PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το καλο να λεγεται!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 sportpack 120ps

Ένταξη: 27 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 00:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Το καλο να λεγεται! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην χαιρετω την ωραια παρεα!
Ειχα κανει και παλιοτερα topic που εξηγουσα το προβλημα που ειχα με το αυτοκινητο μου.Οτι οταν ηταν κρυο και μονο πατωντας συμπλεκτη η βαζωντας νεκρα εκεινο εσβηνε.
Απο οτι εχω δει πολλες φορες που μελη του φορουμ δηλωνουν παρομοιο προβλημα καποιοι τρεχουν να δηλωσουν μοτερακι ρελαντι κτλπ.Μην βαζουν και το χερι στην φωτια..
λυση στο προβλημα μου δεν βρηκα ποτε.Για να να μην πολυλογω ua πω με απλα λογια οτι το after sale της peugeot στην περιπτωση μου αγγιξε δυσθεωρητα υψη.
Το αυτοκινητο εμεινε μεσα μεχρι να βρουν τι ειχε και σε ολο αυτο το διαστημα μου ειχαν δωσει δωρεαν αυτοκινητο αντικαταστασης.Οταν τελικα ειδαν οτι δεν μπορουν να βρουν λυση μου ειπαν οτι θα το αντικαταστησουν και οπως εγινε.
Απο την νομικη καλυψη της ασφαλειας που ειχα μιλησει (καθως ετοιμαζομουν να κινηθω νομικα)μου ειπαν οτι αυτο δεν το κανει καμια αλλα αυτοκινητοβιομηχανια.εχουν πολλες περιπτωσεις απο toyta,subaru alfa romeo που ειναι χρονια πολλα στα δικαστηρια.
Τελος καλο..ολα καλα..θεωρησα απλα οτι το καλο πρεπει να λεγεται και να επιβραβευεται Smile)

Minds are like parachutes..they only function when they are open
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 00:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις τώρα καινούριο αμάξι; Shocked

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 00:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΝΟΝΙΚΑ!και μου πληρωσαν πινακιδες,εβαλαν συναγερμο οπως ειχα τα παντα.Τρελο respect!τουλαχιστον στο προβλημα μου ηταν αψογοι!!

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 00:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ομολογώ ότι έμεινα μ@λάκας.

Μπράβο τους. Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 00:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω να δεις....

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 07:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απιστευτο...... Shocked
Και το παλιο να υποθεσω οτι το εστειλαν πακετο Γαλλια...? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 08:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλά κάνεις και το λές,μπράβο τους πάντως,ομολογώ οτι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση,σε ποια αντιπροσωπεία έγινε αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 16:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ειλικρινα ειχα τοση χαρα οταν πηρα το καινουργιο που δεν ρωτησα για την τυχη του δικου μου.Νομιζω ομως οτι σε καποια φαση ο υπευθυνος του εμπορικου τομεα ειχε πει οτι θα του αλλαξουν κινητηρα και θα το πουλησουν ή κατι τετοιο.
Στην αντιπροσωπεια Lion Αθηνων εγινε.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 20:06:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

freaklight έγραψε:
Παιδια ειλικρινα ειχα τοση χαρα οταν πηρα το καινουργιο που δεν ρωτησα για την τυχη του δικου μου.Νομιζω ομως οτι σε καποια φαση ο υπευθυνος του εμπορικου τομεα ειχε πει οτι θα του αλλαξουν κινητηρα και θα το πουλησουν ή κατι τετοιο.
Στην αντιπροσωπεια Lion Αθηνων εγινε.

Νσ υποθέσω από τη Λάιον Αθηνών στη Συγγρού??
Από εκεί έχω πάρει και το δικό μου πριν 4 χρόνια!

Έχω να λέω τα καλύτερα για την Κική στις πωλήσεις και την Χρυσούλα στο aftersales που και οι 2 είναι εξυπηρετικότατες, πολύ επαγγελματίες και άψογες στη δουλειά τους.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως για το σέρβις τους που στο 1ο σέρβις μου έκαναν ένα μικρό βούλιαγμα στο φτερό (από παλάμη) και μετά το αρνήθηκαν και στο 2ο σέρβις που μου έβαλαν 300+ ml περισσότερο λάδι από το κανονικό και το ανακάλυψα 3000χμ μετά!

'Οταν τυγχάνει να είμαι στην περιοχή περνάω και τους λέω ένα γεια διότι είναι πραγματικά αξιόλογοι άνθρωποι.

Από ότι μου είπαν πριν λίγο καιρό, άλλαξε και σχεδόν όλη η ομάδα του σέρβις από τότε που πήρα τελευταία φορά το αυτοκίνητο πριν 2 χρόνια, αλλά για να είμαι ειλικρινής, τους είπα ξεκάθαρα ότι το σέρβις τους με είχε ξενερώσει και πλέον το αυτοκίνητο το πηγαίνω σε άλλη Peugeot για σέρβις (εννοείται στον "δικό" μας άνθρωπο Twisted evil ).

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 20:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα την Lion στον Κηφισσο εννουσα Razz
Εμενα αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση οπως και στην νομικη καλυψη της ασφαλειας ειναι οτι κινηθηκαν ταχυτατα χωρις νομικη παρεμβαση.Απλα καθησαμε σε ενα τραπεζι με τον υπευθυνο του τεχνικου και εμπορικου τομεα και μιλησαμε σαν ανθρωποι.
Ουτε τσαμπουκαδες,ουτε αγριαδες ουτε τιποτα.Ομορφα και ωραια..και μετα απο την κουβεντα που ειχαμε μου απαντησαν θετικα μεσα σε 3 μερες για την αντικατασταση.Απο εκει και περα μου ζητησαν να τους κανω τα απαραιτητα πληρεξουσια για να κινησουν τισ διαδικασιες και εγω ξαναπατησα στην αντιπροσωπεια για να παρω το καινουργιο αυτοκινητο.Τοσο απλα παιδια.
Η ολη διαδικασια κρατησε 3,5 βδομαδες και σε ολο αυτο το διαστημα μου ειχαν δωσει και αυτοκινητο απο την εταιρια ενοικιασεων Sixt που ανηκει στην Lion hellas.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2008, 10:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

freaklight έγραψε:
Βασικα την Lion στον Κηφισσο εννουσα Razz

Αυτή είναι η μαμά Lion Hellas. Wink

H Lion Aθηνών είναι στη Συγγρού

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 12:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΡΑΒΟ PEUGEOT !!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης