PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Που θα πάει η βενζίνη?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) 2007

Ένταξη: 01 Μάϊ 2008
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 17:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Που θα πάει η βενζίνη? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω τι κάνουν οι περισσότεροι αλλά εδώ στο Βόλο την περισσότερη κίνηση την έχει ένα βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ! όταν οι άλλοι έχουν την αμόλυβδη 1,15 αυτός την έχει 1,06! και θα μου πει κάποιος! κάτι παίζει για να την έχει τόσο φθηνη! εγώ τόσο καιρό βάζω από κει και δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα! το ρελαντί δουλεύει όπως και τότε που έβαζα shell! η μόνη διαφορά που είδα είναι στην τσέπη μου! βάζω 20 ευρώ και η βενζίνη φτάνει για τις ανάγκες της βδομάδας!τώρα το πάσχα έβαζα ΕΚΟ! καμία απολύτως διαφορά με τον ΕΤΕΚΑ! αν παρατηρήσω κάτι θα ενημερώσω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 17:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εδώ στην Λάρισα, γίνεται το ίδιο σε ένα πρατήριο με 10cent διαφορά στην 95άρα και μέχρι 20cent διαφορά στην 100άρα σε κάθε λίτρο.

Τον έχουν ταράξει στους ελέγχους, είναι πάντα μα πάντα καθαρός και έχει μυαλό: Προτιμάει 100 πελάτες στην τιμή που έχει, παρά 10 πελάτες στα 10cent παραπάνω ανά λίτρο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 17:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve το έχω παρατηρήσει αυτό που λες! και στη Λάρισα που έρχομαι συχνά ουρά έχει ο ΕΤΕΚΑ! εδώ στο Βόλο στην περιοχή που βρίσκονται όλα τα βενζινάδικα ο μοναδικός που έχει δουλειά είναι αυτός! αν δημιουργηθεί πρόβλημα θα φανεί από την κίνηση! θα σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει!πάντως δε λέει να πέσει μετίποτα η τιμή της βενζίνης! Επίσης έχω παραηρήσει το εξής περίεργο μεταξύ Βόλου και Λάρισσας! Το EL PETROL του Βόλου είναι φτηνότερο από αυτό της Λάρισσας! πολύ περίεργο! Πάντως και από κει που έχω βάλει κάποιες φορές μια χαρά ήταν! Ούτως ή άλλως είναι από την TOTAL! σε αυτό το βενζινάδικο μπορείς νομίζω να βρεις και προιόντα ELF και TOTAL!(βαλβολίνες και λάδια)
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 18:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτοί είναι σωστοί (και έξυπνοι) επαγγελματίες. Αυξημένος αριθμός πελατών σημαίνει αυξημένα κέρδη, όχι αποκλειστικά και μόνο από την πωληση βενζίνης. Cool

Και εγώ κάποιον τέτοιο ψάχνω. Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 20:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Και εγώ κάποιον τέτοιο ψάχνω. Laughing

Εγώ να δεις ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 21:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετακομίστε Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 07:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Και εδώ στην Λάρισα, γίνεται το ίδιο σε ένα πρατήριο με 10cent διαφορά στην 95άρα και μέχρι 20cent διαφορά στην 100άρα σε κάθε λίτρο.

Τον έχουν ταράξει στους ελέγχους, είναι πάντα μα πάντα καθαρός και έχει μυαλό: Προτιμάει 100 πελάτες στην τιμή που έχει, παρά 10 πελάτες στα 10cent παραπάνω ανά λίτρο Wink

Σταύρο που είναι αυτό το βενζινάδικο που λες? Εγώ έχω βρει 2-3 στην Σωκράτους (Ετεκα-Aegean) με 1,20 ευρώ την 100αρα και δωρεάν πλύσιμο. Με 1,27 ευρώ που πήγε η v-power95 λέω να φύγω από την shell.

Άσχετο, καλορίζικο το νέο σου αυτοκίνητο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 12:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Ηλία να 'σαι καλά!

Το βενζινάδικο αυτό είναι στην Βόλου, μετά τις γραμμές όπως βγαίνεις από Λάρισα (το ελεύθερο πρατήριο).

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2008, 11:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Subject: Η αλήθεια για το πετρέλαιο - Ελευθεροτυπία 16/3/2008

Η καθημερινή υπόμνηση από εφημερίδες, τηλεοράσεις και
ραδιόφωνα, ότι το πετρέλαιο έπιασε τα 110$ το βαρέλι ή
τα 150$, σημαίνει απλά για τον πολίτη, ότι μπορεί να
περιμένει φυσιολογικά να πάει στα 400 ευρώ το λίτρο η
βενζίνη ή στα 200 ευρώ το κιλό τα λάχανα. Αμ, δε.

Οι τιμές του πετρελαίου που διατυμπανίζονται, είναι
αυτές που αγοράζει η αμερικάνικη αγορά. Η Ευρώπη
αγοράζει σε τιμές μπρεντ, που

α. είναι φθηνότερο κατά 5-6$
β. έχει την ίδια τιμή για τους Ευρωπαίους μ' αυτήν που
είχε πριν 6 μήνες!

Πώς γίνεται αυτό; Απλό: κάθε φορά που αυξάνεται η τιμή
του πετρελαίου σε δολάρια, η Ευρώπη αυξάνει την τιμή
του ευρώ έναντι του δολαρίου. Αποτέλεσμα; Η Ευρώπη δεν
πληρώνει αυξημένη τιμή στο πετρέλαιο. Τι σημαίνει
αυτό;

Οτι κανένας δεν μπορεί να αυξήσει την τιμή της
βενζίνης, του αερίου, της ντομάτας, του τραμ, της
θειάς μου της Κοντίλως, με το πρόσχημα ότι ακρίβυνε το
πετρέλαιο. Μπορεί όμως να την αυξήσει με το πρόσχημα
ότι οι πολίτες, βομβαρδισμένοι από τη μπουρδολογία ότι
αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου, είναι έτοιμοι να
χάψουν και να πληρώσουν κάθε ανατίμηση αλόγιστα.

Αυτή είναι η προσφορά των ΜΜΕ στην καθημερινή ζωή του
τόπου, όταν ο εντυπωσιασμός υπερισχύει της αλήθειας.
Δηλαδή, όταν η βλακεία είναι σημαντικότερη της
σοβαρότητας.

Γ. Παπαδόπουλος Τετράδης tetradis@enet.gr

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2008, 12:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστός ο Μάνθος! που το ξεπτύπωσες αυτότο άρθρο ρε μεγαλε? είναι πάντως νία διαφορετική άποψη!
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2008, 12:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μπρεντ είναι φθηνότερο από το WTI που αγοράζουν οι Αμερικάνοι, αλλά οι τιμές και των 2 πάνε μαζί.... Βίοι παράλληλοι....

η άνοδος της τιμης του ευρώ έναντι του δολλαρίου εαν ήταν ανάλογη της αύξησης της τιμής του πετρελαίου... τότε θα είχε φτάσει στα 1 ευρώ = 6 δολλάρια...

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί, και ούτε θα συμβεί γιατί θα διαλυθεί η αμερικάνικη οικονομία...(θα πάμε να αγοράσουμε τζάμπα σπίτια στην αμερική) Laughing Laughing και μετά θα διαλυθεί και η ευρωπαϊκή...

αυτό το γράφημα δείχνει πόσο είχε το brend πριν 5 χρόνια... 6 φορές κάτω = 20 δολλάρια περίπου....

http://www.naftemporiki.gr/markets/quotegraph.asp?id=BRT-&ctime=5Y&cperiodicity=D&cstyle=L

Για αυτό λοιπόν όταν αυξάνεται το πετρέλαιο 1$ ο τόνος = 0,625 ευρώ / 1000 λτ ανεβαίνει περίπου το λίτρο.... 0,000625......καταλαβαίνεται λοιπόν τώρα για τι αισχροκέρδια μιλάμε...

Με το μπρεντ στα $122=76 ευρω τα 1000 λίτρα... 0,08 το λίτρο το ακατέργαστο βέβαια που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενα... (Φανταστείται τι λεφτά βγάζουνε οι κολοσσοί που διαχειρίζονται τα αποθέματα όλου του πλανήτη... οι λεγόμενες 7 αδελφές.) Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2008, 09:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να φορτώσατε βενζίνη, γιατί όσο πάει και στερεύει.
Χτες απόγευμα σε γνωστό 24ωρο βενζινάδικο της Μεσογείων, στις 7 το απόγευμα είχε μείνει λίγη 100αρα..

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2008, 15:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να σημειώσουμε ότι η τιμή που κλείνουν σήμερα για το βαρέλι, κανονικά ισχύει κατά την παράδοση. Για να έρθει το τάνκερ με την σημερινή τιμή του βαρελιού στην Ελλάδα, θέλει 6 μήνες. Οπότε όταν παίρνει αύξηση, κανονικά έπρεπε να κάθονται στα αυγά τους, και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, να βάζανε την σημερινή τιμή.

Αλλά φυσικά έχουν εφεύρει μέθοδους τηλεμεταφοράς και διακτινίζουν το βαρέλι με την σημερινή τιμή στιγμιαία από την Αμερική, στην Ελλάδα! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2008, 16:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
.... θέλει 6 μήνες.....

Η ελλάδα τα πετρελαιά της τα παίρνει από Saudi Arabia and United Arab Emirates.... Wink

Το ταξίδι δεν διαρκεί πάνω από 12 μέρες μέσω Σουέζ... Wink

Αλλά όπως το είπες... πριν καν ανέβει εκει η τιμή η δική μας το έχουν ανεβάσει για προοληπτικούς λόγους !!!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2008, 16:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Burn Oil που έχω κάτω από το σπίτι μου, όσες μέρες διαρκεί η απεργία δεν έχει σταματήσει να πουλάει πάντως Razz Όπως επίσης και η ΕΤΕΚΑ στην πλατεία των mcdonalds στο Ιλιον. Καλά έκανα και δεν αγχονόμουν...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2008, 16:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Steve έγραψε:
.... θέλει 6 μήνες.....

Η ελλάδα τα πετρελαιά της τα παίρνει από Saudi Arabia and United Arab Emirates.... Wink

Γνωστό, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι μας προμηθεύει η Αμερική Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 00:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τα γνωστά chain mail...

Παράθεση:
Το 2000

1 $ = 1.2 Eur και 1 βαρέλι πετρέλαιο = 60$
επομένως 1 βαρέλι = 72 Eur

Σήμερα ( Απρίλιος 2008 )

1 $ = 0.62 Eur και 1 βαρέλι γύρω στα 115$.
επομένως 1 βαρέλι = 71,3 Eur

Η ερώτηση είναι:
Εάν στην Ευρώπη το βαρέλι, έχει την ιδία τιμή, με εκείνη του 2000, γιατί η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε τόσο πολύ;

Η κρίση του πετρελαίου δεν φαίνεται τόσο απελπιστική για όποιον πουλά βενζίνη και για το κράτος που εισπράττει δυσανάλογους φόρους επί αυτής.
Ούτε για τους κρατικούς φορείς που χρησιμοποιούν το πετρέλαιο για παραγωγή ενέργειας, μεταφορές, κλπ που κι αυτοί αυξάνουν συνεχώς τους λογαριασμούς
Νομίζω πως μας δουλεύουν αγρίως . .

Παρακαλώ πολύ ανακυκλώσατε το παρόν μήνυμα σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε:
- ίσως να καταλήξει στα χέρια κανενός «εγκέφαλου» που μας κυβερνά και να έχουμε καμιά διευκρίνηση για το γεγονός ότι πληρώνουμε συνεχώς επαυξημένο, κάτι με την ίδια τιμή
- ίσως το δει κανένας δημοσιογράφος από αυτούς που κλαίνε κάθε πρωί στα παράθυρα για την άνοδο της τιμής του πετρελαίου σε δολάρια!!!! (αναρωτιέστε μετά τι κάνουν και παίρνουν τόσα πολλά λεφτά για αμοιβή!!!!)
- ίσως, έχοντας πλέον γνώση όλοι μας, οτι μας δουλεύουν αγρίως και μας κατακλέβουν (όπως πάντα), να μπορέσουμε και να βγούμε απ' τα ρούχα μας.
Δεν έχει επιλεγεί κανένα μήνυμα
Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε μήνυμα για να το προβάλετε στο παράθυρο ανάγνωσης. Τα συνημμένα, οι εικόνες και οι συνδέσεις από άγνωστους αποστολείς αποκλείονται για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και της ασφάλειάς σας.

Για να εμφανίζονται τα μηνύματα αυτόματα όταν επιλέγετε έναν φάκελο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις του παραθύρου ανάγνωσης
Έχει επιλεγεί 1 μήνυμα
Σήμανση ως ασφαλούς | Σήμανση ως μη ασφαλούς

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 04:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Από τα γνωστά chain mail...

Παράθεση:
Το 2000

1 $ = 1.2 Eur και 1 βαρέλι πετρέλαιο = 60$
επομένως 1 βαρέλι = 72 Eur

Σήμερα ( Απρίλιος 2008 )

1 $ = 0.62 Eur και 1 βαρέλι γύρω στα 115$.
επομένως 1 βαρέλι = 71,3 Eur

Η ερώτηση είναι:
Εάν στην Ευρώπη το βαρέλι, έχει την ιδία τιμή, με εκείνη του 2000, γιατί η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε τόσο πολύ;

Η κρίση του πετρελαίου δεν φαίνεται τόσο απελπιστική για όποιον πουλά βενζίνη και για το κράτος που εισπράττει δυσανάλογους φόρους επί αυτής.
Ούτε για τους κρατικούς φορείς που χρησιμοποιούν το πετρέλαιο για παραγωγή ενέργειας, μεταφορές, κλπ που κι αυτοί αυξάνουν συνεχώς τους λογαριασμούς
Νομίζω πως μας δουλεύουν αγρίως . .

Παρακαλώ πολύ ανακυκλώσατε το παρόν μήνυμα σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε:
- ίσως να καταλήξει στα χέρια κανενός «εγκέφαλου» που μας κυβερνά και να έχουμε καμιά διευκρίνηση για το γεγονός ότι πληρώνουμε συνεχώς επαυξημένο, κάτι με την ίδια τιμή
- ίσως το δει κανένας δημοσιογράφος από αυτούς που κλαίνε κάθε πρωί στα παράθυρα για την άνοδο της τιμής του πετρελαίου σε δολάρια!!!! (αναρωτιέστε μετά τι κάνουν και παίρνουν τόσα πολλά λεφτά για αμοιβή!!!!)
- ίσως, έχοντας πλέον γνώση όλοι μας, οτι μας δουλεύουν αγρίως και μας κατακλέβουν (όπως πάντα), να μπορέσουμε και να βγούμε απ' τα ρούχα μας.
Δεν έχει επιλεγεί κανένα μήνυμα
Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε μήνυμα για να το προβάλετε στο παράθυρο ανάγνωσης. Τα συνημμένα, οι εικόνες και οι συνδέσεις από άγνωστους αποστολείς αποκλείονται για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και της ασφάλειάς σας.

Για να εμφανίζονται τα μηνύματα αυτόματα όταν επιλέγετε έναν φάκελο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις του παραθύρου ανάγνωσης
Έχει επιλεγεί 1 μήνυμα
Σήμανση ως ασφαλούς | Σήμανση ως μη ασφαλούς

δεν εχεις δικιο .
μπορει να ειναι chain mail με την εννοια οτι βασιζεται στην κυκλοφορια του αναμεσα στους χρηστες του διαδικτυου αλλα τουλαχιστον δεν εχει την παραπλανητικη εννοια που εχουν συνηθως τα chain mails.
λεει απλα μια αληθεια .
κλασσικο παραδειγμα "κακου" chain mail ειναι εκεινο το περιβοητο που ελεγε "μην αγορασετε βενζινη απο shell και BP ...για να αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες τους..."

Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 06:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αegean και παλι Aegean βαζω κοντα στο 6μηνο την κατοσταρα της και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....σε συνδιασμο καθε 2000 χλμ με ενα καθαρηστικο injection ολα λεθτουργουν αψογα...και η διαφορα οταν βαζω απλη ειναι ολοκαθαρη....
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 07:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BP 100αρα σταθερα και η διαφορα με την απλη χαωδης…..βεβαια το βενζιναδικο εχει σταθερα ανοθευτη βενζινη γιατι με 1,47 το λιτρο………..
Που θα φτασει;Πιστευω ότι τα 2 ευρω το λιτρο είναι κοντα,πολύ κοντα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grpap στις Τρι 10 Ιούν 2008, 07:31:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 1 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης