PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Θόρυβος απο συντονισμό σε Α/C
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 08:27:08    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Θόρυβος απο συντονισμό σε Α/C Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα !!!
Λοιπόν εδω και λίγο καιρο που πιάσαν οι ζέστες ειπα να ανάψω το Α/C και εγω μπας και δροσιστούμε λίγο.
Ολα καλά αλλα οταν το αμάξι επιανε τις 1500 και πάνω στροφές αρχιζε η συναυλία.ενας θόρυβος λες και ετριβες με μια λίμα κάτι
Λοιπόν το πήγα για ελεγχο και το αποτέλεσμα ειναι οτι κάποιος σωλήνας του A/C συντονίζει και κάνει την φασαρία.
Προσπαθήσαν να το σφίξουν αλλα μάταια.
Και για να μην μακρυγορώ σηκώσαν τα χέρια,εστειλαν e mail στην Γαλλία και περιμένουμε απάντηση.
Δεν με πειράζει η ολη φάση γιατι δεν είναι κάτι σημαντικό πέρα απο το οτι ειναι κουραστικός ο θόρυβος και πιστεύω οτι θα βρεθεί η λύση ,απλα το καταθέτω σαν κατι περίεργο που ενω φαίνετε κατι απλό τελικά την λύση πρέπει να την δώσουν οι φίλτατοι Γάλλοι.
Ελπίζω μόνο να μην με ξεχάσουν και την βγάλω με ωτοασπίδες ολο το καλοκαίρι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 14:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα παρομοιο προβλημα με την ντιζα του γκαζιου....της περασα μια μονωση (για χαλκοσωληνα) και απο τοτε δεν ακουγετε τπτ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 11:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σηριαλ συνεχιζεται.....
τελικα μετα απο ενα μηνα σχεδον η απαντηση ειναι οτι αδυνατουν να επισκευασουν το προβλημα και μου ειπαν να παω στα κεντρικα στην λαιον μπας και εκει υπαρχει καποιος που μπορει να το λυσει.
μου ειπαν οτι δεν ειχαν απαντηση απο την γαλλια αν και δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ασχοληθηκαν να στειλουν email
αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι αν εγω δεν τους κυνηγουσα καθε λιγο κανεις δεν θα επικοινωνουσε μαζι μου θα περναγε το καλοκαιρι και φυσικα θα εβγαινα απο την εγγυηση.
το 2008 να κοιτανε ενα a/c και να μου λενε οτι και στην θεσσαλονικη υπηρχε ενα ακομα 207 με φασαρια στο a/c απο συντονισμο και μαλλον θα πρεπει να συνηθισουμε να ζουμε με αυτον τον καινουργιο θορυβο,, ειναι κατι που δεν μπορω να το καταλαβω.
τεσπαν εκλεισα ραντεβου με τα κεντρικα και θα δουμε.
το κακο ειναι οτι οσο περνανε οι μερες ο θορυβος ακουγεται ακομα και στο ρελαντι με συνεπεια να προτιμας να μην το χρησιμοποιεις και να ζεστενεσαι παρα να ακους το βουυυυυ μεσα στην καμπινα.
να προσθεσω οτι εχει αρχισει να ακουγεται αρκετα εντονα και ο κομπρεσορας οταν δουλευει καθε λιγο και λιγακι.
στο τελος θα ακουω και τις βαθυτερες σκεψεις του a/c xaxa!!!!
τι να πω δεν ξερω.... θα δουμε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2008, 13:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανένα νέο με τον συντονισμό? Χωρις a/c σου το κάνει?
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι !!!
χωρις το a/c ανοιχτό ολα εινα ok
αυριο θα παω στα κεντρικα και θα δουμε μηπως οι ανθρωποι εκει κανουν κατι
μακάρι για να παμε και διακοπες (ησυχες)
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 20:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου κανει κατι αναλογο οταν ο κλιματισμος δουλευει πολυ χαμηλα,ακουω ενα θορυβο (κατι σαν χχχχχχχχχ) αλλα αν το δυναμωσω εστω και λιγο σταματαει.
Το εκανε απο την αρχη,δεν ασχοληθηκα οχι γιατι δεν με ενοχλει απλα δεν εχω εμπιστοσυνη οτι θα το φτιαξουν,μαλλον ζημια θα κανουν αν σου ξηλωσουν το ταμπλο για να δουν τι εχει.
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 00:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:

αυριο θα παω στα κεντρικα και θα δουμε μηπως οι ανθρωποι εκει κανουν κατι
μακάρι για να παμε και διακοπες (ησυχες)

Να πας και να μας ενημερώσεις! Γιατί το θέμα μας ενδιαφέρει! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 12:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον γυρισα απο τα κεντρικα και το φαινομενο εχει ως εξης:
αφου το ειδαν και το ακουσαν μου ειπαν οτι ο θορυβος που ακουγεται ειναι μεσα στα πλαισια του κανονικου.
αλλα αμαξια κανουν λιγοτερο αλλα περισσοτερο.ισως ..... αλλα δεν κανουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
οπερ σημαινει οτι μαθε να ζεις με αυτο και ασχολησου με κατι αλλο στην ζωη σου.
βεβαια ηταν ευγενεστατοι και μου προτειναν οτι μιας και ηρθα να κανουν το εξης
να συμπληρωσουν λαδια στον συμπιεστη και να κοιταξουν το φρεον μπας και γλυκανει ο θορυβος. ηταν ειλικρινης παντως και δεν μου πουλησαν παραμυθι οτι με αυτο θα φτιαξει οπωσδηποτε.
ετσι και εγινε.μου ειπαν οτι εβαλαν λαδι και ειδαν οτι ειχε περισσοτερο φρεον απο το κανονικο.μετρησαν και την θερμοκρασια και μου ειπαν οτι φτανει στους 4,7 βαθμους κελσιου. δηλαδη δουλευει σωστα και καλα.
το συμπερασμα του τεχνικου μετα την ολοκληρωση της δουλειας μου ειπαν οτι ειπε οτι τωρα δουλευει μαλλον καλυτερα απο πριν.
τωρα τι εγινε ακομα δεν ξερω γιατι με την φασαρια που ειχε ο δρομος δεν μου αφησε περιθωρια να ακουσω.
θα ακουσω ομως και θα σας πω λιαν συντομως.
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 13:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα ο θορυβος υφισταται
δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι ειναι ματαιο οπως φαινεται.
μονο μια ερωτηση θελω να κανω
ξερει κανεις να μου πει που βρισκετε στο μοτερ το σημειο οπου συμπληρωνει κανεις λαδια στο μοτερ του συμπιεστη και που βρισκετε εκει που συμπληρωνεις φρεον ;;
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 13:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει κάποιο σημείο.Η διαδικασία είναι η εξής:Συνδέουν το μηχάνημα με το a/c βγάζουν όλο το φρέον κάνουν το λεγόμενο "κενό" και μετά βάζουν πρώτα λάδι και μετά φρέον. Πέτρο πόσα γραμμάρια λάδι και πόσα γραμμάρια φρέον σου έβαλαν?
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 20:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν γνωρίζω καθολου απλα μου ειπαν οτι εβαλαν και οτι ειχα περισσοτερο φρεον όπως ξερεις δεν εισαι μπροστα και η πληροφορηση ειναι ελαχιστη μετα το περας της εργασιας τουλαχιστον σαν την δικη μου.
ο λογος που ρωταω που ειναι το σημειο που βαζουν φρεον και λαδι ειναι γιατι οταν ανοιξα το μοτερ μετα για να χαζεψω ηταν σαν μην μπηκε καθολου χερι.
ξέρεις υπάρχει αυτή η σκόνη σε όλο το μοτέρ και άμα πιάσεις κάτι αφήνει αποτύπωμα.εγώ δεν είδα πουθενά ίχνη δουλειάς και για αυτό ρωτάω γιατί μάλλον κοιτάω αλλού .
δηλαδή απο το ιδιο σημείο εισάγουν και λάδι και φρεον;
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 02:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι. Από το ίδιο σημείο εισάγουν και τα δύο! Για να δεις αν σου έκαναν δουλειά άνοιξε το καπό και κοίτα αριστερά προς τον εσωτερικό ιμάντα υπάρχουν δύο σωλήνες και στις σωλήνες επάνω υπάρχουν δύο τάπες. Κοίτα όπως λές αν έχει φύγει η σκόνη!
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 08:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ red_storm θα κοιταξω και θα σου πω
αν και νομιζω οτι τις εχω δει αυτες τις δυο μαυρες ταπες και ειχαν κανονικα την σκονη τους
τελος παντων δεν εχει και πολλη σημασια αν το καλοσκεφτεις ,αφου μεν το a/c δουλευει κανονικα και δε ο θορυβος υπαρχει κανονικα και με τον νομο
τωρα εαν κρατησαν το αμαξι περιπου 4 ωρες και απλα το κοιτουσαν τι να πω εγω ....και τι να κανω....
αλλλωστε υποθεσεις κανω μονο και τιποτα αλλο.
το σιγουρο ειναι οτι ηταν ευγενικοι,εδειξαν οτι ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα οπως λεει και ενας φιλος, ολα τα πραγματα στην ζωη κρινονται εκ του αποτελεσματος και στην περιπτωση αυτη αποτελεσμα δεν υπηρξε.....
δεν θα κατσω να σκασω κιολας
τουλαχιστον το μοιραστηκα και με καποιους αλλους ανθρωπους και ολοι στην τελικη κατα μαθαινουμε μεσα απο ολα αυτα κυριως ανθρωποι καποιας ηλικιας και με ελαχιστες γνωσεις οπως ειμαι εγω.
αυτο παντως που παρατηρησα ειναι οτι ο συμπιεστης μαλλον ακουγεται αρκετα μεσα στην καμπινα.
και για να γινω πιο συγκεκριμενος μηπως λεω και τιποτα βλακειες
εννοω οτι αφου ξεκινησει το a/c και συνεχισεις την πορεια σου καποια στιγμη μετα απο λιγο ακουγετε κατι σαν το βαντιλατερ που περνει μπροστα στο αμαξι οταν ανεβαζει θερμοκρασια μονο που ειναι απο το a/c.
αυτο δουλευει λιγο και μετα σταματαει και ξανα και ξανα.
το βαντιλατερ του αυτοκινητου μου ειναι αθορυβο σχετικα και το εχω ακουσει και να δουλευει αρκετες φορες αφου εχω παρκαρει και εχω σβησει το αμαξι.γι αυτο και το λεω.
αυτο το (μοτερ) ακουγεται μονο οταν δουλευει το a/c, δεν ξερω αν ειναι ο συμπιεστης παντως οταν ξεκιναει ακουγεται αρκετα εντονα μεσα στην καμπινα των επιβατων και ειδικα οταν εισαι σταματημενος σε φαναρι.
εσενα red στο αμαξι ακουγετε ;
συγνωμη αν κουρασα με το πολυ μπλα μπλα ......αλλα προσπαθω κατι να μαθω μεσα απο την κουβεντα. το μονο σιγουρο στην ιστορια ειναι παντως οτι περυσι το καλοκαιρι το a/c ηταν καθολα αθορυβο .
τωρα αμα βγω απο την εγγυηση και τελικα το παρω στο χερι καποια μερα απλα εχασα.....
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 13:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ετσι δουλευει...μια ανοιγει μια κλεινει...το a/c κ δεν ειναι τπτ αλλο απο εναν ακομη ανεμιστηρα...κανει ενα τακ οταν οπλισει κ στην συνεχεια ειναι σαν το βεντιλατερ...βεβεα τπτ απο αυτα δεν μου ακουγοντε μεσα στην καμπινα...ισως σταματημενος σε κανα ερημο στενο το βραδυ κατι να κανει
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 15:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
ευχαριστω πολυ red_storm θα κοιταξω και θα σου πω
αν και νομιζω οτι τις εχω δει αυτες τις δυο μαυρες ταπες και ειχαν κανονικα την σκονη τους
τελος παντων δεν εχει και πολλη σημασια αν το καλοσκεφτεις ,αφου μεν το a/c δουλευει κανονικα και δε ο θορυβος υπαρχει κανονικα και με τον νομο
τωρα εαν κρατησαν το αμαξι περιπου 4 ωρες και απλα το κοιτουσαν τι να πω εγω ....και τι να κανω....
αλλλωστε υποθεσεις κανω μονο και τιποτα αλλο.
το σιγουρο ειναι οτι ηταν ευγενικοι,εδειξαν οτι ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα οπως λεει και ενας φιλος, ολα τα πραγματα στην ζωη κρινονται εκ του αποτελεσματος και στην περιπτωση αυτη αποτελεσμα δεν υπηρξε.....
δεν θα κατσω να σκασω κιολας
τουλαχιστον το μοιραστηκα και με καποιους αλλους ανθρωπους και ολοι στην τελικη κατα μαθαινουμε μεσα απο ολα αυτα κυριως ανθρωποι καποιας ηλικιας και με ελαχιστες γνωσεις οπως ειμαι εγω.
αυτο παντως που παρατηρησα ειναι οτι ο συμπιεστης μαλλον ακουγεται αρκετα μεσα στην καμπινα.
και για να γινω πιο συγκεκριμενος μηπως λεω και τιποτα βλακειες
εννοω οτι αφου ξεκινησει το a/c και συνεχισεις την πορεια σου καποια στιγμη μετα απο λιγο ακουγετε κατι σαν το βαντιλατερ που περνει μπροστα στο αμαξι οταν ανεβαζει θερμοκρασια μονο που ειναι απο το a/c.
αυτο δουλευει λιγο και μετα σταματαει και ξανα και ξανα.
το βαντιλατερ του αυτοκινητου μου ειναι αθορυβο σχετικα και το εχω ακουσει και να δουλευει αρκετες φορες αφου εχω παρκαρει και εχω σβησει το αμαξι.γι αυτο και το λεω.
αυτο το (μοτερ) ακουγεται μονο οταν δουλευει το a/c, δεν ξερω αν ειναι ο συμπιεστης παντως οταν ξεκιναει ακουγεται αρκετα εντονα μεσα στην καμπινα των επιβατων και ειδικα οταν εισαι σταματημενος σε φαναρι.
εσενα red στο αμαξι ακουγετε ;
συγνωμη αν κουρασα με το πολυ μπλα μπλα ......αλλα προσπαθω κατι να μαθω μεσα απο την κουβεντα. το μονο σιγουρο στην ιστορια ειναι παντως οτι περυσι το καλοκαιρι το a/c ηταν καθολα αθορυβο .
τωρα αμα βγω απο την εγγυηση και τελικα το παρω στο χερι καποια μερα απλα εχασα.....

Αυτό το απότομο "κλακ" που ακούς, είναι ο συμπιεστής κ πιο συγκεκριμένα ο συμπλέκτης του, που κομπλάρει κάθε φορά που ενεργοποιεις το a/c , και δείνει κίνηση απο την τροχαλία του συμπιεστή, στον συμπιεστή.
Ενώ ο έντονος θόρυβος απο μοτέρ που ακούς, είναι απο το βεντιλατέρ, καθώς το ψυγείο του κινητήρα και το ψυγείο του a/c μοιράζονται το ίδιο βεντιλατέρ. Όταν χρειάζεται ψύξη μόνο το ψυγείο του κινητήρα ή μόνο το ψυγείο του a/c, τότε αυτό λειτουργεί στην πρώτη σκάλα, με λίγες στροφές, γι' αυτό κ δεν ακούγεται πολύ, όμως όταν χρειάζονται επιπλέον ψύξη κ τα δύο ψυγεία, τότε το βεντιλατέρ δουλεύει στη δεύτερη σκάλα, δηλαδή με πολλές στροφές, γι'αυτο το λόγο κ ακούγεται.

etuned

Έχει επεξεργασθεί από τον/την makis106 στις Πεμ 17 Ιούλ 2008, 19:12:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 19:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες
ελπίζω μονό η ιστορία να μείνει στον θόρυβο και να μην παθει τίποτα άλλο αργότερα πιο σοβαρό γιατί τέλος σεμπτεμβριου αντίο εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 20:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 90αρη μοτερ εχεις?
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 22:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετρο επειδη ειμαι ανα-ψυκτικος σε κοτερα αλλα η ιδια λειτουργεια ειναι!
Το βεντιλατερ ειναι η εξωτερικη μοναδα του σπιτιου στο Α/C!
Αν εχει κοινο ανεμιστηρα δεν το ξερω αλλα το ξεκινα σταματα ειναι επειδη εχεις κλιμα και μολις πιασει θερμοκρασια χορου σταματαει να λειτουργει και μολις την χασει ξαναξεκιναει!(Ετσι πιστευω ειναι και στα αυτοκινητα!)

Οσο για φρεον και λαδια τα λαδια λιγο κουφο μου ακουγεται οτι του τα συμπληρωσανε εκτος και αν ειχε ελειψη εξ αρχης!Το να ειχε παραπανω φρεονπαιζει!

Βεβαια μην κανεις πειραματα με τις τις ταπες γιατι θα μηνεις ΧΩΡΙΣ Α/C! Laughing

Οσο για τους 4,5 Κελσιου ειναι η θερμοκρασια αερα?

Το να κανει θορυβο μηπως καπου παιζει?Ειναι και αυτο κουφο! Rolling eyes

Υπ οψην οταν ανοιγεις το A/C κανονικα πρεπει να συμπλεκταρεις να πεσουν οι στροφες να το αναψεις και μετα να δωσεις στροφες και οχι αποτομα! Αυτο γιατι ζωριζει το κομπρεσερ και τις εκτονωτικες κτλ κτλ!

Βεβαια με βιαιο ξεκινημα (πολλες στροφες) δεν κοβω και το λαιμο μου οτι θα το παρεις και στα χερια!

Ξερω δεν βοηθεισα καθολου αλλα να μην το παιξω λιγο μαστορας?
Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 22:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4.5 βαθμους βγαζει στο αεραγωγο το θερμομετρο που βαζουν...
κ το απλο a/c χωρις θερμοκρασια εχει σταματα ξεκινα
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 23:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να φταίει το λουρί ή ο τεντωτήρα? Λέτε να έχει χαλάσει κανένα ρουλεμάν ή καμία τροχαλία?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης