PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περί ΚΤΕΟ (Ιδωτικά και Δημόσια)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 17:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ προχθές το πήγα σε ΙΚΤΕΟ στην Πειραιώς, είχα ραντεβού 6.30 το πήραν για έλεγχο στις 6 τελείωσαν σε ενα τέταρτο, και πλήρωσα 59 ευρώ (χωρίς την κάρτα καυσαερίων θα πλήρωνα 47)! ολα comple! :D

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 19:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

λίγη προσοχή σε αυτά που λέμε δεν βλάπτει
η πρόσφατη εμπειρεία μου από δημόσιο ΚΤΕΟ 17/7/2008 είναι καθόλα σωστή. Το δικό μου αυτοκίνητο μπορεί να μην το ξετινάξανε, του διπλανού μου όμως πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο. Χωρίς λάδωμα, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς πρόβλημα.. Ηόλη διαδικασία διήρκεσε 20λεπτά!

Προφανώς ήταν ένα απο τα ελάχιστα δημόσια ΚΤΕΟ που λειτουργούν στοιχειωδώς σωστά στη χώρα αυτή, εφόσον όταν λες το ξετινάξανε, δεν εννοείς ότι απλά το κοιτάζανε, άλλα το πέρασαν κ απο τα απαραίτητα μηχανήματα: καυσαναλυτές, φωτόμετρα, συγκλισιόμετρα, φρενόμετρα, αμορτισερόμετρα, τζογόμετρα, που πολύ αμφιβάλλω αν είχαν μερικά απο αυτά, καθώς στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν ούτε τα μισά απο αυτά κ αν τα έχουν, είτε δεν ξέρουν να τα χειριστούν, είτε δε δουλεύουν, είτε τα έχουν για διακόσμηση. Αν δεν λαδόνονται κιόλας, ίσως είναι απ' τα καλύτερα δημόσια ΚΤΕΟ!
Με λίγα λόγια είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, τον κανόνα που λέει ότι οποιαδήποτε σκοτώστρα κ να έχεις, μπορείς να την κυκλοφορείς νομιμότατα στον δρόμο αρκει να περάσεις (με την ανάλογη λίπανση πάντα) απο ένα οποιοδήποτε δημόσιο ΚΤΕΟ, εις βάρος της ασφάλειας σου κ κυρίως των υπολοίπων. Δυστυχώς.

kane έγραψε:
Kτέο...ιδιωτικά και δημόσια.Πραγματικά ΟΤΙΝΑΝΑΙ αμφότερα.

Μήν τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι, είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Είναι κρίμα να απαξιώνεις το θεσμό του ιδιωτικού ΚΤΕΟ, τη στιγμή που αποτελεί μια εναλλακτική λύση εναντίον της γραφειοκρατίας, του λαδώματος, της ανευθυνότητας κ της κακομοιριάς των δημοσίων ΚΤΕΟ.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 11:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις πέρασα από ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

Η εξυπηρέτηση στο μαγαζί (Auteco στην Λεωφ. Αθηνών) ήταν άψογη και αν δεν υπήρχε ένα προβληματάκι με το 1ο μηχάνημα τους που έβαλαν στο αυτοκίνητο μου για τα καυσαέρια (που καθυστέρησε τους ελέγχους 10 λεπτά) θα τελειώνα σε 20 λεπτά.

Δωρεάν Καφές/Σοκολάτα/Εσπρέσο κλπ, τσιγαράκι και την όλη διαδικασία των λεπτομερών ελέγχων (καυσαερία, αμορτισέρ, φρένα, φώτα, τζόγοι, έλεγχο στη ρεμίζα) την παρακολουθείς μέσα από τζαμαρία.
Στο τέλος μου έδωσαν τυπωμένα όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων με πλήρης λεπτομέριες.

Πάντως όλα τα αυτοκίνητα που είδα σήμερα εκεί, ήταν περιποιημένα και καλοσυντηρημένα.....

Τα χρέπια μάλλον πάνε σε δημόσια ΚΤΕΟ για ευνόητους λόγους...... Rolling eyes

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 11:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Τα χρέπια μάλλον πάνε σε δημόσια ΚΤΕΟ για ευνόητους λόγους...... Rolling eyes

μουαχ0αχ0αχ0χα0χα0χα0χα0χαχα0
χα0χα0χα0χα
χα0χ0αχα0χα0χα0χα0χα0χ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
καλό!

Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 12:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς τί γίνεται με τον θόρυβο του αυτοκινήτου? Διάβασα σε ιστοσελίδα ιδιωτικού ΚΤΕΟ ότι αν κρίνει ό μηχανικός ότι το αμάξι κάνει περισσότερο θόρυβο απ' όσα είναι τα επίπεδα θορύβου που γράφει η άδεια, μπορεί να το ελέγξει. Πως μπορούμε να ξέρουμε από πριν αν είμαστε μέσα στα όρια?

Δεν μπορώ να πω ότι κάνει τρελό θόρυβο το δικό μου, ειδικά σε σύγκριση με κάτι saxoralla με τις τυπου Gr.N η δικιά μου είναι αθόρυβη! Αλλά μην βρεθώ προ απροόπτου!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 12:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μάθεις αν είσαι μέσα στα όρια, πολύ απλά πρέπει να μετρηθεί το αμάξι με ηχόμετρο, μηχάνημα το οποίο το πιθανότερο είναι να το βρεις μόνο σε ιδ. ΚΤΕΟ, καθώς είναι υποχρεωτικό να το έχει.
Απο κει κ πέρα είναι θέμα του κατά πόσο αυστηρός είναι ο ελεγκτής που θα στο ελέγξει, για να κάτσει να στο μετρήσει κ ίσως να σε κόψει αν είσαι εκτός ορίων. Εγώ πχ. είμαι πολύ ελαστικός σε θέματα θορύβου, ενώ δίνω σημασία σε άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια.
Σε δημόσιο ΚΤΕΟ δε, μπορεί να σε κόψουν χωρίς να στο μετρήσουν, μόνο κ μόνο επειδή θα φαίνεται το διακοσμητικό κ ας μην κάνει θόρυβο, το έχω δει κ αυτό.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 13:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Για να μάθεις αν είσαι μέσα στα όρια, πολύ απλά πρέπει να μετρηθεί το αμάξι με ηχόμετρο, μηχάνημα το οποίο το πιθανότερο είναι να το βρεις μόνο σε ιδ. ΚΤΕΟ, καθώς είναι υποχρεωτικό να το έχει.
Απο κει κ πέρα είναι θέμα του κατά πόσο αυστηρός είναι ο ελεγκτής που θα στο ελέγξει, για να κάτσει να στο μετρήσει κ ίσως να σε κόψει αν είσαι εκτός ορίων. Εγώ πχ. είμαι πολύ ελαστικός σε θέματα θορύβου, ενώ δίνω σημασία σε άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια.
Σε δημόσιο ΚΤΕΟ δε, μπορεί να σε κόψουν χωρίς να στο μετρήσουν, μόνο κ μόνο επειδή θα φαίνεται το διακοσμητικό κ ας μην κάνει θόρυβο, το έχω δει κ αυτό.

δουλευεις σε Κτεο απ οτι καταλαβα?
μηπως στην Μεταμορφωση ? Question

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 13:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι καμία σχέση, δουλεύω σε ΚΤΕΟ, αλλά Κέρκυρα Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 18:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
makis106 έγραψε:

μαλλον μπερδευτηκες με εμενα που δουλευω σε ΚΤΕΟ στην Μεταμορφωση

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 20:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micra_iro έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
makis106 έγραψε:

σε σενα ερχομαι αυριο !
οταν πηρα τηλ για ραντεβου ησουν σε αδεια !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 21:20:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
micra_iro έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
makis106 έγραψε:

σε σενα ερχομαι αυριο !

Ώπα Θείο, μαζί πάμε αύριο! Razz Razz Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 21:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη θα συμφωνήσω μαζι σου πως "εαν δεν παινέψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει" αλλα και τα ιδιωτικα κτεο (φυσικα οχι ολα) τα αρπάζουν μια χαρούλα,όπως και στα δημόσια...
Η διαφορα? και στα 2 πληρώνεις κανα 100ρικο κομπλέ,απλά στο ιδιωτικό σε κερνάνε και καφεδάκι...
Πάντως με το ποστ μου εκείνο άλλού ήθελα να καταλήξω,όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 21:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Μάκη θα συμφωνήσω μαζι σου πως "εαν δεν παινέψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει" αλλα και τα ιδιωτικα κτεο (φυσικα οχι ολα) τα αρπάζουν μια χαρούλα,όπως και στα δημόσια...
Η διαφορα? και στα 2 πληρώνεις κανα 100ρικο κομπλέ,απλά στο ιδιωτικό σε κερνάνε και καφεδάκι...
Πάντως με το ποστ μου εκείνο άλλού ήθελα να καταλήξω,όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Δεν παινεύω το σπίτι μου, περιγράφω την πραγματικότητα.
Η διαφορά είναι ότι στα δημόσια η εξαίρεση είναι κάποια ελάχιστα τα οποία προσπαθούν να δουλέψουν σωστά με ότι εξοπλισμό έχουν κ χωρίς να τα "πάρουν", ενώ στα ιδιωτικά η εξαίρεση είναι κάποια ελάχιστα στα οποία τα "παίρνουν". Στη συντριπτική πλειψηφία γίνεται σωστή δουλειά κ αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 13:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
micra_iro έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
makis106 έγραψε:

σε σενα ερχομαι αυριο !

Ώπα Θείο, μαζί πάμε αύριο! Razz Razz Razz

μαζι πηγαμε, μαζι περασαμε!
κομπλε τα καρα κ τα 2 !
bilstein rulez.
Thx στην Hρω για την εξυπηρετηση, δεν περιμεναμε καθολου !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 13:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Thx στην Hρω για την εξυπηρετηση, δεν περιμεναμε καθολου !

...το αυτό... Wink Wink Wink

Laughing ασπροπρόσωπο με εβγαλε το νισσαν που πέρασε ανετα και νομιμότατα χωρις κανένα θέμα τους ελέγχους...

beautiful
Cool Cool

υ.γ. αριστο το ΚΤΕΟ Ινίοχος απ όλες τις απόψεις ταχυτητα / εξυπηρετηση απ οσο εβλεπα και στους υπόλοιπους "πελάτες"... μια χαρα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 14:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως, ευγενικοί και εξυπηρετικότατοι. Very happy
Είχε κ να πάρεις καφεδάκι κλπ κλπ.. Wink Wink Wink Wink που δε χρειάστηκε μιας και τελειώσαμε πολύ γρήγορα. Cool
Ηρώ... Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 00:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα ρε παιδια μην το κανετε θεμα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι εξυπηρετηθηκατε και μεινατε ευχαριστημενοι

Μανθο μην ξεχνιομαστε επιτημο μελος και το χρυσο κλειδι της λεσχης στο χερι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Razz

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nutselaki (E200)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Mercedes E200 Compressor

Ένταξη: 17 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 10:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ το club!!!

διαβάζοντας το θέμα περί ΚΤΕΟ (θέμα που με ενδιέφερε γιατί πέρασα την προηγούμενη βδομάδα) έχω να σας προτείνω να ελέγξετε και το κτεο της auteco με κόστος 39,99! Rolling eyes
με πέρασαν στην ώρα μου, ήπια το καφεδάκι μου, είδα όλη τη διαδικασία από το σαλόνι, μου εξήγησαν ευγενικά κάτι ψιλό που είχα στα αμορτισέρ, με ευχαρίστησαν κι έφυγα!

Α! μη ξεχάσω η κάρτα καυσαερίων έχει 9€ (τόσο έδωσα) κι εκεί έμαθα ότι αν είχα πάει 12.30 - 2.30 θα πλήρωνα 5€

μου έκανε εντύπωση κυρίως η χαμηλή τιμή σε σχέση με αυτό που αγοράζει κανείς εκεί μέσα!!!

προφανώς οι άνθρωποι το έχουν μελετήσει πολύ το θέμα!!!!

η αγορά είναι μεγάλη για αυτό για κάθετί θέλει πολύ ψάξιμο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης