PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

205 - Αλλαγη σασμαν & Θορυβος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

Ένταξη: 08 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2008, 22:20:47    Θέμα δημοσίευσης: 205 - Αλλαγη σασμαν & Θορυβος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σας παιδιά !
Έχω ένα 205 1400 του 92 το αμάξι είναι από Full service ! Αλλαγή τα πάντα ακόμα και σασμάν !
Θέλω να μου πείτε τι διαφορες θα καταλάβω στο αμάξι που έβαλα σασμάν από 206 .. και επίσης θέλω τη βοήθεια σας σε κάποιο γκούπ που ακούω και νιώθω στο τιμόνι όταν ξεκινάω "σπινιαριστος" και αφήνω γκάζι για αλλαγή ταχύτητας ! Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2008, 13:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το γκούπ που ακούς τσέκαρε αν είναι εντάξει οι βάσεις της μηχανής, όσο για την διαφορά με το σασμάν του 206 εσύ θα μας πεις που το οδηγείς...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 13:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το σασμαν μπορει να μην καταλαβεις και τιποτα, το οτι ειναι απο 206 απλα σημαινει οτι ως πιο καινουριο θα εχεις το κεφαλι σου πιο ισηχο απο θεμα ζημιων.

Τα 1400αρια μοτερ/σασμαν που μπηκαν στα 206 δεν ηταν κατι νεο, υπηρχαν ειδη και στα 306 και στα 205 και στα 106.
Οποτε πιο κοντο σασμαν σιγουρα δεν ειναι, αποψη μου δεν θα δεις διαφορα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 16:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντος το Γκουπ ειναι απο τη βαση .. Και με το 206 σασμαν ειναι πιο αργο .. Αργει να φορτωσει .. Καλυτερο το μαματο το 205 σασμαν Wink

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 16:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fisikelas έγραψε:
Οντος το Γκουπ ειναι απο τη βαση .. Και με το 206 σασμαν ειναι πιο αργο .. Αργει να φορτωσει .. Καλυτερο το μαματο το 205 σασμαν Wink

Προφανος τοτε ειναι λιγο πιο μακρι...
Δεν πειραζει, αυτο διορθωνεται με αλλαγη κορονοπηνιου (σε 14/60) αλλα κριμα γιατι αυτο επρεπε να γινει ενω το σαμαν ειχε κατεβει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 16:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
fisikelas έγραψε:

Προφανος τοτε ειναι λιγο πιο μακρι...
Δεν πειραζει, αυτο διορθωνεται με αλλαγη κορονοπηνιου (σε 14/60) αλλα κριμα γιατι αυτο επρεπε να γινει ενω το σαμαν ειχε κατεβει...

Σε ευχαριστω για την πληροφορια .. Δεν το ηξερα ! Μπορεις να μου πεις το κοστος περιπου?Το κακο ειναι οτι θα με χρεωσει και το ανεβοκατεβα του σασμαν . Δεν αξιζει τοτε !

Confused

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 17:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κορ/νιο ~200 (μεταχειρισμενο εννοειτε) και δυστηχος το κατεβασμα/ανεβασμα του σασμαν ~150 ευρω.

Το δικο σου σασμαν (αυτο που ειχε απο τη μανα του το 205) που ειναι ?
Μπορεις να παρεις απο εκει το κορ/νιο.

Επιστροφή στην κορυφή
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 17:25:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Το κορ/νιο ~200 (μεταχειρισμενο εννοειτε) και δυστηχος το κατεβασμα/ανεβασμα του σασμαν ~150 ευρω.

Το δικο σου σασμαν (αυτο που ειχε απο τη μανα του το 205) που ειναι ?
Μπορεις να παρεις απο εκει το κορ/νιο.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ! Αυτο θα κανω ! Ειδα δραματικη διαφορα με το 206 σασμαν ! Ελπιζω να γινει οπως πριν το αμαξακι " νευρικο " να γουσταρω Wink

Ευχαριστώ και πάλι Razz

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 10:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κ/π στα 1400 ειναι ιδιο αλλαζει η κλιμακοση των σχεσεων...(νομιζω)

FRENSH REVOLUTION-20516v 0-400 . . .
. . . κι ασε τους αλλους να σκανε 1000ευρα για αλογα ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 11:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sfikas205 έγραψε:
το κ/π στα 1400 ειναι ιδιο αλλαζει η κλιμακοση των σχεσεων...(νομιζω)

ΑΝ πραγματι συμβαινει αυτο, τοτε Γιαννη απλα βρες ενα μεταχειρισμενο κορ/νιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 16:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη για ποιο λογο σου αλλαξαν σασμαν?
(κατι μου βρωμαει εδω)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 20:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτερη ο Γιάννης είμαι από καφενέ αν θυμάσαι .. Ο φίλος του σπύρου!γά**σε με δεν ξέρω και εγώ τι γίνεται με το γα** peugeot που πήρα .. Το σασμάν το άλλαξε γιατί είχε φαγωμένη δευτερα ..! Δεν ξέρω γιατί,ο Σεβδαλής το άλλαξε !Το παλιό μου το έδωσε!Το θέμα τώρα είναι ότι έχω άλλο πρόβλημα !Gam.. με .. Αυτός που είχε το αμάξι αντί για παραφλού έβαζε νερό και βασικά έχει πρόβλημα το ψυγείο μου τώρα !Κάτι για σκουριές άκουσα .. τρύπησε και ένα λάστιχο που μεταφέρει το παραφλού και το άλλαξα ..έχανε παραφλού ! Και νομίζω ότι έκαψε φλάτζα το αμάξι ... Είναι σεβδαλή τώρα το αμάξι .. Ελπίζω να το έσωσα !Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει καμια πληροφορία ..Είμαι άσχετος περί αυτοκινήτων ..500 ευρώ το αμάξι ..770 full "αλλαγματα" μαζί με σασμάν .. 430 Αναρτήσεις - Ελαστικά .. 35 αλλαγή Σωλήνα του παραφλού μαζί με εργατικά .. και still counting ! ....
Αμα το ξερα ..Δε θα το έπαιρνα !

Θα μιλήσω με τον σπύρο από κοντά βασικά γιατί αυτός που το πήρα ήταν γνωστός του και μου πούλαγε "παπατζες" ..

Τέσπα...Imitation ψυγείο 70 ευρώ ! Ισχύει η τιμη που μου ειπανε?

Ευχαριστώ παίδες
Confused

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 10:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fisikelas έγραψε:

Ισχύει ναι.
Επιστροφή στην κορυφή
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 17:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουφ .. Sad Αυτός που άλλαξε τον τίτλο του Post .. να διορθώσει και να γράψει το θόρυβος με Y όχι Η ..

Και by the way γιατί αλλάξατε το τίτλο του post ?

Cheers

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 22:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fisikelas έγραψε:
Λευτερη ο Γιάννης είμαι από καφενέ αν θυμάσαι .. Ο φίλος του σπύρου!γά**σε με δεν ξέρω και εγώ τι γίνεται με το γα** peugeot που πήρα .. Το σασμάν το άλλαξε γιατί είχε φαγωμένη δευτερα ..! Δεν ξέρω γιατί,ο Σεβδαλής το άλλαξε !Το παλιό μου το έδωσε!Το θέμα τώρα είναι ότι έχω άλλο πρόβλημα !Gam.. με .. Αυτός που είχε το αμάξι αντί για παραφλού έβαζε νερό και βασικά έχει πρόβλημα το ψυγείο μου τώρα !Κάτι για σκουριές άκουσα .. τρύπησε και ένα λάστιχο που μεταφέρει το παραφλού και το άλλαξα ..έχανε παραφλού ! Και νομίζω ότι έκαψε φλάτζα το αμάξι ... Είναι σεβδαλή τώρα το αμάξι .. Ελπίζω να το έσωσα !Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει καμια πληροφορία ..Είμαι άσχετος περί αυτοκινήτων ..500 ευρώ το αμάξι ..770 full "αλλαγματα" μαζί με σασμάν .. 430 Αναρτήσεις - Ελαστικά .. 35 αλλαγή Σωλήνα του παραφλού μαζί με εργατικά .. και still counting ! ....
Αμα το ξερα ..Δε θα το έπαιρνα !

Θα μιλήσω με τον σπύρο από κοντά βασικά γιατί αυτός που το πήρα ήταν γνωστός του και μου πούλαγε "παπατζες" ..

Ευχαριστώ παίδες
Confused

up

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 01:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fisikelas έγραψε:
Ουφ .. Sad Αυτός που άλλαξε τον τίτλο του Post .. να διορθώσει και να γράψει το θόρυβος με Y όχι Η ..

Και by the way γιατί αλλάξατε το τίτλο του post ?

Cheers

Εγω τον αλλαξα (sorry για την ορθογραφια μου) ωστε να περιγραφει το προβλημα σου και να βοηθαει οσους ψαχνουν αυτες τις σελιδες. Αμα δεν ειχαμε τιτλους ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΥΣ του θεματος κανενας δεν θα ηξερε που να βρει τιποτα.

ΠΧ. καποιος εχει ανοιξει σημερα ενα νεο θεμα με τιτλο HELP!!! (και θα αλλαξει συντομα), αν δεν αλλαζαμε τιτλους ξερεις ποσα post τετοια θα ειχαμε ??? Πως θα ηξερες για τι πραγμα μιλαει το καθενα ? Θα διαβαζες τυχαια μεχρι να βρεις αυτο που σ'ενδιαφερει... ή απλα θα ανοιγες αλλο ενα για να συζητησουμε κατι που πιθανοτατα εχει ξανασυζητηθει.

ModTeam
STELIOS

Επιστροφή στην κορυφή
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 09:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός Smile

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 03:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

280 Φλάτζα και τα συναφή - 90 ευρώ Ψυγείο .. Για να δούμε ! Τα έχω αλλάξει όλα δεν μένει κάτι .. Confused

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης