PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια..
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΕΖΟΥΛΑΣ (ΝΤΟΥΚ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2003)

Ένταξη: 08 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 09:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εγω που πηγαινα το 307 μου στον ΠΕτιμεζα στο Κερατσινι μια χαρα ηταν, και στο αμαξι διπλα ημουν.
Για λάδια για δες στο www.trade-wind.gr.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 09:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συστηματικες εργασιες σερβις : 71.6
λαδια (για 207 150) : 88
φιλτρο +ροδελα : 10.7
φιλτρο καμπινας : 23.3

γενικο συνολο 193.8

Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο trade wind δεν εχει τα 5w-30 , μονο τα 5w-40..

Το δικο μου ειναι τα 120 αλογα αν και παλι η ιδια τιμη πρεπει να ειναι αφου παιρνουν τα ιδια λαδια..
Μιλησα με Lion παλι(ξερω κουραστικος)..στην αρχη μου λεει 160 αλλα μετα το κοιταξε και λεει σε αυτη την τιμη δεν ειχαν υπολογισει το φιλτρο καμπινας οποτε παει στα 195 περιπου..

Αρα συμφωνα με τον nick αν παω τα λαδια μου..
συστηματικες εργασιες 71,6
φιλτρο κ ροδελα 10,7
φιλτρο καμπινας 23,3
Συνολο 105,6

Συν τα λαδια που τα βρισκω 57,5
Συνολο 160 ευρω..Αρα γλυτωνω και 40 ευρω..το οποιο δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο ποσο..

YΓ ..Μου ειπε O Κυριος Χαραλαμπακης που εχετε εδω για τα λαδια οτι το δικο μου φοραει τα shell helix ΑΒ 5w-30..Iσχυει? Γιατι αντι για το AB υπαρχουν και τα shell helix VS νομιζω..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Puzzle στις Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:19:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοείτε ότι αναλώσιμο μπορείς να τους πάς (προδιαγραφών ίδιο με μαμά) τους το πάς αβλεπή και κάθεσε εκεί να δείς οτι σου το βάλανε. (Άμα σου βάλει εξουσιοδ. ποτέ βαλβολίνες δικές σου σφύρα μου. Τις βάζουν στην άκρη και βουρ με την βαλβολινιέρα.).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
λαδια (για 207 150) : 88

γενικο συνολο 193.8

Cool

Ξερεις αν αυτες ισχυουν και στον κονδωρα που παιρνουν τα λαδια μου?
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κονδωρας: μονο εργασια η οποια περιλαμβανει και την αλλαγη φιλτρων(ως εργασια) 95 ευρω..μαζι με τα φιλτρα μου λεει γυρω στα 130-140 ευρω..αρα και δικα μου λαδια να παω θα βγει στα 200 ευρω..

Ακρη δεν βγαζω με τιποτα..

Τελικα κατι παιζει με τα φιλτρα..λεει οτι δεν προβλεπεται η αλλαγη τους και μονο αν κρινουν αυτοι τα αλλαζουν..

Ρε παιδια ειλικρινα που να παω να υσηχασω..δεν αντεχω αλλο αυτη την ιστορια..και δεν ειναι για τα 30 ευρω διαφορα ειναι για το γα**το..
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισχυουν..απλα πριν εκανα λαθος υπολογισμοπ στα λαδια και ειναι 23.6*4=94,4

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 10:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Steve έγραψε:
Puzzle έγραψε:
Υ.Γ Σε πολλες περιπτωσεις επιστολων παραπονων στις επισημες αντιπροσωπειες του εξωτερικου, εχει βγει υπερ του καταναλωτη μετα απο επιπληξη προς την αντιπροσωπεια της ελλαδος..

W00t

Μπορει να κοροιδευεις αλλα εχει συμβει και σε vw και σε peugeot..Τεσπα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο..
Ευχαριστω φιλε για το τροπο εγγραφης στο forum..κοιταζα τοση ωρα να το βρω στο forum..

Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ενα μαγαζι να προμηθευτω τα shell hellix 5w-30? Γιατι αυτος που τα ειχα βρει δεν εχει..
Να φανταστω οτι ουσιαστικα υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια με λιπαντικα κτλ?

Αν το ότι τονίζω την συγκεκριμένη πράξη που γίνεται στο εξωτερικό (ενώ εδώ είμαστε Ελλάδα), σου φαίνεται ότι κοροϊδεύω, τότε μάλλον, πρέπει να σε ευχαριστήσω εγώ για το λίγο μυαλό που διαθέτεις Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το ότι τονίζω την συγκεκριμένη πράξη που γίνεται στο εξωτερικό (ενώ εδώ είμαστε Ελλάδα), σου φαίνεται ότι κοροϊδεύω, τότε μάλλον, πρέπει να σε ευχαριστήσω εγώ για το λίγο μυαλό που διαθέτεις Smile[/quote]

Δεν σε ξερω και δεν καταλαβαινω τον τροπο που μιλας..Εγω δεν σε εθιξα και δεν μιλαω με αυτο τον τονο..
Αν ειπα κατι που σε πειραξε ζητω συγγνωμη ..
Οσο για το ποιος διαθετει λιγο μυαλο ειναι αλλο θεμα..
Και παλι ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:

Κατι δεν μου παει καλα..Εξηγω:
λαδια (για 207 ) : 94,4 διορθωμενο
Συνολο 200 ευρω ακριβως

Εμενα ομως μου λεει ο Κονδωρ
εργασια μαζι με εργασια αλλαγης φιλτρων : 95
φιλτρα αλλα 35
Λαδια δικα μου 57,5
Συνολο 187,5

Αφου απο τα λαδια γλιτωνω 95-57=38 ευρω πως βγαινει στο service 12.5 ευρω διαφορα?
Στις συστηματικες εργασιες που λες 71,6 εχεις βαλει και την εργασια αλλαγης φιλτρων?Γιατι προφανως παιζει πολυ δουλεια εκει και τη χρεωνουν αλλα 20 ευρω στο κονδορα..χαχα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου μυρίζει μπαρούτι!! 2gunfire
Πάντως εγώ αυτό που εχω προσέξει είναι οτι όταν το σέρβις σου ξεπερνά κάποιο συγκεκριμένο budget κάποια ''περιττά'' πράγματα δεν στα κάνουν αλλά τα αφήνουν για την επόμενη φορά!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αλλαγη φιλτρου καμπινας κοστιζει 10.5 ευρω Cool

απλα καπου μπορει να μην την χρεωνουν Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπα να κανω αλλη μια δοκιμη..
και μαλλον πετυχε..
Peugeot Ροδιτης.. 160 ευρω μαζι με Φπα, λαδια, και φιλτρα καμπινας κτλ..
Μου ειπε οτι θα εφτανε τα 220 ευρω αν χρειαζομουν και τακακια..
Επισης παιρνει και τα δικα μου λαδια..οποτε αφαιρειται η διαφορα..
Απ οτι καταλαβα απο τη συζητηση μας αυτος χρεωνει τα λαδια περιπου στα 60-65 ευρω ενω οι αλλοι στα 90-95..αρα ετσι βγαινει και η διαφορα..
Τον ξαναρωτησα για τη τιμη και μου τη διαβεβαιωσε!!!
Τωρα πως τι και γιατι..Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα μου..
Εκτος αν μου λεει ψεματα και παω εκει και μου πει ξαφνικα 200 ευρω οπου θα γινει και χαμος..
Αληθεια εχει επισκεφτει κανεις τον Ροδιτη?εμεινε ευχαριστημενος?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορώ γιατί παίρνετε τέτοιες τιμές για το λάδι, την στιγμή που υπάρχει όπως έχουμε χιλιοαναφέρει στο θέμα με τα λιπαντικά, το AMSOIL HDD 5w-30 με 12 ευρώ το λίτρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 12:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Απορώ γιατί παίρνετε τέτοιες τιμές για το λάδι, την στιγμή που υπάρχει όπως έχουμε χιλιοαναφέρει στο θέμα με τα λιπαντικά, το AMSOIL HDD 5w-30 με 12 ευρώ το λίτρο...

Προσωπικα δεν εχω καμια γνωση περι λαδιων κτλ..και γι αυτο δεν θελω να αλλαξω τη shell..
Αν εχει καποιος ta shell σε καλυτερη τιμη απο 57 ευρω παρακαλω ας μου πει κι εμενα..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπόμνημα: Καινούριος...και λιπαντικά

Ξεκίνα και άσε τα shell Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Κατι δεν μου παει καλα..Εξηγω:
λαδια (για 207 ) : 94,4 διορθωμενο
Συνολο 200 ευρω ακριβως

Εμενα ομως μου λεει ο Κονδωρ
εργασια μαζι με εργασια αλλαγης φιλτρων : 95
φιλτρα αλλα 35
Λαδια δικα μου 57,5
Συνολο 187,5

Αφου απο τα λαδια γλιτωνω 95-57=38 ευρω πως βγαινει στο service 12.5 ευρω διαφορα?
Στις συστηματικες εργασιες που λες 71,6 εχεις βαλει και την εργασια αλλαγης φιλτρων?Γιατι προφανως παιζει πολυ δουλεια εκει και τη χρεωνουν αλλα 20 ευρω στο κονδορα..χαχα!!!

E, αφου σου λεει θα φερεις δικο σου λαδι θα σε χρεωσουμε λιγο παραπανω στα υπολοιπα...
Η ΕΡΓΑΣΙΑ αλλαγης φιλτρου καμπινας ειναι για γελεια !!! Μιλαμε για 2 λεπτα υποθεση, ασε που στα 15,000 μαλλον δεν θα χρειαζεται ουτε αυτο αλλαγη.

Απλα τα βλεπεις και μονος σου, οταν τα λαδια ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ~50 ευρω και αυτοι τα χρεωνουν απο 80 μεχρι 90... αλλα τι να κανεις ? Σε εκβιαζουν με την εγγυση.

Κανονικα απο τη στιγμη που σε χρεωνουν για εργασιες ΣΥΝΟΛΙΚΑ (γιατι εδω που τα λεμε οι εργασιες για αλλαγη λαδιων και φιλτρων ειναι τιποτα...) ΔΕΝ θα επρεπε να σε χρεωνουν τοσο πολυ τα λαδια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Υπόμνημα: Καινούριος...και λιπαντικά

Ξεκίνα και άσε τα shell Very happy

Του ερειχνα μια ματια μολις τωρα..Ξερω οτι ολοι θελετε το καλο μας και φυσικα εκτιμω τις γνωσεις σας απλα δεν θελω να φυγω απο τα λαδια που προτεινει ο κατασκευαστης..πες το κολλημενο μυαλλο, πες το οτι μη επαρκης γνωσεις μου προκαλει φοβια..
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aμα το πας όμως έτσι, ο κατασκευαστής προτείνει (και με ειδικό ταμπελάκι στον κινητήρα) μόνο από τον όμιλο ΤOTAL (Total/Fina/Elf).
... Τα Shell δεν ανήκουν στον Ομιλο Τοταλ...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 13:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Aμα το πας όμως έτσι, ο κατασκευαστής προτείνει (και με ειδικό ταμπελάκι στον κινητήρα) μόνο από τον όμιλο ΤOTAL (Total/Fina/Elf).
... Τα Shell δεν ανήκουν στον Ομιλο Τοταλ...

Ομολογω οτι δεν το ηξερα αυτο..Νομιζα οτι η shell προτεινεται απο το κατασκευαστη..Αλλα προφανως ειναι μοναχα συμφωνια της εδω peugeot με τη shell..
Τεσπα εκλεισα ραντεβου στο Ροδιτη με τα 160 ευρω μαζι με φιλτρο καμπινας οπως διευκρινησε και βλεπουμε..Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος τουλαχιστον απο την εξυπηρετηση και να με αφηνει να ειμαι πανω απο το αμαξι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 2 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης