PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 308 GT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
artemis25 (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 16:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 308 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην να σας χαιρετησω ολους εδω μεσα μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ. Καλως σας βρηκα και να ειμαστε καλα.

Ψαχνω σε ολο το φορουμ κατι για το καινουριο peugeot 308 gt kai den briskv.

Λοιπον θελω την γνωμη σας για τον κινητητρα, τι βελτιωσεις μπορουν να γινουν επανω του, οδηγηκη συμπεριφορα, καταναλωση του συγκεκριμενου μοντελου πεζο.

Μιλαω γι αυτο με τα 175 αλογα.

Και μια ηλιθια ερωτηση (λογο του οτι ειμαι σε φορουμ για πεζο) σε συγκριση με ενα golf 1.4 170 hp ti leei ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 17:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε να ρθει να το παρει κανεις....να το βαλουν κ σε κανα τεστ τα περιοδικα...κ αναλογα αν ειναι γερμανοφιλο το περιοδικο θα το παει "στου χαντακι" Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
artemis25 (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 17:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα ηρθε . Και ηδη κυκλοφορουν
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 17:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ενταξει αλλο ενα 308 πανακριβο κατ'εμε!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 18:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aκριβή είναι η υπόλοιπη γκάμα του 308, το τζιτι είναι μια χαρά τιμολογιακά. Δλδ κατά την γνωμη σου πόσο θα έπρεπε να κάνει για να μην είναι πανάκριβο; Κάπου στα 20 χιλιάρικα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 21:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Aκριβή είναι η υπόλοιπη γκάμα του 308, το τζιτι είναι μια χαρά τιμολογιακά. Δλδ κατά την γνωμη σου πόσο θα έπρεπε να κάνει για να μην είναι πανάκριβο; Κάπου στα 20 χιλιάρικα;

μωλις το δα σε συγκριτικο με tsi leon... τι να πεις στα 25.500 περνεις το fr ομως ασε που το κραζε δεν μπορει το πλαισιο να βγαλει την δυναμη κ δεν ειναι σπορτ κτλ...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2008, 07:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πλαίσιο ποιανού δεν μπορεί να βγάλει την δύναμη του 308????? Shocked Αυτό μας έλειπε να ακούσουμε πως δεν έχει καλό πλαίσιο το 308 τι να πω…….!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2008, 15:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Το πλαίσιο ποιανού δεν μπορεί να βγάλει την δύναμη του 308????? Shocked Αυτό μας έλειπε να ακούσουμε πως δεν έχει καλό πλαίσιο το 308 τι να πω…….!!!!

οπως ειπα κ πιο πανω πριν δω το τεστ...ειναι οτι αναλογα το περιοδικο θα το κανει οκ η θα το στειλει στο χαντακι Laughing ετσι ειναι ολα 5 περιοδικα να παρεις με το ιδιο τεστ...θα δεις οποια ειναι του ιδιου εκδοτη θα λενε τα ιδια κ τα αλλα θα λενε τελιως αναποδα...λες κ δεν τα ξερεις Laughing Laughing
το κακο ειναι οτι με αυτα τα λεφτα περνεις αλλα...πιο δυνατα
Επιστροφή στην κορυφή
artemis25 (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2008, 21:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη με βαση το value for money ποια αμαξια παιζουν στην κατηγορια αυτη. Δηλαδη να ειναι φτιαγμενο για επιδοσεις και μεχρι 1600 κ.ε (λογο καταναλωσης)

Με αυτα που εχω διαβασει παντως μου κανει εντυπωση το ποσο χαμηλα βγαζει την ροπη απο τα 1600 στροφες και συμφωνα με αυτα που διαβαζω τα δινει σταθερα μεχρι τισ υψηλες .
Επιστροφή στην κορυφή
vavvas (savvas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 00:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα σε μια αντιπροσωπεια να το δω και ειχαν το απλο 308 οχι τουρμπατο.
Τα επαιξα πραγματικα με τη ποιοτητα του εσωτερικου ειναι απιθανο και τα προβολακια ειναι πιο ωραια απο του 207 ετσι πιστευω.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 07:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εκανα test drive σε αντιπροσωπεια στη Νικαια...

Αρκετο γκαζι, δυνατο τραβηγμα παντου, πολυ καλος επιλογεας ταχυτητων, δυνατα φρενα, σφιχτη αναρτηση (ειχε και τις 18αρες), καλο τιμονι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, απιστευτη εικονα και αισθηση εσωτερικου με τα ημιδερματινα σπορ καθισματα και τις λεπτομερειες...

Οσο για την τιμη, 24.850 το 3θυρο (+450 το μεταλλικο, +600 οι 18αρες= 25900)

Αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι υπερεξοπλισμενο, ειναι καινουριο, με το μοτερ της χρονιας στην κλαση του, η τιμη του ειναι μια χαρα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 09:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά οταν κάποιος θέλει να πάρει ενα αμάξι που εκτός από το "να κάνει την δουλεια του" (όποια κι αν ειναι αυτή), θέλει να του αρέσει κιολας και να το γουστάρει η τιμή δεν εχει απαραίτητα τόση σημασία...

σιγα να μην μετράω και το τελευταίο ευρω στην τσέπη μου "για να βγάλω τον μήνα" και να συζητάω για σπορ δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα...

ελεος δηλαδή... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 15:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα την πιπιλα με τις 1600 ξεχαστε την στις 2500 την εχει
το leon tsi με τα 160 εχει ομως 19 παιδες...κ φουλ φτανει 22500 κ 25000 εχει το fr Laughing αντιθετα το golf gt εχει τα ιδια λεφτα οπως και το megane gt
απο κει κ περα δεν θυμαμαι να ναι κανενα κοντα σε αυτο το ιδιος αλογα εξοπλισμο δλδ κ τιμη αν ειναι κ το astra 180αρη στα 22500 αλλα χωρις να χει τοσο εξοπλισμο
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 15:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως αυτο που λενε τα περιοδικα ολα ΜΑ ΟΛΑ οποτε ισως και να εχουν και ενα δικιο ειναι οτι το στησιμο του αυτοκινητου εκτιθεται απο τα 175+αλογα
το αμαξι αδυνατει να κανει καλυτερο 0-100 απο το 150αρι λογω ακασχετου σπινιαρισματος (με τα 18αρια? δε το ξερω...)

και γενικα ειναι κατι που δεν εχει καμια σχεση με την εννοια σπορτιφ...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 07:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Peugeot-308-GT-THP-175-driven/?content-block=1

Laughing Laughing Laughing

άντε βγάλε άκρη δλδ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 09:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
...

1600 ειναι η ροπη του. Wink
Εκτος και αν εννοεις που αντιλαμβανεσαι το "φουσκωμα" της τουρμπινας...
Απο εξοπλισμο παντως εχει τον κωλο του επανω...
Επισης ειναι απιστευτα ομορφο σε λευκο και μαλιστα με τα εργοστασιακα 17αρια επανω.
Μας ηρθε ενα πριν 2 βδομαδες περιπου και το χαζευαμε σαν βλακες.... Shocked Πραγματικα πολυ ομορφο. Wink

Α,btw το λευκο παει πολυ περισσοτερο στο 308 απο οτι στο 207(απο οτι λενε οι περισσοτεροι). Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 09:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μάλλον με το 308 που αναφέρεις θα έχω βόλτα σε μερικές μέρες. Wink Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 10:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φακας; Question Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 14:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
android έγραψε:
...

1600 ειναι η ροπη του. Wink
Εκτος και αν εννοεις που αντιλαμβανεσαι το "φουσκωμα" της τουρμπινας...
Απο εξοπλισμο παντως εχει τον κωλο του επανω...
Επισης ειναι απιστευτα ομορφο σε λευκο και μαλιστα με τα εργοστασιακα 17αρια επανω.
Μας ηρθε ενα πριν 2 βδομαδες περιπου και το χαζευαμε σαν βλακες.... Shocked Πραγματικα πολυ ομορφο. Wink

Α,btw το λευκο παει πολυ περισσοτερο στο 308 απο οτι στο 207(απο οτι λενε οι περισσοτεροι). Exclamation

ναι κ το 207 αυτο ελεγε 1600-1700 στο δυναμομετρο ομως μεγιστη 2500
ειναι
κ παρτο κ απλα...ποτε να προλαβει να γεμιση καλα η τουρμπινα στις 1600 ποτε ανοιγει ποτε γεμιζει δλδ? Laughing αν ηταν ετσι στις 4000 θα κρεμαγε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 19:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα,τα πραγματα απο μοτερ σε μοτερ διαφερουν...
Απο εκει και περα θα μου πεις "Τοσο μεγαλες διαφορες;".Ε,τι να σου πω,στο σχεδιαγραμμα που διεδωσε και επισημα η Peugeot,στις 1700 την δειχνει την ροπη.
Τωρα το κατα ποσο πραγματικο ή οχι ειναι,θα μπλεξουμε σε ιστοριες του τυπου "Αληθεια ή ψεματα"... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης