PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 207 RC?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
john207rc (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 29 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 07:03:20    Θέμα δημοσίευσης: ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 207 RC? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ξερει κανεις αν εχουν ερθει 207 rc στην Αθηνα ? Το εχω παραγγειλει απο 8/2/2008 και ακομη δεν το εχω παρει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 08:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουνε έρθει αλλά τα κρατάνε για έκπληξη Laughing Laughing Laughing

ΥΓ Δεν σου έχουν πει ημερομηνία παράδοσης Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Τόπος: Αθηνα-Λαμια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 14:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το παρηγγηλα 9-2-08 κ ηρθε την κυριακη 13-4-08 στο λιμανι!πηγα στην αντιπροσωπια προχθες κ υπογραψα τα τυπικα κ μεσα στις διακοπες του πασχα το περιμενω! λογικα κ το δικο σου μεσα στο ιδιο καραβι θα ταν , παρε τηλ να τους ρωτησεις!

Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πονεμένη ιστορία Mad Mad Sad Sad

πριν 2 εβδομάδες πήγα από την αντιπροσωπεία !αφού έπεσαν τα τηλ!
μου είπε ότι το αμάξι σου είναι εδώ έτοιμο κ θα το πάρεις στα χέρια σου σε 2 εβδομάδες!!!

οι 2 εβδομάδες πέρασαν κ ούτε φωνή ούτε ακρόαση Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

γιατί τόση καθυστέρηση βρε παιδιά !!!!
εμείς δηλαδή να μην κάνουμε ανάσταση???????? Evil

p.s. 7/02/08 έγινε η παραγγελία !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 00:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακι σε καταλαβαινω απολυτα! Εμενα αρχικα μου ειχαν πει οτι θα το παρω στα χερια μου τελος μαρτιου κ οταν πλησιαζε η ημερομηνια που μου ειχαν πει, με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν για μεσα με τελος απριλιου! Αυτο που εκανα εγω ηταν σχεδον καθε βδομαδα τους επερνα τηλεφωνο κ τους ρωταγα τι γινεται! Ξαναπαρτους τηλεφωνο να δεις τι γινεται! εγω πιστευω οτι το rc
σου ειναι εδω , δεν γινεται να εστειλαν το δικο μου κ να αφησαν το δικο σου στην γαλλια! Ποσο μαλλον αφου το παραγγειλες 2 μερες νωριτερα απο εμενα!
Εκτος κ αν του εχεις βαλει κατι εξτρα απο τον βασικο εξοπλισμο . Τοτε κανει
παραπανω καιρο να ερθει (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον στην λαιον για αυτο δεν εβαλα εξτρα επανω)

Σου ευχομαι να λυθουν ολα τα προβληματα και να το εχεις οσο γινεται στα χερια σου!!

Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 21:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα τίποτα έξτρα!!!
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση ασχετοσύνη από τους πωλητές !!!!
δεν ξέρουν τίποτα μα τίποτα ούτε τα αμάξια που πουλάνε ούτε πότε θα έρθουν ούτε ούτε .......... τίποτα!απλά απαράδεκτοι!!!
1ον όταν πήγα να το παραγγείλω εγώ ήξερα ότι δεν υπάρχουν rc κ ότι θα έρθουν σε 3 μήνες ..... αυτός επέμενε !όχι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα !
κ όταν έλεγξε στον υπολογιστή μου λέει ααααααααα ναι δεν έχει!
2ον δεν ήξερε το βασικό εξοπλισμό του rc
3ον όταν πήγα πριν 2 εβδομάδες από εκεί του λέω ήρθαν 22 του μηνός Ελλάδα , κ πάλι δεν το ξέρε παίρνει τηλ κ μου λέει να ήρθαν εκτελωνίστηκαν μέχρι να το φορτώσουν κλπ κλπ θα είναι εδώ σε 2 εβδομάδες!

λογικά οι πωλητές δεν θα έπρεπε να ψάχνουν αυτά τα πράγματα ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι?

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2008, 10:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καταρχην καλως σας βρηκα Very happy (αν και χρονια οδηγος peugeot, ειχα ενα 106 rallye). Εγω παραγγειλα το rc αρχες Απριλιου και το παιρνω μετα το πασχα,αρχες Μαιου. να μην παραπωνιεμαι δηλαδη ετσι?

--------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2008, 21:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά και γω φλεβάρη το παρήγγειλα, 13 απριλίου ήρθαν ελλάδα, γύρω στις 12 με 13 εργάσιμες μου είπε ο πωλητής, που με τις αργίες σημαίνει ότι στα χέρια μας θα έρθει στις αρχές μαίου. Και γω νόμιζα ότι θα το είχα το πάσχα αλλά... υπομονή
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάϊ 2008, 20:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χτες πήγα στην πεζό !!!!
λοιπόν έχουν πρόβλημα με τα χρώματα !!
μου είχαν πει σε 2 βδομάδες,πέρασαν 4 κ τίποτα!
πήρε τηλ στα κεντρικά κ του είπαν ότι έχουν 2 ασημί rc κ ότι περιμένουν από μέρα σε μέρα μερικά ακόμα !μου λέει κάνα 10 μέρες για τα σχετικά κ άλλες 10 μέχρι να το φορτώσουν κ να έρθει,εντάξει μου λέει τον έφαγες τον γάιδαρο η ουρά έμεινε αλλά αν θες μπορώ να σου αλλάξω την παραγγελία κ να πάρεις το ασημί σε αυτήν την περίπτωση θα είναι εδώ σε 10 μέρες max!
έτσι τελικά αλλάξαμε την παραγγελία κ περιμένω το ασημί σε 10 μέρες !
έχει μείνει ακόμα ένα ασημί ελεύθερο!
τα άλλα από προσωπική εμπειρία τα βλέπω να είναι διαθέσιμα τον άλλον μήνα!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 09:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως υπάρχει ένα ασημί ετοιμοπαράδοτο σημερινή διαθεσιμότητα
και 2 καθ΄οδον για ένα μήνα
επίσης 9 gris shark καθ΄οδον για κανα μήνα
3 μαύρα..2 gris aluminium 18 gris shark παραγγελία της ΛΑΙΟΝ για πάνω από 2 μηνάκια παράδοση.

1 μαυρο και 2 gris shark με πανοραμική οροφή για πάνω από 2 μήνες παράδοση.

Όλα τα υπόλοιπα χρώματα για πάνω από 3 μήνες παράδοση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 10:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου που το παρήγγειλα μαύρο και είναι στη 'φουρνιά' που ήρθε στις 13 του απρίλη, μου είπε ο πωλητής πριν δυο μέρες ότι βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο και την άλλη εβδομάδα θα ξέρει ακριβώς πότε θα το πάρω. Ελπίζω να μην χρειαστεί και η μεθεπόμενη εβδομάδα...
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 10:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kos_argyris έγραψε:
Το δικό μου που το παρήγγειλα μαύρο και είναι στη 'φουρνιά' που ήρθε στις 13 του απρίλη, μου είπε ο πωλητής πριν δυο μέρες ότι βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο και την άλλη εβδομάδα θα ξέρει ακριβώς πότε θα το πάρω. Ελπίζω να μην χρειαστεί και η μεθεπόμενη εβδομάδα...

και εμενα σε αυτη την φουρνια ειναι. δηλαδη παμε για την παρ'αλλη εβδομαδα? Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 11:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ρε παιδια την αλλη βδομαδα? εγω σημερα στης 18 παω να το παρω!
(ηταν στην φουρνια 13 απριλιου)!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 12:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
γιατι ρε παιδια την αλλη βδομαδα? εγω σημερα στης 18 παω να το παρω!
(ηταν στην φουρνια 13 απριλιου)!

Πλακα κανεις!!!! Shocked που?πως?ποτε? Shocked σε ποια peugeot το ειχες κλεισει και τι χρωμα? εχω πριν 1 ωρα μιλησα με τον πωλητη και μου ειπε για την αλλη εβδομαδα Sad ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΟΜΟΣΤΑΥΛΕ Wink Razz

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 12:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'ότι φαντάζομαι έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα πέρασε τον τεχνικό έλεγχο, ο οποίος για όλη τη φουρνιά των αυτοκινήτων που ήρθε στις 13 του απρίλη θα κρατάει λογικά κάποιες μέρες. Καλορίζικο φίλε και υπομονή για μας τους υπόλοιπους...
Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 12:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ντυνομαι και φευγω για lion (στην συγγρου) με πηρε τηλ ηταν ετοιμο
νωριτερα! ειναι σε μαυρο χρωμα! ευχαριστω παιδια για της ευχες κ ευχομαι να το παρετε οσο δυνατον πιο γρηγορα!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 13:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
ντυνομαι και φευγω για lion (στην συγγρου) με πηρε τηλ ηταν ετοιμο
νωριτερα! ειναι σε μαυρο χρωμα! ευχαριστω παιδια για της ευχες κ ευχομαι να το παρετε οσο δυνατον πιο γρηγορα!

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΟ ΝΤΕ!!!!!! Laughing γραψε μας και της πρωτες σου εντυπωσεις(αν και ξερουμε τι παιρνουμε Wink ) για εμας που περιμενουμε Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 02 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 14:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ.. Laughing
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 15:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλορίζικο!!!!!!!!!!1

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 15:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες σας και καλοτάξιδα!!!

ανεξάρτητα από την ποιότητα κατασκευής θα θέλα μια συγκριτικη περιγραφη
εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=253976#253976 μεταξυ των 2 αυτοκινήτων κυρίως οδηγικά (οχι απαραίτητα οταν πάς τάπα) γενικά μιλάω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 02 Μάϊ 2008, 19:43:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης