PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT με πααααρα πολλα προβληματα!!! HELP
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mushroom 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 06 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:34:52    Θέμα δημοσίευσης: 207GT με πααααρα πολλα προβληματα!!! HELP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια σας!!!
Στο θεμα...

Τον οκτωβρη αγορασα ενα 207 GT ολοκαινουριο!
Μετα απο λιγο ξεκινησαν τα προβληματα.
Ηδη απο την πρωτη μερα κατι χτυπουσε απο πισω δεξια και επειτα απο επισκεψη μου στην αντιπροσωπεια με διαβεβαιωσαν οτι δεν ειναι τιποτα,
κατι στο πισω καθισμα χτυπαει.
Για να μην πολυλογω μετα απο εντονες συζητησεις με τον διευθυντη της αντιπροσωπειας και τον υπευθυνο του service πριν μια εβδομαδα αποφασισαν να μου αλλαξουν τα πισω αμορτισερ και οτι αυτο ειναι το προβλημα.

Το προβλημα μου ειναι πως το αμαξι εχει σημερα 16000χλμ χωρις διαδρομες σε κακοτραχαλα εδαφη η χωματοδρομους και, τριζουν τα παραθυρα,ειτε ανοιχτα στη μεση ειτε και κλειστα, τριζει σχεδον ολο το ταμπλο απο αριστερα, στην πορεια σφυριζει κατι και ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,
ακουγεται περιεργος θορυβος απο τον κινητηρα, ιδιαιτερα οταν ειναι κρυος, οι πορτες χτυπανε και για να μη πω και αλλα μετα τα 150χλμ/ω υπαρχει εντονη αισθηση ταλαντωσης και κραδασμου στο αμαξωμα και κατα συνεπεια και στο τιμονι καθως επισης και εντονοι αεροδυναμικοι θορυβοι.

Αφου λοιπον το πηγα στο service μετα απο 4 μερες μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν πως το αμαξι ειναι ετοιμο! ΕΤΟΙΜΟ μου ειπαν!

Για το τριξιμο στα παραθυρα ειπαν πως με οδηγια της peugeot αλλαξαν τις ασφαλειες και οτι ειναι ενταξει! Για το σφυριγμα στην πορεια μου ειπαν πως εφαγαν λιγο το τακακι και εστρωσε. Για τους αεροδυναμικους θορυβους στην καμπινα αλλαξαν τα λαστιχα που ειναι στο σασι στις πορτες.
Λοιπον για αυτα τα 3 προβληματα που με διαβεβαιωσαν οτι τα διορθωσαν σας διαβεβαιωνω και γω οτι δεν διορθωσαν απολυτως τιποτα. Μολις εκανα 500m αρχισε παλι να "κουδουνιζει".
Οσο για τα αλλα, εκει ακομα χειροτερα τα πραγματα, στο ταμπλο λενε δεν βαζουν χερι γιατι ενδεχεται να το κανουν χειροτερα και να συμβιβαστω! Μα ειναι λυση αυτη? Για το σφυριγμα ειπαν πως επειδη τα τακακια εχουν πολλα μεταλα σφυριζει ο χαλκος και οτι θα κατσει. Εκανα 1500χλμ το ΠΣΚ και αντι να καθεται μαλλον σηκωνεται! Το σφυριγμα ειναι εντονοτερο!
Οσο για τους κραδασμους και τις ταλαντωσεις που τους αναφερω λενε οτι φταιει ο δρομος. Μα πως? Σε ολη την Ελλαδα (περιπου, για να μη τα παραλεω και γω) βορεια Ελλαδα, Αθηνα και Πελλοπονησο που ταξιδευω συχνα, δεν υπαρχει ενα κομματι με καλο οδοστρωμα? Ειναι δυνατον? Πριν το παρω ειχα rallye που ηταν και πιο κουτσουρο απο το 207 (aftermarket suspension) καταλαβαινετε.

Για να μην σας κουραζω αλλο θα ηθελα τη βοηθεια σας και τις αποψεις σας ως προς τον τροπο που πρεπει να χειριστω το θεμα.

Σας ευχαριστω πολυ, με εκτιμιση Γιαννης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 11:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Peugeot δεν ειανι τα πιο καλοσυναρμολογημενα αυτοκινητα.....Χωρις να σημαινει οτι τα υκλικα δεν ειναι ποιοτικα...Και μενα απο καινουριο κοπαναν τα πισω αμορτισερ....οι πισω πορτες και το πορτμπαγκαζ....Απο την στιγμη που δεν εχει μηχανικη βλαβη δεν νομιζω η αντιπροσωπεια να κανει κατι αλλο....
Τα φρενσ σε ολους σφυρανε....και εκτος αυτο προσπαθησες να ζεστανεις τα τακακια-δισκους με αποτομα φρενα με πανω απο 120 χλμ...?Για κανεδ ενα τεστ....μετα σε οτι αφορα τα μηχανικα η κατασταση ειναι οκ?
Το ταμπλο αμα πιανει το χερι σου και το ψαξεις με ηρεμια μπορει κανι βρεις τι ειναι....εχω κανει τετοια μικρο τζολεματα στο δικο μου.....σε αφθονια...!

Περαν αυτων μπορεις να δεις τα αναλογα θεματα οπου θα δεις εκτενεστερα για το καθετι τι σθ\υμβαινει και πως γινετε...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 11:15:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω αυτό που θα πω θα σε πειράξει αλλά...

είναι κάποια πράγματα που απλά μαθαίνεις να ζεις μαζί τους. Τα τριξίματα και τα σφυρίγματα ειναι ενα απο αυτά. Σε κάποιους έτριξαν απο τα πρώτα χλμ σε κάποιους ποτέ. Ακρη δεν θα βγάλεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 11:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Ξέρω αυτό που θα πω θα σε πειράξει αλλά...

είναι κάποια πράγματα που απλά μαθαίνεις να ζεις μαζί τους. Τα τριξίματα και τα σφυρίγματα ειναι ενα απο αυτά. Σε κάποιους έτριξαν απο τα πρώτα χλμ σε κάποιους ποτέ. Ακρη δεν θα βγάλεις.

+1!

Το δικο μου αρχησε απο την αρχη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 12:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1+ τι να πεις ......αυτα να μην ειχαν τα pegeuot και θα ηταν οκ.......αλλα Arrow Scratch

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην δοκιμασεις να ζεστανεις τα φρενα...οσο περισοτερη ωρα τα δουλευεις...τοσο πιο πολυ τα ακους...το ιδανικο ειναι να κλεισεις τα παραθυρα κ οταν ερθει η ωρα να βαλεις αλλα τακακια σε καποιον φρενα κ να του πεις τι παιζει....
εγω ακομα ειμαι τυχερος δεν τριζουν παραθυρα πορτες κτλ...μονο το καθησμα μου παιζει λιγο Laughing
το πιο βασικο απο αυτα που πες και θελει φτιαξιμο ειναι οι ταλαντωσεις που χεις απο τα 150 κ πανω...σε διαβεβαιω πως μεχρι τα 220 που τελειωνει δεν κανει τπτ τεττοιο εκτος αν εχει πολυ δυνατο ανεμο...κακια σκαλα π.χ.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 18:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δηλαδή να νιώθω τυχερός που το μόνο που είχα απο όλα αυτά ήταν ένα τρίξιμο στο πορτ μπαγκάζ το οποίο κ διορθώθηκέ??? Ούτε τα φρένα μου έχω ακούσει ποτέ, ακόμη κ μετά απο καλό ζέσταμα, κατεβαίνοντας Κατάρα καλοκαιριάτικα. Να αλλάξανε υλικό κατασκευής στα τακάκια Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 19:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Εγώ δηλαδή να νιώθω τυχερός που το μόνο που είχα απο όλα αυτά ήταν ένα τρίξιμο στο πορτ μπαγκάζ το οποίο κ διορθώθηκέ??? Ούτε τα φρένα μου έχω ακούσει ποτέ, ακόμη κ μετά απο καλό ζέσταμα, κατεβαίνοντας Κατάρα καλοκαιριάτικα. Να αλλάξανε υλικό κατασκευής στα τακάκια Question Question Question

oχι 17-01-2008 το πηρα κ στα 8000 αλλαξα τακακια γτ τα φαγα Laughing
σφυριζουν στην πορεια οχι στο φρεναρισμα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 19:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
makis106 έγραψε:

oχι 17-01-2008 το πηρα κ στα 8000 αλλαξα τακακια γτ τα φαγα Laughing
σφυριζουν στην πορεια οχι στο φρεναρισμα Laughing

Ούτε στο WRC να το τρεχες Exclamation Του έχεις πιει λίγο το αίμα! Beer
Πάντως εγώ το πήρα 4/2008 καινούργια παρτίδα -όπως μου είπαν- κ σίγουρα δεν ακούω τίποτα ούτε στην πορεία...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
pol 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 gt

Ένταξη: 20 Νοέ 2007
Τόπος: n.penteli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 21:29:50    Θέμα δημοσίευσης: 207gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω που το εχω 1 χρονο το παραμικρο δεν ακουγετε παντος τι να σασ πω εμενα μου εχει βγει πολυ καλο και που του εχω βαλει προγραμμα απο κ........ δεν εχω το παραμικρο προβλημα

kap pol
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρίν αρχίσω πάλι να βρίζω σα ζώο, μην πάτε να συγκρίνετε την ποιότητα κατασκευής του 207 και του 308 με οποιοδήποτε άλλο προγενέστερο μοντέλο της Peugeot.

Μην οδηγείτε σε νεκροταφείο και προσπαθείτε να εντοπίσετε θορύβους. Κάνετε κακό στο κεντρικό νευρικό σας σύστημα (και στο δικό μου).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να βυθίσουμε και λίγο τον Mushroom , θα πω τα εξής !
Και το δικό μου GT δεν κάνει κίχ σχεδόν πουθενά, σίγουρα δεν θα πω ότι τα Peugeot πάσχουν στην συναρμολόγηση και ότι δεν είναι καλά ποιοτικά !
Το να έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα με τόσα πολλά προβλήματα δεν ξέρω αν στέκει !?! Θα δούμε !
Προσωπική μου γνώμη είναι να το πάς σε ένα εξωτερικό φανοποιείο να δει αν τυχόν το χτύπησαν στην μεταφορά κτλ.... σίγουρα δεν είναι κάτι απλό να εντοπιστεί, εκτός και είναι κάτι χοντρό !
Για άρχισε από εκεί και βλέπουμε παρακάτω !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:22:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πρίν αρχίσω πάλι να βρίζω σα ζώο, μην πάτε να συγκρίνετε την ποιότητα κατασκευής του 207 και του 308 με οποιοδήποτε άλλο προγενέστερο μοντέλο της Peugeot.

Μην οδηγείτε σε νεκροταφείο και προσπαθείτε να εντοπίσετε θορύβους. Κάνετε κακό στο κεντρικό νευρικό σας σύστημα (και στο δικό μου).

Όχι φίλε Steve, καλό θα ήταν να το αποφύγεις!!!
Πάντως δεν συγκρίναμε ποτέ την ποιότητα κατασκευής μεταξύ μοντέλων, είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, ότι αυτά τα μοντέλα είναι πολύ μπροστά σε ποιότητα απο προγενέστερα, απλά είναι περίεργο το ότι κάποια παρουσιάζουν ανεξήγητα πολλά κ διάφορα προβλήματα, ενώ άλλα όχι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Για να βυθίσουμε και λίγο τον Mushroom , θα πω τα εξής !
Και το δικό μου GT δεν κάνει κίχ σχεδόν πουθενά, σίγουρα δεν θα πω ότι τα Peugeot πάσχουν στην συναρμολόγηση και ότι δεν είναι καλά ποιοτικά !
Το να έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα με τόσα πολλά προβλήματα δεν ξέρω αν στέκει !?! Θα δούμε !
Προσωπική μου γνώμη είναι να το πάς σε ένα εξωτερικό φανοποιείο να δει αν τυχόν το χτύπησαν στην μεταφορά κτλ.... σίγουρα δεν είναι κάτι απλό να εντοπιστεί, εκτός και είναι κάτι χοντρό !
Για άρχισε από εκεί και βλέπουμε παρακάτω !

Συμφωνώ για το θέμα της ποιότητας, αλλά για το θέμα της συναρμολόγησης, θα μου επιτρέψεις να έχω λίγο διαφορετική άποψη, καθώς, αν και το Rallye μου, (να μην το ματιάσω) δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, για τίποτα μέχρι στιγμής, παρά μόνο για ένα τριξιματάκι στο πορτ-μπαγκάζ, το οποίο διορθώθηκε, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι λίγες μέρες αφού το παρέλαβα στα χέρια μου, ανακάλυψα διάφορα, όπως:
-Μία βίδα κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού, άσχετη, η οποία ήταν απ αυτές που στηρίζουν το κάθισμα, αλλά ευτυχώς δεν έλειπε καμιά.
-Δυο βίδες μέσα ατον κινητήρα λάσκες, αυτές που στηρίζουν τον σωλήνα εισαγωγής αέρα που είναι πάνω αριστερά στον κινητήρα.
-Τον σωλήνα που παρέχει αερισμό στην μπαταρία, να μην είναι τοποθετημένος στην υποδοχή που έχει επάνω στη μετώπη, αλλα σχεδόν να κρέμεται...
Σημάδια βιαστικής συναρμολόγησης. Άλλωστε 1000000 κομμάτια παρήγαγαν σε 2 χρόνια, όχι κ λίγα. Το θέμα είναι να μη σου κάτσει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Πάντως δεν συγκρίναμε ποτέ την ποιότητα κατασκευής μεταξύ μοντέλων, είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, ότι αυτά τα μοντέλα είναι πολύ μπροστά σε ποιότητα απο προγενέστερα, απλά είναι περίεργο το ότι κάποια παρουσιάζουν ανεξήγητα πολλά κ διάφορα προβλήματα, ενώ άλλα όχι...

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Giannis307 και plaketokofths που δεν ξέρουν να εκτιμούν το αμάξι που οι ίδιοι έχουν.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

το σφυριγμα στην πορεια απο τα φρενα...δεν ειναι παρατηρηση αλλα σου σπαει τα νευρα...δεν γινετε να μην το ακους αν εχεις ανοιχτα παραθυρα εκτος κ αν εχει τοσο βαβουρα εξω που ετσι κ αλλιως θα χεις νευρα.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σφύριγμα από τα φρένα σας είπε κανείς ότι είναι κακή λειτουργία ή δυσλειτουργία?

Αν ναι, ποιός?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 23:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα τα εκτιμαμε αν δεν το καναμε δεν θα ασχολιομασταν μαζι τους...
Απλα μερικα πραγματα δυστηχως ειναι αληθεια...Δλδ εχει νοημα το να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και να λεμε ω...τι υπεραυτοκινητο εχω κλπ κλπ...?Και συνεχιζω οτι τα Peugeot δεν πασχουν απο ποιοτητα..εχουν και με το παραπανω....απλα μερικες φορες κατι δεν παει καλα στην συναρμολογηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Mushroom 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 06 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 10:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας ευχαριστησω ολους καταρχην για τη πολυτιμη βοηθεια και το ενδιαφερον σας!!!

Το συμπερασμα που βγαζω απο οσα γραψατε μεχρι τωρα ειναι οτι μπορει να εχω τυχει οχι σε ελλατωματικο αμαξι αλλα σε κακως συναρμολογημενο. Αν και βεβαια οι ταλαντωσεις που αναφερω παραπεμπουν περισσοτερο σε καποιο ελλατωμα που πρεπει οπωσδηποτε να διορθωθει. Παραβλεπω ολα τα αλλα, τριγμους και σφυριγματα, και μενω σε αυτο! Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κατι. Εγω απο τη μερια μου μετα τα 150 φτιαχνω φραπε σε δρομο που μοιαζει με πιστα αεροδρομιου. Ισως σε αυτες τις ταλαντωσεις οφειλονται και οι τριγμοι που αναφερω! Απο την πρωτη μερα το νιωθω και οσο παει γινεται και εντονοτερο. Την τριτη μερα για να καταλαβετε το πηγα στη peugeot και εκαναν ευθυγραμιση. Απο τοτε τους το αναφερω σε καθε μου επισκεψη, περιπου 12 φορες, και η απαντηση ειναι οτι φταιει το οδοστρωμα. Αρχισα να το πιστευω αλλα εδω υπαρχει post του φιλου android που επιβεβαιωνει το δικιο μου. Τι να κανω? Ειμαι Θεσσαλονικη και σκεφτομουν να το παω σε καποιο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο για πληρη ελεγχο του σασι και της βαφης. Τι λετε? Προτεινετε κατι αλλο μηπως? Σιγουρα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνεργειο που κανει τετοιους ελεγχους στη Θεσσαλονικη αν εφοσον αξιζει τον κοπο. Απο την αλλη η ιδια η peugeot δεν θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο? Και αν ναι ποια η αξιοπιστια τους? Δινουν καποια βεβαιωση ελεγχου η πιστοποιητικο τεχνικου ελεγχου? Ο διευθυντης της αντιπροσωπειας μετα απο εντονη συζητηση και αφου του ζητησα να μου δωσει χαρτι που να λεει οτι το αμαξι δεν εχει απολυτως κανενα τεχνικο προβλημα μου απαντησε κοφτα οτι εμεις δεν δινουμε τετοιου ειδους εγγραφα σε κανεναν!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 10:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Giannis307 και plaketokofths που δεν ξέρουν να εκτιμούν το αμάξι που οι ίδιοι έχουν.

Τι να εκτιμήσω? τα 2000 προβληματα?

Οδήγησε-συμβίωσε για λίγο με κάποια αλλα αυτοκινητα αντιστοιχης κατηγορίας-αξίας να έχεις μέτρο σύγκρισης και τα ξαναλέμε.

Τα πεζώ πασχουν σε πολλά σημεία αλλά έχουν μια α οδηγική απόλαυση.

Για να μην αναφερθώ προσωπικά σε σένα Σταύρο δεν μπορείς να κρίνεις και να εκτιμήσεις ενα αυτοκίνητο γιατι αυτο είναι σχετικό με τον ανταγωνισμό. Αμα κανεις ενα τεστ ολα αυτά έχεις αποψη, αν όχι το μόνο που εχεις ειναι μια αποψη μόνο για το δικο σου αυτοκίνητο γιατί για του διπλανού σου ιδιο αυτοκίνητο μπορεί να ισχύει το αντιθετο.

Εσένα μπορεί να μην σου εβγαλε τπτ, εμένα ομως σε 40,000χλμ/2 χρονια εχουν βγει οφ:

Ψαλίδια
Ωστηρια
Βαλβιδα θερμοκρασιας
Δισκοπλακες
μπαταρία
χρώμα
τριγμοι στο ταμπλω πόρτες απο τα πρώτα 500χλμ
το σαζμαν ηταν μπουρδέλο εξ αρχής
τα πλαστικά αρχίζουν και σκάνε απο την ήλιο

θες κι αλλα? αμα θες σου λέω κι αλλα...
και μιλάμε για χρηση κανονική ως στοργική και οταν το βίαζα το βίαζα με τρόπο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης