PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ζωνες ασφαλειας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 00:27:14    Θέμα δημοσίευσης: ζωνες ασφαλειας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια!
Τετοια ωρα θα μου πειτε αυτο σε απασχολει? ε ναι. εχω ενα 206 3θυρο. καλα κλασικο το θεμα οπου ψαχνει ο/η συνοδηγος καθε φορα που ειναι η ζωνη γιατι ειναι αρκετα πισω Laughing αλλα τωρα τελευταια παρατηρω οτι δεν μαζευει ο μηχανισμος την ζωνη με αποτελεσμα να το κανω καπως χειροκινητα Embarassed τι μπορω να κανω?
ααα και κατι ακομα λιγο off topic. καλα θα με βρισετε αλλα πρεπει να ρωτησω. επειδη το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο πριν καιρο. πως καταλαβαινω τι εκδοση ειναι? (xt, colour line, dynamic κτλ κτλ). το ξερω οτι ισως σας φαινετε λιγο χαζη η ερωτηση αλλα τι να κανω... Rolling eyes
το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2000 και ειναι το 1.4 8ν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 05:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: ζωνες ασφαλειας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

torture έγραψε:
Καλησπερα παιδια!
Τετοια ωρα θα μου πειτε αυτο σε απασχολει? ε ναι. εχω ενα 206 3θυρο. καλα κλασικο το θεμα οπου ψαχνει ο/η συνοδηγος καθε φορα που ειναι η ζωνη γιατι ειναι αρκετα πισω Laughing αλλα τωρα τελευταια παρατηρω οτι δεν μαζευει ο μηχανισμος την ζωνη με αποτελεσμα να το κανω καπως χειροκινητα Embarassed τι μπορω να κανω?
ααα και κατι ακομα λιγο off topic. καλα θα με βρισετε αλλα πρεπει να ρωτησω. επειδη το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο πριν καιρο. πως καταλαβαινω τι εκδοση ειναι? (xt, colour line, dynamic κτλ κτλ). το ξερω οτι ισως σας φαινετε λιγο χαζη η ερωτηση αλλα τι να κανω... Rolling eyes
το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2000 και ειναι το 1.4 8ν

Εχεις δερματινο τιμονι λεβιε ταχυτητων κλιμα και ζαντες αλουμινιου...?
Αν ναι εχεις την πλουσια εκδοση (xs)
Aν δεν εχεις τα παραπανω εχεις xt

Βασικα μας ενδιαφερει ανα ειναι xs h xt

Οσον αφορα την ζωνη δες μηοως θελει καθαρισμα αλλιως πας για καινουριο μηχανισμο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 11:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τιμονι δερματινο ειναι απο οτι καταλαβαινω. εχω air condition οχι κλιμα. και για ζαντες ειναι aftermarket οχι οι κλασικες peugeot. για το αν θελει καθαρισμα ο μηχανισμος για τις ζωνες πρεπει να κοιταξω καπου συγκεκριμενα ή γενικα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης