PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Τάπα βενζίνης αλουμινίου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 01:01:25    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Τάπα βενζίνης αλουμινίου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σε ολους,
εψαξα στο Forum και δεν βρικα τιποτα για καπακι βενζινης(ή ετσι νομιζω)! Laughing Laughing
Λοιπον θελω να μαθω για το ασημι καπακι βενζινης(που αν δεν κανω λαθος ειναι απο cc) πωσ θα το βρω και ποσο κοστιζει!
Βασικα εχω βρει ενα που δεν ειναι Peugeot και εχει στην μεση ενα στρογγυλο μαυρο γυρω απο το κλειδι!Αυτο κοστιζει περιπου 45euro!Τι λετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 01:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλέπω καινούργιο αυτοκίνητο και κατευθείαν βουρ για τις αισθητικές παρεμβάσεις!!! Cool Cool Cool Kαλοτάξιδο!!!

Λοιπόν τη συγκεκριμένη τάπα βενζίνης που αναφέρεις μπορείς να την προμηθευτείς από οποιαδήποτε αντιπροσωπία της peugeot!!! Είναι εξολοκλήρου μεταλλική στην οποία τοποθετείται η κλειδαριά της τάπας που έχεις αυτή την στιγμή!Κοστίζει περί τα 40 euro!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 03:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καπακι βενζινης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Γεια σε ολους,
εψαξα στο Forum και δεν βρικα τιποτα για καπακι βενζινης(ή ετσι νομιζω)! Laughing Laughing
Λοιπον θελω να μαθω για το ασημι καπακι βενζινης(που αν δεν κανω λαθος ειναι απο cc) πωσ θα το βρω και ποσο κοστιζει!
Βασικα εχω βρει ενα που δεν ειναι Peugeot και εχει στην μεση ενα στρογγυλο μαυρο γυρω απο το κλειδι!Αυτο κοστιζει περιπου 45euro!Τι λετε?

Παντως αν αλλαξεις ταπα (που θα αλλαξεις Wink ) βαλε μονο αυτην απο το CC και οχι aftermarket...ειναι κορυφη Exclamation

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull πήρες τελικά?τι?μπράβο ρε θηρίο!Είναι δύο ειδών τάπες μία με ασημί βιδίτσες περιφερειακά και μία με μαύρες!18000δρχ την ειχα πάρει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Βλέπω καινούργιο αυτοκίνητο και κατευθείαν βουρ για τις αισθητικές παρεμβάσεις!!! Cool Cool Cool Kαλοτάξιδο!!!

Λοιπόν τη συγκεκριμένη τάπα βενζίνης που αναφέρεις μπορείς να την προμηθευτείς από οποιαδήποτε αντιπροσωπία της peugeot!!! Είναι εξολοκλήρου μεταλλική στην οποία τοποθετείται η κλειδαριά της τάπας που έχεις αυτή την στιγμή!Κοστίζει περί τα 40 euro!

50 ευρο την βρηκα στην peugeot Λαρισας και Καρδιτσας!! Rolling eyes

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την αυθεντική.

Εγώ την πήρα 45 ευρώ.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διακύμανση στις τιμές?Άλλος 50 άλλος 45 τί γίνεται?
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Skull πήρες τελικά?τι?μπράβο ρε θηρίο!Είναι δύο ειδών τάπες μία με ασημί βιδίτσες περιφερειακά και μία με μαύρες!18000δρχ την ειχα πάρει!

Αυτή με τις μαύρες είναι και η default που πουλάνε. Η άλλη με τις ασημί είναι αυτή που φοράει το CC.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Silly Αυτη μα τις μαυρες βιδες εχει 45 την εχω παρει και ειναι και πολυ ομορφη αναλογα τη θες φυσικα Idea Idea Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 10 μήνες την είχα πληρώσει 42 euro. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 22:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διακύμανση στις τιμές?Άλλος 50 άλλος 45 τί γίνεται?

Αρχικα ευχαρηστω για τα καλοριζικα! Laughing Laughing
Παντως εγω πιστευω οτι η τιμη ειναι διαφορετικη απο αντιπρωσωπια σε αντιπρωσωπια για αυτο εγραψα στο Forum!Για να μαθω το μαγαζι με τα φθηνοτερα ανταλακτικα! Laughing Laughing Laughing
Λοιπον για αυτουσ απο την Θεσσαλονικη:Ποια ειναι η φθινοτερη αντοπρωσωπια γιατι θελω να αγορασω και αλλα πραγματακια οπως λεβγες ταχυτητων απο GTi και μια καλη αεροτομη(αληθεια ξερει κανεις την τιμη τους?)! Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 12:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν έχω παρε δώσε με ανταλλακτικά από εδω.Για αεροτομη ξέρω ένα καλό μαγαλί στα γιαννιτσά!Π΄ρέι να το επισκεφτούμε γιατί έχει πολύ ωραία πράγματα!Skull steile pm γιατι δεν εχω το τηλ σου!να βρεθούμε!~
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ δεν έχω παρε δώσε με ανταλλακτικά από εδω.Για αεροτομη ξέρω ένα καλό μαγαλί στα γιαννιτσά!Π΄ρέι να το επισκεφτούμε γιατί έχει πολύ ωραία πράγματα!Skull steile pm γιατι δεν εχω το τηλ σου!να βρεθούμε!~

Γιάννη κανόνισε πότε θα πάμε στα Γιαννιτσά. Υπάρχει και ένας στην Αλεξάνδρεια ο οποίος φτιάχνει αεροτομές. Είχα πάει πριν 5-6 μήνες αλλά δεν είχε για 206. Απ' ότι μου είπε όμως θα έβγαζε και σχέδια για 206.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 19:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

OK!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 19:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Πριν 14 μήνες την είχα πάρει 49.88 ευρώ (με ΦΠΑ).
Μάλλον πέφτουν οι τιμές...και εννοείται ότι διαφέρουν από συνεργείο σε συνεργείο.

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 19:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Μάλλον πέφτουν οι τιμές...και εννοείται ότι διαφέρουν από συνεργείο σε συνεργείο.

Υπαρχει και εκπτωση 30%.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 19:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
chatasos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Υπαρχει και εκπτωση 30%.

Γιατί?

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 20:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Γιατί?

Διοτι αν εισαι γνωστος με καποιον που μπορει να τα αγορασει απο μεσα....
εχει δικαιωμα εκπτωσης μεχρι 30%..... Wink Με πιανεις Question

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 20:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
chatasos έγραψε:
Γιατί?

Διοτι αν εισαι γνωστος με καποιον που μπορει να τα αγορασει απο μεσα....
εχει δικαιωμα εκπτωσης μεχρι 30%..... Wink Με πιανεις Question

Scratch χμμμ σε πιάνω Nod , σε πιάνω Nod Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 02:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα σημερα το πρωι,και ενω ημουν αποφασισμενος να παω να αγορασω καπακ, περνω ενα τηλεφωνο στην LAION της Θεσσαλονικης στο τμημα ανταλακτικων και ρωταω τιμη προτου παω να το αγορασω!Η τελικη τιμη ειναι 52euro το καπακι βενζινης απο 206cc και 49euro για το λεβγεδακι ταχυτητων απο 206GTi!Αυτα.
Βασικα δεν ξερω αν γινετε με 30% εκπτωση να τα παρω απο εκει που το κανει χρονια service το Citroen ο μπαμπας μου!Και θα το πηγαινω και εγω βεβαια! Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης