ανοιξα το θεμα μου σε λαθος topic.... Ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις....
Εχω στην κατοχη μου ενα 106 1.1 του 98 το ποιο σκεφτομαι να το μαζεψω και να το βελτιωσω..
θελω λοιπον να αγορασω κινητηρα,σασμαν,εγκεφαλο,πλεξουδα,φρενα και αναρτησεις απο rallye και να τα τοποθετησω.
3ον η καροτσα μου με του rallye εχουν διαφορα? Γιατι αν εχουν τοτε δεν το ρισκαρω.

1) Ειναι θεμα γουστου, εγω θα το εκανα αλλα να ξερεις πως το ετοιμο (rallye) ειναι παντα πιο φτηνο μεν αλλα συνηθως πολυφορεμενο δε.
2) Τοποθετουται εκτος απο καποια κοψε ραψε σε πλεξουδα.
3) Διαφορα δεν εχουν εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση.

Υγ υπαρχουν "υποψιες για διαφορες στις καροτσες ρων xsi αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 03:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολικη Μετατροπη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
... αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. Laughing

respect... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
leflask (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 18:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολικη Μετατροπη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
leflask έγραψε:

1) Ειναι θεμα γουστου, εγω θα το εκανα αλλα να ξερεις πως το ετοιμο (rallye) ειναι παντα πιο φτηνο μεν αλλα συνηθως πολυφορεμενο δε.
2) Τοποθετουται εκτος απο καποια κοψε ραψε σε πλεξουδα.
3) Διαφορα δεν εχουν εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση.

Υγ υπαρχουν "υποψιες για διαφορες στις καροτσες ρων xsi αλλα μια γυμνη xsi που εχω στην πιλοτη μου δεν εχει καμια διαφορα μ την καροτσα ενος 13αριου που εχω διπλα στο xsi. Laughing

φιλε μου πιστευω πως σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι πιο φθηνο το ετοιμο... εγω πανω κατω θα δωσω 2-3000... δεν νομιζω να παιρνεις ετοιμο με αυτα τα λεφτα... αν κανω λαθος ενημερωσε με
Επιστροφή στην κορυφή
leflask (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 18:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
to kostos ειναι απαγορευτικο και ναι εχουν και ψιλοδιαφορες και στη καροτσα ειδικα πισω αν θυμαμαι καλα

οποτε απλα το ξεχνας ΤΕΛΕΙΩΣ

κατσε ρε φιλαρακι γιατι με παιρνεις απ τα μουτρα.... παρακατω τα κοπελια λενε πως γινεται... εσυ γιατι μου τα αποκλειεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 00:59:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που θες να κανεις γινεται, εχω ξεκινησει και κοντευω να το τελειωσω μονο μοτερ μου εμεινε.Και λογο οτι εμενα ειναι quiksilver εχω προφυλακτηρες και φτερα του ραλλυ
Και με 3 χιλιαρικα γινεται αυτο που θες να κανεις στο δικο σου και μεχρι και τα φτερα και τους προφυλακτηρες του ραλλυ βαζεις...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 09:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι τριμπουλονο,τοτε θελει αρκετα πραγματακια παραπανω.
Επισης θα χρειαστει και μπουκαλες απο 16v καθως το 1100 φοραει τις αλλες που η αντιστρεπτικη πιανει απο κατω και οχι με "τιραντες".
Με 3000Ε παντως λιγο ζορικο να το κανει και εξωτερικα σαν Rallye.
Μηχανικα ναι,αλλα εξωτερικα δεν νομιζω... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 15:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λιγο ζορι...ναι

Επιστροφή στην κορυφή
leflask (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 15:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
Με λιγο ζορι...ναι

Ευχαριστω πολυ παιδια..... θα ξεκινησω και βλεπουμε στην πορεια... εγωλεω να μην το αλλαξω απεξω για να ψαρωνει....
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2008, 18:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leflask έγραψε:
Jean έγραψε:
Με λιγο ζορι...ναι

Ευχαριστω πολυ παιδια..... θα ξεκινησω και βλεπουμε στην πορεια... εγωλεω να μην το αλλαξω απεξω για να ψαρωνει....
Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

Ένταξη: 27 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2008, 20:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leflask έγραψε:

ελα να ψαρωσεις εμενα πρωτα... Big winkBig winkBig winkBig wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2008, 22:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leflask έγραψε:
Jean έγραψε:
Με λιγο ζορι...ναι

Συμφωνω απολυτα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης