PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206cc 1,6 16ν Nitro
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 09:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον τα μπερδεψες Βαγγελη...
Το νιτρο κανει χημικη αντιδραση με την βενζινη,κοινως αν μεσα στον θαλαμο βαλεις πχ 100ml βενζινη και 10ml νιτρο,τοτε ο ογκος του μιγματος που θα προκυψει δεν θα ειναι μονον 110ml αλλα παραπανω και μαλιστα με πολυ μεγαλη περιεκτικοτητα σε οξυγονο.
Κοινως αυτο ανεβαζει την ογκομετρικη αποδοση στα υψη.
Απλα και οι καταπονησεις ειναι αναλογες με οτι συνεπαγεται αυτο...

Γενικα η σειρα των TU5J4(περιλαμβανονται και οι P και S) ειναι πολυ ανθεκτικη για αυτο και δεν παρουσιαστηκαν ιδιαιτερα προβληματα.
Σε αλλες κατασκευες ομως τα προβληματα ηταν σεβαστα...

Βεβαια οπως ισχυει παντου,αν ο χρηστης ειναι γνωστης,τοτε κανει πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα χωρις προβλημα(δεδομενου οτι το μοτερ αντεχει) απλα δεν αξιζει απο οικονομοτεχνικη αποψη.

Να υπενθυμισω παντως οτι η χρηση νιτρο σε ενα μαμα μοτερ απο πχ 106,αν δεν κλεινουμε την παροχη πανω απο τις 6000-6200,το μοτερ θα πει συντομα το ποιημα. Exclamation
Κοινως το νιτρο ειναι ενα εξαρτημα που εχει περιορισμενο φασμα λειτουργιας(πχ εχω κοφτη 8500 σε μαμα μοτερ και το νιτρο μενει αναμμενο εως εκει).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 09:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει φιλε στελιο να ειναι κ ετσι οπως τα λες.οπως ειπα δεν ειχα δωσει κ πολυ μεγαλη σημασια οταν μου τα λεγανε γιατι ειχα το μυαλο αλλου Laughing
εννοειτε οτι θελει προσοχη στη χρηση.κ εγω που ειχα μαμα μοτερ στην αρχη(απλα προγραμμα κ συμπιεση) δεν ειχα προβλημα μεχρι τισ 8000 στροφες(8200 κοφτη)αλλα το προγραμμα ειχε μειωμενο αβανς στα "ψηλα" για να μη σηκωνει θερμοκρασια(αν ειχα καταλαβει καλα οταν τα ελεγαν με τον μηχανικο).εξαλου εγω αδειαζα 1 μπουκαλι τον μηνα(κ αμα..) κ ενας φιλος αδειαζε 1 μπουκαλι την βδομαδα.οπως ειναι φυσικο πηρε το μοτερ στα χερια μιας κ το εστηνε απο 1ες με νιτρα Evil τωρα εφτιαξε το 3ο μοτερ κ εβαλε μυαλο,το εκανε τουρμπατο Laughing παντως αν δεν ασχολεισαι με "κοντρες" κτλ δε νομιζω οτι αξιζει μια τετοια μετατροπη.αν απο την αλλη ασχολεισαι ειναι μια γρηγορη λυση να βγαλεις χρημα(κ να αλλαξεις μοτερ Wink )

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 10:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα αυτο εννοω και εγω ρε. Very happy
Αν εισαι συνειδητοποιημενος και οριακα τελειωνεις μια μπουκαλα τον μηνα,τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
Επισης αν εχεις το γνωθεις εαυτον και αναβεις το νιτρο απο λογικες στροφες(πχ 3000-3500) και οχι απο το ρελαντι,τοτε η καταπονηση ειναι σαφως μικροτερη. Wink

Απλα ελαχιστοι απο αυτους που επιλεγουν νιτρο ακολουθουν αυτην την λογικη με οτι συνεπαγεται αυτο για το μοτερ τους.

Υ.Γ.Το αβανς ειναι κομμενο καθως ακομα και σε μαμα μορφη,στις ψηλες το αβανς πεφτει.Ε,αν υπολογισεις και την προσθηκη του νιτρο,λογικο να ειναι ακομα πιο μειωμενο αφου οι πιεσεις μεσα στο μοτερ πανε στον Θεο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 16:53:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω σκοπεύω να το 'εχω για ξεγκάβλομα. να τρ'οω οπως ειπατε καμια μπουκάλα τον μήνα, και να το εχω σε φάσμα ενεργοποίησης απο 2.000 στροφες μέχρι 5.800 (το μαμα μοτέρ μου εχει κόφτη στις 6.200 νομίζω).
Δεν στηνω με αλλα αμάξια ειδικα με χρηματα, απλός γουστάρω να τις δίνω σε κανενα φανάρι που και που μόνο9ς ή αν ειναι και κανας που ξύνεται απο διπλα μαζι του.

Pughell εσυ εχεις νιτρο πανω? εισαι και απο θεσνίκη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 00:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα το ανοιγεις απο τις 2000,θυμισε μου αμα βρω κανενα πιστονι να στο φυλαξω... Laughing
Το ειπα και πριν,το νιτρο δεν ειναι για να το ανοιγεις πολυ πριν την μεγιστη ροπη καθως τα φορτια που δεχεται το μοτερ ειναι τεραστια.
Φαντασου να ανεβαινεις για Πανοραμα με 4η μεσα,30 χιλιομετρα και το γκαζι-παντοφλα.
Τα πυρακια οχι απλως θα κανουν παρτυ αλλά... Exclamation

Ναι,απο Θεσ/νικη ειμαι αλλα δεν εχω νιτρο.Δυο καλους φιλους που ειχα,εβαλαν αλλα σταδιακα και οι δυο κατεληξαν στην ατμοσφαιρικη οδο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 10:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξε, το μοτερ μου εχει κοφτη στις 6.200 , οπτε το νιτρο τουλαχιστον στισ 3.000 με 3.2000 πρεπει να μπει μεχρι τις 5000 - 5.500
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 12:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι ο κοφτης ειναι στις 6200 αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει οπωσδηποτε το νιτρο να μπει στις 3000.
Γιατι αν το μοτερ σου δεν αντεχει αυτο το πρεπει,τοτε ή συμβιβαζεσαι με μικροτερο φασμα λειτουργιας του νιτρο ή απλα θα πληρωνεις σπασμενα μοτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 12:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο σε παρακαλω γραψε το μοτο μας...που εχεις υπογραφη στο 106κλαμπ... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 12:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Εγω σκοπεύω να το 'εχω για ξεγκάβλομα. να τρ'οω οπως ειπατε καμια μπουκάλα τον μήνα, και να το εχω σε φάσμα ενεργοποίησης απο 2.000 στροφες μέχρι 5.800 (το μαμα μοτέρ μου εχει κόφτη στις 6.200 νομίζω).
Δεν στηνω με αλλα αμάξια ειδικα με χρηματα, απλός γουστάρω να τις δίνω σε κανενα φανάρι που και που μόνο9ς ή αν ειναι και κανας που ξύνεται απο διπλα μαζι του.

Pughell εσυ εχεις νιτρο πανω? εισαι και απο θεσνίκη?

Αν το αυτοκινητό σου έχει πλαστική πολλαπλή εισαγωγής θα σου πρότεινα, για την ασφάλεια σου αλλά και την ακεραιότητα του οχήματός σου, να μην βάλεις νίτρο...
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 12:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
στελιο σε παρακαλω γραψε το μοτο μας...που εχεις υπογραφη στο 106κλαμπ... Laughing

Να το πω εγώ γιατί τόση ώρα έχω βαρεθεί να διαβάζω χαζομάρες???

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 13:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Feel free!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 13:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Πληρωστε για να μαθετε κοροιδα...

Το αυτό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 13:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soler έγραψε:
kane έγραψε:
Πληρωστε για να μαθετε κοροιδα...

Το αυτό.

Υποτίθεται οτι ενας από τους λόγους που είσαι δω είναι για να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω πιάνοντας σε κορόιδο (νομίζω)... εκτός αν τα ξέρεις όλα Wink

(Αν δεν εχω καταλάβει κάτι λάθος εγώ δλδ...)
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Υποτίθεται οτι ενας από τους λόγους που είσαι δω είναι για να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω πιάνοντας σε κορόιδο (νομίζω)... εκτός αν τα ξέρεις όλα Wink

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος Γιάννη Smile

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soler έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος Γιάννη Smile

Δεκτόν, τι ακριβώς όμως να πληρώσουμε για να μάθουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Δεκτόν, τι ακριβώς όμως να πληρώσουμε για να μάθουμε?

Με άλλα λόγια...το παρακάτω.

pughell έγραψε:
Δυο καλους φιλους που ειχα,εβαλαν αλλα σταδιακα και οι δυο κατεληξαν στην ατμοσφαιρικη οδο.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουν γραφτει απειρα για το νιτρο και τα μειον του αλλα ο φιλος επιμενει
οποτε ας το βαλει να το συνδιασει και με ενα σπριντ μπουστερ απο μπουλεκο και με ενα ηλεκτρικο τουρμπο στην εισαγωγη ωστε να φτασει τα 180 αξιοπιστα αλογα . . . . .

α ρε και να κλειδωθει τελος του μηνα το 106 κλαμπ τι εχει να γινει εδω μεσα....συσσωρευση πορδομαγκοκλανομαλακιας....
ΚΑΝΤΕ ΤΟ STEVE ΜΟΔΕΡΕΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...
α ρε και να κλειδωθει τελος του μηνα το 106 κλαμπ τι εχει να γινει εδω μεσα....συσσωρευση πορδομαγκοκλανομαλακιας....

+1 Sad

volvos έγραψε:
ΚΑΝΤΕ ΤΟ STEVE ΜΟΔΕΡΕΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
dark (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 cc 1.6 (16v) (2002)

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 19:42:44    Θέμα δημοσίευσης: γειααα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο και το νιτρο αλλα dangerous απο πολλες αποψεις.εχετε καμπριο και μαλιστα cc ? ok καλο και το δευτερο σταδιο αλλα τα 150 αλογα πολυ δυσκολα τα περναει το cc.δεν ειναι σαν το ραλλι.η λυση ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια.εχουμε εμεισ οι cc δες 6000? παμε μια βολτα στο μανουκη η στο toyomad και τελειωνουν εκει ολα.230 hp σε 0.8 light τουρμπο.θελουμε ταξιδακι?0.5 και μια χαρα.γιατι μην ξεχναμε και ηλεκτρογκαζοι ειμαστε γα**το μπελα μου και βαρια καροτσα εχουμε.θα αναρωτιεστε αν εγω που τα λεω αυτα το εχω τουρμπισει Confused δυστυχως οικονομικα μονο για ατμοσφαιρα με παιρνει τωρα με 2500 150 hp Crying or Very sad εχω οδηγησει ομως cc τουρμπατο.... μονο η ροπη που νιωθεις φτανει Smile
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 22:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι γα**το topic....λιωσιμο στο γελιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης